πέρσι έλεγα μια κουβέντα και ο Χρηστίδης μου την έλεγε. Έλεγα πως ο Ολυμπιακός δεν έχει προγραμματισμό.
Ο Χρηστίδης λοιπόν μου έλεγε μαλακίες τούμπανα πως δεν βλέπω τι καλό γίνεται, γκρινιάζω κλπ.
Φέτος δεν μίλησα, είπα μόνο πως δεν έχουμε Έλληνες. Τώρα λοιπόν να προσθέσω πως πάλι από προγραμματισμό ...της πούτσας.
ΔΕΝ είναι δυνατόν να κάνει μια ομάδα προετοιμασία το καλοκαίρι και να παίζει ΑΛΛΗ ομάδα το χειμώνα.
ΤΕΡΜΑ. Δεν στέκομαι ούτε σε πρόσωπα ούτε σε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει αν τσεπώνει ο Μαρινάκης χρήματα ή αν πάνε αυτά αλλού. Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά. Μαγαζί του και τσιφλίκι του.
Υπό μία προϋπόθεση όπως έχω επαναλάβει πολλάκις. Να βλέπω μπάλα και να ανεβαίνει η ομάδα.
Και να μη χάνει τον ελληνικό της χαρακτήρα.
λοιπον...περσυ ειναι η διαφορα που δεν αναφερεις οτι ο χρηστιδης τελικα δικαιωθηκε μιας και η ομαδα και πετυχε στοχους και ελκυστικο μποδοσφαιρο επαιξε...
φετος ειναι αλλο πραγμα...προγραμμματισμος μεν υπηρχε μιας και οι σχεδον 14 καινουριοι συμμετειχαν σχεδον ολοι απο την αρχη της προετοιμασιας ...
πρεπει να καταλαβεις ΣΤΟΚΕ οτι δεν ειναι αλλειψη προγραμματισμου οι μεταγραφικες πινελιες γιατι ΣΤΟΚΕ η μεταγραφικη περιοδος ειναι συγκεκριμενη και μεχρι την ληξη της ΣΤΟΚΕ μπορεις να πουλας και να αγοραζεις ΣΤΟΚΕ....αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που υπαρχει αυτη (μεταγραφικη περιοδος)
αλλωστε ΣΤΟΚΕ μεγαλα κλαμπ ευρωπαικα ακομα κανουν μεταγραφικες πινελιες...
ο χρηστιδης ΣΤΟΚΕ δεν ειναι τσατσος ουτε ρουφιανος...ειναι γαυρακι αρρωστο που ποναει την ομαδα αλλα δεν ειναι ΣΤΟΚΟΣ σαν κατι αλλους...
αν η ομαδα κανει κοιλια φετο λογω μαλακιας του προεδρου (που ειναι αρκετα πιθανο) θα ειμαι ο πρωτος που θα ριξω ευθυνες και θα γκρινιαξω...
απλα λεω υπομονη να ξεκινησει η σαιζον μιας και ακομα δεν εχει ουσιαστικα ξεκινησει ΣΤΟΚΕ...
συμφωνω με ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ....σαμαρης και μανωλας ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ εναντι οποιουδηποτε ανταλλαγματος...
λαθος...τεραστιο...μακαρι να διαψευστω...
ξαναλεω σαμαρης και μανωλας...για τους αλλους στα παρια μου πα....