Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
εχε χαρη μωρη κωλοτρουπιδα που ειμαι κομματια και παω να την πεσω....θα τα διαβασω ολα και επανερχομαι...
θα σε παω γαμιοντα μεχρι την δευτερα παρουσια
υποσχομαι...
αξιος ο μισθος σου τσουκαλα..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Συμφωνείς μαζί μου που λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι χάλι και είμαστε μια χαρά και σιγοντάρει κάτι τελειωμένα βαζελοπανιωνάκια που πάνε να μας κάνουν ποδοσφαιρικά μαθήματα κορμού για να περάσουμε τις εξετάσεις να γραφτούμε στο φαν κλαμπ των τεράστων κλαμπ τους.
ρε μαλακα αυτοι γινονται ολυμπιακακια επειδη τρωνε ξυλο απο γυναικες-γκομενες και σκανε τηγανι η μπουρδελα για να ξεσπασουν
αυτοι παρακαλανε να χανει ο γαυρος για να μιζεριαζουν
αυτοι μου κοψανε το γηπεδο γιατι μου ζαλιζαν τα αρχιδια...
τους τα λεω ομορφα τους τα εξηγω και αυτοι εκει χαιβαινια λεμε
ξερεις τι θα πει τελειωμενος γαυρος;;μακρυα...δεν τον πιανεις πουθενα
και τσου λου να παρει θα γκρινιαζει για το διαγαλαξιακο...
τρωει μπριζολα την ωρα που ο διπλανος του ψαχνει στα σκουπιδια και μουρμουραει που ειναι μισοψημενη  :jerking: :jerking: :jerking:
ρε ειναι τελειωμενα ζακια λεμε...τι ψαχνεις;;τους εχω κανει ψυχαναλυση εδω και αιωνες...
μουρμουρανε που δεν κερδισαν στην αηττητη 15 χρονια εκει αρσεναλ και ενω ειχαν σχεδον διπλασιες τελικες απο αυτην...
εχουν κλειδωσει το πρωταθλημα εδω αλλα δεν τους κανει ...ειναι λιγο...
αλλα αμα το χασουν μουρμουρανε παλι γιατι το εχασαν;;ποιο;;αυτο που δεν τους κανει...
ρε μιλαμε για ψυχοπαθεια και συ θες να βρεις την ακρη;;
χωνε και γραφε τους στην πουτσα σου....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111120#msg4111120 date=1349443842]
[/quote]ναι μωρη καριολα ...τα παιρνω και μαγκια μου...
ρτουφα τωρα λεμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111114#msg4111114 date=1349443653]
δεν μας ξεκαθαρισες ποσο δυνατα πρεπει να χειροκροταμε τον ΧΟΝΤΡΟ για το τσιρκο που θα δουμε την κυριακη..
[/quote]τσιμπουκια πρεπει να του κανεις γιατι αν δεν ηταν αυτος θα τσονταρες τωρα στην ολυμπιακη συμμαχια ...
το'πιασες;;
κλαψε τωρα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111120#msg4111120 date=1349443842]
[/quote]

ο Hristidis είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ;;; Πράγματι άξιος ο μισθός του. Πιστεύω θα βοηθήσει να σωθούν τα Γιάννενα

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τσιμπουκια πρεπει να του κανεις γιατι αν δεν ηταν αυτος θα τσονταρες τωρα στην ολυμπιακη συμμαχια ...
το'πιασες;;
κλαψε τωρα...
σιγουρακι οτι εισαι απο τα μουνακια που φωναζαν το εμετικο ΝΙΚΟΛΑΚΗ κλπ..
τραβα γαμησου ρε..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111141#msg4111141 date=1349444286]
σιγουρακι οτι εισαι απο τα μουνακια που φωναζαν το εμετικο ΝΙΚΟΛΑΚΗ κλπ..
τραβα γαμησου ρε..
[/quote]Μονο στην Ελλάδα θα το δεις αυτό.

Ο ΠΟΑ είναι διαλυμένος,

η ΑΕΚ είναι με τα 2 πόδια στην Δ Εθνική,

ο ΜΠΑΟΚ περιμένει τον μεσσία από τον Πόντο,

οι μισές μικρομεσαίες δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα ένδυσης

και οι Ολυμπιακοί τσακώνονται για τον πρόεδρο.

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Ρε δε ντρέπεστε κοτζάμ μαντράχαλοι να σκοτώνεστε για τον κορμό και τον αρίδα; Και γιατί; "δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο μπαρτσελώνα". Άντε τώρα από κει και απαντήστε με κόκινα κεφαλάια και οι δύο ΘΡΎΛΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αφήστε τα αυτά πίσω σας. Άντε τώρα μη πω του Χρηστίδη να βάλει μπροστά το χυτήριο... :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
Κούρτι για να γουστάρεις εκφράζω εμπράκτως την επικοινωνιακή μου ανεπάρκεια (ούτε καν το σωσττό ειονίδιο  :grin: :grin: :grin:)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μονο στην Ελλάδα θα το δεις αυτό.

Ο ΠΟΑ είναι διαλυμένος,

η ΑΕΚ είναι με τα 2 πόδια στην Δ Εθνική,

ο ΜΠΑΟΚ περιμένει τον μεσσία από τον Πόντο,

οι μισές μικρομεσαίες δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα ένδυσης

και οι Ολυμπιακοί τσακώνονται για τον πρόεδρο.
επειδη συμβαινουν ολα τα παραπανω εμεις πρεπει να ανεχομαστε αδιαμαρτηριτα το τσιρκο του χοντρου???
ρε με κατι μαλακες που εχουμε μπλεξει..
ο ραγιαδισμος σας ειναι ανεκδιηγητος..
τι πουστρακια εισαστε εσεις ρε???

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111171#msg4111171 date=1349445118]
επειδη συμβαινουν ολα τα παραπανω εμεις πρεπει να ανεχομαστε αδιαμαρτηριτα το τσιρκο του χοντρου???
[/quote]
Ρε παίδες ξεκολλάτε ρε λέμε. Δεν είπαν αυτό ρε παλικάρι, με το απόλυτο αρνητισμό τα έχουν. <σαφώς και έγιναν λάηθ σχεδιασμού αλλά η ομάδα θα πάει καλά. Καινούρια είναι, αν μπουν Γιουρόπα μια χαρά θα είναι. Το βασικό έίναι να συνίσουν του χρόνου από κα΄ποια βάση και οχι πα΄λι από την αρχή

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ο Ελληνας νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα και έχει την απολυτη γνώση και το απόλυτο δίκαιο για τα πάντα.

Ο τερματοφύλακας είναι σημαντικότατη θέση.

Ολοι οι Ολυμπιακάρες θεωρούν σημαντικότερο ένα παιχνίδι όπου πρέπει να μπει ένας τερματοφύλακας στα τελευταία του και να μείνει έξω ο τερματοφύλακας που έχει 15 χρόνια μπροστά του και πρέπει να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο Κασίγιας έπαιζε στη Ρεάλ από τα 17 του βασικός.

Στην Ελλάδα θα τον είχαν σταυρώσει τον προπονητή της Ρεάλ.

Λογικό. Χώρα με μηδέν ευρωπαικά συλλογικά κύπελα έχει οπαδούς με γνώσεις Μουρίνιο και Γουαρδιόλα.
Respect...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111171#msg4111171 date=1349445118]
[/quote]

Ρε συ έκανε λάθη ο μαρινάκης οκ.

Απλά εγώ βλέπω ότι έστω και με μικρό μπάτζετ φέτος ο ολυμπιακός προσπαθεί να φτιάξει δική του ομάδα και όχι παζλ.

Αυτό μου αρέσει.

Αλλά αυτό για να δουλέψει θέλει χρόνο.

Δώστε τον. Εχουμε πολυτέλεια τώρα πυο οι άλλοι είναι βρυκόλακες.

Αυτό λέω.

Στην τελική η Πόρτο του Μουρίνιο κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και έφτασε να τα πάρει όλα;

Ας πούμε.

Εγώ βλέπω σε κάθε παιχνίδι πολλούς παίκτες όλο και καλύτερους πλην Μανωλά..

Επίσης ξεχνάτε ότι λείπει ο Αβραάμ και ο Τζιμπούρ ήταν τραυματίας.

Πιστεύει κανείς ότι με Αβρααμ και Τζιμπούρ δε θα πέρναμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο;

Και τέλος ξεκολλήστε απο τον Ιμπαγάσα. Ο άνθρωπος θα γίνει μούμια στο τέλος.

Ο Μασάδο δείχνει καλά στοιχεία. Κάπως έτσι ήταν και ο Μπελλούτσι όταν πρωτοήρθε. Στην εξέδρα τον κορόιδευαν ότι δε μπορεί να σουτάρει με...... δύναμη

Εμένα μου αρέσει και ο Σιόβας. Αρχίζει και αποκτά αυτοπεποίθηση και δείχνει επαγγελματισμό και εξέλιξη.

Αυτά.

Υ.Γ.
Μόνο μη με αρχίσεις στα καντήλια και τα θεία γιατί δεν τα μπορώ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Κρητικέ άκου τι δικαιολογία βρήκαν....

Ο Κάρολ λέει ξέρει απο Αγγλία και Λονδίνο.....

Και ο Κοβάσεβιτς έχει καλά τελειώματα και είναι γεννημένος για μεγάλα ματς. Καλά που δεν ζήτησαν να βάλει τον Ντάρκο αλλαγή.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κρητικέ άκου τι δικαιολογία βρήκαν....

Ο Κάρολ λέει ξέρει απο Αγγλία και Λονδίνο.....

Και ο Κοβάσεβιτς έχει καλά τελειώματα και είναι γεννημένος για μεγάλα ματς. Καλά που δεν ζήτησαν να βάλει τον Ντάρκο αλλαγή.
Έχω πάθει πλάκα με τις αναλύσεις του χθεσινού κ του προχθεσινού παιχνιδιού...

Κατα τη γνώμη μου

Ο Ολυμπιακός δεν ήτανε καλός,κ παρ'όλα αυτά έχασε από μια Άρσεναλ που πάλι δεν έπαιξε καλά.Παρ'όλα αυτά οι εφημερίδες μας βομβαρδίζουν περί άδικου αποτελέσματος...

Ο Παναθηναικός επίσης δεν έπαιξε καλά,αλλά τουλάχιστον οι αντιδράσεις είναι λίγο πιο συγκρατημένες λόγω του ότι οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι η ομάδα (κ κυρίως ο προπονητής),πήραν μια μικρή πίστωση χρόνου...

Ότι έγιναν λάθη από τον Ζαρντίμ,ισχύει.Αυτό όμως δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα,όποιον κ να έβαζε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Στην τελική η Πόρτο του Μουρίνιο κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και έφτασε να τα πάρει όλα;

Όχι.
Γενικά έχεις την τάση να συγκρίνεις ανόμοια πράματα και να αναφέρεις λανθασμένες παρομοιώσεις.
Για το αν θα νικάγαμε αν είχαμε Παπαδόπουλο ή Τζιμπούρ, πάλι όχι. Όποτε πήγε να πάρει μπρος η Άρσεναλ στις επιθέσεις (σπάνιες φορές) μέναμε πίσω τρία παιχνίδια!
Τεσπα όμως, σ' αφήνω να πιστεύεις ότι είμαστε η νέα πόρτο ή η νέα μπαρτσελόνα κι ότι ο Μέγιερι είναι ο νέος Κασίγιας!

Επισκέπτης
Όχι.
Γενικά έχεις την τάση να συγκρίνεις ανόμοια πράματα και να αναφέρεις λανθασμένες παρομοιώσεις.
Για το αν θα νικάγαμε αν είχαμε Παπαδόπουλο ή Τζιμπούρ, πάλι όχι. Όποτε πήγε να πάρει μπρος η Άρσεναλ στις επιθέσεις (σπάνιες φορές) μέναμε πίσω τρία παιχνίδια!
Τεσπα όμως, σ' αφήνω να πιστεύεις ότι είμαστε η νέα πόρτο ή η νέα μπαρτσελόνα κι ότι ο Μέγιερι είναι ο νέος Κασίγιας!
ρε λεων μην ασχολείσαι..ο τύπος ειναι εκτός πραγματικότητας.συγκρίνει την πορτο και την μπαρτσελονα με τον ολυμπιακό.τι να του πεις.το άσχημο ειναι ότι πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σαν αυτούς.ξεχνάει ότι πίσω απο αυτές τις ομάδες υπάρχουν 100 σκαουτιγκ που χτενίζουν κατά πρώτο την νότια Αμερική και την ευρωπη.και ο ολυμπιακός έχει τον μπαρμπαλια και τον κοβασεβιτς ..τι να του πεις μετα  :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
ρε λεων μην ασχολείσαι..ο τύπος ειναι εκτός πραγματικότητας.συγκρίνει την πορτο και την μπαρτσελονα με τον ολυμπιακό.τι να του πεις.το άσχημο ειναι ότι πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σαν αυτούς.ξεχνάει ότι πίσω απο αυτές τις ομάδες υπάρχουν 100 σκαουτιγκ που χτενίζουν κατά πρώτο την νότια Αμερική και την ευρωπη.και ο ολυμπιακός έχει τον μπαρμπαλια και τον κοβασεβιτς ..τι να του πεις μετα   :headbang:
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να γίνει όχι βέβαια Πόρτο, αλλά τουλάχιστον να διεκδικήσει σε πρώτη φάση τετράδα Europa αν ήθελε η διοίκηση..Το ότι δε θέλει φαίνεται..Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που διαβάζουν τις φυλλάδες και νομίζουν ότι παρατρίχα γλύτωσε τη συντριβη η Άρσεναλ!!
Ξέρουν τί κάνουν..συντηρούν τη ψύχωση για το πρωτάθλημα και όλα καλά..Δεν υπάρχει όραμα για Ευρώπη..

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom