dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!εσυ λες να εκανε τα ιδια με ιβκοβιτς;;
οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!εσυ λες να εκανε τα ιδια με ιβκοβιτς;;
ο μπαρτζωκας ειναι πολυ λιγος οπως και ο πεδουλακης επισης, σε καμια των περιπτωσεων κανενας απο τους 2 δεν ειναι για αυτα τα μεγεθη
φιλε μου οταν ο προεδρος πληρωνει εισαι υποχρεομενος να παρεις το 100% απο εναν παιχτη και οχι να λες ''με το ζορι δεν μενει κανενας! αυτα ειναι του κωλου!οχι δεν θα τα εκανε,αλλα οπως ειπε κ ο μπαρτζωκας με το ζορι δε μενει κανεις!
αφου εχει ψυχολογικα ο τυπος.πριν ενα μηνα δεν ειδες τι εγραφε στο fb?φιλε μου οταν ο προεδρος πληρωνει εισαι υποχρεομενος να παρεις το 100% απο εναν παιχτη και οχι να λες ''με το ζορι δεν μενει κανενας! αυτα ειναι του κωλου!
ελαααα, εισαι μεγαλο παιδι!αφου εχει ψυχολογικα ο τυπος.πριν ενα μηνα δεν ειδες τι εγραφε στο fb?
εννοειτε αυτο,αναρωτιεμαι γτ χανουμε με τοσους πολλους ποντους?στην ισοβαθμια τον πουλο
ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ
ΓΑΜΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
καλως τα παιδια, β εθνικη
ΒΡΕ ΑΡΗ ΒΡΕ ΑΡΗ ΒΡΕ ΑΡΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟ ΨΑΡΙ...
Ασχετο αλλα ο Μπαρζωκας
http://[URL unfurl="true"]www.pamesports.gr/thumbnail?filepath=/contentfiles/basket/osfp/mpartzwkas_pao_osfp_22102012.jpg&width=620&height=446[/img[/URL]]
Δεν σας θυμιζει αυτον?
[img]http://stuffpoint.com/i--sheldon-cooper-big-bang-theory/image/15855-i-sheldon-cooper-big-bang-theory-sheldon-cooper.jpg
ετοιμάσου να νιώσεις την κίτρινη λαίλαπα πουστράκιΜπαζινγκα
Παρε τον γιο σου και πηγαινε τον γηπεδο να λεει σε 30 χρονια στα παιδια του οτι ειδε τον Μασαντο απο κονταετοιμάσου να νιώσεις την κίτρινη λαίλαπα πουστράκι
μπα δεν θα έρθει, έχει ταεκβοντο σήμεραΠαρε τον γιο σου και πηγαινε τον γηπεδο να λεει σε 30 χρονια στα παιδια του οτι ειδε τον Μασαντο απο κοντα
Στο 0-3 φυγε να γλυτωσεις τον συνωστισμομπα δεν θα έρθει, έχει ταεκβοντο σήμερα
έχω όγκο ρε, δεν μασάωΣτο 0-3 φυγε να γλυτωσεις τον συνωστισμο
Παλι καλα που ηρθες το Π/Σ/Κέχω όγκο ρε, δεν μασάω