Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΣΤο εγραψα παραπανω,σε αρκετα εχεις δικιο,αλλα πως τα καταφερνεις καποιες φορες με το τροπο σου χανεις το δικιο σου.
:2funny: ταλεντο λεγεται κιρονα...εσυ μπορεις να το κανεις αυτο; :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαζι σου δυσκολα θα εκανα κουβεντα για διαιτησια...δεν εισαι αυτου του στυλ ,δεν ασχολεισαι (πραγματικα ομως) με αυτα...
μαζι σου μονο για μπασκετ θα μιλαγα και το ξερεις...αλλα με τον ντιμη εχουμε ενα ψιλοθεματακι οσο αφορα τους γκρι  :grin:
Καταλαβενομαστε :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συγχωρεστε με το φαουλ το κερδισε ο τζεντιλε και οχι ο μποντιρομπα  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
1.38.25 ιδιο βιντεο ....ντιμη (και κιρονα) 5ο φαουλ του ταρλατς στον μποντιρομπα δυο βολες ο μποντιρομπα...περιμενω...ηταν φαουλ;εγω λεω ΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ
ακινητος με τα χερια ορθια στην κατακορυφο ο ταρλατς...
ακουω γνωμες ντιμη και κιρονα  :grin:
εγω βλεπετε δεν αμπελοφιλοσοφω...εκθετω φασεις και δεχομαι ανταλλαγη αποψεων...
δεν καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα με εοριστα επιχειρηματα...
βαζω φασεις τις βλεπετε και σεις και οποιος αλλο θελει και σχηματιζει την αποψη του...
ξαναλεω λοιπον...
1.38.25...5ο φαουλ ταρλατς δυο βολες μποντιρομπα το ματς δυο ποντους διαφορα με 2 λεπτα για να ληξει...
ηταν φαουλ;

του έκλεισε τον δρόμο ενώ την στιγμή της επαφής σώμα με σώμα δεν έχει τα 2 πόδια στο έδαφος, νομίζω εκείνη την εποχή σφυρίζονταν πολύ εύκολα αυτά (ειδικά μέσα στην ρακέτα)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εισαι ασχετος και εχεις αρχισει να προετοιμάζεις τους γαυρους για την πουτσα που θα φατε και φετος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
του έκλεισε τον δρόμο ενώ την στιγμή της επαφής σώμα με σώμα δεν έχει τα 2 πόδια στο έδαφος, νομίζω εκείνη την εποχή σφυρίζονταν πολύ εύκολα αυτά (ειδικά μέσα στην ρακέτα)
σεβαστη η αποψη σου αλλα διαφωνω...αλλωστε και ο φανατικος βαζελος μουρουζης παραδεχεται οτι δεν ειναι φαουλ...ειναι καθαρη φαση...ο ταρλατς ειναι ακινητος και υψωνει τα χερια στην κατακορυφο...
ο ορισμος της καθαρης αμυνας...τεσπα αποψεις ειναι και διιστανται

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι ασχετος και εχεις αρχισει να προετοιμάζεις τους γαυρους για την πουτσα που θα φατε και φετος
και εσυ εισαι γατος και με καταλαβες και με ξεσκεπασες...υποκλινομαι στο μεγαλειο σου  :sunglasses:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

ξεστραβωσου ακριβως την ωρα της επαφης τα ποδια πατανε στο εδαφος και ολο το σωμα αμυνεται καθετα...ωρα ειναι να μας πεις οτι και το 2010 στον τριτο τελικο εκανε αμυντικο ο τεοντοσιτς στο μπατιστ..

