ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.337
- Πόντοι
- 5.006
ηταν συγκινημενος και προσγειωμενος.....αλλ; για την κυριακη το τονισε θελειτα ειπε καλα ο προεδρας πρεπει να εκλαιγε αν καταλαβα καλα τυπε
ηταν συγκινημενος και προσγειωμενος.....αλλ; για την κυριακη το τονισε θελειτα ειπε καλα ο προεδρας πρεπει να εκλαιγε αν καταλαβα καλα τυπε
Είμαι Λιβερπουλας ρε, και έπρεπε να παραδεχτώ το λάθος που είχα κάνει για τον Μίτσελ πριν από 8μήνες.ΑΡΡΩΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;πως απο τα λημερια μας;;
Και οσο για την κυριακη ουτε καν προκειται να το δω...
σταματησα να βλεπω τα ντερμπυ μετα το γκολ του κατσουρανη...το οφσαιντ..
και μ ενα παιχτη να παιζετε θα κερδισετε
οσο για σημερα κανατε μια μεγαλη νικη που ενα 1-2% μεσα μου την χαρηκε γιατι καλως ή κακως ειστε greek team και ακουγεται κατι καλο για την ελλαδα τις εποχες που ζουμε...
εντουτοις αναψτε λαμπαδα:
1. Στον χτικιαρη τον μογιες που καταντησε αυτη την ομαδαρα ομαδιτσα
2. Και στον φυλακα αγγελο σας να μην πιασει φωτια ο κωλος τους και καταλαβουν σε ποια ομαδα παιζουν και απο ποιο συλλογο κινδυνευουν ν αποκλειστουν, γιατι το σημερινο θα ειναι μια πολυ γλυκια αναμνηση....
άντε για ύπνο αγοράκι μου άντε και όταν ξυπνήσεις την Κυριακή θα σου έχω μια εξάρα δώρο
τυπε πως δεν ειπε τιποτα για παραγκα αποψε ο φουφουτος; :Sάντε για ύπνο αγοράκι μου άντε και όταν ξυπνήσεις την Κυριακή θα σου έχω μια εξάρα δώρο
Μαυρα χαλια παντως και αυτη η Μαντσεστερ. Και λιγα φαγανε.
ναι ναι
οι γνωστες 6αρες που μας ριχνετε παντα στο καραισκακη...
και χεζεστε πανω σας να παρετε χ
ναι ναι
ναι ναι
Λοιπον...
χαρειτε...
ειστε για δευτερη φορα στην ιστορια σας κοντα στους 8...
πιο περα δεν εχετε παει..ανεξερευνητα μερη....νομιζετε οτι θα βρειτε κυκλωπες και ποκεμον...
ομαδες εχει...μην φοβαστε...
Λοιπον...
χαρειτε...
ειστε για δευτερη φορα στην ιστορια σας κοντα στους 8...
πιο περα δεν εχετε παει..ανεξερευνητα μερη....νομιζετε οτι θα βρειτε κυκλωπες και ποκεμον...
ομαδες εχει...μην φοβαστε...
ΠΛΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΕΛΑΤΑΚΟ