MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
εξιλεωση ζητώ για το ξεβράκωμα του γεναρηεχεις την καψα σου εσυ...θα δουμε ρε...ειπε θα κανει...
εξιλεωση ζητώ για το ξεβράκωμα του γεναρηεχεις την καψα σου εσυ...θα δουμε ρε...ειπε θα κανει...
Εμενα μου αρεσει που σε βριζουν καποιοι συνοπαδοι σου,οι υπολοιποι γραφουν στα αρχιδια τους τις μαλακιες πουρε μαλακα αυτος ζει απο τυχη...δεν εχει το μυαλο να καταλαβει οτι πρεπει να αυτοκτονησει...
αν δεν ηταν τερμα βλακας τωρα θα ηταν παρελθον...
γραφεω κατι πεταγεται να με διαψευσει κανοντας τον ταρζαν και μετα μου ζηταει να βαλω την φαση που λεω γιατι δεν την εχει δει...
πιο χαζος πεθαινεις...
καμμια φορα αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να χαλιεμαι για ενα χιμπατζη
εγω ρε μαλακα μιλαω παντα με επειχειρηματα...Εμενα μου αρεσει που σε βριζουν καποιοι συνοπαδοι σου,οι υπολοιποι γραφουν στα αρχιδια τους τις μαλακιες που
γραφεις,και θεωρεις εμενα χαζο.
Εκπληκτικα επιχειρηματα εννοειται αυτο.Συγκρινες το προχθεσινο ματς με το 2-1 του κατσουρανη.εγω ρε μαλακα μιλαω παντα με επειχειρηματα...
και το βασικο μου επιχειρημα οτι εισαι τερμα χαζος ειναι οτι ζεις ακομα...
εννοω πως αμα ειχες στοιχειωδη λογικη και ενοιωθες εστω και ελαχιστα θα καταλαβαινες το μεγεθος της μαλακιας που σε βαραει και θα ειχες φουνταρει...
δεν υπαρχει νοημονας ανθρωπος που θα αντεχε τη μεγαλειοτητα της μαλακιας σου...
αρα για να μην το εχεις κανει ακομα εισαι τερμα φυτουλας....
απλη λογικη ρε τυπε...
οχι ρε μαλακα μη μου το κανεις αυτο....αφου μονο εσυ εχεις μεινει να μου κανεις παραθεσεις ....αμα με γραψεις και εσυ στα παπαρια σου τι θα κανω;Εκπληκτικα επιχειρηματα εννοειται αυτο.Συγκρινες το προχθεσινο ματς με το 2-1 του κατσουρανη.
Η οτι στο 1-0 της τουμπας δεν πηρατε 5 πεναλτυ.Τες πα εμενα με επεισες εγω ειμαι ο μαλακας εσυ ο εξυπνος
οποτε επειδη δεν γινεται ενας μαλακας οπως εγω να μιλαει με ενα τερας εξυπναδας οπως εσυ,απο εδω και μπρος
θα μιλας με τα αρχιδια μου τελος απο εμενα.
θα πας την δευτερα σεφ;Τι εγινε βασιλακη ξεμεινες απο ψιλα και δεν εχεις να γαμησεις ;
θα πας την δευτερα σεφ;
ψαχνω εισιτηριο για να παω
πρεπει να πω καποιο συνθηματικο;Πες του ΒΛΑΚΑΡΧΟΥ,να σε βάλει μέσα...τύπε...
πρεπει να πω καποιο συνθηματικο;
Παρε καμια κουρτινα απο το σπιτι μαζι καλου κακουψαχνω εισιτηριο για να παω
χαχαχαχαχαχαχαΠαρε καμια κουρτινα απο το σπιτι μαζι καλου κακου
Τύπε Μου φαίνεται αδικεις την ατλετικο..εχυσααααα...μου εχουνε ζαλισει τα αρχιδια με την ατλετικο...και ας μην ειμαι ρεαλ/....
Ναι,σε σουίτα.....
Συμφωνώ.Τύπε Μου φαίνεται αδικεις την ατλετικο..
Αν ονειρεύεσαι κάποια στιγμή το θρύλο μας σε ένα τελικό, σαν την ατλετικο θα φτάσει.. Με ομαδικό πνεύμα, τσαμπουκά και πάθος. Όχι με τα εκατομμύρια.. ;)
Τύπε Μου φαίνεται αδικεις την ατλετικο..
Αν ονειρεύεσαι κάποια στιγμή το θρύλο μας σε ένα τελικό, σαν την ατλετικο θα φτάσει.. Με ομαδικό πνεύμα, τσαμπουκά και πάθος. Όχι με τα εκατομμύρια.. ;)