Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρεεεεε με πέναλντι στο 108 λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
καλημερα πρεζακηδες υπαλληλοι..
εχτες ηταν η ημερα της πουτανας..
ως γνωστον ο καλος νταβατζης μια ημερα καθε 10 χρονια σταματαει να πλακωνει στις κλωτσιες-μπουνιες την πουτανα του & την πηγαινει στα μπουζουκια,την αφηνει για μια ημερα να νομιζει οτι κατι αξιζει & αυτη..
αναγκαιο κακο που λενε..
κατα τ' αλλα,ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ποσταρα και το Βραδυ το ξαναποσταρω Για τους Πρωινούς με λίγες παραλλαγές!
Καλημέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!!  
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της(ΓΑΡΓΑΜΠΙΚΑ)!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!!  ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
Υ.Γ 1 Σωκρατη (Γαργαμπικα) Κοκκαλη Υπάρχει θεός στο Ποδόσφαιρο και σε Τιμωρεί για την Αλαζονεία σου….
Υ.Γ.2 (Για να αυτοσαρκαστούμε) Η Συμμέτοχη ΡΙΜΠΟ κρίνεται αντικανονική?
Υ.Γ 3 Γελαει καλυτέρα όποιος Γελαει Τελευταίος ….αλλα προς το παρόν εμείς κλαίμε…..
Υ.Γ 4 Να μην Ξεχάσω Γαλα, Τυρι, Ρυζι, Καμπα …..Α και να Πάρω Προπονητή!!!!!

Πανηγυρίστε Αεκτζηδες έχετε ΚΑΘΕ λόγο να το κάνετε !!!
Οι Μέρες Σας ανήκουν!

Οπως καταλαβαινετε η Συζήτηση γύρω από τα αθλητικά "ποναει" σημερα οποτε την Κανω.....
Αντε ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το ποσταρα και το Βραδυ το ξαναποσταρω Για τους Πρωινούς με λίγες παραλλαγές!
Καλημέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!! 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της(ΓΑΡΓΑΜΠΙΚΑ)!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!!  ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
Υ.Γ 1 Σωκρατη (Γαργαμπικα) Κοκκαλη Υπάρχει θεός στο Ποδόσφαιρο και σε Τιμωρεί για την Αλαζονεία σου….
Υ.Γ.2 (Για να αυτοσαρκαστούμε) Η Συμμέτοχη ΡΙΜΠΟ κρίνεται αντικανονική?
Υ.Γ 3 Γελαει καλυτέρα όποιος Γελαει Τελευταίος ….αλλα προς το παρόν εμείς κλαίμε…..
Υ.Γ 4 Να μην Ξεχάσω Γαλα, Τυρι, Ρυζι, Καμπα …..Α και να Πάρω Προπονητή!!!!!

Πανηγυρίστε Αεκτζηδες έχετε ΚΑΘΕ λόγο να το κάνετε !!!
Οι Μέρες Σας ανήκουν!
Mr Chris...αν και ειναι γνώστο οτι απο ποδόσφαιρο δεν κατέχω αν και μου αρεσει να παρακολουθώ ενίοτε...Εύγε όμως...γιατι αυτο ειναι ποστ φιλάθλου...και ''οπαδού'' απλα του ποδοσφαίρου.. :thumbsup:

Ευχάριστη έκπληξη

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
για αρχη,μαθε να βαζεις βιντεακια..κ επειτα να σου πω οτι ειμαι udinese στην ιταλια. :P :P

ρε βλακα εισαι ουντινέζε και είχες ολο το βράδι την σημαία της γιουβεντους?

τελικα είσαι πολυ βλακας....

οσο για το βιντεακι παρε μια φοτο που ποναει πιο πολυ

Συνημμένα

• enosi_l.jpg
    enosi_l.jpg
    225,7 KB · Εμφανίσεις: 12

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μονο με την απομακρυνση αυτου του καραγκιοζη προπονητη μπορει να γινει κατι...και φυσικα ο λεμονης να επανελθει....κακα τα ψεματα δεν υπηρχε προπονητης σε αυτο τον αγωνα...που τον βρηκε αυτο τον μαλακα ο κοκκαλης????και αυτος ο μπελουτσι ο αργεντινος με την κοτσιδα...ας παει να κοψει την κοτσιδα και να σηκωθει να φυγει...ο χειροτερος παιχτης που εχω δει να παιζει στον ολυμπιακο...εγω αν επαιζα και ειμαι 110 κιλα και 45ρης θα επαιζα καλυτερα..μου θυμιζει καποιον ανδρεουτσι που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο αν θυμαστε οι παλιοι...ποσα λεφτα μιζα πηρε ο ιβιτσ για να μας τον φορτωσει...φυσικα και ολοι οι αμυντικοι εκτος νικοπολιτη απο 100.000 προστιμο επιεικως για το χαλι τους...τετοιο ολυμπιακο εχω να δω πανω απο 15 χρονια ...εχω στεναχωρεθει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλημερα πρεζακηδες υπαλληλοι..
εχτες ηταν η ημερα της πουτανας..
ως γνωστον ο καλος νταβατζης μια ημερα καθε 10 χρονια σταματαει να πλακωνει στις κλωτσιες-μπουνιες την πουτανα του & την πηγαινει στα μπουζουκια,την αφηνει για μια ημερα να νομιζει οτι κατι αξιζει & αυτη..
αναγκαιο κακο που λενε..
κατα τ' αλλα,ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
Καλώς τα παιδιά!Καλώς τα (3+1)-0! :2funny:
Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mr Chris...αν και ειναι γνώστο οτι απο ποδόσφαιρο δεν κατέχω αν και μου αρεσει να παρακολουθώ ενίοτε...Εύγε όμως...γιατι αυτο ειναι ποστ φιλάθλου...και ''οπαδού'' απλα του ποδοσφαίρου.. :thumbsup:

Ευχάριστη έκπληξη

Οντως

Επισκέπτης
Καλώς τα παιδιά!Καλώς τα (3+1)-0! :2funny:
Κλάψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τραγουδα..δικαιουσαι καθε 10 χρονια..οι νομοι του επαγγελματος το απαιτουν..σε εβγαλα εχτες να ξεσκασεις λιγακι αλλα & παλι ΠΟΥΤΑΝΑ μου θα 'σαι ΜΙΑ ΖΩΗ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τραγουδα..δικαιουσαι καθε 10 χρονια..οι νομοι του επαγγελματος το απαιτουν..σε εβγαλα εχτες να ξεσκασεις λιγακι αλλα & παλι ΠΟΥΤΑΝΑ μου θα 'σαι ΜΙΑ ΖΩΗ..
Φέρτε τα χαρτομάντηλα! :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μονο με την απομακρυνση αυτου του καραγκιοζη προπονητη μπορει να γινει κατι...[size=16pt]και φυσικα ο λεμονης να επανελθει[/size]....κακα τα ψεματα δεν υπηρχε προπονητης σε αυτο τον αγωνα...που τον βρηκε αυτο τον μαλακα ο κοκκαλης????και αυτος ο μπελουτσι ο αργεντινος με την κοτσιδα...ας παει να κοψει την κοτσιδα και να σηκωθει να φυγει...ο χειροτερος παιχτης που εχω δει να παιζει στον ολυμπιακο...εγω αν επαιζα και ειμαι 110 κιλα και 45ρης θα επαιζα καλυτερα..μου θυμιζει καποιον ανδρεουτσι που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο αν θυμαστε οι παλιοι...ποσα λεφτα μιζα πηρε ο ιβιτσ για να μας τον φορτωσει...φυσικα και ολοι οι αμυντικοι εκτος νικοπολιτη απο 100.000 προστιμο επιεικως για το χαλι τους...τετοιο ολυμπιακο εχω να δω πανω απο 15 χρονια ...εχω στεναχωρεθει...
Παρότι και εγω τον γουστάρω τον Λεμονή, καλιά να τον αφήσουμε στην ησυχία του.
Δεν είναι δα και ο μέγιστος προπονητής, δεν είναι όμως και κανένας καραγκίοζης να τον δουλεύει συνέχεια ο Κρόκους.

Φέρτε τα χαρτομάντηλα! :2funny:
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Πράκτωρ Γάτε, μετατίθεσαι άμεσα στην Ανταρκτική

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα παρακαλούσα τον πλέζουρ να μας ποστάρει την χθεσινή τσόντα στο θρεντ "Hardcore"!
:smitten:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Προτιμάς σκέτη τσικουδιά ή ρακόμελο που πίνουν στο Κολωνάκι (ξέρεις εσύ)??????

Συνημμένα

• wipes.jpg
    wipes.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom