Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλησπερα σας...επειδη θεωρω τους συγαυρους εδω μνεσα ψαγμενους και μαγκιτες θα μου επιτρεψετε μια διαδικασια στυλ κουιζ...
θα βαλω ενα αρθρο της βαζελετα τζι αρ...
εχει σχεση με την ''παραγκα'' της μαν γιου στην ιγκλατερα...
θα ηθελα να δειτε πισω απο υην κουρτινα(οπου κουρτινα το ενδιαφερον της βαζελετα για τα τεκταινομενα στο ποδοσφαιρο της γηραιας αλβιονας) και να μου εξηγησετε γιατι η τοση επιμονη μεχρι εμμονης της βαζελεττας για την ''παραγκα'' της μαν γιου....
για να σας βοηθησω ριξτε μια απλη ματι στα περισσοτερα απο τα μηνυματα των αναγνωστων-προβατων απο κατω και πιστευω θα καταληξετε στις προθεσεις της βαζελετα...
οπως και στον τιτλο...του αρθρου... :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στο 0-3 φυγε να γλυτωσεις τον συνωστισμο :cheesy:
φιλε χαρε ξερω πως κανεις χαβαλε με τον σκωληκα αλλα κανω παραθεση στην παρτη σου για να πω την δικια μου αποψη
ο σκωληκας μαζι με τον πανθηρα ειναι πραγματικα οι δυο ομαδες που πραγματικα σεβομαι και θεωρω ακεραιες και οι μοναδικες που πραγματικα δεν μπαινουν σε αρματα και συμμαχιες και παιζουν στα ισα και μας και τους πουστηδες και τις πουτανες...
αυτη ειναι η αποψη μου...περα απο μια εποχη με τρον κοντη οπου και παλι στα ισα τα επαιζαν με τους πουστηδες απλα δεν ''διαμαρτυρονταν'' οσο επρεπε δεν εχω κατι αλλο να πω...
δεν θυμαμαι πχ κανενα αρειανο βωκολο η χαλκια η σαλπι η... η... η...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
φιλε χαρε ξερω πως κανεις χαβαλε με τον σκωληκα αλλα κανω παραθεση στην παρτη σου για να πω την δικια μου αποψη
ο σκωληκας μαζι με τον πανθηρα ειναι πραγματικα οι δυο ομαδες που πραγματικα σεβομαι και θεωρω ακεραιες και οι μοναδικες που πραγματικα δεν μπαινουν σε αρματα και συμμαχιες και παιζουν στα ισα και μας και τους πουστηδες και τις πουτανες...
αυτη ειναι η αποψη μου...περα απο μια εποχη με τρον κοντη οπου και παλι στα ισα τα επαιζαν με τους πουστηδες απλα δεν ''διαμαρτυρονταν'' οσο επρεπε δεν εχω κατι αλλο να πω...
δεν θυμαμαι πχ κανενα αρειανο βωκολο η χαλκια η σαλπι η... η... η...

ΓΙα μας τα βαζελια λενε και θα λενε παντα τα χειροτερα δανεισμους παιχτων ηττες αερα στη νεα σμυρνη απο σας κλπ.

Ο λογος γνωστος...

Επισκέπτης
Απ τους παικτες του Θρυλου αυτη την εποχη ο Χολεμπας ειναι ο μοναδικος που μπορει να πουληθει σε ομαδα του εξωτερικου,2 με 3 εκ τα πιανει,τρομερη βελτιωση σε σχεση με προπερσι που ειχε ερθει και δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Απ τους παικτες του Θρυλου αυτη την εποχη ο Χολεμπας ειναι ο μοναδικος που μπορει να πουληθει σε ομαδα του εξωτερικου,2 με 3 εκ τα πιανει,τρομερη βελτιωση σε σχεση με προπερσι που ειχε ερθει και δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.

2.250.000 € για την ακρίβεια

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Τα 250,000Ε άνετα τα πιάνει ο χολέβας

Επισκέπτης
Mε εξεπληξε θετικα ο Αρης σημερα,πολυ παθος στα μαρκαρισματα και γρηγορες αντεπιθεσεις,Αγκανθο και Γιαννωτα δεν εχουν οι υπολοιπες ομαδες εκτος Ολυμπιακου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τελικά ο Μήτρογλου βάζει γκολ μόνο από αλλαγή σαν το Σόλσκιερ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το τσιμπησατε το πονταλακι γαυρακια,να ναι καλα το κορακι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακα μητρογλου...ζωο...και το αλλο το ζωο που περιεγραφε μας ζαλισε τα αρχιδια οτι εισαι ο κορυφαιος του γαυρου...χου παλιομαλακα...
κριμα για την εμφανιση του αρη που αδικειται απο τους ιδιους τους παιχτες του και τους οπαδους του
τετοια και τοσα καραγκιοζιλικια ειχα να δω χρονια σε γηπεδο...θεατρικα πεσιματα και διαμαρτυριες σε καθε επαφη...
κριμα πραγματικα γιατι ο αρης εδειξε πραγματικα αξιομαχος και οτι μπορει να σταθει στα ισα μονο και μονο με την αποδοση του...
δυστυχως ομως τα καραγκιοζιλικια αρμοζουν σε μικρες ομαδες που δεν εχουν εμπιστοσυνη στα ποδια τους και προσπαθουν να επηρεασουν τον διαιτητη...κριμα πραγματικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom