dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!εσυ λες να εκανε τα ιδια με ιβκοβιτς;;
οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!εσυ λες να εκανε τα ιδια με ιβκοβιτς;;
ο μπαρτζωκας ειναι πολυ λιγος οπως και ο πεδουλακης επισης, σε καμια των περιπτωσεων κανενας απο τους 2 δεν ειναι για αυτα τα μεγεθη
φιλε μου οταν ο προεδρος πληρωνει εισαι υποχρεομενος να παρεις το 100% απο εναν παιχτη και οχι να λες ''με το ζορι δεν μενει κανενας! αυτα ειναι του κωλου!οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!
αφου εχει ψυχολογικα ο τυπος.πριν ενα μηνα δεν ειδες τι εγραφε στο fb?φιλε μου οταν ο προεδρος πληρωνει εισαι υποχρεομενος να παρεις το 100% απο εναν παιχτη και οχι να λες ''με το ζορι δεν μενει κανενας! αυτα ειναι του κωλου!
ελαααα, εισαι μεγαλο παιδι!αφου εχει ψυχολογικα ο τυπος.πριν ενα μηνα δεν ειδες τι εγραφε στο fb?
εννοειτε αυτο,αναρωτιεμαι γτ χανουμε με τοσους πολλους ποντους?στην ισοβαθμια τον πουλο
ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ
ΓΑΜΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως τα παιδια, β εθνικη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΡΕ ΑΡΗ ΒΡΕ ΑΡΗ ΒΡΕ ΑΡΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟ ΨΑΡΙ...
Ασχετο αλλα ο Μπαρζωκας
http://[URL unfurl="true"]www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/basket/osfp/mpartzwkas_pao_osfp_22102012.jpg&width=620&height=446[/img[/URL]]
Δεν σας θυμιζει αυτον?
[img]http://stuffpoint.com/i--sheldon-cooper-big-bang-theory/image/15855-i-sheldon-cooper-big-bang-theory-sheldon-cooper.jpg
ετοιμάσου να νιώσεις την κίτρινη λαίλαπα πουστράκιΜπαζινγκα![]()
Παρε τον γιο σου και πηγαινε τον γηπεδο να λεει σε 30 χρονια στα παιδια του οτι ειδε τον Μασαντο απο κονταετοιμάσου να νιώσεις την κίτρινη λαίλαπα πουστράκι![]()
μπα δεν θα έρθει, έχει ταεκβοντο σήμεραΠαρε τον γιο σου και πηγαινε τον γηπεδο να λεει σε 30 χρονια στα παιδια του οτι ειδε τον Μασαντο απο κοντα
![]()
Στο 0-3 φυγε να γλυτωσεις τον συνωστισμομπα δεν θα έρθει, έχει ταεκβοντο σήμερα
έχω όγκο ρε, δεν μασάωΣτο 0-3 φυγε να γλυτωσεις τον συνωστισμο![]()