Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εαν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι κ στο ένα κ στο άλλο αθλημα σας έχουν γαμήσει άλλοι πρώτα. Τώρα ειδικά στο μπάσκετ με τους ρώσους θα έχετε άλλο ένα γαμήση, CT καταντήσατε εαν δεν το κατάλαβες.

ΟΚ, εμεις ειμαστε CT. Απαντησες στο ποστ μου αλλα δεν απαντησες στις ερωτησεις μου.
Anyway, κανω λιγη οπαδικη πλακα για να ξεχασω το σημερινο. Σοβαρα ομως, καταλαβαινω τους ΑΕΚτζηδες να βγαζουν γλωσσα σημερα γιατι μου εριξαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τεσσαρα στην εδρα τους που ειχαν να με νικησουν 9 χρονια. Επισης καταλαβαινω εσας να βγαζετε γλωσσα τη μερα που μας νικησατε στο κυπελλο του μπασκετ ή τις 2 φορες στο πρωταθλημα. Αλλα θεωρω τελειως κακομοιρικη συμπεριφορα να βγαζετε γλωσσα σημερα που φαγαμε 4 στη μπαλα απο αλλους και ενω εσεις φετος στο ιδιο αθλημα εχετε 2 ισοπαλιες και μια τεσσαρα. Αποψη μου ετσι ? Προφανως εσεις εχετε διαφορετικη αποψη. Σεβαστες ολες    

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
f4ec43de-67b3-45f2-bb63-807c2f6ea602.jpg

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οπως θεωρω και αστειο να μιλατε εσεις για το πουλμαν που παει στα Σκοπια με την αποψη οτι  σ εσας συμβαινει ΚΑΘΕ χρονο και σ εμας 1 φορα τα 5 χρονια. Δεν ξερω, μπορει να ειμαι πολυ λαθος αλλα η συμπεριφορα αυτη μου βγαζει κατωτεροτητα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προφανώς, φίλε, η καζούρα επιτρέπεται μόνον αν είναι γάβροι αυτοί που την κάνουν, έτσι;
Μιας όμως και σε βρήκα εύκαιρο (οι άλλοι την έκαναν με ελαφρά), μήπως έκανε καμμιά δήλωση ο Σωκράτης απόψε περί "αποκατάστασης της τάξης";
Γιατί ηθική αποκατάσταση της τάξης υπήρξε απόψε.
Άσχετο αν το δεν το βλέπετε εσείς οι γάβροι, ενώ το βλέπει όλη η Ελλάδα.
Εκεί ο άλλος βγήκε να επιχειρηματολογήσει (επι του ηθικού κιόλας) υπέρ της ένστασης με την Καλαμαριά.
Απόψεις, όπως λες κι εσύ......     

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Προφανώς, φίλε, η καζούρα επιτρέπεται μόνον αν είναι γάβροι αυτοί που την κάνουν, έτσι;
Μιας όμως και σε βρήκα εύκαιρο (οι άλλοι την έκαναν με ελαφρά), μήπως έκανε καμμιά δήλωση ο Σωκράτης απόψε περί "αποκατάστασης της τάξης";
Γιατί ηθική αποκατάσταση της τάξης υπήρξε απόψε.
Άσχετο αν το δεν το βλέπετε εσείς οι γάβροι, ενώ το βλέπει όλη η Ελλάδα.
Εκεί ο άλλος βγήκε να επιχειρηματολογήσει (επι του ηθικού κιόλας) υπέρ της ένστασης με την Καλαμαριά.
Απόψεις, όπως λες κι εσύ......     
Αληθεια βγηκε ο Ντεμης να αναιρεσει τη δηλωση οτι οποιος θελει πρωταθλημα να γινει Ολυμπιακος?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οπως θεωρω και αστειο να μιλατε εσεις για το πουλμαν που παει στα Σκοπια με την αποψη οτι  σ εσας συμβαινει ΚΑΘΕ χρονο και σ εμας 1 φορα τα 5 χρονια. Δεν ξερω, μπορει να ειμαι πολυ λαθος αλλα η συμπεριφορα αυτη μου βγαζει κατωτεροτητα.
Αστο αδερφε,
δεν προκειται να βγει ακρη.
οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο , και οχι στα χαρτια.
ο αλλος φιλος πριν εβρισε ολη την Ελλαδα , αντι να παραδεχθει το λαθος του.
επομενως μην το συζηταμε.

Επισκέπτης
αυτα που διαβασα σημερα,σε αυτο το θρεντ ειναι απαραδεκτα!!ενηλικες να τσακωνονται λες και ειναι παιδακια του δημοτικου!ολα τα αθληματα ειναι για να παιρναμε την ωρα μας,να μαζευομαστε ,να μπινουμε μπυριτσες ,να τσακιζουμε κανενα ψητο και να γινεται χαβαλες!βρισιες,σημαιες ξενων χωρων,απειλες,ειρωνια,ειναι για γκασμαδες και οχι για ανθρωπους!αν θελετε να δειξετε ποσο μαγκες ειστε,βγειτε εξω στο πραγματικο κοσμο και αποδειξτε το!εδω μεσα χαβαλε κανουμε!τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο!

Επισκέπτης
Αστο αδερφε,
δεν προκειται να βγει ακρη.
οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο , και οχι στα χαρτια.
ο αλλος φιλος πριν εβρισε ολη την Ελλαδα , αντι να παραδεχθει το λαθος του.
επομενως μην το συζηταμε.

ρε μαλακισμενο,εσυ εβρισες τους νεκρους της θυρας επτα κ μιλας ακομη ? καποτε ειχα γινει muted γι'αυτο το λογο,συγκεκριμενα επειδη  αναφερθηκα υποτιμητικα στο νεκρο του βαζελου κ εσυ ακομα κλανεις..

αντε πεθανε παραδιπλα,κοτοπουλο..

Επισκέπτης
αυτα που διαβασα σημερα,σε αυτο το θρεντ ειναι απαραδεκτα!!ενηλικες να τσακωνονται λες και ειναι παιδακια του δημοτικου!ολα τα αθληματα ειναι για να παιρναμε την ωρα μας,να μαζευομαστε ,να μπινουμε μπυριτσες ,να τσακιζουμε κανενα ψητο και να γινεται χαβαλες!βρισιες,σημαιες ξενων χωρων,απειλες,ειρωνια,ειναι για γκασμαδες και οχι για ανθρωπους!αν θελετε να δειξετε ποσο μαγκες ειστε,βγειτε εξω στο πραγματικο κοσμο και αποδειξτε το!εδω μεσα χαβαλε κανουμε!τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο!
οταν τους προσκαλεις να βρεθειτε εξω κ αμα λαχει να κερασεις,γιατι προκειται κ για φτωχομπινεδες οπως εχω πει κ παλιοτερα,λακιζουν..εκει ερχονται οι δικαιολογιες..κατα τα αλλα μαγκες του keyboard!!!Oσο για τις σημαιες,μπορει να ειναι τραβηγμενο,μπορει να ειναι μαλακια μου,μπορει να ειμαι τρελος κ οτιδηποτε αλλο αλλα θα τις ξαναβαλω οταν χρειαστει!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλακισμενο,εσυ εβρισες τους νεκρους της θυρας επτα κ μιλας ακομη ? καποτε ειχα γινει muted γι'αυτο το λογο,συγκεκριμενα επειδη  αναφερθηκα υποτιμητικα στο νεκρο του βαζελου κ εσυ ακομα κλανεις..

αντε πεθανε παραδιπλα,κοτοπουλο..
και να η αποδειξη
δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο.
@elvis7
χτυπα τον κωλο σου στην κολωνα να πεσουν οι καποτες μου.
μαλακα , οργιο, σε λιγο θα χεσεις με το νομο της βαρυτητας.
αιντε τραβα περα μαλακομπουκωμα, κανε λιγο πεζοδρομιο και φερε μας τα κερδη.
αιντε καριολα,παλιοχτικιαρη.

Επισκέπτης
οταν τους προσκαλεις να βρεθειτε εξω κ αμα λαχει να κερασεις,γιατι προκειται κ για φτωχομπινεδες οπως εχω πει κ παλιοτερα,λακιζουν..εκει ερχονται οι δικαιολογιες..κατα τα αλλα μαγκες του keyboard!!!Oσο για τις σημαιες,μπορει να ειναι τραβηγμενο,μπορει να ειναι μαλακια μου,μπορει να ειμαι τρελος κ οτιδηποτε αλλο αλλα θα τις ξαναβαλω οταν χρειαστει!!!
ελβις βαλε σημαια και της γουαδελουπης και της βουλγαριας,εμενα δεν με ενδιαφερει!

Επισκέπτης
και να η αποδειξη
δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο.
@elvis7
χτυπα τον κωλο σου στην κολωνα να πεσουν οι καποτες μου.
μαλακα , οργιο, σε λιγο θα χεσεις με το νομο της βαρυτητας.
αιντε τραβα περα μαλακομπουκωμα, κανε λιγο πεζοδρομιο και φερε μας τα κερδη.
αιντε καριολα,παλιοχτικιαρη.
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μπουκωσες κιτρινιαρη ε?
αφου εχεις τον πουτσ* μου στο στομα σου.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μην κατουρας εδω ρε μαλακακο.
εδω ειναι ιερος τοπος.
αλλα ξεχασα , εχεις το προβλημα ακρατειας.

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
προς απάντηση του μαλακα με την σημαία

Συνημμένα

• 800px-Flag_of_Greece_svg.png
    800px-Flag_of_Greece_svg.png