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε ρε χρηστιδη σε βλεπω πεσμενο και ξερεις ότι κατά βαθος σε παω περα από την πλακα που γινεται

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξεστραβωσου ακριβως την ωρα της επαφης τα ποδια πατανε στο εδαφος και ολο το σωμα αμυνεται καθετα...ωρα ειναι να μας πεις οτι και το 2010 στον τριτο τελικο εκανε αμυντικο ο τεοντοσιτς στο μπατιστ..
μην κολλατε ρε παιδια..τυχαινει και τα ποδια πατανε και το βλεπει λαθος ο κοσνικ...αλλα και να μην παταγαν ποιος κανονισμος λεει οτι δεν μπορει ο αμυντικος να πηδηξει στην κατακορυφο;αν ειναι δυνατον....φυσικα και μπορει...αλλο αν εδω τυχαια δεν το κανει...
ειναι ο ορισμος της καθαρης αμυνας που πρεπει να ειναι φωτο στη λεξη καθαρη αμυνα στο βιβλιαρακι των κανονισμων
καθαρη επιλογη του διατητη να βαλει μια πινελια στο παιχνιδι...σε 5ο τελικο μεσα στην εδρα μου με 1.30 να απομενουν για τη ληξη...
αλλα μη μασατε ...σας προετοιμαζω για την πουτσα...
με καταλαβε ο βακης και με ξεσκεπασε ο πουστης  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι εγινε ρε χρηστιδη σε βλεπω πεσμενο και ξερεις ότι κατά βαθος σε παω περα από την πλακα που γινεται
ε πως να μην ειμαι ρε βακη...εστησα ολοκληρη πλεκτανη για να προετοιμασω τους γαυρους για το βλικα που ερχεται και εσυ με καταλαβες και αμεσως με εδωσες στεγνα
πως να ειμαι down;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Χρηστιδη  σε  εφαγα  λαχανο  χτες..........την  ειδες  τη  φωτο  που  ανεβασα ;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πωωωωωωωωωωωω ρε μαγκα τι μας ειπες...το απολυτο μνημειο μπασκετικης διαιτιτικης αλητειας...η νυχτα που αλλαξαν κανονισμοι εν μεσω ενος παιχνιδιου...
το απολυτο στησιμο η απολυτη σφαγη  :rockon:
μιλαμε μεχρι και εγω εκλαιγα απο τα γελια/...
το ματς στη μπαλλα με τον κατσουρανη μπροστα σε αυτο ειναι ενα απλο πταισμα

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
μην κολλατε ρε παιδια..τυχαινει και τα ποδια πατανε και το βλεπει λαθος ο κοσνικ...αλλα και να μην παταγαν ποιος κανονισμος λεει οτι δεν μπορει ο αμυντικος να πηδηξει στην κατακορυφο;αν ειναι δυνατον....φυσικα και μπορει...αλλο αν εδω τυχαια δεν το κανει...
ειναι ο ορισμος της καθαρης αμυνας που πρεπει να ειναι φωτο στη λεξη καθαρη αμυνα στο βιβλιαρακι των κανονισμων
καθαρη επιλογη του διατητη να βαλει μια πινελια στο παιχνιδι...σε 5ο τελικο μεσα στην εδρα μου με 1.30 να απομενουν για τη ληξη...
αλλα μη μασατε ...σας προετοιμαζω για την πουτσα...
με καταλαβε ο βακης και με ξεσκεπασε ο πουστης  :2funny:

τετοιου ειδους προκλητικα σφυριγματα δεν εμπιπτουν στην κατηγορια ανθρωπινα λαθη..Οταν εισαι επαγγελματιας διαιτητης και εχεις σφυριξει ξερω γω 2.000 αγωνες δεν κανεις λαθος..Απλα εχεις αποφασισει να σφυριξεις και περιμενεις αφορμη ακομα και μια τετοια επαφη καθαρης αμυνας..Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Χριστοδουλου που σφυριξε ημιτελικο και τελικο φαιναλ φορ αψογα θα κανει τετοια εξοφθαλμα "λαθη" σημερα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει...Και να πεις οτι γινονται και στους δυο παει στο διαολο αλλα παντα ρε παιδι μου παντα σε αυτο το "δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα" να γινονται λαθη υπερ παο πως γινεται...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη  σε  εφαγα  λαχανο  χτες..........την  ειδες  τη  φωτο  που  ανεβασα ;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ελα ρε μαλακα τι σχεση εχουμε οι δυο μας;εσυ εισαι εκατο χρονια μπροστα...
εσυ τερματιζεις περιπατο στα 100 στην ολυμπιαδα και εγω μπουσουλαω στη στρατα μου  :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ αυτό βλέπω φίλε, τώρα αν το σφύριξε φάουλ γι'αυτήν την αιτία ή λόγω χορηγίας δεν μπορώ να το ξέρω

παιχταράδες όμως τότε στο γήπεδο

την άλλη φάση που λες βάλε να την κρίνουμε κι αυτήν :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τετοιου ειδους προκλητικα σφυριγματα δεν εμπιπτουν στην κατηγορια ανθρωπινα λαθη..Οταν εισαι επαγγελματιας διαιτητης και εχεις σφυριξει ξερω γω 2.000 αγωνες δεν κανεις λαθος..Απλα εχεις αποφασισει να σφυριξεις και περιμενεις αφορμη ακομα και μια τετοια επαφη καθαρης αμυνας..Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Χριστοδουλου που σφυριξε ημιτελικο και τελικο φαιναλ φορ αψογα θα κανει τετοια εξοφθαλμα "λαθη" σημερα γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει...Και να πεις οτι γινονται και στους δυο παει στο διαολο αλλα παντα ρε παιδι μου παντα σε αυτο το "δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα" να γινονται λαθη υπερ παο πως γινεται...
ναι ρε...αυτο ειναι σφυριγμα επιλογης...σιγουρευει το ματς -πρωταθλημα...ειναι τοσο καθαρη φαση που δεν γινεται να πει εκανα λαθος...δεν επιδεχεται καμμια αμφισνητησης...αν ειναι δυνατον...εδω εχουν πνιξει αλλα και αλλα και θα εδινα αυτο;ο ταρλατς εχει 4 φαουλ και σχεδον κανει και πισω για να αποφυγει ακριβως το 5ο...
αυτα ειναι οργια αδερφε και οχι οι μαλακιες που μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια στη μπαλλα
αυτα ειναι σχεδιασμενα με λεπτομερεια σφυριγματα...
ειναι πολλες οι φασεις και αληθεια βαριεμαι ...
αν καβλωσω καμμια φορα θα γελασει ο καθε πικραμενος  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγώ αυτό βλέπω φίλε, τώρα αν το σφύριξε φάουλ γι'αυτήν την αιτία ή λόγω χορηγίας δεν μπορώ να το ξέρω

παιχταράδες όμως τότε στο γήπεδο

την άλλη φάση που λες βάλε να την κρίνουμε κι αυτήν :grin:
ειπαμε σεβαστη η αποψη σου αλλοιμονο...και μπραβο σου που πηρες θεση και δεν αρχισες οπως οι [πολλοι τις αοριστιες και τις μαλακιες...
μαγκια σου...ετσι το βλεπεις ετσι το λες
η αλλη φαση αν δεν την θυμασαι γαμα τα...πολυ γελιο...καποιος θα την ανεβασει και θα με θυμηθεις....θα κλαψεις απο το γελιο...
Ο ορισμος του επιθετικου φαουλ και δινει γκολ φαουλ στον μπατιστ απο τον τεοντοσιτς...
ηταν η νυχτα της μεγαλης σφαγης  :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ελα ρε μαλακα τι σχεση εχουμε οι δυο μας;εσυ εισαι εκατο χρονια μπροστα...
εσυ τερματιζεις περιπατο στα 100 στην ολυμπιαδα και εγω μπουσουλαω στη στρατα μου  :2funny: :2funny:

Θελει  και  λιγο  φαντασια............αλλα  με  τοσα  μουνια  στο  ψηφοδελτιο  δεν  κρατηθηκα.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom