στα αρχιδια μου η ευρωπη...εγω εδω καβλωνω...πανηγυρισα χτες δε λεω εχυσα οκαδες αλλα την καβλα την εδω την συγκρινω...στην ευρωπη ειμαι φτωχος συγγενης εδω καβαλλαρης...
απλα επιβεβαιωνεται η αρρωστεια κατα του ολυμπιακου των ΜΜΕ που σαν συνεπεια παρασερνουν τους ''υγιως''
σκεπτομενους γαυρους και τους κανουν ''υψηλους αναλυτες'' κοπτικης ραπτικης
σε μια βραδυα αρχιδατη,ανατροπης παντελονατης ,εκτος εδρας με πρωταθλητρια γαλλιας (την ωρα που ολοι γνωριζουμε ποσο συρικνωμενο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη και την ωρα που ο ''πρεσβης'' τρωει τριπλοτσιμπουκο απο καποια μαρλμπορο δεν εχουμε περιθθωριο να κρινουμε μονπελιε και ρεστα),εκεινη λοιπον την ωρα οι κοντυλοφοροι (και κατ'επεκταση τα θυματα οπαδοι που παρασερνονται απο την σκεπτομενη πεννα) απο την λυσσα τους που εβαλαν στον πατο τους τα γραπτα που με μανια και ηδονη ετοιμαζαν μαζι με φτυαρια για να θαψουν προπονητες παιχτες διοικηση κλπ κλπ αρχισαν να γινονται αναλυτες σκεπτικιστες ,φιλοσοφοι και να διυλιζουν τον κωνωπα...μαζι τους βεβαια και οι ''υγιως'' σκεπτομενοι φιλαθλοι του γαυρου που μοναδικη τους σκεψη ειναι το καλο του συλλογου
(θαρρεις και ειναι μανατζερ επαγγελματιες χωρις συναισθηματα και οχι οπαδοι που η δουλεια τους ειναι να πανηγυριζουν νικες και επιτυχιες και να στεναχωριουνται με ηττες και αποτυχιες)
ολοι αυτοι απο την ληξη του αγωνα και μετα προσπαθουν με περισση αγωνια να μας πεισουν για τα ''λαθη'' τα κακως κειμενα και τις παραλειψεις αφηνοντας σε δευτερη μοιρα την επιτυχια την ανατροπη (παρεπιμπροντως ουδολως στεκονται στο οτι οι γαλλοι προηγηθηκαν με ακυρο γκολ)μελετουν στατιστικες ,κατοχες,ευστοχες πασες κλπ κλπ (εχουν γινει ξαφνου αριθμολαγνοι)και παρουσιαζουν μια μαγικη εικονα ,μια αδικη νικη ,μια κωλοφαρδια...
ειδα το ματς
κακος στο 1ο ο γαυρος σιγουρα,δεν κραταγε μπαλλα σιγουρα αλλα...μετα ανεβηκε ,δεχτηκε ακυρο γκολ και πιεσε δειχνοντας καθαρα οτι ειναι θεμα χρονου να βαλει γκολ
οι γαλλοι ειχαν μια η δυο καθαρες ευκαιριες ο γαυρος 5....
οτι και να΄γινε μια ομαδα σε επιπεδο τσου λου,εκτος εδρας,με την πλατη στον τοιχο γυρναει αποτελεσμα οπου εμεινε πισω στο σκορ με διαιτητικο λαθος και....
και η υποδοχη του απο τα ντοπια ΜΜΕ;;
διαβαστε και ξεραστε με την ησυχια σας την ματια ενος ''εγκριτου'' και ''αντικειμενικου''αρθογραφου...
παραπλανητικος ο τιτλος ,απλη αναφορα στο υελος του κειμενου οπου πρωτοστατουν τα λαθη οι παραλειψεις και τα ''εγκληματα'' της διοικησης....
ρουφιανοι το εχω πει χιλιαδες φορες...
η ζωη εχει νομους...αγραφους...ενας απο αυτους ειναι οτι η αληθεια παει παντα μπροστα...
οσο και να χτυπιεστε προσπαθωντας με λασπη και εικονικες πραγματικοτητες να δημιουργησετε προβλημα και διασπαση στον γαυρο στρεφοντας τον κοσμο κατα της διοικησης θα τρωτε πουτσα και θα βαρατε τα κεφαλια σας στον τοιχο
ερχονται και αλλες πουτσες να αειστε σιγουροι και ετοιμαστειτε να τις απολαυσετε...
αλεξης σπυροπουλος λεει