redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν σου λέει αυτό που του αρέσειΚαι αν δε φας τριάρες και πας καλά σημαίνει ότι δεν έκανες λάθος κι ότι η ρότα είναι η σωστή. Τί είναι αυτά που λες; Τί προτιμάς δηλαδή;
να τα λεμε ολα τυπε.....ακομα και να παιζουν στον ολυμπιακο οι μισθοι,οι προβολη και οι προοπτικες ειναι καλυτερες εξω....ασε που δεν κινδυνευουν να τους τραμπουκισουν ανα πασα στιγμη...
Κλαίω ρε μαλάκες.....
Τιμή:
€ 65.000 (Συζητήσιμη)
Κατηγορία:
Λεωφορείο - Λεωφορείο ταξιδιωτικό
Χιλιόμετρα:
120.000 χμ
Κυβικά:
10.000 cc
Κτεο εως:
11 / 2015
Ίπποι:
350 bhp
Χρονολογία question
1 / 2004
Χρώμα:
Κόκκινο
Καύσιμο:
Πετρέλαιο
Καθίσματα:
50
Τελευταία αλλαγή:
49 λεπτά
Εμφανίσεις αγγελίας:
4300
Βλέπω το πουλάει με τον κυρ.Σάββα πακέτο,μέσα...........
καλα, μεταξύ μας δεν πιστεύω ο Αβράμης να πέταξε τη σκούφια του για Τουρκία...μαγκες να βαλω και μια αλλη μικρη παραμετρο (επαναλαβανω δεν συμφωνω ιδιαιτερα φετος)....ΚΑΝΕΝΑΣ ελληνας παιχτης δεν θελει να μεινει στην ελλαδα αν εχει προταση απο εξωτερικο...απλα σημειωση
ξεπερασε και την αλλη αγγελια στο αλλο θρεντ
Ποσο να πιανει ο κυρ σαββας αραγε?
ρε τυπε...χωρις να θελω να κανω το συνηγορο κανενος αλλα ελα εσυ στην θεση υης διοικησης η του μανατζερ η του παιχτη...ο μητρογκολ περσυ τετοια εποχη αξιζε 2? 3? μυρια....αρχισε να βαζει γκολ με το τσουβαλι (χατ τρικ μαλιστα) και η τιμη του ανεβαινε απροσμενα μερα την μερα...ξαφνικα σκαει ενα [size=20pt]25[/size] μυρια :o :o :o :o και μου λες δεν πουλας αν δεν βρεις καποιον αλλο....δεν γινονται αυτα.Άμα η ομάδα πέρσυ είχε σέντερ φορ θα την είχε περάσει την Γιουνάιτεντ!!! Είχαμε μείνει χωρίς επιθετικό και ψάχναμε τον Γενάρη να βρούμε δανεικούς κλασικά! Πουλάς Μήτρογλου αλλά πριν τον δώσεις έχεις ψάξει να βρεις αντικαταστάτη του..Αυτά πλήρωσε πέρσι η ομάδα και μετά τον Γενάρη δεν βλεπόταν ή έχω άδικο; Του άρεσε η ομάδα κανενός μετά τον Γενάρη;
μήπως να δώσετε την ακαδημία σας στο χοντρό μπας και σας πουλήσει τίποτα να σας ξελασπώσει κάπως;Τσάμπα,λέμε...είναι μέσα στο πακέτο...προσφορά....
τι λες ρε ?????ξερεις ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο σαββας????Τσάμπα,λέμε...είναι μέσα στο πακέτο...προσφορά....
Μπορει και λιγοτεροΤον Αβραμη κανα μυριο τον πουλησε ο χοντρος να υποθεσω;
μπορει να στεκει αυτο που ποσταρε ο ρεντ....εχουν θεμα με τον μιτσελ...η μπορει να ξερει και ο ιδιος οτι δεν θα γινει ποτε ξανα ο αβραμης που ητανε και να κανει αρπαχτη....μπορει λεω....καλα, μεταξύ μας δεν πιστεύω ο Αβράμης να πέταξε τη σκούφια του για Τουρκία...
χρονικα δεν τα θυμσαι καλά τα του τραυματισμού...αλλά η ουσία είναι όπως λες. Πουλάς και χαίρεσαι.ρε τυπε...χωρις να θελω να κανω το συνηγορο κανενος αλλα ελα εσυ στην θεση υης διοικησης η του μανατζερ η του παιχτη...ο μητρογκολ περσυ τετοια εποχη αξιζε 2? 3? μυρια....αρχισε να βαζει γκολ με το τσουβαλι (χατ τρικ μαλιστα) και η τιμη του ανεβαινε απροσμενα μερα την μερα...ξαφνικα σκαει ενα [size=20pt]25[/size] μυρια :o :o :o :o και μου λες δεν πουλας αν δεν βρεις καποιον αλλο....δεν γινονται αυτα.
Ασε που καθε αγωνας που περναει κινδυνευεις να σου χτυπηση και να παρεις τα αρχιδια μου (ω του θαυματος εγινε μολις πηγε φουλαμ)...
Πουλά τον αλλά φέρε άλλον,και στο κατω κατω αμα δεν τον πουλαγε και παιρναγε η ομαδα ποσα λεφτα θα επαιρνε η ομαδα;ρε τυπε...χωρις να θελω να κανω το συνηγορο κανενος αλλα ελα εσυ στην θεση υης διοικησης η του μανατζερ η του παιχτη...ο μητρογκολ περσυ τετοια εποχη αξιζε 2? 3? μυρια....αρχισε να βαζει γκολ με το τσουβαλι (χατ τρικ μαλιστα) και η τιμη του ανεβαινε απροσμενα μερα την μερα...ξαφνικα σκαει ενα [size=20pt]25[/size] μυρια :o :o :o :o και μου λες δεν πουλας αν δεν βρεις καποιον αλλο....δεν γινονται αυτα.
Ασε που καθε αγωνας που περναει κινδυνευεις να σου χτυπηση και να παρεις τα αρχιδια μου (ω του θαυματος εγινε μολις πηγε φουλαμ)...
αν είναι το δεύτερο, τότε είναι λάθος σκέψη η Τουρκία. Εκεί αν δεν παίξει θα γίνει κόκκινο πανί. Αν παίξει θα αγαπηθεί τρελά.μπορει να στεκει αυτο που ποσταρε ο ρεντ....εχουν θεμα με τον μιτσελ...η μπορει να ξερει και ο ιδιος οτι δεν θα γινει ποτε ξανα ο αβραμης που ητανε και να κανει αρπαχτη....μπορει λεω....
Τζάμπα έφυγε..Ο Αβράμης ψαχνόταν καιρό πάντως για μεταγραφή είχε ακουστεί ομάδα απο Αυστραλία να δίνει ένα κάρο λεφτά,αλλά ο Βαγγέλας είπε ότι δεν πωλείται!μπορει να στεκει αυτο που ποσταρε ο ρεντ....εχουν θεμα με τον μιτσελ...η μπορει να ξερει και ο ιδιος οτι δεν θα γινει ποτε ξανα ο αβραμης που ητανε και να κανει αρπαχτη....μπορει λεω....
Εμένα μου άρεσε ο Μίτσελ ότι και καλά είπε δεν θέλουμε παίκτες σαν τον Ετό προτιμώ παίκτες τυπου Μπενίτεζαν είναι το δεύτερο, τότε είναι λάθος σκέψη η Τουρκία. Εκεί αν δεν παίξει θα γίνει κόκκινο πανί. Αν παίξει θα αγαπηθεί τρελά.
Πουλά τον αλλά φέρε άλλον,και στο κατω κατω αμα δεν τον πουλαγε και παιρναγε η ομαδα ποσα λεφτα θα επαιρνε η ομαδα;
τζογος τυπε μου και μεγαλη μαγκια να ελισεσαι σε τετοιο επιπεδο και σε τοσο τζιρο....νομιζω ανετα περσυ μπορουσες να παρεις τον κολομβιανο πυ εβγαλε ματια στο μουντιαλ.αν εισαι τοσο δικτυομενος γαματα δεν θα ειχες τον ολυμπιακο θα ειχες την νασα.χρονικα δεν τα θυμσαι καλά τα του τραυματισμού...αλλά η ουσία είναι όπως λες. Πουλάς και χαίρεσαι.
Βέβαια τότε γκάριζα να γυρνούσαμε το Διαμαντάκο....που και πέρσι είχε βγάλει μάτια στην προετοιμασία, αλλά τεσπα...
χμ... ψωράλογο τότε...τι λες ρε ?????ξερεις ποσα πρωταθληματα εχει παρει ο σαββας????