You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Διαμαντάκος,Μανιάτης,Σιόβας,Μήτρογλου,Φορτούνης,Μπουχαλάκης,ΑυλωνίτηςΠάει και ο Αβρααμ?
Τους 4 Ελληνες που πρεπει υποχρεωτικα να δηλωσει στην Α΄ λιστα των 21 παικτων , τους εχει?
Πάει και ο Αβρααμ?
Τους 4 Ελληνες που πρεπει υποχρεωτικα να δηλωσει στην Α΄ λιστα των 21 παικτων , τους εχει?
Ρε συ Αλεξ... δεν κανεις αρχη να υποστηριζεις Χοντρο για Πρωθυπουργο ?
Αυτος τουλαχιστον ξερει να πουλαει
Εχει ντυσει με παλτα ολη την Ευρωπη και γεμισε και τα ταμεια..
Οχι σαν τον αλλον (τον δικο σου), που μας εγδυσε, ξεπουλησε τα παντα και χρωσταει τα @@ του !!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ρε συ Αλεξ... δεν ξεκινας να υποστηριζεις Χοντρο για πρωθυπουργο ?
Εχει ντυσει με παλτα ολη την Ευρωπη και γεμισε και τα ταμεια.. οχι σαν τον αλλον !!!
Πες το ψεματα απο αυτο το σκουπιδι που μας κυβερναει......πολυ καλυτερος....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εισαι ενημερος. Καποιοι από αυτους που λες, εχουν δηλωθεί ήδη στην Β΄ λίστα.Διαμαντάκος,Μανιάτης,Σιόβας,Μήτρογλου,Φορτούνης,Μπουχαλάκης,Αυλωνίτης
Ο Μήτρογλου δεν μπορει να δηλωθεί ως γηγενής.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γιατί έχουμε κάποιον γηγενή;Δεν εισαι ενημερος. Καποιοι από αυτους που λες, εχουν δηλωθεί ήδη στην Β΄ λίστα.
Ο Μήτρογλου δεν μπορει να δηλωθεί ως γηγενής.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παλτό ο Μήτρογλου και ο Σάμαρης;η ο μιραλας;ξέρεις μπάλα Πίπη.Ρε συ Αλεξ... δεν κανεις αρχη να υποστηριζεις Χοντρο για Πρωθυπουργο ?
Οχι σαν τον αλλον (τον δικο σου), που μας εγδυσε, ξεπουλησε τα παντα και χρωσταει τα @@ του !!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αυτή τη στιγμη, μονο Μανιατη, Σιοβα και Μπουχαλακη. Πρεπει ειτε να κανει μεταγραφη Ελληνα, ειτε να γυρισει καποιον δανεικο πισω, είτε να αλλαξει τις λιστες.Γιατί έχουμε κάποιον γηγενή;
Αυτά δεν είναι σοβαρα πραγματα όμως.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πιο εύκολα μπορεί να αλλάξει ομάδα παρά τις πολιτικές πεποιθήσεις ο Αλεξ71 τύπεΡε συ Αλεξ... δεν κανεις αρχη να υποστηριζεις Χοντρο για Πρωθυπουργο ?
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Αυτή τη στιγμη, μονο Μανιατη, Σιοβα και Μπουχαλακη. Πρεπει ειτε να κανει μεταγραφη Ελληνα, ειτε να γυρισει καποιον δανεικο πισω, είτε να αλλαξει τις λιστες.
Γιατι μου στενοχωριεσαι...;;;;;;
Θα καθαρισει και για αυτο η παραγκα.......
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αντιγραφω σχολιο από σαιτ που διαβασα και με το μεταφερω με κάθε επιφυλαξη.
το θέμα με τους έλληνες που έχουν μείνει στο ρόστερ είναι πως αν πωληθουν θα πρέπει να αντικατασταθουν με έλληνες. αβραάμ σιόβας μανιάτης και μπουχαλάκης είναι ακριβώς 4 παίκτες και τόσους γηγενείς πρέπει να έχεις στους 21 της λίστας στην ευρώπη. έτσι αν παραχωρηθεί ο αβραάμ, ποιος θα τον αντικαταστήσει;
σημ πως οι χουτεσιώτης φορτουνης και διαμαντάκος δηλώνονται στην β λίστα και πως ο μήτρογλου δεν μπορεί να δηλωθεί ως γηγενής.
το θέμα με τους έλληνες που έχουν μείνει στο ρόστερ είναι πως αν πωληθουν θα πρέπει να αντικατασταθουν με έλληνες. αβραάμ σιόβας μανιάτης και μπουχαλάκης είναι ακριβώς 4 παίκτες και τόσους γηγενείς πρέπει να έχεις στους 21 της λίστας στην ευρώπη. έτσι αν παραχωρηθεί ο αβραάμ, ποιος θα τον αντικαταστήσει;
σημ πως οι χουτεσιώτης φορτουνης και διαμαντάκος δηλώνονται στην β λίστα και πως ο μήτρογλου δεν μπορεί να δηλωθεί ως γηγενής.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Τώρα απομένει να πάρουμε καναν Ροναλντίνιο για να γίνουμε εντελώς τσίρκο. Τα 'λεγα όταν δώσαμε το Σάμαρη (τεράστιο λάθος) και μου το παίζατε τεχνικοοικονομικοί αναλυτές ορισμένοι (για Μανωλά δε συζητάμε καν - έγκλημα). Ότι έτσι αλλάζουμε επίπεδο κλπ. Τρίχες κατσαρές. Μας παίρνει παίχτη κι η Τραμπζονσπόρ τώρα. Κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του ο Αβραάμ.
gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εδωσε και αβρααμ!ωραια αντε βγαλε τη χρονια τωρα με αμπινταλ και μποτια.αυτος ο μποτια πολυ κακος μου φαινεται.ανευρος.αμα δε παρει μεχρι το βραδυ στοπερ γαμηστερο τη πατησαμε.που δεν ειναι και σοβαρα τα μπαλωματα της τελευταιας στιγμης με δανεικους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ο Σαμαρης δοθηκε γιατι λογω ολυμπιακιτιδας, ο υπεροχος λαος του θρυλου δεν μπορουσε να ανεχθει τις σελφι με τον Τζαβελα.Τώρα απομένει να πάρουμε καναν Ροναλντίνιο για να γίνουμε εντελώς τσίρκο. Τα 'λεγα όταν δώσαμε το Σάμαρη (τεράστιο λάθος) και μου το παίζατε τεχνικοοικονομικοί αναλυτές ορισμένοι (για Μανωλά δε συζητάμε καν - έγκλημα). Ότι έτσι αλλάζουμε επίπεδο κλπ. Τρίχες κατσαρές. Μας παίρνει παίχτη κι η Τραμπζονσπόρ τώρα. Κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του ο Αβραάμ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Τώρα απομένει να πάρουμε καναν Ροναλντίνιο για να γίνουμε εντελώς τσίρκο. Τα 'λεγα όταν δώσαμε το Σάμαρη (τεράστιο λάθος) και μου το παίζατε τεχνικοοικονομικοί αναλυτές ορισμένοι (για Μανωλά δε συζητάμε καν - έγκλημα). Ότι έτσι αλλάζουμε επίπεδο κλπ. Τρίχες κατσαρές. Μας παίρνει παίχτη κι η Τραμπζονσπόρ τώρα. Κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του ο Αβραάμ.
Εεεεετςςςςςςςςςςς
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τύπε έχεις αγχωθεί λίγο η είναι η ιδέα μου;; Στην χειρότερη περίπτωση κάνουμε Έλληνες τον Ελαμπντελαουί και τον ΜαζουάκουΑυτή τη στιγμη, μονο Μανιατη, Σιοβα και Μπουχαλακη. Πρεπει ειτε να κανει μεταγραφη Ελληνα, ειτε να γυρισει καποιον δανεικο πισω, είτε να αλλαξει τις λιστες.
Εγώ στην θέση σου θα είχα αγχωθεί εάν η Αεκ θα ανεβει σουπερλιγκ φέτος,Ξερεις το πρωταθλημα της Β' είναι πολύ δύσκολο ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω τι να αγχωθω? Συζητηση κανουμε. Θελετε να συνομιλείτε μονοι σας οι ολυμπιακοι?Τύπε έχεις αγχωθεί λίγο η είναι η ιδέα μου;; Στην χειρότερη περίπτωση κάνουμε Έλληνες τον Ελαμπντελαουί και τον Μαζουάκου
Εγώ στην θέση σου θα είχα αγχωθεί εάν η Αεκ θα ανεβει σουπερλιγκ φέτος,Ξερεις το πρωταθλημα της Β' είναι πολύ δύσκολο ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και να τους κανετε, δεν μπορουν να δηλωθουν ως γηγενείς.Στην χειρότερη περίπτωση κάνουμε Έλληνες τον Ελαμπντελαουί και τον Μαζουάκου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις