Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Του Σπανουλη το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι και καπου διαβασα οτι ο μανατζερ του αξιωνει τουλαχιστον 3 εκ συμβολαιο το χρονο (!!),νομιζω οτι τα λεφτα αυτα δεν θα τα βρει στην Ελλαδα της κρισης οποτε ειναι πολυ πιθανο να αποχαιρετησει την ομαδα,ο Παπ εχει τα προσοντα για NBA αλλα νομιζω εχει αλλα 2 χρονια στην Ευρωπη πριν κανει το βημα για το Αμερικα.
Χτες παλι η ομαδα ηταν καταπληκτικη,μαζι με την Μπαρτσελονα αυτη τη στιγκη ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη,αμυνα για σεμιναριο και επιθετικες λυσεις απο ολους τους παικτες της 12αδας,λαβρακι φαινετε ο Παουελ που εχει πολυ αξιοπιστο σουτ απο τα 5-6 μετρα αλλα και σημαντικη συνησφορα στην αμυνα και τα ριμπαουντ.
Ο Μπαρτζωκας δεν ξερω αν ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα εχει την ομαδα σε πολυ καλο επιπεδο,ειναι σοβαρος,δουλευταρας και εχει τα φοντα να μεινει πολλα χρονια στην ομαδα.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Του Σπανουλη το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι και καπου διαβασα οτι ο μανατζερ του αξιωνει τουλαχιστον 3 εκ συμβολαιο το χρονο (!!),νομιζω οτι τα λεφτα αυτα δεν θα τα βρει στην Ελλαδα της κρισης οποτε ειναι πολυ πιθανο να αποχαιρετησει την ομαδα,ο Παπ εχει τα προσοντα για NBA αλλα νομιζω εχει αλλα 2 χρονια στην Ευρωπη πριν κανει το βημα για το Αμερικα.
Χτες παλι η ομαδα ηταν καταπληκτικη,μαζι με την Μπαρτσελονα αυτη τη στιγκη ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη,αμυνα για σεμιναριο και επιθετικες λυσεις απο ολους τους παικτες της 12αδας,λαβρακι φαινετε ο Παουελ που εχει πολυ αξιοπιστο σουτ απο τα 5-6 μετρα αλλα και σημαντικη συνησφορα στην αμυνα και τα ριμπαουντ.
Ο Μπαρτζωκας δεν ξερω αν ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα εχει την ομαδα σε πολυ καλο επιπεδο,ειναι σοβαρος,δουλευταρας και εχει τα φοντα να μεινει πολλα χρονια στην ομαδα.

To θεμα το εβγαλε η gazzeta.gr (...) και ο manager του Σπανουλη το διεψευσε την επομενη μερα.

Γουσταρω πολυ τον φετινο μπασκετικο Ολυμπιακο αλλα η ομαδα παραεχει φορμαριστει νωρις στη σαιζον.
Ελπιζω ο Μπαρτζωκας να εχει λαβει και αυτη τη παραμετρο υποψη του

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφιερομενη αυτη η νικη στους καναπεδατους του -16 που λεγανε οτι θα χασουμε σημερα..

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1-1.jpg
    1-1.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 2-1.jpg
    2-1.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 20

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ο Μητρογλου και με τον Κωλοτρυπιδιακο να παιξει θα βαλει γκολ,το παιδι ειναι παιχταρας και ''μυρωδιας'' στο γκολ,βαζελακια η σειρα σας την Κυριακη για παστελωμα..

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ελα μωρη θρυλαρα :rockon: :rockon:τους βαλαμε τα κανονια στον κωλο :zfuck:

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο γηπεδακι,ειχα πει να μην ξανα δωσω φραγκα στον χοντρο γιατι ειναι κακο κουμασι,με πηρε κολλητος και μου λεει παμε γηπεδο?¨παμε ρε θρυλαρα του λεω..
Οld school γαυρος ειμαι,με πορειες απο Μοναστηρακι χωρις μπατσους,Φιλαδελφεια και εξω απ την σκεπαστη,σουζα τα χανουμια,Μαρουσια και ΒΠ νταξει δεν υπηρχαν τοτε,μην κοιτατε σημερα που κουνιουντε,αλλα δεν γουσταρω την ροπη που εχει παρει η εξεδρα (οποις παει πεταλο ξερει)
Τεσπα "Γαμηστε  τον Παναθηναικο,Θρυλε ολε.σ'αγαπω......"
"Τα καπνογονα περνουνε φωτια,τα τυμπανα βαρανε δυνατα,και εγω σου τραγουδω και εγω σου τραγουδω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ,γαμηστε τα μουνια να τρελαθω....."

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτός ο Φέισα μάυρο χάλι ρε πούστη μου.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο γηπεδακι,ειχα πει να μην ξανα δωσω φραγκα στον χοντρο γιατι ειναι κακο κουμασι,με πηρε κολλητος και μου λεει παμε γηπεδο?¨παμε ρε θρυλαρα του λεω..
Οld school γαυρος ειμαι,με πορειες απο Μοναστηρακι χωρις μπατσους,Φιλαδελφεια και εξω απ την σκεπαστη,σουζα τα χανουμια,Μαρουσια και ΒΠ νταξει δεν υπηρχαν τοτε,μην κοιτατε σημερα που κουνιουντε,αλλα δεν γουσταρω την ροπη που εχει παρει η εξεδρα (οποις παει πεταλο ξερει)
"Τα καπνογονα περνουνε φωτια,τα τυμπανα βαρανε δυνατα,και εγω σου τραγουδω και εγω σου τραγουδω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ,γαμηστε τα μουνια να τρελαθω....."

ελα μωρη θρυλαρα :rockon: :rockon:τους βαλαμε τα κανονια στον κωλο :zfuck:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Συντοφοι κωλογαυροι,για εμας δεν υπαρχει Τεταρτη,Πεμπτη,Παρασκευη,Σαββατο,μονο Κυριακη υπαρχει που θα γαμησουμε τα βαζελια.....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά δεν θα ξεπέσουμε στο επίπεδο του ΜΠΑΟΚτζήδων λ.χ που ζούν μόνο για ένα μάτς.
Ένα παιχνιδάκι είναι με τον ΠΟΑ σαν τα άλλα. Μπαίνουμε χαλαρά , ρίχνουμε 2 γκολάκια (άσχετο αν προτιμώ πολύ περισσότερα)και καθαρίζουμε επαγγελματικά.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
old school γαυρε με συγκινησες :rockon:θυμασαι ωραια σκηνικα.γαμα ρε τρελε τις ροπες της κερκιδας στο γηπεδο ειμαστε αδερφια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Κρατήστε μικρό καλάθι για το ντέρμπι παιδιά, δεν είναι το χάλι που ήταν ο βάζελος με τον πορτογάλο, έχει μικρύνει το χάλι του

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο βενγκερ βλεπω να καταθετει προταση για μητρογλου το καλοκαιρι.
δυο παστελια του χωσε μεσα-εξω.κ τετοιο φορ δεν διαθετει η αρσεναλ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μόνο την νίκη κρατώ από το παιχνίδι. Από μπάλα μαύρα χάλια.
Ζαρντίμ τράβα στην Πορτογαλία εχθές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom