Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
[youtube=425,350]UldUgQeQGek[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eγω ενα εχω να πω!!!
Persona ξερεις ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ!!!!!!
Μπραβο φιλε!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δε χρειάζεται.... Η μπάλλα είναι μαγική γιατί πολύ απλά όποιος καταλάβει ότι δεν είναι απλά πήγαμε κερδίσαμε φύγαμε έχει να πάρει πάρα πολλά..... Εγώ στο γήπεδο δεν πάω μαστουρωμένος και τασμπουκαλεμένος... Μαστουρώνω μόλις μυρίσω το χόρτο.....Αυτή η γαμημένη μυρωδιά είναι καλύτερη και από φούντα ;). Στο γήπεδο έχω ακούσει απίστευτες μαλακίες και έχω τσακωθεί με πάρα πολλούς ακόμα και ομοιδεάτες μου. Την μπάλλα για να την σχολιάσεις πρέπει πρώτα να την έχεις νιώσει από το γήπεδο. Πολλές φορές έχω ακούσει μαλάκες να βρίζουν παίκτες γιατί λέει σέρνονται... Εγώ όταν σερνόμουν είχα διαπιστώσει ότι μπορεί να συμβαίνουν τα εξής πράγματα.
1. Ο αντίπαλος ήταν απλά πολύ καλύτερος από μένα.
2. Απλά εκείνη την ημέρα δε μου έβγαινε τίποτα.
3. Δε μου ταίριαζε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και των υπολοίπων.
4. Πονούσα και δεν μπορούσα.
5. Είχα γαμήσει και ξενυχτήσει την προηγούμενη και δεν άντεχα....
Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν έμπαινα μέσα για να σέρνομαι εσκεμμένα.... ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΟΚ.... και ποιός να παίζει στη θέση του; Ο Μπελούτσης; Ο κοντοπίθαρος είνα παικταράς αλλά σε αυτό το στήσιμο της ομάδας είναι άχρηστος. Τα δεκάρια για να αποδώσουν αυτό που έχουν πρέπει να στηθεί όλη η ομάδα πάνω τους.... Ο κοντορεβυθούλης είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της προετοιμασίας του γαύρου το καλοκαίρι... Η που θα παραμιλάνε όλοι με το γαύρο, ή που θα καταλήξει πίσω στην Αργεντινή, ή σε καμμιά Σαχτάρ...... Αυτό που επίσης διαπίστωσα είναι πως ως εξτρέμ είναι ανύπαρκτος. Οσο λίγο τον έχω δει ο μικρός είναι γεννημένος με το άξονα αγκαλιά......
Ο Μπελούτσης δεν είναι εξτρεμ...και άν πρόσεξες μετά από λίγα λεπτά έβαλε τον Λεονάρντο αριστερά...εγώ δεν μιλάω όμως για το χτεσινό μάτς!!!αλλά εδώ και τουλάχιστον 1,2 χρόνια έπρεπε να βρουν ένα παίκτη να δίνει ανάσες στον Τζόλε τουλάχιστον στο πρωτάθλημα!!!ο Κρίσνοβεκ άσχημα θα του έπεφτε του Ολυμπιακού???αλλά προτιμήσανε τον Σίσιτς...τι να πώ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λιγη μπαλα ξερει αν ηξερε πολυ θα ηταν Ολυμπιακος. :2funny:
Τη μπάλλα δεν πρέπει να την παρακολουθείς ως οπαδός αλλά ως φίλαθλος.... Γι αυτό προτιμώ να βλέπω το γαύρο... Με τον Βάζελο έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει πέναλτυ εκεί που δεν υπάρχει και φάουλ με χάδια.... Είναι απίστευτο πώς ο συναισθηματισμός και η αγωνία  αλλοιώνει την κρίση του μυαλού...... ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τη μπάλλα δεν πρέπει να την παρακολουθείς ως οπαδός αλλά ως φίλαθλος.... Γι αυτό προτιμώ να βλέπω το γαύρο... Με τον Βάζελο έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει πέναλτυ εκεί που δεν υπάρχει και φάουλ με χάδια.... Είναι απίστευτο πώς ο συναισθηματισμός και η αγωνία  αλλοιώνει την κρίση του μυαλού...... ;)
Eννοειται αυτο που λες!!!
Ετσι ακριβως ειναι!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά δε χρειάζεται.... Η μπάλλα είναι μαγική γιατί πολύ απλά όποιος καταλάβει ότι δεν είναι απλά πήγαμε κερδίσαμε φύγαμε έχει να πάρει πάρα πολλά..... Εγώ στο γήπεδο δεν πάω μαστουρωμένος και τασμπουκαλεμένος... Μαστουρώνω μόλις μυρίσω το χόρτο.....Αυτή η γαμημένη μυρωδιά είναι καλύτερη και από φούντα ;). Στο γήπεδο έχω ακούσει απίστευτες μαλακίες και έχω τσακωθεί με πάρα πολλούς ακόμα και ομοιδεάτες μου. Την μπάλλα για να την σχολιάσεις πρέπει πρώτα να την έχεις νιώσει από το γήπεδο. Πολλές φορές έχω ακούσει μαλάκες να βρίζουν παίκτες γιατί λέει σέρνονται... Εγώ όταν σερνόμουν είχα διαπιστώσει ότι μπορεί να συμβαίνουν τα εξής πράγματα.
1. Ο αντίπαλος ήταν απλά πολύ καλύτερος από μένα.
2. Απλά εκείνη την ημέρα δε μου έβγαινε τίποτα.
3. Δε μου ταίριαζε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας και των υπολοίπων.
4. Πονούσα και δεν μπορούσα.
5. Είχα γαμήσει και ξενυχτήσει την προηγούμενη και δεν άντεχα....
Σε καμμιά περίπτωση όμως δεν έμπαινα μέσα για να σέρνομαι εσκεμμένα.... ;)
Εχω μια Αρχη Σαν Οπαδος του Ολυμπιακου
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μεσα στο Γηπεδο δεν Βριζω παιχτη της Ομαδας μου ΟΣΟ χαλια και αν παιζει ΠΟΤΕ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Μπελούτσης δεν είναι εξτρεμ...και άν πρόσεξες μετά από λίγα λεπτά έβαλε τον Λεονάρντο αριστερά...εγώ δεν μιλάω όμως για το χτεσινό μάτς!!!αλλά εδώ και τουλάχιστον 1,2 χρόνια έπρεπε να βρουν ένα παίκτη να δίνει ανάσες στον Τζόλε τουλάχιστον στο πρωτάθλημα!!!ο Κρίσνοβεκ άσχημα θα του έπεφτε του Ολυμπιακού???αλλά προτιμήσανε τον Σίσιτς...τι να πώ!!!
Ούτε ο Τζόλε ήταν... δεκάρι ξεκίνησε και στις αρχές και όταν έπαιζε στον Πανηλειακό......Στο δε γηπεδικό ροτέισιον του Μπάγιεβιτς για να τους χωρέσει όλους μέσα ήταν ο μόνος που ποτέ δεν ήταν τελείως εκτός γηπέδου γιατί δεν του ταίριαζε η θέση.... Εχει παίξει δεκάρι, αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ, χαφ κλασσικό και γενικά ίσως είναι ο πιο ευπροσάρμοστος παίκτης στον Ολυμπιακό αφού κανένας από τους προπονητές που έχουν περάσει απ τον Ολυμπιακό δεν τον άφηνε πάγκο.... Είναι πραγματικά χάρισμα να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε όλα τα συστήματ και σε πολλές θέσεις...... Δύσκολο να βρεις τέτοιο παίκτη στην αγορά.... Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό που κάνει ο Τζόλε (πάντα τηρουμένων των ποδοσφαιρικών αναλογιών) είναι ο Μέσι..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ετσι ακριβως ειναι!!!!Εχω μια Αρχη Σαν Οπαδος του Ολυμπιακου
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μεσα στο Γηπεδο δεν Βριζω παιχτη της Ομαδας μου ΟΣΟ χαλια και αν παιζει ΠΟΤΕ!!!!
Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις το τόπι Χριστόφορε ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ούτε ο Τζόλε ήταν... δεκάρι ξεκίνησε και στις αρχές και όταν έπαιζε στον Πανηλειακό......Στο δε γηπεδικό ροτέισιον του Μπάγιεβιτς για να τους χωρέσει όλους μέσα ήταν ο μόνος που ποτέ δεν ήταν τελείως εκτός γηπέδου γιατί δεν του ταίριαζε η θέση.... Εχει παίξει δεκάρι, αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ, χαφ κλασσικό και γενικά ίσως είναι ο πιο ευπροσάρμοστος παίκτης στον Ολυμπιακό αφού κανένας από τους προπονητές που έχουν περάσει απ τον Ολυμπιακό δεν τον άφηνε πάγκο.... Είναι πραγματικά χάρισμα να μπορείς να προσαρμόζεσαι σε όλα τα συστήματ και σε πολλές θέσεις...... Δύσκολο να βρεις τέτοιο παίκτη στην αγορά.... Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό που κάνει ο Τζόλε (πάντα τηρουμένων των ποδοσφαιρικών αναλογιών) είναι ο Μέσι..........
Ρε συ περσόνα...την αξία και την ποιότητα του Τζόλε δεν την αμφισβητεί κανένας,ούτε βρίσκεις εύκολα ισάξιο αντικαταστάτη του!!!Εγώ όμως σου μιλάω για άλλο πράγμα...
ο άνθρωπος είναι πλέον 36,όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να παίζει αιώνια με τους ίδιους ρυθμούς και στα ίδια υψηλά στάνταρ!Θα μπορούσε κάλλιστα ένας παίκτης του επιπέδου του Κρίζνοβεκ(μιας και γι'αυτόν ενδιαφέρθήκαν)να δίνει σε κάποια ματς ανάσες στον Τζόλε,όπως θα μπορούσε να το κάνει άνετα στο ματς π.χ. με τον Εργοτέλη για να είναι πιο φρέσκος στο ματς με την Τσέλσι και την κάθε Τσέλσι!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ περσόνα...την αξία και την ποιότητα του Τζόλε δεν την αμφισβητεί κανένας,ούτε βρίσκεις εύκολα ισάξιο αντικαταστάτη του!!!Εγώ όμως σου μιλάω για άλλο πράγμα...
ο άνθρωπος είναι πλέον 36,όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να παίζει αιώνια με τους ίδιους ρυθμούς και στα ίδια υψηλά στάνταρ!Θα μπορούσε κάλλιστα ένας παίκτης του επιπέδου του Κρίζνοβεκ(μιας και γι'αυτόν ενδιαφέρθήκαν)να δίνει σε κάποια ματς ανάσες στον Τζόλε,όπως θα μπορούσε να το κάνει άνετα στο ματς π.χ. με τον Εργοτέλη για να είναι πιο φρέσκος στο ματς με την Τσέλσι και την κάθε Τσέλσι!!!!
συμφωνώ αλλά γι αυτό δεν φταίει ο Τζόλε... φταίει ο προγραμματισμός της ομάδας..... Και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που ακόμα και να είναι κουρασμένος του αρέσει να κάθεται στον πάγκο ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
συμφωνώ αλλά γι αυτό δεν φταίει ο Τζόλε... φταίει ο προγραμματισμός της ομάδας..... Και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που ακόμα και να είναι κουρασμένος του αρέσει να κάθεται στον πάγκο ;)
Μα δεν είπα ποτέ ότι φταίει ο Τζόλε...για τον προγραμματισμό σου μίλησα κι εγώ... ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα φίλοι και συγχαρητήρια για χθες.Να νιώσουν τα εγγλεζάκια τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!!Εύχομαι ολόψυχα και διπλό μέσα στο Λονδίνο!!Αποδείξτε φέτος ότι είναι η ευρωπαική χρονιά σας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια,
Μπραβο στην ομαδα για την παληκαρισια εμφανιση και στον κοσμο για την τρομερη και παλι παρουσια. Για αλλη μια φορα φιλοξενουμενοι οπαδοι απο ''τας Ευρωπας'' περιορησαν την παρουσια τους στο να τραβουν φωτογραφιες τον πιο τρελαμενο λαο που κυκλοφορει στην Ευρωπη. Τους Ολυμπιακους.
Αυτα για χτες γιατι δεν ταιριαζει σε Ολυμπιακο να μπει στη διαδικασια να πανυγηρισει ισσοπαλια ασχετως αντιπαλου.
Εχουμε ανοιχτους λογαριασμους απο χτες με την Τσελσι και στις 5 Μαρτιου θα τους κλεισουμε κανοντας μαλιστα αυτο που μονο οι Ρωμαικες λεγεωνες καταφεραν μεχρι τωρα.
Αποβαση στην Βρετανια.
Ραντεβου στο Λονδινο...

[move]ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΡΥΛΕ ΘΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΜΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ...[/move]

ΘΥΡΑ 7
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Και για καποιους βορειους οπαδους της Τσελσι
μολις το ανεσυρα απο το αρχειο μου...

Συνημμένα

• 7_2.jpg
    7_2.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Kαλά ρε μεταξύ μας τώρα: Πιστεύετε ότι έπαιξε η Tσέλσι?????? ή λέτε να κοιμήθηκαν??? Ήταν σχεδόν ρυθμισμένο εκ των προτέρων το ματσάκι (μην φαντάζεστε περίπλοκα πράγματα - εδώ οι εταιρείες γιαουρτιών συναντιώνται και ρυθμίζουν τις τιμές - δεν θα το κάνουν ο Aμπράμοβιτς και ο Kόκκαλης;)με απώτερη συννενόηση να φάτε όταν πάτε εκεί 1-2 κομμάτια (ίσως και να ρίξετε ένα για να ανέβει η αδρεναλίνη - και τα live bettings)...και να γυρίσετε ικανοποιημένοι πίσω "αξιοπρεπώς" χαμένοι... AMA ΔEN ΓINEI έτσι θα ζητήσω εδώ δημόσια συγνώμη απ' όλους. Έτσι ενδέχεται να έχουν κάνει και οι βάζελοι στο παρελθόν - ουδείς αναμάρτητος AΠΛA MHN τρώτε την παραμύθα!!!!! Aνώνυμες Eταιρείες είναι KAI EMEIΣ οι καταναλωτές ξέρετε τί σημαίνει αυτό;

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες....Τι καλημέρα, καλησπέρα....

Δυο πράγματα να πω και εγώ με την σειρά μου.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός, πειθαρχημένος και διαβασμένος. Η Τσέλσι μπήκε για να μην χάσει και σίγουρη ότι έστω ένα γκολ θα το πετύχει αλλά μάτωσε και πιστεύω ότι δεν πληγώθηκε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να πιστεύει ότί θα έχει στην Αγγλία μια εύκολη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλά στημένος από τον Λεμονή και έπαιξε μα βάση την φολοσοφία "Αν είναι να κερδίσουμε 2-1 καλύτερα το 1-0 ή το 0-0".

Η ομάδα τα κατάφερε και έπαιξε απέναντι σε μια πιο δύσκολη αντίπαλο. Η Τσέλσι παίζει άμυνα, μαρκάρει ασφυκτικά και έχει επιθετικούς κλάσης και ποδοσφαιριστές που μόνο με μία φάση αν δεν προσέξεις τιμωρούν.

Πολύ καλός για μια ακόμη φορά ο Πάντος, ο Λεντέσμα και οι Γκαλέτι-Στολτίδης. Όλη η ομάδα σοβαρή. Για τον Μπελούτσι ένα έχω να πω ότι ήταν τρακαρισμένος αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί να κάνει τέτοια λάθη.

Το πλεονέκτημα συνεχίζει να το έχει η Τσέλσι αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση αν δεν κάνει λάθη εκεί μέσα...

Μέχρι τότε όμως έχει να παίξει για αρχή στην Τούμπα. Και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από τότε που τον κέρδισε ο ΠΑΟ. Οπότε;

Αν δεν πάιξουμε με το ίδιο πάθος ξεχάστε το "διπλό" και φυσικά το πρωτάθλημα. Ο τίτλος περνάει από την Θεσσαλονίκη....

Αντε και καλή τύχη το Σάββατο μάγκες.... :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλά ρε μεταξύ μας τώρα: Πιστεύετε ότι έπαιξε η Tσέλσι?????? ή λέτε να κοιμήθηκαν??? Ήταν σχεδόν ρυθμισμένο εκ των προτέρων το ματσάκι (μην φαντάζεστε περίπλοκα πράγματα - εδώ οι εταιρείες γιαουρτιών συναντιώνται και ρυθμίζουν τις τιμές - δεν θα το κάνουν ο Aμπράμοβιτς και ο Kόκκαλης;)με απώτερη συννενόηση να φάτε όταν πάτε εκεί 1-2 κομμάτια (ίσως και να ρίξετε ένα για να ανέβει η αδρεναλίνη - και τα live bettings)...και να γυρίσετε ικανοποιημένοι πίσω "αξιοπρεπώς" χαμένοι... AMA ΔEN ΓINEI έτσι θα ζητήσω εδώ δημόσια συγνώμη απ' όλους. Έτσι ενδέχεται να έχουν κάνει και οι βάζελοι στο παρελθόν - ουδείς αναμάρτητος AΠΛA MHN τρώτε την παραμύθα!!!!! Aνώνυμες Eταιρείες είναι KAI EMEIΣ οι καταναλωτές ξέρετε τί σημαίνει αυτό;
ρε μεγαλε τραβα για υπνο ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????
εστησε ο Κοκκαλης τον ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ???????
ξερεις ποσα λεφτα εχει ο Αμπραμοβιτς????
ειναι ο Πλουσιοτερος Ανθρωπος που Κατοικει στο Νησι αυτη τη Στιγμη
Ποιο Πλουσιος και απο την Βασιλισα!!!
και πηγε στον Μαλουντα στον Εσιεν στον Ντργκμπα στον Μακελελε
και τους ειπε " μαγκες χαλαρα σημερα ειναι φιλαρακια!!"

και το Εστησε για τι???? για  live bettings???????
Δηλαδη ο Αμπραμοβιτς πηγε " Στυλο Δελτιο Πρακτορειο"???
Ρε που ζεις ρε φιλε
με απογοητευεις καθε φορα που γραφεις Υπαρχουν ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ?????

Επισκέπτης
ρε μεγαλε τραβα για υπνο ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????
εστησε ο Κοκκαλης τον ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ???????
ξερεις ποσα λεφτα εχει ο Αμπραμοβιτς????
ειναι ο Πλουσιοτερος Ανθρωπος που Κατοικει στο Νησι αυτη τη Στιγμη
Ποιο Πλουσιος και απο την Βασιλισα!!!
και πηγε στον Μαλουντα στον Εσιεν στον Ντργκμπα στον Μακελελε
και τους ειπε " μαγκες χαλαρα σημερα ειναι φιλαρακια!!"

και το Εστησε για τι???? για  live bettings???????
Δηλαδη ο Αμπραμοβιτς πηγε " Στυλο Δελτιο Πρακτορειο"???
Ρε που ζεις ρε φιλε
με απογοητευεις καθε φορα που γραφεις Υπαρχουν ατομα σαν ΕΣΕΝΑ ?????

ΣΩΣTA επειδή έχει ο Aμπράμοβιτς λεφτά, τώρα που έβγαλε μερικά εκατομμύρια ακόμα με την λευκή ισοπαλία στο Kαραϊσκάκη από τα στοιχήματα του έπεσαν βαριά και δεν ξέρει τί να κάνει.

AN EΣY EIXEΣ MIA ETAIPEIA και μπορούσες να βγάλεις μερικά εκατομμύρια παραπάνω θα έλεγες "στα αρχίδια μου αφού έχω τόσα???" Oύτε γόητρο έχασε η Chelsea ούτε μύτη άνοιξε και όλα προχωρούν κανονικά.Aπλά με την ισοπαλιούλα βγήκαν μερικά δις από τα στοιχήματα παγκοσμίως παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom