Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτή την αρμάδα έτσι όπως την κατάντησαν μόνο ο Μήτρογλου μπορεί να την σώσει!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τζογος τυπε μου και μεγαλη μαγκια να ελισεσαι σε τετοιο επιπεδο και σε τοσο τζιρο....νομιζω ανετα περσυ μπορουσες να παρεις τον κολομβιανο πυ εβγαλε ματια στο μουντιαλ.αν εισαι τοσο δικτυομενος γαματα δεν θα ειχες τον ολυμπιακο θα ειχες την νασα.
μοικανε επειδη εχω μια ταση να κανω τον συνηγορο σημερα....αυτο που ειπες για διαμαντακο,παντα εχω στο μυαλο μου πως καψανε τον νινη οταν προσπαθησανε να του φορτωσουν μια ομαδα...ας βγει φετος  ;)
μεγάλη συζήτηση οι νεαροί παίκτες στον Ολυμπιακό...
Στις μεταγραφές γίνονται πολλά πραγματα και συζητούνται πολύ περισσότερα...
Δεν ξέρεις ας πούμε τι έδωσε ο μάνατζερ του Μποτία για να πάρει ο Ολυμπιακός τον Μποτία. Και τι έβαλε στο συμβόλαιο σχετικά με χρόνους παιχνιδιού κλπ....
Αυτά εμείς δεν τα ξέρουμε. Σχολιάζουμε μόνο αυτά που βλέπουμε απέξω.

Για το Διαμαντάκο ίσως να έχεις δίκιο...εφόσον βγει φέτος. Γιατί πέρσι και να μην έβγαινε δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.

Απλά πέρσι πήγε να πουλήσει τον Ολαιταν και δεν του βγήκε.
Ο οποίος Ολαιταν να μου το θυμηθείς πως τον Οκτώβρη θα παρουσιαστεί σαν εσωτερική μεταγραφή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Άμα η ομάδα πέρσυ είχε σέντερ φορ θα την είχε περάσει την Γιουνάιτεντ!!! Είχαμε μείνει χωρίς επιθετικό και ψάχναμε τον Γενάρη να βρούμε δανεικούς κλασικά! Πουλάς Μήτρογλου αλλά πριν τον δώσεις έχεις ψάξει να βρεις αντικαταστάτη του..Αυτά πλήρωσε πέρσι η ομάδα και μετά τον Γενάρη δεν βλεπόταν ή έχω άδικο; Του άρεσε η ομάδα κανενός μετά τον Γενάρη;
μια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29.... :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω παντως μουρμουραω συνεχεια...Κασαμι....μηπως ρε ειναι λαχειο? λεμε τωρα 2χ2
Από όταν ακούστηκε το ονομα του ειχα πει να τον αποκτησουν με κλειστα μάτια..Και όταν ειπαν οτι δεν θα τον παρουν,είπα οτι θα κανουν λαθος οπως εκαναν με τον Ντιοπ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29.... :sunglasses:
εσυ χανεις ρε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ειχες καμια μικρη χαρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά, εσύ δεν αποτελείς κριτήριο. εσύ πιστεύεις πως με ένα πρωτάθλημα έχεις ομάδα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Από όταν ακούστηκε το ονομα του ειχα πει να τον αποκτησουν με κλειστα μάτια..Και όταν ειπαν οτι δεν θα τον παρουν,είπα οτι θα κανουν λαθος οπως εκαναν με τον Ντιοπ
ειδες? αλλο να συζηταμε και αλλο να γκρινιαζουμε...τον ρομπερτο τον πιστευες περσυ τετοια εποχη? κανα δυο να σου βγου σωζεις την παρτιδα.
περσυ σχεδον ολοι φαγαμε τα μουτρα μας με τον Μιτσελ ας πουμε.
Φετος βεβαια νομιζω θα ειναι πιο δυσκολη χρονια και μεγαλα τα ρισκα. ειδωμεν....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

10 εκ σίγουρη επένδυση,δοκιμασμένη λύση,αλλά δεν έχουμε λεφτά

Τα ίδια λεγανε για Μαρκάνο και τελικά μετά το τέλος του δανεισμού του σε μας πουλήθηκε στην Πόρτο για 4εκ!
μην κοιτας παραδείγματα.
Εμένα ας πούμε ο Μαρκάνο δεν μου άρεσε τη δεύτερη χρονιά.
Και μέχρι να αποφασίσει ο Βενγκερ τι θα κάνει με τον Κάμπελ, είχες πάρει άλλον παίκτη. Σε αυτό το σημείο ας πούμε δεν μπορώ να πως πως δεν υπήρχε προγραμματισμός, αφού ξέρανε πως τον παίκτη δεν θα τον κρατούσαμε.

Αλλά έλεος...πας να κάνεις ένα σκαλοπάτι παραπάνω και αλλάζεις όλη την ομάδα...δεν γίνεται έτσι...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Κι ο μουνης ειχε υποσχεθεί ελληνοποιηση μη γαμησω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την έχουμε ξαναπατήσει έτσι πάντως...στο μπάσκετ.
μέχρι που οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να το δουν αλλιώς με νέα παιδιά ταλέντα Έλληνες

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Ο χοντρος ειναι ενας εγωκεντρικος, κομπλεξικος, αλαζονας που πιστευει οτι ακομα και με τη Β ομαδα μπορει να παρει πρωταθλημα , τοσο δυνατος νιωθει ειδικα στη σουπερλιγδα με τα παραρτηματα που του βαρανε προσοχη.

Ευχομαι να φαει την Ευρωπαικη του ψωλια , να τα ακουσει απο την εξεδρα (οχι σιγουρα απο τυπους σαν τον αχριστιδη που του στηνουν τον κωλο τους) για να στρωσει, αν στρωσει ....

Οσο για τον Αβραμη στησιματακιας κλικαδορος ηταν και ειναι, δεν χασατε τιποτα, η ελλαδα βρωμαει απο αμυντικους, εχασε η βενετια βελονι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Σε κανεναν δεν αρεσει τυπε :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε κανεναν δεν αρεσει τυπε :grin:
πώς μου αρέσουνε οι γενικεύσεις σας....

κοίτα...μην παρεξηγηθείς κιόλας γιατί εισαι σοβαρό παιδί κατα τα άλλα....αλλα στα ριπαπά μας κι αν δεν σας αρέσει εσάς ο ολυμπιακός

από κόμπλεξ έχουμε χορτάσει.
να φύγετε να μην ξανάρθετε και να μην ξανασχοληθείτε...
αλλά σας τρώει

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την έχουμε ξαναπατήσει έτσι πάντως...στο μπάσκετ.
μέχρι που οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να το δουν αλλιώς με νέα παιδιά ταλέντα Έλληνες

Απο συμπτωση εγινε αυτο, ηταν το καλοκαιρι που οι προεδροι ειχαν ξενερωσει και ηθελαν να φυγουν.
Με τη διαφορα ομως οτι στο μπασκετ ειχαμε εναν απο τους τοπ 3 ευρωπαιους παικτες, εναν προπονητη που θεωρειται ο καλυτερος στην Ευρωπη για να δουλευει με νεα παιδια, δυο αμερικανους που ακομα τους αναπολουμε (Λο, Χαινς) και πραγματικα ταλεντα που αργοτερα εγιναν διεθνεις, θα παιζουν ΝΒΑ (Παπανικολαου) κτλ.
Μπορει να εγινε απο συμπτωση, αλλα υπηρχε σχεδιο, οργανωση και υποδομη για στηριχθει ενα τετοιο εγχειρημα.
Για το ποδοσφαιρο δεν μπορω να πω το ιδιο.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
πειτε μου οτι δεν ειναι ΤσαουσοΒαϊμακικη τρολια και οτι υπαρχει οντως ομαδα που αγορασε ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑ...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πειτε μου οτι δεν ειναι ΤσαουσοΒαϊμακικη τρολια και οτι υπαρχει οντως ομαδα που αγορασε ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑ...

Δεν ειναι τρολια.
Εδω υπηρχει ομαδα που θελει τον Καται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom