Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα αυτος ζει απο τυχη...δεν εχει το μυαλο να καταλαβει οτι πρεπει να αυτοκτονησει...
αν δεν ηταν τερμα βλακας τωρα θα ηταν παρελθον...
γραφεω κατι πεταγεται να με διαψευσει κανοντας τον ταρζαν και μετα μου ζηταει να βαλω την φαση που λεω γιατι δεν την εχει δει...
πιο χαζος πεθαινεις...
καμμια φορα αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να χαλιεμαι για ενα χιμπατζη  :headbang:
Εμενα μου αρεσει που σε βριζουν καποιοι συνοπαδοι σου,οι υπολοιποι γραφουν στα αρχιδια τους τις μαλακιες που
γραφεις,και θεωρεις εμενα χαζο. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εμενα μου αρεσει που σε βριζουν καποιοι συνοπαδοι σου,οι υπολοιποι γραφουν στα αρχιδια τους τις μαλακιες που
γραφεις,και θεωρεις εμενα χαζο. :2funny:
εγω ρε μαλακα μιλαω παντα με επειχειρηματα...
και το βασικο μου επιχειρημα οτι εισαι τερμα χαζος ειναι οτι ζεις ακομα...
εννοω πως αμα ειχες στοιχειωδη λογικη και ενοιωθες εστω και ελαχιστα θα καταλαβαινες το μεγεθος της μαλακιας που σε βαραει και θα ειχες φουνταρει...
δεν υπαρχει νοημονας ανθρωπος που θα αντεχε τη μεγαλειοτητα της μαλακιας σου...
αρα για να μην το εχεις κανει ακομα εισαι τερμα φυτουλας....
απλη λογικη ρε τυπε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ρε μαλακα μιλαω παντα με επειχειρηματα...
και το βασικο μου επιχειρημα οτι εισαι τερμα χαζος ειναι οτι ζεις ακομα...
εννοω πως αμα ειχες στοιχειωδη λογικη και ενοιωθες εστω και ελαχιστα θα καταλαβαινες το μεγεθος της μαλακιας που σε βαραει και θα ειχες φουνταρει...
δεν υπαρχει νοημονας ανθρωπος που θα αντεχε τη μεγαλειοτητα της μαλακιας σου...
αρα για να μην το εχεις κανει ακομα εισαι τερμα φυτουλας....
απλη λογικη ρε τυπε...
Εκπληκτικα επιχειρηματα εννοειται αυτο.Συγκρινες το προχθεσινο ματς με το 2-1 του κατσουρανη. :2funny:
Η οτι στο 1-0 της τουμπας δεν πηρατε 5 πεναλτυ.Τες πα εμενα με επεισες εγω ειμαι ο μαλακας εσυ ο εξυπνος
οποτε επειδη δεν γινεται ενας μαλακας οπως εγω να μιλαει με ενα τερας εξυπναδας οπως εσυ,απο εδω και μπρος
θα μιλας με τα αρχιδια μου τελος απο εμενα. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εκπληκτικα επιχειρηματα εννοειται αυτο.Συγκρινες το προχθεσινο ματς με το 2-1 του κατσουρανη. :2funny:
Η οτι στο 1-0 της τουμπας δεν πηρατε 5 πεναλτυ.Τες πα εμενα με επεισες εγω ειμαι ο μαλακας εσυ ο εξυπνος
οποτε επειδη δεν γινεται ενας μαλακας οπως εγω να μιλαει με ενα τερας εξυπναδας οπως εσυ,απο εδω και μπρος
θα μιλας με τα αρχιδια μου τελος απο εμενα. :2funny:
οχι ρε μαλακα μη μου το κανεις αυτο....αφου μονο εσυ εχεις μεινει να μου κανεις παραθεσεις ....αμα με γραψεις και εσυ στα παπαρια σου τι θα κανω;
θες να μαραζωσω;λυπησου με...κανε μου παραθεσεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχυσααααα...μου εχουνε ζαλισει τα αρχιδια με την ατλετικο...και ας μην ειμαι ρεαλ/....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Που είναι αυτή η πουτάνα ο opc 26,να τον γαμήσω... :knockinb:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τι  εγινε  βασιλακη  ξεμεινες  απο  ψιλα  και δεν  εχεις  να  γαμησεις ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ψαχνω εισιτηριο για να παω

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
εχυσααααα...μου εχουνε ζαλισει τα αρχιδια με την ατλετικο...και ας μην ειμαι ρεαλ/....
Τύπε Μου φαίνεται αδικεις την ατλετικο..
Αν ονειρεύεσαι κάποια στιγμή το θρύλο μας σε ένα τελικό, σαν την ατλετικο θα φτάσει.. Με ομαδικό πνεύμα, τσαμπουκά και πάθος. Όχι με τα εκατομμύρια..  ;)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Το  ξερω  ρε  ληγουρη  οτι  ζηλευεις  αλλα  τι  να  σου  κανω  , μαλακας  γεννηθηκες  , φτωχομπινες  , μιζερος ,  αφραγκος  και  ζηλιαρης  θα  ψοφησεις...........οπως  παντα  σε  γραφω  για  αλλη  μια  φορα  στα  αρχιδια  μου  και  παω  πρωι-πρωι  να  ψηφισω  αφου  φροντισες  να  μου  φτιαξεις  τη  διαθεση.............

:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αν ονειρεύεσαι κάποια στιγμή το θρύλο μας σε ένα τελικό, σαν την ατλετικο θα φτάσει.. Με ομαδικό πνεύμα, τσαμπουκά και πάθος. Όχι με τα εκατομμύρια..  ;)
Συμφωνώ.  :thumbsup:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μόνο που ο προυπολογισμός της Ατλέτικο είναι 100 εκατομμύρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom