redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ωραιος τυπος
ωραιος τυπος
τυπε ο βαρδινογιαννης δεν ηταν προεδρος,ηταν οπλοβαστός
και ο καταπίνος στο τέρμα τύπε εκτός και αν παιξει ο κοτσόληςΤύπε εγώ πάντως το φοβάμαι το κυριακάτικο. Τι πάει να πει ότι νικήσαμε τη μάντσεστερ; Μπροστά στον κουτρουμπή και στον ρισβάνη ο ρούνει κι ο φαν πέρσι είναι γατάκια
και η θυελλα ραφηνας κερδισε την αεκ προχτες. να κανει παρτυ η ραφηνα γιατι το πτωμα της αεκ εχει βαρια φανελα με ιστορια ε?
Φουφουτε καλα κανουν κ πανηγυριζουν, τη Γιουναιτεντ κερδισανε
τωρα αν ολοι παρακολουθουν φετος Πρεμιερ Λιγκ, ξερουν οτι η Μαντσεστερ ειναι μπουρδελο..φετος την εχει γλεντησει ολη η Αγγλια...κ πριν 10 μερες τη γλεντησε μεχρι κ η Στοουκ αλλο θεμα...
κερδισαν τη Γιουναιτεντ 2-0 δικαιοτατα, μαγκια τους, καλα κανουν κ πανηγυριζουν, η βραδυα ειναι δικια τους, κ εμεις το ιδιο θα καναμε στη θεση τους!
Τύπε εγώ πάντως το φοβάμαι το κυριακάτικο. Τι πάει να πει ότι νικήσαμε τη μάντσεστερ; Μπροστά στον κουτρουμπή και στον ρισβάνη ο ρούνει κι ο φαν πέρσι είναι γατάκια
εγω παντως το ειδα απο ουκρανια και ειχα οργασμο μεγαλυτερο απο καθε πουτανακια που εχω γαμησει ως τωρα
οι δε ουκρανοι σχολιαστες εχουν τρελαθει με τον ΘΡΥΛΟ
το γκολ του καμπελ το χουν δειξει 200 φορες
τα επιθετικα φαουλ που τα βαζεις;;;τυπε ειναι γατακια.στον σκαϊ θα βρουν 5 οφσαϊντ στο ιδιο γκολ
τα επιθετικα φαουλ που τα βαζεις;;;