Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
λοιπον...μιλαω...
εγω κωλοτουμπας δεν ειμαι...ηττες  που ειναι σαν νικες δεν υπαρχουν...χασαμε τελος...τι ειμαστε;μαριμπορ η πρεσβης να πανηγυριζουμε για ηττες...
βεβαια καταλαβαινω πολλα αδερφια οτι παντα γινονται αναγωγες και συγκρισεις με παλιοτερες ενφανισεις η νοοτροπιες οποτε ναι κατω απο αυτο το πρισμα ηταν μια ηττα σαν νικη...
αλλα μην τρελλαθουμε...ξαναλεω ...Χ Α Σ Α Μ Ε ...ΤΕΛΟΣ...
αυτο δεν αλλαζει ,το μονο θετικο ειναι η αποφυγη της διαφορας με την αποκρουση του ΟΛΟΣΩΣΤΟΥ πεναλτυ ...
και τα καραγκιοζιλικια του καραλη οτι δηθεν μπορει και να μην ηταν και λοιπες αρχιδιες του σαλιαρη γιαννακη ειναι για τον πουτσο...
δε μασαμε γιαννακη ,δεν ειμαστε αεΞακια ,δεν τρωμε σανο ,δεν εχουμε αναγκη να μας χρυσωνεις το χαπι...φιδι κολοβο...αυτα καντα αλλου...
εμεις ξερουμε και ποια ομαδα υποστηριζουμε και ποιοι ειμαστε και τι κανουμε...
παμε παρακατω...η διαιτησια δεν μου αρεσε...στο δευτερο και ειδικα μετα το 2-1 σφυραγε καθαρα εδρα...οπως καπως και αυτο που κατηγορειται ο σπαθας απο τους αντικειμενικους...οι οποιοιοι παραδοξως σημερα δεν ειδα να το αναφερουτν παροτι επαιζε μια ελληνικη με μια ιταλικη...
δεν δινονταν φαουλ δικα μας ενω δινονταν ανυπαρκτα στη γιουβε...
το πρωτο γκολ της γιουβε εχει προηγηθει φαουλ υερ μας ενω και στο δευτερο νομιζω (δεν εχω πληρη αποψη μονο φευγαλεα ματια) ειναι οφσαιτ ενας η δυο παιχτες που ανακατευονται αρα συμμετεχουν στη φαση μιας και ειναι μπροστα απο ρομπερτο και διπλα στο μανιατη νομιζω που παει να διωξει...
αυτα και μονο θα αρκουσαν αν το ματς ηταν πουστροομαδα της τριπολης - ολυμπιακος να μιλησουν οι ''αντικειμενικοι'' για σφαγη...
τωρα;μουγκα στη στρουγκα  :jerking:
προσπερναω ηταν απλη αναφορα απαραιτητη για να γινουν καποιες συγκρισεις και οχι επι της ουσιας παραπονο η δικαιολογια...εχουμε πει η διαιτησια ειναι και αυτη μερος του παιχνιδιου και οι διαιτητες ανθρωποι και κανουν λαθη (πολλα η λιγα ) οπως και οι ποαιχτες και οι προπονητες...
η ομαδα εχεις αλλαξει επιπεδο το εχουμε πει ,την υπολογιζουν ΠΛΕΟΝ ολοι στην ευρωπη ,εχει μπει στο κλαμπ των ομαδων που ειναι αμεσως μετα απο τις τρεις τεσσερις κορυφαιες...
οποιος ειναι νοημονας το νοιωθει οποιος ειναι αρρωστος κομπλεξικος και σαπιος συνεχιζει οπως ειναι με αυτα που νοιωθει...κανενα προβλημα....
ΥΓ.μιτσελ μεινε ...εισαι αρχιδατος δε μασας και ταιριαζεις στο DNA ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
ΥΓ1.μαρινακη....μεινε και γαματους ασαλιωτα οπως ηδη κανεις  :rockon:  :rockon:

Συμφωνώ απολύτως ! Σε όλα !

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
λοιπον...μιλαω...
εγω κωλοτουμπας δεν ειμαι...ηττες  που ειναι σαν νικες δεν υπαρχουν...χασαμε τελος...τι ειμαστε;μαριμπορ η πρεσβης να πανηγυριζουμε για ηττες...
βεβαια καταλαβαινω πολλα αδερφια οτι παντα γινονται αναγωγες και συγκρισεις με παλιοτερες ενφανισεις η νοοτροπιες οποτε ναι κατω απο αυτο το πρισμα ηταν μια ηττα σαν νικη...
αλλα μην τρελλαθουμε...ξαναλεω ...Χ Α Σ Α Μ Ε ...ΤΕΛΟΣ...
αυτο δεν αλλαζει ,το μονο θετικο ειναι η αποφυγη της διαφορας με την αποκρουση του ΟΛΟΣΩΣΤΟΥ πεναλτυ ...
και τα καραγκιοζιλικια του καραλη οτι δηθεν μπορει και να μην ηταν και λοιπες αρχιδιες του σαλιαρη γιαννακη ειναι για τον πουτσο...
δε μασαμε γιαννακη ,δεν ειμαστε αεΞακια ,δεν τρωμε σανο ,δεν εχουμε αναγκη να μας χρυσωνεις το χαπι...φιδι κολοβο...αυτα καντα αλλου...
εμεις ξερουμε και ποια ομαδα υποστηριζουμε και ποιοι ειμαστε και τι κανουμε...
παμε παρακατω...η διαιτησια δεν μου αρεσε...στο δευτερο και ειδικα μετα το 2-1 σφυραγε καθαρα εδρα...οπως καπως και αυτο που κατηγορειται ο σπαθας απο τους αντικειμενικους...οι οποιοιοι παραδοξως σημερα δεν ειδα να το αναφερουτν παροτι επαιζε μια ελληνικη με μια ιταλικη...
δεν δινονταν φαουλ δικα μας ενω δινονταν ανυπαρκτα στη γιουβε...
το πρωτο γκολ της γιουβε εχει προηγηθει φαουλ υερ μας ενω και στο δευτερο νομιζω (δεν εχω πληρη αποψη μονο φευγαλεα ματια) ειναι οφσαιτ ενας η δυο παιχτες που ανακατευονται αρα συμμετεχουν στη φαση μιας και ειναι μπροστα απο ρομπερτο και διπλα στο μανιατη νομιζω που παει να διωξει...
αυτα και μονο θα αρκουσαν αν το ματς ηταν πουστροομαδα της τριπολης - ολυμπιακος να μιλησουν οι ''αντικειμενικοι'' για σφαγη...
τωρα;μουγκα στη στρουγκα  :jerking:
προσπερναω ηταν απλη αναφορα απαραιτητη για να γινουν καποιες συγκρισεις και οχι επι της ουσιας παραπονο η δικαιολογια...εχουμε πει η διαιτησια ειναι και αυτη μερος του παιχνιδιου και οι διαιτητες ανθρωποι και κανουν λαθη (πολλα η λιγα ) οπως και οι ποαιχτες και οι προπονητες...
η ομαδα εχεις αλλαξει επιπεδο το εχουμε πει ,την υπολογιζουν ΠΛΕΟΝ ολοι στην ευρωπη ,εχει μπει στο κλαμπ των ομαδων που ειναι αμεσως μετα απο τις τρεις τεσσερις κορυφαιες...
οποιος ειναι νοημονας το νοιωθει οποιος ειναι αρρωστος κομπλεξικος και σαπιος συνεχιζει οπως ειναι με αυτα που νοιωθει...κανενα προβλημα....
ΥΓ.μιτσελ μεινε ...εισαι αρχιδατος δε μασας και ταιριαζεις στο DNA ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
ΥΓ1.μαρινακη....μεινε και γαματους ασαλιωτα οπως ηδη κανεις  :rockon:  :rockon:

οπως τα λες παιχτη :headbang2: :headbang2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το χτεσινο ματς ελαβε τελος...σκυβουν κεφαλια οι παιχτες και ετοιμαζονται για την επομενη σταση σε αυτο το ομορφο ταξιδι που μας πανε και δεν ειναι αλλη απο την μαδριτη...
παμε στα δικα μας τωρα....επιστροφη στην ψωρωκωσταινα...τι να κανουμε;

www.gazzetta.gr/football/article/667354/nea-peitharhiki-dioxi-se-panathinaiko]http://www.gazzetta.gr/football/article/667354/nea-peitharhiki-dioxi-se-panathinaiko[/url]

ρε μαλακες εισαγγελεις της πουτσας;τι σκατα τους εγκαλειτε και τους ασκειτε διωξεις;;αφου τους ραινετε μετα με στοργη και προδερμ ...τους ριχνετε μια επιπληξη η μια απαγορευση 21 ,5 ωρων απαγορευσης εισοδου στα γηπεδα...
το μονο που κανετε να τους ηρωποιειται και να τους νομιμοποιηται να φωναζουν για διωξεις για παρασκηνια για για....και να το παιζουν τσε γκεβαρα και σπαρτακοι...
τρωνε μια επιπληξη και αρχιζουν τα δακρυβρεχτα αρθρα οι νικολογιαννηδες και οι αθανασιου και το (καινουρι φρουτο) ''βαζελετα τιμ'' και οι δηματοι με τους σαμπρακους και τους μπραουδακηδες περι διωξεων απο την κοκκινη επο και κυνηγι απο τον σατανα μαρινακη κλπ κλπ...
απορια...τι σκατα ασκειται διωξεις;για να δικαιολογησετε την υπαρξη σας; αφου παλι αυτια θα χαιδεψετε...
το μονο που κλανετε να βγει αυτος ο αρχικερατας ο κωνσταντινου και να ξαναλεει τα ιδια και να το παιζει κολοκοτρωνης  :headbang:
μας ζαλισανε τα αρχιδια με τον αναστασιου...κλαμα κλαμα και ξαναμανα κλαμα για δεκα μερες που ο νομος λεει απο 2 εως 6 μηνες...
μην τους φωναζετε καθολου....τα δικα μας παπαρια ζαλιζουν...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
για τον Χολέμπας συμφωνώ με τον φίλο. Ο μαζουακού του ρίχνει στα αυτιά αμυντικά και επιθετικά τον θεωρώ λιγότερο προβλέψιμο και καλύτερο παίκτη.

Όσον αφορά τον Μήτρογλου θα συμφωνήσω. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός. Το ντεφορμάρισμα έχει να κάνει στο τελείωμα. Που παλιά παστέλωνε το ένα μετά το άλλο και σε δύσκολα σουτ. Τώρα όποιο μακρινό σουτ κάνει πάει περιστέρια, και έχει χάσει πάρα πολλά που πέρυσι τα κόλλαγε. Θυμηθείτε και στο μάλμε αλλά και ελλάδα τις ευκαιρίες του.

Για τις πτέρυγες περίμενα με τον Αφελάι να καλύπταμε το κενό του κάμπελ. Δυστυχώς όχι. Δεν με έχει εντυπωσιάσει ο Ολλανδός. Καλός αλλά μέχρι εκεί. (χθές δε μου άρεσε καθόλου).

Τις 40άρες μπαλιές υποτίθεται πως τις βγάζει ο Κασάμι. Σε μορφή σέντρας πιο πολύ παρά κάθετης. Αλλά τις βγάζει
για τον Χολέμπας συμφωνώ με τον φίλο. Ο μαζουακού του ρίχνει στα αυτιά αμυντικά και επιθετικά τον θεωρώ λιγότερο προβλέψιμο και καλύτερο παίκτη.

Όσον αφορά τον Μήτρογλου θα συμφωνήσω. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός. Το ντεφορμάρισμα έχει να κάνει στο τελείωμα. Που παλιά παστέλωνε το ένα μετά το άλλο και σε δύσκολα σουτ. Τώρα όποιο μακρινό σουτ κάνει πάει περιστέρια, και έχει χάσει πάρα πολλά που πέρυσι τα κόλλαγε. Θυμηθείτε και στο μάλμε αλλά και ελλάδα τις ευκαιρίες του.

Για τις πτέρυγες περίμενα με τον Αφελάι να καλύπταμε το κενό του κάμπελ. Δυστυχώς όχι. Δεν με έχει εντυπωσιάσει ο Ολλανδός. Καλός αλλά μέχρι εκεί. (χθές δε μου άρεσε καθόλου).

Τις 40άρες μπαλιές υποτίθεται πως τις βγάζει ο Κασάμι. Σε μορφή σέντρας πιο πολύ παρά κάθετης. Αλλά τις βγάζει
αποψη μου ειναι οτι περισι ο ολυμπιακός ήταν ποιο ισοροπιμένος σάν ομάδα.
ο κάμπελ σωστα λείπει.
άμα βλέπεις αμυντικους και χαφ να σκοράρουν οσο θετικο και να είναι κάποια στιγμη η ομαδα θα κολήσει.
το ολλανδο τον αδικεις
εχθες ηταν πολύ καλός και απροβλεπτος.αλλαζε θεσεις και μπερδευε την γιουβεντους.
για τον μητογλου αστα καλύτερα......μεγαλο στραπάτσο πολυ κατωτερος των περιστάσεων και παιχτης για τον πας γιαννινα
οχι για τον ολυμπιακο.
στό μονο που κρινω τον προπονητη ειναι που τον έβαλε.....
αυτα που έκανε κατι πασουλες λιγι βοηθεια στην μεσαια γραμμη θα μπορουσαν να τα κανουν άλλοι παιχτες και καλυτερα και ας μην ειναι αυτη η θεση τους.....
απαραδεκτος
απλως ο ανθρωπος κονομισε και αραξε και τοριξε στα κοντοσουβλια.....
εδω που τα λέμε εαν ειχες στα 30ντα σου μερικα εκατομμυρια ευρω στην γκαβατσα σιγα μην ματωσεις στό γήπεδο.
ελληναρας ειναι παρτακιας τελεια και παυλα....
τον ειδαμε στην εθνικα μαπα,στην αγγλια τοπαιζε τραυματίας μαπα,στον ολυμπιακο ουτε για βοηθός γυμναστη δεν κανει.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αχ αυτη η μαλμε αχχχ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αποψη μου ειναι οτι περισι ο ολυμπιακός ήταν ποιο ισοροπιμένος σάν ομάδα.
ο κάμπελ σωστα λείπει.
άμα βλέπεις αμυντικους και χαφ να σκοράρουν οσο θετικο και να είναι κάποια στιγμη η ομαδα θα κολήσει.
το ολλανδο τον αδικεις
εχθες ηταν πολύ καλός και απροβλεπτος.αλλαζε θεσεις και μπερδευε την γιουβεντους.
για τον μητογλου αστα καλύτερα......μεγαλο στραπάτσο πολυ κατωτερος των περιστάσεων και παιχτης για τον πας γιαννινα
οχι για τον ολυμπιακο.
στό μονο που κρινω τον προπονητη ειναι που τον έβαλε.....
αυτα που έκανε κατι πασουλες λιγι βοηθεια στην μεσαια γραμμη θα μπορουσαν να τα κανουν άλλοι παιχτες και καλυτερα και ας μην ειναι αυτη η θεση τους.....
απαραδεκτος
απλως ο ανθρωπος κονομισε και αραξε και τοριξε στα κοντοσουβλια.....
εδω που τα λέμε εαν ειχες στα 30ντα σου μερικα εκατομμυρια ευρω στην γκαβατσα σιγα μην ματωσεις στό γήπεδο.
ελληναρας ειναι παρτακιας τελεια και παυλα....
τον ειδαμε στην εθνικα μαπα,στην αγγλια τοπαιζε τραυματίας μαπα,στον ολυμπιακο ουτε για βοηθός γυμναστη δεν κανει.....

για τον Αφελάι διαφωνώ μαζί σου και συμφωνώ με τον χιτ. Νομίζω ότι γενικά δεν μαρκάρει κι αναγκάζεται ο Μαζουάκου να τρέχει για τρεις. Χθες έπρεπε να τον βγάλει από νωρίς στο β' και να βάλει τον Φουστέρ που είναι και πιο ομαδικός, ενώ ο Ολλανδός πολλές φορές (ίσως χθες όχι τόσο) πάει να κάνει το κάτι παραπάνω και το χάνει. Για τον Μητρογλου πιστεύω ότι είναι όπως ακριβώς τα γράφεις. Κι όχι μόνο γι' αυτόν, αλλά για τους πιο πολλούς Έλληνες παίχτες που ξεκινάνε με τόσες προσδοκίες και μόλις τα κονομήσουν και μάθουν στην καλή ζωή, τα γράφουν όλα στα παπάρια τους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εμενα ξαναλέω στην πουτσαρα μου...η θεση μου παγια...οι διατητες εκαναν κανουν και ΘΑ κανουν λαθη...
αλλα αφου αυτοι οι ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ''αντικειμενικοι'' ασχολουνται με την διαιτησια ακομα περιμενω απο καποιας ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ να μας πει αν πριν το πρωτο γκολ της ποουτανας εχει γινει φαουλ υπερ μου και αν στο δευτερο υπαρχει οφσαιτ...
προσεξτε δεν λεω να συμφωνησουν με μενα...λεω να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ και να πουν την αποψη τους...
εχει σημασια αυτο που λεω...ας πουν οτι δεν ειναι...αλλα ας ακουσουμε την αποψη τους...ας ''εκτεθουν''
ποιος πιστευει οτι αν αυτο το γκολ (το δευτερο) το εβαζε ο θρυλος σε κανενα βρωμερο σωματειο απο τριπολη μερια η στον γνωστο πουστη - πρεσβη δεν θα ειχαν πεσει με το μικροσκοπιο να αναλυουν τη φαση;και να χωνουν στον χιου νταλλας ;(καινουρια μοδα και αυτη τωρα...παντα κατι βρισκουν τα μουνια για να μην πληττουμε)
πεστε ρε μουνια ρε πουτανογεννηματα...
ηταν οφσαιτ;δεν ηταν οφσαιτ;να ξερουμε την αποψη σας
ολων εσας των πσολοχυμενων που λυσσαξατε απο το σαββατο και μετα οτι αδικηθηκε ο σιχαμενος συλλογος της αρκαδιας...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
γιατι ρε τυπε μαλακα σιχαμενος ο συλλογος της αρκαδιας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επειδη δεν εκατσε να χασει τυπε.Και τολμησε κιολας να διαμαρτυρηθει για τα 2 πεναλτυ που δεν του εδωσαν και μια αποβολη στον τελικο..Σιγα το πραγμα δηλαδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γιατι ετσι γουσταρω εγω...λες να σου δωσω αναφορα;η περιμενω αν εξηγησω να καταλαβεις και να συμφωνησεις;
δεν πας να γαμηθεις και να μας φερεις τα φραγκα καραγκιοζη;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
γιατι ετσι γουσταρω εγω...λες να σου δωσω αναφορα;η περιμενω αν εξηγησω να καταλαβεις και να συμφωνησεις;
δεν πας να γαμηθεις και να μας φερεις τα φραγκα καραγκιοζη;

ο εμετος της μπαλας ειναι κοκκινος μαλακα !! οταν γαμησω θα παρω λεφτα , αλλα θα λειπουν απο κοκκινα σπιτια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Επειδη δεν εκατσε να χασει τυπε.Και τολμησε κιολας να διαμαρτυρηθει για τα 2 πεναλτυ που δεν του εδωσαν και μια αποβολη στον τελικο..Σιγα το πραγμα δηλαδη.
ηταν οφσαιτ το δευτερο γκολ;
εγινε φαουλ υπερ μου που δεν δοθηκε πριν απο το πρωτο;
στον ομαρ εξω απο την περιοχη της πουτανας εγινε φαουλ που το επνιξε;
στον κασαμι εγινε φαουλ καρτα που δεν δοθηκε με αγκωνια;
και αλλα...
αλλα πες μου για τα δυο πρωτα...ηταν οφσαιτ;πως το ειδες;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο εμετος της μπαλας ειναι κοκκινος μαλακα !! οταν γαμησω θα παρω λεφτα , αλλα θα λειπουν απο κοκκινα σπιτια
απο κοκκινο σπιτι εχεις γεννηθει μπασταρδε γιαυτο ζοριζεσαι  ;)
πας κοντρα στο αιμα σου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι να γαμησεις μωρη πουτανα μη σε κατουρησω και πνιγεις...γαμια  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ελα ζεις;δεν ειπες για το γκολ της μαυροασπρης πουτανας...ηταν η οχι οφσαιτ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ηταν οφσαιτ το δευτερο γκολ;
εγινε φαουλ υπερ μου που δεν δοθηκε πριν απο το πρωτο;
στον ομαρ εξω απο την περιοχη της πουτανας εγινε φαουλ που το επνιξε;
στον κασαμι εγινε φαουλ καρτα που δεν δοθηκε με αγκωνια;
και αλλα...
αλλα πες μου για τα δυο πρωτα...ηταν οφσαιτ;πως το ειδες;
Για το γκολ,καλυπτει ο αμπινταλ την ωρα που κανει την σεντρα ο πιρλο.Δες την φαση ξανα.
Για τα υπολοιπα δεν τα ειδα.Αν εχεις τις φασεις,βαλτες να τις δουμε.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
στο πατο σας ειτε ηταν ειτε δεν ηταν οφσαιντ...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
χριστιδη τι ντυθηκες τις αποκριες μωρο μου?

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom