Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να γίνει όχι βέβαια Πόρτο, αλλά τουλάχιστον να διεκδικήσει σε πρώτη φάση τετράδα Europa αν ήθελε η διοίκηση..Το ότι δε θέλει φαίνεται..Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που διαβάζουν τις φυλλάδες και νομίζουν ότι παρατρίχα γλύτωσε τη συντριβη η Άρσεναλ!!
Ξέρουν τί κάνουν..συντηρούν τη ψύχωση για το πρωτάθλημα και όλα καλά..Δεν υπάρχει όραμα για Ευρώπη..
άκου να δεις με πορδές δεν βάφονται αυγά.ο χοντρος το εχω ξαναπεί..εχει πισαι το νόημα.το τσουλου το έχει στο χέρι..από εκεί και πέρα εχει 3 φυλλάδες 15 δημοσιογράφους που όλοι τονίζουν οτι πρώτος στόχος ειναι το ελληνικό πρωτάθλημα και αν τύχη μια καλή πορεία στην ευρωπη.ο οπαδός έχει ποτιστεί με αυτό δηλαδή το πρωτάθλημα.βέβαια για να κανεις πορείες θες και λεφτά...και ο μαρινακης ετσι όπως ειναι σε δυο χρονια εχει τσεπώσει κοντά στα 70 εκ ευρω.παίχτες δεν πήρε αντίθετα έκανε ένα καλό ντιλ με το μιραλας και ξεφορτώθηκε ακριβά συμβόλαια παίρνοντας δήθεν ελπιδοφόρους νέους. αν δεν εχεις μεσα στην ομαδα δυο τρεις έμπειρους και καλούς ευρωπαιους τύπου ιμπαγασα  αλλα οχι στα 36 αλλα στα 28 τότε δεν κάνεις ούτε πορείες ούτε βόλτες...άντε μεχρι το Πασαλιμάνι να φτάσεις.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
άκου να δεις με πορδές δεν βάφονται αυγά.ο χοντρος το εχω ξαναπεί..εχει πισαι το νόημα.το τσουλου το έχει στο χέρι..από εκεί και πέρα εχει 3 φυλλάδες 15 δημοσιογράφους που όλοι τονίζουν οτι πρώτος στόχος ειναι το ελληνικό πρωτάθλημα και αν τύχη μια καλή πορεία στην ευρωπη.ο οπαδός έχει ποτιστεί με αυτό δηλαδή το πρωτάθλημα.βέβαια για να κανεις πορείες θες και λεφτά...και ο μαρινακης ετσι όπως ειναι σε δυο χρονια εχει τσεπώσει κοντά στα 70 εκ ευρω.παίχτες δεν πήρε αντίθετα έκανε ένα καλό ντιλ με το μιραλας και ξεφορτώθηκε ακριβά συμβόλαια παίρνοντας δήθεν ελπιδοφόρους νέους. αν δεν εχεις μεσα στην ομαδα δυο τρεις έμπειρους και καλούς ευρωπαιους τύπου ιμπαγασα  αλλα οχι στα 36 αλλα στα 28 τότε δεν κάνεις ούτε πορείες ούτε βόλτες...άντε μεχρι το Πασαλιμάνι να φτάσεις.
συμφωνώ απόλυτα!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ρε λεων μην ασχολείσαι..ο τύπος ειναι εκτός πραγματικότητας.συγκρίνει την πορτο και την μπαρτσελονα με τον ολυμπιακό.τι να του πεις.το άσχημο ειναι ότι πιστεύει ότι μπορεί να γίνει σαν αυτούς.ξεχνάει ότι πίσω απο αυτές τις ομάδες υπάρχουν 100 σκαουτιγκ που χτενίζουν κατά πρώτο την νότια Αμερική και την ευρωπη.και ο ολυμπιακός έχει τον μπαρμπαλια και τον κοβασεβιτς ..τι να του πεις μετα   :headbang:

το κακό είναι ότι  ο χοντρός ακούει μονο τον Σερβο και όχι τον  Μπαρμπαλιά που έχει φοβερό μάτι και έχει προτείνει κατά καιρούς πολλά "παιχτακια" που τώρα βγάζουν ματια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τον Τουρέ ποιος τον είχε φέρει;

Επισκέπτης
τον ήξερε από την μπεβερεν που έπαιζε αν δε κάνω λάθος δυο χρόνια πριν πάει στην Μέταλουργκ Ντόνετς από όπου και τον πήρε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έκανε κι ένα καλό δηλαδή

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τον ήξερε από την μπεβερεν που έπαιζε αν δε κάνω λάθος δυο χρόνια πριν πάει στην Μέταλουργκ Ντόνετς από όπου και τον πήρε.

σωστός  :rockon: :rockon: δεν θυμόμουν :think: :think: την μπεβερεν

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε συ έκανε λάθη ο μαρινάκης οκ.

Απλά εγώ βλέπω ότι έστω και με μικρό μπάτζετ φέτος ο ολυμπιακός προσπαθεί να φτιάξει δική του ομάδα και όχι παζλ.

Αυτό μου αρέσει.

Αλλά αυτό για να δουλέψει θέλει χρόνο.

Δώστε τον. Εχουμε πολυτέλεια τώρα πυο οι άλλοι είναι βρυκόλακες.

Αυτό λέω.

Στην τελική η Πόρτο του Μουρίνιο κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και έφτασε να τα πάρει όλα;

Ας πούμε.

Εγώ βλέπω σε κάθε παιχνίδι πολλούς παίκτες όλο και καλύτερους πλην Μανωλά..

Επίσης ξεχνάτε ότι λείπει ο Αβραάμ και ο Τζιμπούρ ήταν τραυματίας.

Πιστεύει κανείς ότι με Αβρααμ και Τζιμπούρ δε θα πέρναμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο;

Και τέλος ξεκολλήστε απο τον Ιμπαγάσα. Ο άνθρωπος θα γίνει μούμια στο τέλος.

Ο Μασάδο δείχνει καλά στοιχεία. Κάπως έτσι ήταν και ο Μπελλούτσι όταν πρωτοήρθε. Στην εξέδρα τον κορόιδευαν ότι δε μπορεί να σουτάρει με...... δύναμη

Εμένα μου αρέσει και ο Σιόβας. Αρχίζει και αποκτά αυτοπεποίθηση και δείχνει επαγγελματισμό και εξέλιξη.

Αυτά.

Υ.Γ.
Μόνο μη με αρχίσεις στα καντήλια και τα θεία γιατί δεν τα μπορώ.
τυπε μου ο μασαδο ειναι επιπεδου νιονιου, ο δε σιοβας τον ειδες εσυ να κανει μια μεταβιβαση της προκοπης;;; τα αμυντικα χαφ ξερεις κανου και παιγχνιδι ενιοτε!

Επισκέπτης
τυπε μου ο μασαδο ειναι επιπεδου νιονιου, ο δε σιοβας τον ειδες εσυ να κανει μια μεταβιβαση της προκοπης;;; τα αμυντικα χαφ ξερεις κανου και παιγχνιδι ενιοτε!
τώρα γιατί το γαμάς  :grin:  μανιατης και τζιμπουρ ομως που έπαιζαν σε έμενα  ειναι για επίπεδο με ολυμπιακού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom