- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
ΥΓ, προσεξτε το ενα και μοναδικο μπροστινο δοντι του ΤΥΠΟΥ....γιατι παντα οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα
ΥΓ, προσεξτε το ενα και μοναδικο μπροστινο δοντι του ΤΥΠΟΥ....γιατι παντα οι λεπτομεριες κανουν τη διαφορα
Τολης.
κρα κρα κρα κρα κρα κρα κρα τολαρος χεβι μεταλΤολης.
δες τις επαφές των μεν και των δε και εάν σφυρίζανε το ίδιο και θα καταλάβεις
κρα κρα κρα κρα κρα κρα κρα τολαρος χεβι μεταλ
ρε μην γελατε, το παιδι ειναι επιστημον, εχει σπουδασει πυρινικη φυσικη
απλα εχει μια τρελα με τον Ολυμπιακο και ενα προβλημα με το δοντια του
Εφυγαν οι Τ Σ Α Τ Σ Ο Ι απο τον πειραια..........
Ρε μαλακες μην πεφτετε στην παγιδα ειναι ικανος να σας βαλει ματς που επαιζε ο στηβ γιατζογλου.Για να καταλαβω.Εαν ο Οσπφ παρει το πρωταθλημα (αυτο πιστευω),θα εχει κερδισει το Παναθηναικο κα τη διαιτησια?
Φιλε ο Φιλος Χρηστιδης η αληθεια ειναι πως εχει μνημονικο,σε αρκετα εχει δικιο,αλλα ωρες ωρες ειναι υπερβολικος.Ρε μαλακες μην πεφτετε στην παγιδα ειναι ικανος να σας βαλει ματς που επαιζε ο στηβ γιατζογλου.
Φιλε αληθεια σου λεω,δε θα το δω καν.Πολυ πιθανο να εχεις δικιο.1.38.25 ιδιο βιντεο ....ντιμη (και κιρονα) 5ο φαουλ του ταρλατς στον μποντιρομπα δυο βολες ο μποντιρομπα...περιμενω...ηταν φαουλ;εγω λεω ΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ
ακινητος με τα χερια ορθια στην κατακορυφο ο ταρλατς...
ακουω γνωμες ντιμη και κιρονα
εγω βλεπετε δεν αμπελοφιλοσοφω...εκθετω φασεις και δεχομαι ανταλλαγη αποψεων...
δεν καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα με εοριστα επιχειρηματα...
βαζω φασεις τις βλεπετε και σεις και οποιος αλλο θελει και σχηματιζει την αποψη του...
ξαναλεω λοιπον...
1.38.25...5ο φαουλ ταρλατς δυο βολες μποντιρομπα το ματς δυο ποντους διαφορα με 2 λεπτα για να ληξει...
ηταν φαουλ;
κιρων πως να σου απαντησω;δεν ειμαι πυθια...δεν ξερω τι θα γινει σε επομενα ματς...Για να καταλαβω.Εαν ο Οσπφ παρει το πρωταθλημα (αυτο πιστευω),θα εχει κερδισει το Παναθηναικο κα τη διαιτησια?
ΣΤο εγραψα παραπανω,σε αρκετα εχεις δικιο,αλλα πως τα καταφερνεις καποιες φορες με το τροπο σου χανεις το δικιο σου.κιρων πως να σου απαντησω;δεν ειμαι πυθια...δεν ξερω τι θα γινει σε επομενα ματς...
στο πρωτο ματς που θεωρω οτι αδικηθηκα εχασα το ματς δεν το πηρα...
για να παρω πρωταθλημα πρεπει να δουμε τα επομενα ματς...αν κερδισω με διαιτησια κοντρα προφανως θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αν κερδισω με δικαιη διαιτησια η με διαιτησια υπερ μου φυσικα και δεν θα εχω κερδισει και την διαιτησια...
αλλα πως να απαντησω αν δεν δω τα επομενα ματς;
στο ενα αδικηθηκα αλλα ετσι και αλλοιως εχασα οποτε δεν μπορω να π[ω οτι κερδισα και την διαιτησια...αν ειχα κερδισει ναι θα ειχα κερδισει και την διατησια...
κατι αλλο;;
βασικα ο ντιμης θελω να το δει μιας και με αυτον ξεκινησε το νταραβερι...Φιλε αληθεια σου λεω,δε θα το δω καν.Πολυ πιθανο να εχεις δικιο.