kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
απαπαπα..νεος ειναι ακομα (ουτε 90) και γυμνασμενος καλα σε τουμπα λεωφορο κλπχμ... ψωράλογο τότε...
θα έχει προβλήματα στη μέση του από τα πολλά βάρη σήκωμα...
απαπαπα..νεος ειναι ακομα (ουτε 90) και γυμνασμενος καλα σε τουμπα λεωφορο κλπχμ... ψωράλογο τότε...
θα έχει προβλήματα στη μέση του από τα πολλά βάρη σήκωμα...
εγω παντως μουρμουραω συνεχεια...Κασαμι....μηπως ρε ειναι λαχειο? λεμε τωρα 2χ2Αυτή την αρμάδα έτσι όπως την κατάντησαν μόνο ο Μήτρογλου μπορεί να την σώσει!!!!
μεγάλη συζήτηση οι νεαροί παίκτες στον Ολυμπιακό...τζογος τυπε μου και μεγαλη μαγκια να ελισεσαι σε τετοιο επιπεδο και σε τοσο τζιρο....νομιζω ανετα περσυ μπορουσες να παρεις τον κολομβιανο πυ εβγαλε ματια στο μουντιαλ.αν εισαι τοσο δικτυομενος γαματα δεν θα ειχες τον ολυμπιακο θα ειχες την νασα.
μοικανε επειδη εχω μια ταση να κανω τον συνηγορο σημερα....αυτο που ειπες για διαμαντακο,παντα εχω στο μυαλο μου πως καψανε τον νινη οταν προσπαθησανε να του φορτωσουν μια ομαδα...ας βγει φετος ;)
μια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29....Άμα η ομάδα πέρσυ είχε σέντερ φορ θα την είχε περάσει την Γιουνάιτεντ!!! Είχαμε μείνει χωρίς επιθετικό και ψάχναμε τον Γενάρη να βρούμε δανεικούς κλασικά! Πουλάς Μήτρογλου αλλά πριν τον δώσεις έχεις ψάξει να βρεις αντικαταστάτη του..Αυτά πλήρωσε πέρσι η ομάδα και μετά τον Γενάρη δεν βλεπόταν ή έχω άδικο; Του άρεσε η ομάδα κανενός μετά τον Γενάρη;
Από όταν ακούστηκε το ονομα του ειχα πει να τον αποκτησουν με κλειστα μάτια..Και όταν ειπαν οτι δεν θα τον παρουν,είπα οτι θα κανουν λαθος οπως εκαναν με τον Ντιοπεγω παντως μουρμουραω συνεχεια...Κασαμι....μηπως ρε ειναι λαχειο? λεμε τωρα 2χ2
εσυ χανεις ρε.... θα ειχες καμια μικρη χαραμια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29....
καλά, εσύ δεν αποτελείς κριτήριο. εσύ πιστεύεις πως με ένα πρωτάθλημα έχεις ομάδα...μια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29....
ειδες? αλλο να συζηταμε και αλλο να γκρινιαζουμε...τον ρομπερτο τον πιστευες περσυ τετοια εποχη? κανα δυο να σου βγου σωζεις την παρτιδα.Από όταν ακούστηκε το ονομα του ειχα πει να τον αποκτησουν με κλειστα μάτια..Και όταν ειπαν οτι δεν θα τον παρουν,είπα οτι θα κανουν λαθος οπως εκαναν με τον Ντιοπ
μην κοιτας παραδείγματα.
10 εκ σίγουρη επένδυση,δοκιμασμένη λύση,αλλά δεν έχουμε λεφτά
Τα ίδια λεγανε για Μαρκάνο και τελικά μετά το τέλος του δανεισμού του σε μας πουλήθηκε στην Πόρτο για 4εκ!
επίσηςΚι ο μουνης ειχε υποσχεθεί ελληνοποιηση μη γαμησω
μια και ρωτας παντως ...η κωλομαδασας δεν μου αρεσε ουτε πριν τον γεναρη, ουτε πριν τον σαμαρα ουτε πριν τον γαπ ,ουτε πριν τους ολυμπιακους του 2004,ουτε το 1981 της αλλαγης ,ουτε τα χρονια της χουντας,ουτε τα χρονια του εμφυλιου, ουτε τη χρονια του μεγαλου κραχ του 29....
πώς μου αρέσουνε οι γενικεύσεις σας....Σε κανεναν δεν αρεσει τυπε
την έχουμε ξαναπατήσει έτσι πάντως...στο μπάσκετ.
μέχρι που οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να το δουν αλλιώς με νέα παιδιά ταλέντα Έλληνες
πειτε μου οτι δεν ειναι ΤσαουσοΒαϊμακικη τρολια και οτι υπαρχει οντως ομαδα που αγορασε ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑ...