Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελλείψει pleausure λοιπόν, κανένας άλλος γάβρος να ποστάρει φωτογραφίες στα τέσσερα;
Μπουχαχαχαχαχαχαχα, που θα έλεγε και κάποιος άλλος εξαφανισμένος σήμερα, απο το Βορρά αυτός.           :dancing:
του ψωριάρη τη φωτό δεν την είδες; ή είσαι και τυφλός εκτός από ηλίθιος;
εσύ πάλι με ξένα κόλυβα χαίρεσαι; μην αγχώνεσαι, η ΑΕΚ μας κέρδισ στο γήπεδο και το ευχαριστηθήκαμε...εσύ....κέρδισες τον Τσιμπούρ 2-1 πέναλτι.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελλείψει pleausure λοιπόν, κανένας άλλος γάβρος να ποστάρει φωτογραφίες στα τέσσερα;
Μπουχαχαχαχαχαχαχα, που θα έλεγε και κάποιος άλλος εξαφανισμένος σήμερα, απο το Βορρά αυτός.          :dancing:
που να τους δεις πίσω από τα 4 είναι τόσο μικροί σαν ομάδα που χάθηκαν πίσω από τους αριθμούς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
του ψωριάρη τη φωτό δεν την είδες; ή είσαι και τυφλός εκτός από ηλίθιος;
εσύ πάλι με ξένα κόλυβα χαίρεσαι; μην αγχώνεσαι, η ΑΕΚ μας κέρδισ στο γήπεδο και το ευχαριστηθήκαμε...εσύ....κέρδισες τον Τσιμπούρ 2-1 πέναλτι.
Εσύ στη Βουλγαρία δεν ήσουν;
Έδειχνε κι εκεί το ματς;
Όσο για το οτι η ΑΕΚ σας κέρδισε στο γήπεδο, το ξέρω.
Κάντε ένσταση, όπως και με την Καλαμαριά, που επίσης σας κέρδισε στο γήπεδο.    :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οτι κ να βρισεις στα παπαρια μου.
Διαλεξε μια χωρα που αντιπαθεις κ κατεταξε με,δεν εχω προβλημα.
Δεν περιοριζομαι απο ταμπελες,συνορα κ λοιπες μαλακιες.
Η ζωη κ οι χαρες κρυβονται αλλου κ οχι σε περιορισμους!!
Αααααα..σεβομαι μοναχα οταν με σεβονται.
Δεν τρωω ψωμι τσαμπα,μην σου πω οτι το χρυσοπληρωνω με τους φορους κ τα ρεστα!
μα τι λες; Βρίζεις ό,τι ιερό έχει ο άλλος και ιδανικό και μου απαντάς με φιλοσοφικές παπαριές; Πότε δεν σε σεβάστηκα εγώ και με βρίζεις; Προφανώς για να μην έχεισ περιορισμούς στις χαρές σου, τον κώλο σου τον έχεις κάνει χαβούζα για να χαίρεσαι λοιπόν. Και δεν σου είπα πως δεν πληρώνεις το ψωμί που τρως αλλά πως δεν το σέβεσαι.
Αν δεν έχεις πατρίδα και ιδέες, τότε είσαι χειρότερος και από τον Αρίωνα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εσύ στη Βουλγαρία δεν ήσουν;
Έδειχνε κι εκεί το ματς;
Όσο για το οτι η ΑΕΚ σας κέρδισε στο γήπεδο, το ξέρω.
Κάντε ένσταση, όπως και με την Καλαμαριά, που επίσης σας κέρδισε στο γήπεδο.    :dancing:
Ρε φέθρυ ήμαρτον. Διάβασε από την αρχή το θρεντ και μη γράφεις ό,τι μαλακία θέλεις. Έχω βαρεθεί να απαντάω σε κάθε μαλακία που σου έρχεται στο ανεγκέφαλό σου. Ελλάδα είμαι και το ματς ΔΕΝ το είδα, το άκουσα. Είδα όμως εσάς και την υπερομάδα σας...3 έπρεπε να τρώγατε από το πρώτο. Αλλά είπαμε, ΠΑΟ και κωλοφαρδία είναι συνυφασμένες έννοιες...μα γιατί άραγε....

