Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ, προσεξτε το ενα και μοναδικο μπροστινο δοντι του ΤΥΠΟΥ....γιατι παντα οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα  :grin:

Συνημμένα

• 450_n.jpg
    450_n.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 21

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δες τις επαφές των μεν και των δε και εάν σφυρίζανε το ίδιο και θα καταλάβεις

είδα ξανά το ματς και επιμένω πως η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...
ξέφυγαν φάσεις και για τις 2 ομάδες αλλά συνολικά κανείς από τους 2 δεν πρέπει να έχει παράπονα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μετά από 7 χρόνια ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερβίας, βάζοντας τέλος στο σερί της Παρτίζαν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
κρα κρα κρα κρα κρα κρα κρα τολαρος  χεβι μεταλ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρε μην γελατε, το παιδι ειναι επιστημον, εχει σπουδασει πυρινικη φυσικη
απλα εχει μια τρελα με τον Ολυμπιακο και ενα προβλημα με το δοντια του  :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ρε μην γελατε, το παιδι ειναι επιστημον, εχει σπουδασει πυρινικη φυσικη
απλα εχει μια τρελα με τον Ολυμπιακο και ενα προβλημα με το δοντια του  :grin:

Υπαρχουν  και  χειροτερα....... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επισης ντιμη μιας και πιστευω θα επανελθεις ριξε μια ματια στο ιδιο βιντεο στο 1.34,20....
ο παο εχει ξεφυγει και με δεκα ο θρυλος κανει καμ μπακ στα τελευταια λεπτα ,μειωνει στον ποντο επιτιθεται ο ζελοσβα κλεβει καθαρα ο ροτζερς και...οι διαιτητες ανακαλυπτουν φαουλ και ω του θαυματος σφυραει 2 βολες ο ρατζα...
ριξε μια ματια και πες μου ρε αδερφε τη αποψη σου....ειναι συγκεκριμενη φσαη,δεν αοριστολογω ,δεστην και αν ειναι πες ρε αδερφε ναι ηταν φαουλ...αλλα δες και πες...
και μη μου πεις τη μαλακια που λεει ο μουρουζης οτι δεν ειναι φαουλ μεν αλλα παταει ο ροτζερς γραμμη γιατι δες αντικειμενικα οτι ακουγεται το σφυριγμα την ωρα που ο ροτζερς δεν εχει πατησει και με το σφυριγμα ενω προσπαθει να δωσει την μπαλλα που ειναι κατι απλο σταματαει την κραταει δεν κανει την πασα και απλα βγαινει με την μπαλλα αουτ αφου ετσι και αλλοιως εχει ακουσει το σφυριγμα...
αλλα πες μου ρε ντιμη...φαουλ ηταν;μπεσα μιλα...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για να καταλαβω.Εαν ο Οσπφ παρει το πρωταθλημα (αυτο πιστευω),θα εχει κερδισει το Παναθηναικο κα τη διαιτησια?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να καταλαβω.Εαν ο Οσπφ παρει το πρωταθλημα (αυτο πιστευω),θα εχει κερδισει το Παναθηναικο κα τη διαιτησια?
Ρε μαλακες μην πεφτετε στην παγιδα ειναι ικανος να σας βαλει ματς που επαιζε ο στηβ γιατζογλου. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
1.38.25 ιδιο βιντεο ....ντιμη (και κιρονα) 5ο φαουλ του ταρλατς στον μποντιρομπα δυο βολες ο μποντιρομπα...περιμενω...ηταν φαουλ;εγω λεω ΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ
ακινητος με τα χερια ορθια στην κατακορυφο ο ταρλατς...
ακουω γνωμες ντιμη και κιρονα  :grin:
εγω βλεπετε δεν αμπελοφιλοσοφω...εκθετω φασεις και δεχομαι ανταλλαγη αποψεων...
δεν καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα με εοριστα επιχειρηματα...
βαζω φασεις τις βλεπετε και σεις και οποιος αλλο θελει και σχηματιζει την αποψη του...
ξαναλεω λοιπον...
1.38.25...5ο φαουλ ταρλατς δυο βολες μποντιρομπα το ματς δυο ποντους διαφορα με 2 λεπτα για να ληξει...
ηταν φαουλ;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μαλακες μην πεφτετε στην παγιδα ειναι ικανος να σας βαλει ματς που επαιζε ο στηβ γιατζογλου. :2funny:
Φιλε ο Φιλος Χρηστιδης η αληθεια ειναι πως εχει μνημονικο,σε αρκετα εχει δικιο,αλλα ωρες ωρες ειναι υπερβολικος. :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1.38.25 ιδιο βιντεο ....ντιμη (και κιρονα) 5ο φαουλ του ταρλατς στον μποντιρομπα δυο βολες ο μποντιρομπα...περιμενω...ηταν φαουλ;εγω λεω ΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ
ακινητος με τα χερια ορθια στην κατακορυφο ο ταρλατς...
ακουω γνωμες ντιμη και κιρονα  :grin:
εγω βλεπετε δεν αμπελοφιλοσοφω...εκθετω φασεις και δεχομαι ανταλλαγη αποψεων...
δεν καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα με εοριστα επιχειρηματα...
βαζω φασεις τις βλεπετε και σεις και οποιος αλλο θελει και σχηματιζει την αποψη του...
ξαναλεω λοιπον...
1.38.25...5ο φαουλ ταρλατς δυο βολες μποντιρομπα το ματς δυο ποντους διαφορα με 2 λεπτα για να ληξει...
ηταν φαουλ;
Φιλε αληθεια σου λεω,δε θα το δω καν.Πολυ πιθανο να εχεις δικιο. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κιρων πως να σου απαντησω;δεν ειμαι πυθια...δεν ξερω τι θα γινει σε επομενα ματς...
στο πρωτο ματς που θεωρω οτι αδικηθηκα εχασα το ματς δεν το πηρα...
για να παρω πρωταθλημα πρεπει να δουμε τα επομενα ματς...αν κερδισω με διαιτησια κοντρα προφανως θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αν κερδισω με δικαιη διαιτησια η με διαιτησια υπερ μου φυσικα και δεν θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αλλα πως να απαντησω αν δεν δω τα επομενα ματς;
στο ενα αδικηθηκα αλλα ετσι και αλλοιως εχασα οποτε δεν μπορω να π[ω οτι κερδισα και την διαιτησια...αν ειχα κερδισει ναι θα ειχα κερδισει και την διατησια...
κατι αλλο;; :think:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κιρων πως να σου απαντησω;δεν ειμαι πυθια...δεν ξερω τι θα γινει σε επομενα ματς...
στο πρωτο ματς που θεωρω οτι αδικηθηκα εχασα το ματς δεν το πηρα...
για να παρω πρωταθλημα πρεπει να δουμε τα επομενα ματς...αν κερδισω με διαιτησια κοντρα προφανως θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αν κερδισω με δικαιη διαιτησια η με διαιτησια υπερ μου φυσικα και δεν θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αλλα πως να απαντησω αν δεν δω τα επομενα ματς;
στο ενα αδικηθηκα αλλα ετσι και αλλοιως εχασα οποτε δεν μπορω να π[ω οτι κερδισα και την διαιτησια...αν ειχα κερδισει ναι θα ειχα κερδισει και την διατησια...
κατι αλλο;; :think:
ΣΤο εγραψα παραπανω,σε αρκετα εχεις δικιο,αλλα πως τα καταφερνεις καποιες φορες με το τροπο σου χανεις το δικιο σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φιλε αληθεια σου λεω,δε θα το δω καν.Πολυ πιθανο να εχεις δικιο. :rockon:
βασικα ο ντιμης θελω να το δει μιας και με αυτον ξεκινησε το νταραβερι...
μαζι σου δυσκολα θα εκανα κουβεντα για διαιτησια...δεν εισαι αυτου του στυλ ,δεν ασχολεισαι (πραγματικα ομως) με αυτα...
μαζι σου μονο για μπασκετ θα μιλαγα και το ξερεις...αλλα με τον ντιμη εχουμε ενα ψιλοθεματακι οσο αφορα τους γκρι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom