hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
λοιπον...μιλαω...
εγω κωλοτουμπας δεν ειμαι...ηττες που ειναι σαν νικες δεν υπαρχουν...χασαμε τελος...τι ειμαστε;μαριμπορ η πρεσβης να πανηγυριζουμε για ηττες...
βεβαια καταλαβαινω πολλα αδερφια οτι παντα γινονται αναγωγες και συγκρισεις με παλιοτερες ενφανισεις η νοοτροπιες οποτε ναι κατω απο αυτο το πρισμα ηταν μια ηττα σαν νικη...
αλλα μην τρελλαθουμε...ξαναλεω ...Χ Α Σ Α Μ Ε ...ΤΕΛΟΣ...
αυτο δεν αλλαζει ,το μονο θετικο ειναι η αποφυγη της διαφορας με την αποκρουση του ΟΛΟΣΩΣΤΟΥ πεναλτυ ...
και τα καραγκιοζιλικια του καραλη οτι δηθεν μπορει και να μην ηταν και λοιπες αρχιδιες του σαλιαρη γιαννακη ειναι για τον πουτσο...
δε μασαμε γιαννακη ,δεν ειμαστε αεΞακια ,δεν τρωμε σανο ,δεν εχουμε αναγκη να μας χρυσωνεις το χαπι...φιδι κολοβο...αυτα καντα αλλου...
εμεις ξερουμε και ποια ομαδα υποστηριζουμε και ποιοι ειμαστε και τι κανουμε...
παμε παρακατω...η διαιτησια δεν μου αρεσε...στο δευτερο και ειδικα μετα το 2-1 σφυραγε καθαρα εδρα...οπως καπως και αυτο που κατηγορειται ο σπαθας απο τους αντικειμενικους...οι οποιοιοι παραδοξως σημερα δεν ειδα να το αναφερουτν παροτι επαιζε μια ελληνικη με μια ιταλικη...
δεν δινονταν φαουλ δικα μας ενω δινονταν ανυπαρκτα στη γιουβε...
το πρωτο γκολ της γιουβε εχει προηγηθει φαουλ υερ μας ενω και στο δευτερο νομιζω (δεν εχω πληρη αποψη μονο φευγαλεα ματια) ειναι οφσαιτ ενας η δυο παιχτες που ανακατευονται αρα συμμετεχουν στη φαση μιας και ειναι μπροστα απο ρομπερτο και διπλα στο μανιατη νομιζω που παει να διωξει...
αυτα και μονο θα αρκουσαν αν το ματς ηταν πουστροομαδα της τριπολης - ολυμπιακος να μιλησουν οι ''αντικειμενικοι'' για σφαγη...
τωρα;μουγκα στη στρουγκα
προσπερναω ηταν απλη αναφορα απαραιτητη για να γινουν καποιες συγκρισεις και οχι επι της ουσιας παραπονο η δικαιολογια...εχουμε πει η διαιτησια ειναι και αυτη μερος του παιχνιδιου και οι διαιτητες ανθρωποι και κανουν λαθη (πολλα η λιγα ) οπως και οι ποαιχτες και οι προπονητες...
η ομαδα εχεις αλλαξει επιπεδο το εχουμε πει ,την υπολογιζουν ΠΛΕΟΝ ολοι στην ευρωπη ,εχει μπει στο κλαμπ των ομαδων που ειναι αμεσως μετα απο τις τρεις τεσσερις κορυφαιες...
οποιος ειναι νοημονας το νοιωθει οποιος ειναι αρρωστος κομπλεξικος και σαπιος συνεχιζει οπως ειναι με αυτα που νοιωθει...κανενα προβλημα....
ΥΓ.μιτσελ μεινε ...εισαι αρχιδατος δε μασας και ταιριαζεις στο DNA ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
ΥΓ1.μαρινακη....μεινε και γαματους ασαλιωτα οπως ηδη κανεις![]()
![]()
Συμφωνώ απολύτως ! Σε όλα !