Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
διαβαστε αθλητικο ρεπορταζ απο ενα ξεπεταγμα που εχει και αποψη για διατησιες για φασεις και εχει και αποψη ''αντικειμενικη'' για το ποδοσφαιρο...
δημοσιογραφος λεει...αυτοι λυμαινονται τα ΜΜΕ...
αυτος μας λεει και την αποψη του για διαφορες φασεις...και κρινει,,,
αυτος ο πιο φανατικος και απο τον φανατικοτερο οριτζιναλ...
χειροτερος και απο τον τσουκαλα που τουλαχιστον ο τσουκαλας εχει την αναγνωριση που του αξιζει...
γιατι μην μου πειτε οτι τονμ παιρνει κανεις στα σοβαρα (αν και λεει πολλες αληθειες)
και τουλαχιστον ο τσουκαλας το βροντωφωναζει και το διαλαλει...εγω ειμαι οπαδος φανατικος και οχι δημοσιογραφος...
αυτη η πουτανα που γραφει και σε ''αντικειμανικα'' σαιτ;;
αυτη η καριολα;;
που μου γραφει το ρ με R;;
ΠΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ;;
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΠΟΤΕ...
ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΠΟΤΕ...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012...
ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΤΟΥΙΤΙ...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;;
Υ.Γ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ και αλλο το οτι ειναι καραγκιοζης που δεν κανει την δουλεια του οπως υποτιθεται οτι πρεπει αλλα σαν οπαδος...
μην γινει καμμια παρεξηγηση...
κριμα για το παλληκαρι και αδικο ...
αλλα ο πουστης ΕΙΝΑΙ ...πουστης...αυτο δεν αλλαζει αλλο το ενα και αλλο το αλλο ...
ρε μαλακα λειτουργε της δημοσιογραφιας που εσυ θα μου πεις αν ηταν πεναλτυ η οχι του χολεμπας και του καθε χολεμπας το ρ γραφεται με ρ νουμερο και οχι με R,,,,
μαλακα...
www.gazzetta.gr/podosfairo/article/347200-ebale-o-theos-simadi…]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/347200-ebale-o-theos-simadi…[/url]
δημοσιογραφος λεει...αυτοι λυμαινονται τα ΜΜΕ...
αυτος μας λεει και την αποψη του για διαφορες φασεις...και κρινει,,,
αυτος ο πιο φανατικος και απο τον φανατικοτερο οριτζιναλ...
χειροτερος και απο τον τσουκαλα που τουλαχιστον ο τσουκαλας εχει την αναγνωριση που του αξιζει...
γιατι μην μου πειτε οτι τονμ παιρνει κανεις στα σοβαρα (αν και λεει πολλες αληθειες)
και τουλαχιστον ο τσουκαλας το βροντωφωναζει και το διαλαλει...εγω ειμαι οπαδος φανατικος και οχι δημοσιογραφος...
αυτη η πουτανα που γραφει και σε ''αντικειμανικα'' σαιτ;;
αυτη η καριολα;;
που μου γραφει το ρ με R;;
ΠΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ;;
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΠΟΤΕ...
ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΠΟΤΕ...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012...
ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΤΟΥΙΤΙ...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;;
Υ.Γ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ και αλλο το οτι ειναι καραγκιοζης που δεν κανει την δουλεια του οπως υποτιθεται οτι πρεπει αλλα σαν οπαδος...
μην γινει καμμια παρεξηγηση...
κριμα για το παλληκαρι και αδικο ...
αλλα ο πουστης ΕΙΝΑΙ ...πουστης...αυτο δεν αλλαζει αλλο το ενα και αλλο το αλλο ...
ρε μαλακα λειτουργε της δημοσιογραφιας που εσυ θα μου πεις αν ηταν πεναλτυ η οχι του χολεμπας και του καθε χολεμπας το ρ γραφεται με ρ νουμερο και οχι με R,,,,
μαλακα...
www.gazzetta.gr/podosfairo/article/347200-ebale-o-theos-simadi…]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/347200-ebale-o-theos-simadi…[/url]