Επισκέπτης
ε, όχι ρε σόνυ, άλλο η πλάκα για τα αθλητικά όσο δεικτική και να είναι και άλλο η καφροσύνη χωρίς όριο. και δηλαδή άμα του βρίσω εγώ τη μάνα του στα ίσα είναι κακό, άμα μου βρίζει εκείνος όλο μου το γενεολογικό δέντρο και την ιστορία μου και τα πιστεύω μου είναι αθώο και μια χαρά; Δεν με προσβάλλει;
Αν είναι άντρας να μου πει που είναι τώρα να πάω να του χώσω το τουφέκι στον κώλο ελληνικά.
Απαιτώ συγγνώμη!

βρισε και τη μανα μου φιλαρακι..απλα θα μπουμε σ'εναν φαυλο κυκλο βρισιματος συγγενων μας!

κ στον σονυ που ειπα να σβησει τις μαλακιες που εγραψε ο αριων για τον πατερα μου,δεν το εκανα γιατι προσβληθηκα..αλλα για να μην παρασυρθω κ του απαντησω αναλογα!αν διαβαζες,του εχω απαντησει παμπολες φορες σαν μακλειν για τον μπαμπα κ τη μαμα του.επισης,τον ειχα προσκαλεσει αλλα κοτα..οποτε για να μην βριζω,περιοριζομαι στη σημαιουλα.οκ ?

οσο για το αν εισαι αντρας κλπ..ριξε κανα πουτσο στην γκομενα/γυναικα/συζυγο κλπ ή σε καμια πουτανα κ ασε τα αντριλικια μεσα εδω! αν θες τσαμπουκαδες οπως γραφεις ελα μαζι με τον αριωνα κατα τις 1.30 στο μερος που συναντιωμαστε!!!

Επισκέπτης
μα τι λες; Βρίζεις ό,τι ιερό έχει ο άλλος και ιδανικό και μου απαντάς με φιλοσοφικές παπαριές; Πότε δεν σε σεβάστηκα εγώ και με βρίζεις; Προφανώς για να μην έχεισ περιορισμούς στις χαρές σου, τον κώλο σου τον έχεις κάνει χαβούζα για να χαίρεσαι λοιπόν. Και δεν σου είπα πως δεν πληρώνεις το ψωμί που τρως αλλά πως δεν το σέβεσαι.
Αν δεν έχεις πατρίδα και ιδέες, τότε είσαι χειρότερος και από τον Αρίωνα...

δεν συννενοουμαστε..με προσβαλλεις με προσωπικους χαρακτηρισμους αλλα δεν θ'ασχολειθω αλλο μαζι σου! ασε που χαλαμε κ το θρεντ με τσακωμους για ελλαδα κλπ.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
[move]η καμπανα σημανε τεσσερεις [4] φορες !!![/move]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε φέθρυ ήμαρτον. Διάβασε από την αρχή το θρεντ και μη γράφεις ό,τι μαλακία θέλεις. Έχω βαρεθεί να απαντάω σε κάθε μαλακία που σου έρχεται στο ανεγκέφαλό σου. Ελλάδα είμαι και το ματς ΔΕΝ το είδα, το άκουσα. Είδα όμως εσάς και την υπερομάδα σας...3 έπρεπε να τρώγατε από το πρώτο. Αλλά είπαμε, ΠΑΟ και κωλοφαρδία είναι συνυφασμένες έννοιες...μα γιατί άραγε....
Αν θες να μιλάς σαν άνθρωπος και χωρίς να βρίζεις, έχει καλώς.
Η καζούρα δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει στις αθλητικές συζητήσεις.
Αν όχι, δεν σε δικαιολογεί ο βρασμός ψυχής για την σημερινή τεσσάρα.
Και είπα κάτι πολύ λογικό.
Να κάνετε ένσταση για το σημερινό.
Θα βρείτε κάπου κάποιον λόγο.
Οτι τα κορδόνια του Παπασταθόπουλου π.χ, ήταν μακρύτερα απο το κανονικό (για να μην πω για κάτι άλλο που σίγουρα ήταν μακρύτερο απο το κανονικό απόψε).
Κατά τα άλλα, συνέχισε να ποστάρεις.
Και να εκτίθεσαι.
Εσύ τουλάχιστον το κάνεις.
Οι άλλοι εξαφανίστηκαν, ως γνήσιοι γάβροι.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
"Γαβριέλα"

Η ώρα είχε πάει εφτά και ήμουν πάνω στο μεγάλο πράσσινο στρογγυλό κρεβάτι μου περιμένοντας το αγαπημένο μου ct την Γαβριέλα.
Φορούσα το κίτρινο μου σλιπάκι και ήμουν ήδη πριν έρθει φτιαγμένος αφού και μόνο η σκέχη της Γαβριέλας αρκεί για να με καυλώσει.
Οταν μπήκε στον χώρο σα να μούρθε μία έντονη μυρωδιά ιωδίου και αλμύρας μαζί.
-Εχεις φάει ψάρι μωρό μου σήμερα? την ρώτησα
- Μπα τίποτα εξαιρετικό τα συνηθισμένα μωρέ ξέρεις ,λίγο γαύρο ,λίγο τσίρο μία τυροκαυτερή αυτά.
- Ααα είπα γιαυτό μου μύρισε ιώδιο
- Οχι μωρό μου ,μου είπε, αυτό είναι από το Batadine.Πλύθηκα καλά πριν έρθω ,συνέχισε,γιατί να μωρέ σήμερα με έτρωγε ο κώλος μου
Καύλα είσαι Γαυριέλα μου σήμερα θα στονε σκίσω - καθότι οθωμανός - στα τέσσερα!!!

-Στα τέσσερα καλά τρελός είσαι και που θα μπει όλο αυτό το πράμα?
-Κάτσε και θα δεις, της απάντησα

Με το που ξεκινήσαμε να την γλύφω στο 1' πήγε να τελειώσει αλλά τραβήχτηκα διακριτικά γιατί ήθελα να την κάνω να το απολαύσει σε διάρκεια.
Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την κωλονοσκοπώ με τα δάχτυλα για να την χαλαρώσω και μόλις είδα πως είχε αναστήλει την άμυνα της της τον έχωσα με το κεφάλι 1-0 Γκοοοοολ φώναξα και η Γαβριέλα έδειξε να το απολαμβάνει.
Μετά από 3 λεπτά την έβαλα να κάτσει από πάνω κοιτώντας την όμορφη τουρλωτή κωλάρα της να ανοίγει πάνω στο μαύρο μου καυλί και δεν άντεξα.
Κάνοντας μια διαγώνια κίνηση επάνω στο κρεβάτι της τάδωσα στην κωλοτρυπίδα με την μία σαν κίνηση που θύμιζε προβολή με κοντινό πλασέ  2- 0 ΓΚΟΟΟΟΟΌΛ φώναξα θα γίνει της πουτάνας.
- Ειπες κάτι για μένα? με ρώτησε η Γαβριέλα
- Οχι μωρό έλα να κάνουμε τσιγάρο και συνεχίζουμε σε λίγο.

Ηθέα του κόκκινου στρινγκ με έφτιαξε στα επόμενα δέκα λεπτά και ξανάρχισα να χαϊδεύομαι έτσι δεν άργησα να εκραγώ ξανά αλλά καθότι χαλαρός που είχα ρίξει ήδη δύο ,σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και από μακρυνή απόσταση της τάδωσα στο πρόσωπο κάνοντάς την να κλείσει τα μάτια 3-0 Γκοοοοοόλ και σηκώθηκα για μπανάκι'

Οταν ξαναγύρισα είχα φροντίσει να φτιάξω έναν Τούρκικο καφέ για να τον απολαύσω κοιτώντας την κωλάρα της όπως είχε ανοίξει από τα τρία τεμάχια.
-Γαβριέλα ,της είπα, σου αρέσει ο Τούρκικος?
-Ο πούτσος? με ρώτησε και χούφτωσε τις βυζάρες της
-Το μυαλό σου εκεί είναι Γαβριέλα,τί μου το ξαναθύμισες τώρα,και την άρπαξα στα τέσσερα αρχίζοντάς την στο άγριο σφυροκόπημα
- Ναι καύλα μου πάρε με ,μου φώναξε, γάμα με
Και έτσι όπως κουνιόμουν με δύναμη κουνήθηκε και ο καφές και χύθηκε στην περιοχή της .
- Αχ με έκαψες Τούρκε ,φώναξε η Γαβριέλα
- Τώρα θα σου κάψω και την κωλοτρυπίδα της απάντησα και άδειασα ότι μου είχε απομείνει στην  σκισμένη από τα τέσσερα τεμάχια τρύπα της.

- Σου άρεσε μικρή πουτάνα Πειραιώτισα?
- Ησουν καύλα μωρό μου ,μου απάντησε

- Να μου ξανάρθεις τότε μην χαθούμε
- Θα ξανάρθω σίγουρα αλλά του χρόνου,πρέπει βλέπεις να κλείσουν πρώτα οι πληγές που άνοιξες στο κωλαράκι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς κάτι...
- Οτι θέλει η Γαβριέλα μου
- Οταν θα ξανάρθω θέλω πάλι στα τέσσερα μωρούλι

- Δεν στο υποόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω

respect

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ο ποιητής του λιμανιού, ο ερωτευμένος Σέξπηρ, που είναι τώρα να μας κάνει καμμιά αναλυσούλα πάλι;      :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αν θες να μιλάς σαν άνθρωπος και χωρίς να βρίζεις, έχει καλώς.
Η καζούρα δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει στις αθλητικές συζητήσεις.
Αν όχι, δεν σε δικαιολογεί ο βρασμός ψυχής για την σημερινή τεσσάρα.
Και είπα κάτι πολύ λογικό.
Να κάνετε ένσταση για το σημερινό.
Θα βρείτε κάπου κάποιον λόγο.
Οτι τα κορδόνια του Παπασταθόπουλου π.χ, ήταν μακρύτερα απο το κανονικό (για να μην πω για κάτι άλλο που σίγουρα ήταν μακρύτερο απο το κανονικό απόψε).
Κατά τα άλλα, συνέχισε να ποστάρεις.
Και να εκτίθεσαι.
Εσύ τουλάχιστον το κάνεις.
Οι άλλοι εξαφανίστηκαν, ως γνήσιοι γάβροι.
αν διαβαζες το θρεντ θα ειδες οτι σχεδον ολοι μπηκαμε μεσα
αντιθετως εσυ και καποια αλλα λαγουδακια τα ειχαμε χασει για 1 μηνα και ποσταραν για ντοκυμαντερ και πολιτικα κατα τις 4 το βραδυ
εισαι βαζελος και τσακωμενος με την αληθεια πολυ λογικο
αλλη φορα να μας ανακοινωνεις ποτε θα μπαινεις ετσι ωστε να σε περιμενουμε :jerking:
δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου,εσυ και ο παπαριων εχετε κερδισει επαξια μια θεση στα αρχιδια μου
μπραβο σας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εγω εδω ειμαι..
Τώρα θα μας βγεις και από πάνω δηλαδή; βρίζεις ό,τι ιερό έχω και μετά με προκαλείς κιόλας αν είμαι άντρας; Δηλαδή το οτι με προσβάλλεις δεν το καταλαβαίνεις; Στο λεξιλόγιό σου το συγγνώμη δεν υπάρχει; Εγώ δεν συναντιέμαι με κανένα εδώ μεσα, και επομένως δεν ξέρω που συναντιέστε και ποιος τον βάζει σε ποιον. Ξέρω όμως πως ακόμα περιμένω τη συγγνώμη σου όχι γθια τη σημαία που ανέβασες αλλά για το ποσταάρισμά σου για την ΕΛΛΑΔΑ.
Μαλακοπίτουρα που θα μου βρίσεις την πατρίδα για την οποία έχουν πεθάνει συγγενείς μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν διαβαζες το θρεντ θα ειδες οτι σχεδον ολοι μπηκαμε μεσα η σχεδον ολοι
αντιθετως εσυ και καποια αλλα λαγουδακια τα ειχαμε χασει για 1 μηνα και ποσταραν για ντοκυμαντερ και πολιτικα κατα τις 4 το βραδυ
εισαι βαζελος και τσακωμενος με την αληθεια πολυ λογικο
αλλη φορα να μας ανακοινωνεις ποτε θα μπαινεις ετσι ωστε να σε περιμενουμε :jerking:
δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου,εσυ και ο παπαριων εχετε κερδισει επαξια μια θεση στα αρχιδια μου
μπραβο σας
Δωρητή σόρρυ κιόλας, αλλά ποιος τον χέζει το φέθρυ τον άγνωμο. Εδώ ο Elvis βρίζει τους Έλληνες και την Ελλάδα χειρότερα από Αλβανός. Και δεν ζητάει καν συγγνώμη!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αν διαβαζες το θρεντ θα ειδες οτι σχεδον ολοι μπηκαμε μεσα η σχεδον ολοι
Όχι δα και όλοι.
Ο pleasure και ο psaxnw που είναι;
Η ο Χριστόφορος (που μπορεί να είναι καλό παιδί μεν, αλλά μας είχε πρήξει με το να ποστάρει τα τέσσερα δάχτυλα του Πετράκη.        :dancing:

Επισκέπτης
Τώρα θα μας βγεις και από πάνω δηλαδή; βρίζεις ό,τι ιερό έχω και μετά με προκαλείς κιόλας αν είμαι άντρας; Δηλαδή το οτι με προσβάλλεις δεν το καταλαβαίνεις; Στο λεξιλόγιό σου το συγγνώμη δεν υπάρχει; Εγώ δεν συναντιέμαι με κανένα εδώ μεσα, και επομένως δεν ξέρω που συναντιέστε και ποιος τον βάζει σε ποιον. Ξέρω όμως πως ακόμα περιμένω τη συγγνώμη σου όχι για τη σημαία που ανέβασες αλλά για το ποσταάρισμά σου για την ΕΛΛΑΔΑ.
Μαλακοπίτουρα που θα μου βρίσεις την πατρίδα για την οποία έχουν πεθάνει συγγενείς μου.
ειμαι ετη φωτος απο πανω..δεν θα βγω τωρα!!!
εσυ ειχες απορια αν ειμαι αντρας,δες το ποστ σου αν αμφιβαλλεις!
οχι δεν το καταλαβαινω οτι σε προσβαλλω χωρις να μιλαω για σενα.
στο λεξιλογιο μου υπαρχει συγγνωμη αλλα δεν θα την γραψω εδω γιατι πολυ απλα δεν πιστευω οτι πρεπει ν'απολογηθω!
δεν συναντιωμαστε πουθενα..πλακα κανω..ο αριων δεν βγαινει απ'την τρυπα του.μονο ψαχουλευει σαν τα ποντικια μπας κ βρει τπτ αλλα αρχιδια!!!
θα περιμενεις πολλα χρονια για να διαβασεις συγγνωμη μου για το θεμα που σε θιγει!
τελος,δεν θα προβω σε προσωπικες βρισιες..απλα σε λυπαμαι που εισαι πορωμενος με το κρατιδιο που λεγεται ελλαδα!!!

Επισκέπτης
Η ο Χριστόφορος (που μπορεί να είναι καλό παιδί μεν, αλλά μας είχε πρήξει με το να ποστάρει τα τέσσερα δάχτυλα του Πετράκη.        :dancing:

ο κρις εγραψε μετα τον αγωνα..εξαφανιστηκε βεβαια αλλα εγραψε κατι αρκετα καλο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom