Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για να ακουσω ελληναρα του πληκτρολογιου,που το παιζεςι εξουσια και στο καραισκακη κανεις την κοτα την λιρατη απ τα vip..
κωλοτρυπιδι γιατι ψαχνεσαι;;εχεις τη γνωμη σου εχω την δικη μου...εισαι ο κλασσικος μαλακας νεοκοπος γαυρος που τον δουλευουν οι αλλοθρησκοι  ολοι ψιλο γαζι...στα παπαρια μου αν θα ξυπνησεις ποτε η αν θα κοιμασαι ορθιος....
ειπα την γνωμη μου...κακος κακιστος ο ολυμπιακος ,παιδαριωδη λαθη ,ταραχη και πλημμυρα...
απο εκει και περα η διαιτησια καθορισε...
αν εχεις διαφορετικη αποψη την ακουω...αν για σενα η διαιτησια ηταν σωστη μπορεις να πιασεις συγκεκριμενα τις φασεις που αναφερωΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και να πεις οτι δεν ειναι ετσι και ειχαν δικιο οι διαιτητες...
απο εκει και περα ψευτομαγκιες σε μαλακες που με βριζουν παλιοφλωρε χιλιοχτμενε και υπερανω αλλου ....
παλιοφλωρε του κερατα...
σε ακουω....ηταν καλη η διαιτησια;μιλα μωρη...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κωλοτρυπιδι γιατι ψαχνεσαι;;εχεις τη γνωμη σου εχω την δικη μου...εισαι ο κλασσικος μαλακας νεοκοπος ευοθν ολοι ψιλο γαζι...στα παπαρια μου αν θα ξυπνησεις ποτε η αν θα κοιμασαι ορθιος....
ειπα την γνωμη μου...κακος κακιστος ο ολυμπιακος ,παιδαριωδη λαθη ,ταραχη και πλημμυρα...
απο εκει και περα η διαιτησια καθορισε...
αν εχεις διαφορετικη αποψη την ακουω...αν για σενα η διαιτησια ηταν σωστη μπορεις να πιασεις συγκεκριμενα τις φασεις που αναφερωΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και να πεις οτι δεν ειναι ετσι και ειχαν δικιο οι διαιτητες...
απο εκει και περα ψευτομαγκιες σε μαλακες που με βριζουν παλιοφλωρε χιλιοχτμενε και υπερανω αλλου ....
παλιοφκωρε του κερατα...
σε ακουω....ηταν καλη η διαιτησια;μιλα μωρη...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αυτό το μουνί θέλει ένα μπανάρισμα να στρώσει....τι ασχολείσαι μαζί του...σε 10 μέρες έχει ένα σωρό μηνύματα σαβούρα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αυτό το μουνί θέλει ένα μπανάρισμα να στρώσει....τι ασχολείσαι μαζί του...σε 10 μέρες έχει ένα σωρό μηνύματα σαβούρα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σιγα μην παρακολουθω το καθε νουμερο...απλα του εκανα μια ερωτηση και αμ ειναι μαγκας ας την δωσει...εγω λεω τα δικα μου ,την αποψη μου απο κει και περα οποιος θελει διαφωνει και απο μενα ειναι σεβαστο...αλλα με επιχειρηματα και οχι επειδη εχει αλλη αποψη ειναιο ο αλλος γραφικος και τα ρεστα...
διαφωνεις;μαγκια σου...πες την αποψη σου και στηριξε την...αλλοιως εισαι κωλοτρυπιδας...
συφωνας μπιλλη;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σιγα μην παρακολουθω το καθε νουμερο...απλα του εκανα μια ερωτηση και αμ ειναι μαγκας ας την δωσει...εγω λεω τα δικα μου ,την αποψη μου απο κει και περα οποιος θελει διαφωνει και απο μενα ειναι σεβαστο...αλλα με επιχειρηματα και οχι επειδη εχει αλλη αποψη ειναιο ο αλλος γραφικος και τα ρεστα...
διαφωνεις;μαγκια σου...πες την αποψη σου και στηριξε την...αλλοιως εισαι κωλοτρυπιδας...
συφωνας μπιλλη;

Το μπασταρδάκι κάνει και το μάγκα,δες τα μηνύματα του... Πριν έκανε μαγκιές στην ενημέρωση αλλά τα έσβησε ο admin... Άσ΄τον θα πάει γαμιώντας....δεν έχει καταλάβει που γράφει ακόμα ο ψάρακας... Όταν φάει πουστριλίκι χοντρό,θα καταλάβει... Εμείς ανταλλάσσουμε καντήλια χρόνια,ποιος είναι αυτός ο πουθενάς... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το μπασταρδάκι κάνει και το μάγκα,δες τα μηνύματα του... Πριν έκανε μαγκιές στην ενημέρωση αλλά τα έσβησε ο admin... Άσ΄τον θα πάει γαμιώντας....δεν έχει καταλάβει που γράφει ακόμα ο ψάρακας... Όταν φάει πουστριλίκι χοντρό,θα καταλάβει... Εμείς ανταλλάσσουμε καντήλια χρόνια,ποιος είναι αυτός ο πουθενάς... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ακουστηκε πως ειναι ο βοθρος  ;)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
κλαιω επειδη σε λεω πουτανα;;ποσο μαλακας εισαι;; :think:

κλαις επειδη σου κανε τρισδιαστατη τη σουφρα ο μασιουλις κ ψαχνεις για δικαιολογιες :grin: μονο αμα μιλησω στη δικη σου διαλεκτο θα με καταλαβεις..οσο για τα βρισιδια που ριχνεις, βρισε μετα οσο θες στα παπαρια μου :grin: ξερεις δε θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ απο τη στεναχωρια μου :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Eιπα ακουστηκε δεν ειπα οτι ειναι.
Αν ηταν παιζει και να συμφωνουσε με τις παπαριες περι διαιτησιας. :grin:

Ο βόθρος ήταν θεός, τι τον συγκρίνεις με αυτό το χαμένο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κλαις επειδη σου κανε τρισδιαστατη τη σουφρα ο μασιουλις κ ψαχνεις για δικαιολογιες :grin: μονο αμα μιλησω στη δικη σου διαλεκτο θα με καταλαβεις..οσο για τα βρισιδια που ριχνεις, βρισε μετα οσο θες στα παπαρια μου :grin: ξερεις δε θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ απο τη στεναχωρια μου :grin:
δε μου λες τυπε...οταν οι βαζελοι διαμαρτυρονταν για το γκολ του κατσουρανη τα ιδια ελεγες;οτι κλαινε για την σουφρα που τους εσκισα και ψαχνανε για δικαιολογιες;; :think:
εγω μια παντελονατη απαντηση απο σενα θελω...να δω ποσα απιδια...
η φαση που δοθηκε φαουλ του σλουκα στον μαυροκεφαλιδη και ο λουκας σκοραρε τρεις ποντους (οση και η τελικη διαφορα) ηταν φαουλ ναι η οχι;
απαντησε μου αν θες...δεκτη οποιαδηποτε αποψη αρκει να τη ακουσω...
εγω ειπα την αποψη μου και για αυτην ''εκτιθεμαι΄΄
να ακουσω και την δικη σου αντι για αερολογιες και χαρακτηρισμους;
ηταν φαουλ;η οχι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε μου λες τυπε...οταν οι βαζελοι διαμαρτυρονταν για το γκολ του κατσουρανη τα ιδια ελεγες;οτι κλαινε για την σουφρα που τους εσκισα και ψαχνανε για δικαιολογιες;; :think:
Ρε συ συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα,συγκρινεις εναν αγωνα που δεν εδωσε καθαρο πεναλτυ στον βαζελο,οταν ο τορο κανει κεφαλια στο....χερι του,ακυρωνει κανονικοτατο γκολ του κατσουρανη,και σου μετραει γκολ οφσαιντ,με εναν αγωνα που η διαιτησια ηταν αψογη.Ησουν μπροστα 2 ποντους,ο διαιτητης δινει σωστοτατα βηματα που εκανε παιχτης του βαζελου,και ο σπανουλης βαραει τριποντο απο τα 7 μετρα λες και κρινοταν ο αγωνας στο δευτερολεπτο.Σε αλλη φαση με το σκορ να ειναι ιδιο, παταει ο λασμε γραμη και χανει την μπαλα ο βαζελος,και αντι να κανουν μια σωστη επιθεση,να ανεβασουν την διαφορα στους 4 και να τους κοψουν τα ποδια,δοκιμαζει παλι ο σπανουλης απο τα 9 μετρα τριποντο.Ε δεν σου φταιει η διαιτησια οταν δεν μπορεις να κερδισεις εναν βαζελο που εχει 1 στα 20 τριποντα και στο τελευταιο δεκαλεπτο να ειναι 8 λεπτα ασφαιρος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε συ συνεχιζεις να βλεπεις φαντασματα,συγκρινεις εναν αγωνα που δεν εδωσε καθαρο πεναλτυ στον βαζελο,οταν ο τορο κανει κεφαλια στο....χερι του,ακυρωνει κανονικοτατο γκολ του κατσουρανη,και σου μετραει γκολ οφσαιντ,με εναν αγωνα που η διαιτησια ηταν αψογη.Ησουν μπροστα 2 ποντους,ο διαιτητης δινει σωστοτατα βηματα που εκανε παιχτης του βαζελου,και ο σπανουλης βαραει τριποντο απο τα 7 μετρα λες και κρινοταν ο αγωνας στο δευτερολεπτο.Σε αλλη φαση με το σκορ να ειναι ιδιο, παταει ο λασμε γραμη και χανει την μπαλα ο βαζελος,και αντι να κανουν μια σωστη επιθεση,να ανεβασουν την διαφορα στους 4 και να τους κοψουν τα ποδια,δοκιμαζει παλι ο σπανουλης απο τα 9 μετρα τριποντο.Ε δεν σου φταιει η διαιτησια οταν δεν μπορεις να κερδισεις εναν βαζελο που εχει 1 στα 20 τριποντα και στο τελευταιο δεκαλεπτο να ειναι 8 λεπτα ασφαιρος.
σαλτα γαμησου ρε σκουπιδι...
που θα μου πεις και τι κανω...μουνιο...οτι θελω κανω και οτι θελω συγκρινω...
βγες εξω να σε χτυπησει λιγο ο αερας μαλακα...χειροτερος απο την εκτορινα εχεις καταντησει...
θες και διαολογο με επιχειρηματα παλιοκαραγκιοζη...ξερολα... :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σαλτα γαμησου ρε σκουπιδι...
που θα μου πεις και τι κανω...μουνιο...οτι θελω κανω και οτι θελω συγκρινω...
βγες εξω να σε χτυπησει λιγο ο αερας μαλακα...χειροτερος απο την εκτορινα εχεις καταντησει...
θες και διαολογο με επιχειρηματα παλιοκαραγκιοζη...ξερολα... :jerking:
Το μουνιο τι ειναι.Εκτος αν εννοεις μουνι ρε μαν,οποτε λογικο να μην ξερεις πως λεγεται. :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και επειδη ειναι δημοσιο το φορουμ και φυσικα τα σκατα που γραφεις πρεπει να απαντηθουν μιας και οι λασπες πρεπει να καθαριζονται...
η απαντηση σου ειναι τα λαθη της ομαδας μου....
ε λοιπον ηλιθιε ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ...
τωρα συζηταμε εναν αλλο παραγοντα που ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ...ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ
η μηπως οχι σκουπιδι;μηπως η αποψη σου ειναι οτι οι διαιτησιες δεν επηρεαζουν παιχνιδια και σημασια εχει μονο η αποδοση της καθε ομαδας και τα δικα τους λαθη;;γιατι αν ειναι ετσι πασο...
αλλα αν η αποψη σου ειναι οτι ΚΑΙ η διαιτησια παιζει ρολο τοτε απαντησε μου σκουπιδι μιας και παλι πεταχτηκες να πεις την μαλακια σου...
ειναι ναι η οχι φαουλ του σλουκα στο λουκα;
σκουπιδι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Την φαση την εχεις;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Την φαση την εχεις;
ρε μαλακα σοβαρα τωρα...δεν εχεις δει αυτη τη φαση και θες συζητηση για το ματς;και μας λες οτι η διατησια δεν επηρεασε και μονο τα λαθη του θρυλου φταινε;
ρε ποσο μαλακας εισαι τελικα;;δεν εχεις δει αυτη τη φαση και εκφερεις γνωμη;
σαλτα γαμη ρε που θες και διαλογο...
σκουπιδι μαλακα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα σοβαρα τωρα...δεν εχεις δει αυτη τη φαση και θες συζητηση για το ματς;και μας λες οτι η διατησια δεν επηρεασε και μονο τα λαθη του θρυλου φταινε;
ρε ποσο μαλακας εισαι τελικα;;δεν εχεις δει αυτη τη φαση και εκφερεις γνωμη;
σαλτα γαμη ρε που θες και διαλογο...
σκουπιδι μαλακα...
Ε κατσε μιλα μονος σου τοτε ρε μαν,τι να σου πω εγω.Δεν σου εχει πει κανεις ναι εχεις δικιο και σε λυπηθηκα
και ειπα να απαντησω για να μην αισθανεσαι μαλακας.Αλλα μαλλον δεν γιατρευεσαι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ε κατσε μιλα μονος σου τοτε ρε μαν,τι να σου πω εγω.Δεν σου εχει πει κανεις ναι εχεις δικιο και σε λυπηθηκα
και ειπα να απαντησω για να μην αισθανεσαι μαλακας.Αλλα μαλλον δεν γιατρευεσαι.
:2funny: :2funny:
αληθεια σε ευχαριστω που με λυπηθηκες...
παντως στο εχω ξαναπει...μια χαρα ειμαι και ας μην μου κανεις παραθεση...
μη στεναχωριεσαι θα μπορεσω να ζησω και χωρις τις παραθεσεις σου  :2funny:
τελικα δεν μας ειπες ...σε ενα παιχνιδι παιζει ρολο και η διαιτησια η μονο η αποδοση και τα λαθη των ομαδων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom