Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[quote author=brain_gamer  link=topic=3922.msg4111171#msg4111171 date=1349445118]
επειδη συμβαινουν ολα τα παραπανω εμεις πρεπει να ανεχομαστε αδιαμαρτηριτα το τσιρκο του χοντρου???
ρε με κατι μαλακες που εχουμε μπλεξει..
ο ραγιαδισμος σας ειναι ανεκδιηγητος..
τι πουστρακια εισαστε εσεις ρε???
[/quote]ελληναρα του ''νταξ.ναουμ'' με τα κομπολογια τα βαρια και την μουστακα και γνωστη των παντων και αυστηρε κριτη και απιτητικε πελατη ...
παρε χαμπαρι τουτο...
πισω απο πισι γραφοντας μαλακιες και μαγκιες σωματεια δεν επιβιωνουν και δεν ζουν...
ξεκολλα τα σκατα που κουβαλας στο κεφαλι σου και νοιωσε πως παρα τα καβουρια του χοντρου οπως λες που εχουν αποτελεσμα το τσιρκο που βλεπουμε (κατα την γνωμη σου) ο γαυρος εχει αρνητικο ισολογισμο..λιγο μεν αρνητικο δε...
που για μενα τον ''υπαλληλο'' οπως με λες που ομως κοζαρει και που αγαπαει την ομαδα του και θελει αυτη να ζει για να συνεχισει να την αγαπαει σημαινει ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
οχι υγεια...κανενα μαγαζι δεν εχει υγεια οταν δεν ειναι αυτοσυντηρουμενο και θετικα ισολογισμενο...
αν ο χοντρος και ο καθε χοντρος εβαζε στο χιονι καθε χρονο τις μαυρες τρυπες σε λιγο θα ησουνα αεκακι και βαζελα...
προσπαθησε να ξυπνησεις οσο ειναι καιρος...
ξεκολλα απο την περισοευουμενη μαγκια και την δηθεν αγαπη σου για την ομαδα εχοντας υψηλες και καλα απαιτησεις (λες και εγω δεν θα ηθελα τον μεσσι και το τσου λου ) ξεκαβαλλα και πατα στον πλανητη γη...
καλη η μαγκια και το παραμυθακι του ''απαιτητικου'' οπαδου που και καλα δεν παραμυθιαζεται απο τον λαμογιο προεδρο αλλα αυτη η καραμελλα πρεπει να λιωσει...
επιβιωσε και μετα αφου ανασαινεις δες τι μπορεις να κανεις...
εχουν αλλαξει τα κοζα το και καλα ''μεγαλες ομαδες με κοσμο που τελευταια στιγμη κατι θα γινει'' εχει λαβει τελος ....
νοιωσε...
αν αγαπας την ομαδα σου πραγματικα βαλε εκει που πρεπει τον πηχυ...
το να ζεις στην πραγματικοτητα και να εκτιμας αυτο που εχεις δεν σε κανει ΄΄υπαλληλο'' αλλα συνετο οπαδο που αγαπας το χομπυ σου...γιατι για χομπυ μιλαμε οχι για την ιδια μας την ζωη...
το να ζητας μονιμως υπερβασεις και ευρωπες και το'να και τ'αλλο σε κανει ενα γραφικο καταπιεσμενο ανθρωπακι που η διεξοδος απο την μιζερη ζωουλα του ειναι το γηπεδο...
μαθε μπαλλιτσα απο τον αρχοντα και κλαψε...
ηλιθιε...
στοκε....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Δύο,μην ξεχνάς τον Ουαντού. :sunglasses:

αστο για τον ouandou φιλε όπως και για οποιον στόπερ είχε έρθει εκείνη την εποχή αν θυμάσαι δεν έπιασε κανεις και έπαιζε μόνιμος ο ανατολάκης
όταν το παιδί την μια δεν έβρισκε ρούχα την άλλη κάλτσες την επομενη το αμάξι του τη θες να κάνει; ;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αστο για τον ouandou φιλε όπως και για οποιον στόπερ είχε έρθει εκείνη την εποχή αν θυμάσαι δεν έπιασε κανεις και έπαιζε μόνιμος ο ανατολάκης
όταν το παιδί την μια δεν έβρισκε ρούχα την άλλη κάλτσες την επομενη το αμάξι του τη θες να κάνει; ;
Τί ήταν κ αυτό ρε συ....κύκλωμα να πούμε...και πογκρόμ στους νέους. :idiot: :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι αλλα από εμένα ψωνίζεις πάντα   :grin: άρα εχω καλό επίπεδο  :grin: λεφτά δεν εχω να τους κρατήσω..στο να τους βρίσκω όμως παραδεξου ότι ειμαι ο κορυφαίος.
τυπε μιας και σου αρεσουν τα σεναρια δεν μου ειπες...απο το χτεσινο ματς σου περασε καμμια υπονοια για μου μου...
για αβαντα δηλαδη απο τον μαθητη στον δασκαλο που ητανε με την πλατη στον τοιχο και να του εδωσε καμμια παραταση ζωης;;
ρωταω γιατι γνωριζω σου αρεσουν τα σεναρια και εισαι ψαγμενος  ;)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
απο την αρχή ήξερες οτι δεν θα εμενε.  ;) ακόμα και στη μεταπώληση στη μονακο μαλακία συμφωνία έκανε ο ολυμπιακός;

αυτό λέω ότι όταν κατάλαβες ότι είναι κελεπούρι τον δένεις με ένα καλο συμβολέω και μεγάλη ρήτρα ( τύπου μιραλας) και δεν τον αφήνεις απλήρωτο και του κανεις χουνέρια

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Τί ήταν κ αυτό ρε συ....κύκλωμα να πούμε...και πογκρόμ στους νέους. :idiot: :uglystupid:

μια κλίκα που είχαν φτιάξει κάποιοι για να παίζουν αυτοί που ήταν στην κλίκα και αυτοί που "γουστρε" η κλίκα  μην μου πεις ότι δεν το ήξερες

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Χαιρετω τον αρχιπαραγκίτη!
Εδώ υποκατάστημα!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τυπε μιας και σου αρεσουν τα σεναρια δεν μου ειπες...απο το χτεσινο ματς σου περασε καμμια υπονοια για μου μου...
για αβαντα δηλαδη απο τον μαθητη στον δασκαλο που ητανε με την πλατη στον τοιχο και να του εδωσε καμμια παραταση ζωης;;

αν και προχθές τσακωνόμασταν  σήμερα θα συμφωνήσω και εγώ αυτό σκέφτηκα και πιο πολλή το πίστεψα όταν είδα την αγκαλιά και τα ερωτόλογα τους μετά την λήξη

Επισκέπτης
γω τι να πω; εσύ είδες καμία τοτεναμ να βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο;

Επισκέπτης
αυτό λέω ότι όταν κατάλαβες ότι είναι κελεπούρι τον δένεις με ένα καλο συμβολέω και μεγάλη ρήτρα ( τύπου μιραλας) και δεν τον αφήνεις απλήρωτο και του κανεις χουνέρια
η μαλακία ηταν ότι δεν του έκανε μεγάλο συμβόλαιο απο την αρχή.μετα ο τουρε είχε το πάνω χέρι και είχε φύγει σχεδον εκβιαστικά.  ;)

Επισκέπτης
και να μην ξεχνάμε ότι αυτή η τοτεναμ κέρδισε την  μαν υ
ταξει τυπε μαγική εικόνα ηταν....αλλα το χθεσινό φάνηκε οτι οι αγγλοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατέβηκαν στο ματς..ε.δω ο γιουρκας ξαφνικά έγινε παίχτης μη τρελαθούμε τώρα..όταν όμως τα λέω ακόμα και ο χρηστιδης μου λέει οτι βλεπω φαντάσματα.  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο σισοκο που αποκτηθηκε με προταση του φερειρα ειχε αποκτηθει πριν απο καποια χρονια απο την ακαντεμικα με προταση του βιλας μποας  :2funny: :2funny:
τυχαιο;;
και βεβαια μετα τον αγωνα ολο μελι για σισοκο και παο ο βιλας μποας...
μπεεεεεεεε  :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
η μαλακία ηταν ότι δεν του έκανε μεγάλο συμβόλαιο απο την αρχή.μετα ο τουρε είχε το πάνω χέρι και είχε φύγει σχεδον εκβιαστικά.  ;)

όχι όχι είχε τριετές κλειστό χωρίς ρήτρα άλλο ήταν το θέμα ότι με της μαλακίες που του έκανε ο κόκκαλης δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ταξει τυπε μαγική εικόνα ηταν....αλλα το χθεσινό φάνηκε οτι οι αγγλοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατέβηκαν στο ματς..ε.δω ο γιουρκας ξαφνικά έγινε παίχτης μη τρελαθούμε τώρα..όταν όμως τα λέω ακόμα και ο χρηστιδης μου λέει οτι βλεπω φαντάσματα.  :grin:

εδώ κολλάει ένα άσμα που λέει ανέστησες τον πεθαμένο :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο σισοκο που αποκτηθηκε με προταση του φερειρα ειχε αποκτηθει πριν απο καποια χρονια απο την ακαντεμικα με προταση του βιλας μποας  :2funny: :2funny:
τυχαιο;;
και βεβαια μετα τον αγωνα ολο μελι για σισοκο και παο ο βιλας μποας...
μπεεεεεεεε  :2funny: :2funny:
τι λες ρε   :2funny: :2funny: υπάρχουν στημένα παιχνίδια;  :2funny: τώρα το ανακάλυψες γιατί περσι αλλα μου έλεγες; στο πρώτο ημίχρονο πόσα έπρεπε να είχε βάλει η τοτεναμ;  

Επισκέπτης
όχι όχι είχε τριετές κλειστό χωρίς ρήτρα άλλο ήταν το θέμα ότι με της μαλακίες που του έκανε ο κόκκαλης δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα
κάνεις λάθος  :grin: ο τουρε ήθελε να φύγει απο την Ελλάδα επειδή πίστευε και όχι άδικα ότι ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη του..και δεν είχε άδικο.  :grin: εφυγε στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με 5 εκ αν θυμαμαι καλά.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όχι.
Γενικά έχεις την τάση να συγκρίνεις ανόμοια πράματα και να αναφέρεις λανθασμένες παρομοιώσεις.
Για το αν θα νικάγαμε αν είχαμε Παπαδόπουλο ή Τζιμπούρ, πάλι όχι. Όποτε πήγε να πάρει μπρος η Άρσεναλ στις επιθέσεις (σπάνιες φορές) μέναμε πίσω τρία παιχνίδια!
Τεσπα όμως, σ' αφήνω να πιστεύεις ότι είμαστε η νέα πόρτο ή η νέα μπαρτσελόνα κι ότι ο Μέγιερι είναι ο νέος Κασίγιας!

Εσύ το έγραψες εγώ δεν το είπα πουθενα.

Παρουσίασα κάποια μοντέλα στα οποία ο  Ολυμπιακός εάν του δοθεί χρόνος και τα πλησιάσει θα δείξει κάτι δικό του.

Αν σου αρέσει να συμφωνείς κανε διάλογο με τον όλιβερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom