Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι λένε οι κλαψομούνηδες. Ο παναθηναϊκός πότε κένταγε στην Ευρώπη; Όταν έπαιζε με προπονητή το Ρότσα κλεφτπόλεμο; Μη χέσω. Απλά ψάχνουνε να βρούνε κάτι.
Το μόνο λάθος που είδα εγώ εχθές ήταν που έπαιζε διαρκώς με σέντρες. Προτιμούσα να δω να κάνουνε κανένα σούτ έξω από την περιοχή, άλλωστε παίκτες ικανούς για τέτοια ζημιά έχουμε: Στολτίδη, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι.
Ο Γκαλέτι επιβεβαίωσε πάντως πως ανεβαίνει.
Και αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ξαναβρήκαμε ψυχολογία για τη συνέχεια.
Κι ας πάνε να κουρευτούνε τώρα οι υπόλοιποι που περιμεναν συζτριβή μπας και μας πάρει από κάτω και χάσουμε το πρωτάθλημα...
Ουστ κοτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και δεν κατάλαβα και κάτι άλλο. Από πότε έγινε ο ολυμπιακός μεγαθήριο να παίξει στα ίσια την Τσέλσι; καλά έκανε και έπαιξε έτσι.
Είδα και παλιά που παίρναμε αέρα ... μετρούσαμε τεμάχια.
Μπράβο ρε ΛεμονΤακ, κράτησες χαρακτήρα...και στο Σταμφορντ ο Μπελούτσι εξέδρα, ούτε καν αλλαγή.
Δεν κερδίζονται αυτά τα ματσάκια με βιρτουόζους.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα έχει ευκαιρίες στο Λονδίνο
Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε την Τσέλσι, την κοίταξε στα μάτια, ειδικά στο πρώτο μέρος, και αυτό το 0-0 δεν του αφήνει καμία πικρία, αλλά ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στον επαναληπτικό.

Σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι» κατόρθωσαν να ελέγξουν το παιχνίδι, δίχως να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα και όταν ο Γκραντ επιχείρησε να κάνει τις αλλαγές -αργά-, θεωρώ πως ο Θρύλος αντέδρασε καλά.

Και ο Τάκης Λεμονής έκανε σχετικά αργά τις διορθωτικές κινήσεις, αλλά και αυτοί που μπήκαν δεν έδωσαν κάποια βοήθεια παραπάνω, ειδικά ο Μπελούτσι από τον οποίο περίμενα έστω μια-δυο καλές ενέργειες. Ομως, σαν γενική εικόνα θεωρώ πως κανείς φίλος των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να έμεινε απογοητευμένος.

Αλλωστε στην προσέγγιση του ματς, για όσους διάβασαν και το άρθρο μου στο χθεσινό φύλλο της «Active Βet», στη στοιχηματική ανάλυση του αγώνα, θεωρώ πως κατανοούν ότι έπεσα απόλυτα μέσα.
Θαυμάσια εμφάνιση έκανε χθες ο Σέζαρ που ήταν απροσπέλαστος, πολύ καλός ήταν και ο «Ιέρο» μέχρι να κουραστεί, όπως πολύ καλά πήγε και ο Λεντέσμα απέναντι σε δυναμικούς αντιπάλους. Θετικότατος στις παρεμβάσεις του ήταν και ο Τάσος Πάντος, που κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους, αλλά και ο Ζεβλάκοφ ήταν καλός.

Για μένα δεν είναι χαμένος ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς. Στο Λονδίνο θεωρώ πως θα έχει καλύτερες προϋποθέσεις για να σκοράρει, αρκεί να είναι το ίδιο προσηλωμένος αμυντικά.
Βέβαια, στη ρεβάνς η Τσέλσι θα είναι διαφορετική και μάλλον θα έχει Τέρι και Λαμπάρντ στις τάξεις της, όμως θεωρώ ότι αν ο Λούα Λούα είναι παρών, μπορεί να κάνει διαφορά. Η έλλειψη της παρουσίας του στους κενούς χώρους φάνηκε χθες, αλλά στη ρεβάνς με περισσότερους χώρους μπορεί να κάνει ζημιές.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι λένε οι κλαψομούνηδες. Ο παναθηναϊκός πότε κένταγε στην Ευρώπη; Όταν έπαιζε με προπονητή το Ρότσα κλεφτπόλεμο; Μη χέσω. Απλά ψάχνουνε να βρούνε κάτι.
Το μόνο λάθος που είδα εγώ εχθές ήταν που έπαιζε διαρκώς με σέντρες. Προτιμούσα να δω να κάνουνε κανένα σούτ έξω από την περιοχή, άλλωστε παίκτες ικανούς για τέτοια ζημιά έχουμε: Στολτίδη, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι.
Ο Γκαλέτι επιβεβαίωσε πάντως πως ανεβαίνει.
Και αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ξαναβρήκαμε ψυχολογία για τη συνέχεια.
Κι ας πάνε να κουρευτούνε τώρα οι υπόλοιποι που περιμεναν συζτριβή μπας και μας πάρει από κάτω και χάσουμε το πρωτάθλημα...
Ουστ κοτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Και δεν κατάλαβα και κάτι άλλο. Από πότε έγινε ο ολυμπιακός μεγαθήριο να παίξει στα ίσια την Τσέλσι; καλά έκανε και έπαιξε έτσι.
Είδα και παλιά που παίρναμε αέρα ... μετρούσαμε τεμάχια.
Μπράβο ρε ΛεμονΤακ, κράτησες χαρακτήρα...και στο Σταμφορντ ο Μπελούτσι εξέδρα, ούτε καν αλλαγή.
Δεν κερδίζονται αυτά τα ματσάκια με βιρτουόζους.
1.Αφου ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ με τι να ασχοληθουν και τι να πουν????
2.Ολοι οι Παιχτες χρειαζονται στα δυσκολα αρκει να εχουν Ψυχη

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
«Θα πάμε για το γκολ!» 
Εξουθενωμένοι απ’ την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Τσέλσι, αλλά και σίγουροι για τον εαυτό τους, ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να σκοράρουν μέσα στο Λονδίνο και να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι».
Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το ματς οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Τάσος Πάντος, Χούλιο Σέζαρ, Φερνάντο Μπελούτσι, Λιονέλ Νούνιες, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Λομάνα Λούα Λούα. Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: «Η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες δύο τρεις αγωνιστικές δεν είχαμε το πρόσωπο που θέλουμε. Σήμερα ήρθε ένα ματς με την Τσέλσι. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, παρά τα προβλήματα με τον καιρό. Τα ξεπεράσαμε η ομάδα λειτούργησε σωστά. Σε όλα τα ματς πρέπει να λειτουργούμε έτσι, για να κερδίζουμε. Η ελπίδα υπάρχει. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Μας περιμένει ένα ακόμα ημίχρονο. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να ζητήσουμε το γκολ. Αν καταφέρουμε και σκοράρουμε, θα έχουμε ελπίδες για πρόκριση. Είμαστε πιο προσεκτικοί στην Ευρώπη. Οι γραμμές λειτουργούν πιο σωστά και, κακά τα ψέματα, όταν έχεις τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να προσέχεις περισσότερο αμυντικά και να είσαι διαβασμένος. Αυτά τα ματς χρειάζονται υπομονή. Ο κόσμος το έχει καταλάβει. Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα τελειώματα σε ορισμένες φάσεις. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση από την Τσέλσι. Δεν μπορούμε να βάζουμε τις αξίες στον αγωνιστικό χώρο. Πόσο αξίζει ο ένας, πόσο ο άλλος».

Τάσος Πάντος: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Πήγαμε το ματς στη δύναμη και στην προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Λονδίνο. Σε 15 μέρες θα τα δούμε όλα αυτά. Τώρα θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία και τη συμπαράστασή του. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πιθανότητες πρόκρισης. Πιστεύω ότι είναι μοιρασμένες. Είναι κάποια ματς που ο παίκτης δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Όλος ο προγραμματισμός έγινε πάνω σε αυτό το θέμα. Στην ομάδα ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού. Να κλείνεται πίσω και να βγαίνει στην αντεπίθεση. Στην Ευρώπη οι ομάδες σε αφήνουν να παίζεις μπάλα. Δεν κλείνονται πίσω και μπορείς να παίξεις καλή μπάλα».

Χούλιο Σέζαρ: «Μέχρι στιγμής είμαστε η θετική έκπληξη του ομίλου μας και του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε βρει τον τρόπο για να παίζουμε καλά στην Ευρώπη. Σίγουρα περίμενα πιο επιθετική την Τσέλσι, όμως εμείς κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και την περιορίσαμε. Αυτό που μας έλειπε ήταν ένα γκολ και δεν είχαμε τύχη για να το πετύχουμε. Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς, η Τσέλσι θα είναι σίγουρα πιο επιθετική στην έδρα της με τη βοήθεια του κόσμου της κι αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε ένα γκολ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση, η οποία αν επιτευχθεί, με τον τρόπο που παίζουμε, θα είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μας».

Φερνάντο Μπελούτσι: «Είμαι ευχαριστημένος για το ντεμπούτο μου στη διοργάνωση. Είμαι ευχαριστημένος που παίξαμε καλά. Το σημαντικό θα ήταν να νικήσουμε. Με τον καιρό ο καθένας προσαρμόζεται. Χρειάζομαι χρόνο. Είμαι καλύτερα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα βοηθήσω περισσότερο. Είχαμε αρκετά καλή κατοχή της μπάλας. Βγαίναμε γρήγορα στα μαρκαρίσματα και κερδίζαμε την μπάλα. Δεν τους αφήσαμε περιθώρια, αν και είναι πολύ καλοί παίκτες. Δεν είναι καθόλου έκπληξη το αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι».

Λιονέλ Νούνιες: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και δύσκολο, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν αυτό το χαρακτήρα. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για κάποιο γκολ, αλλά δεν ήρθε. Αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο δεύτερο παιχνίδι, είναι να παίξουμε πιο γρήγορα».

Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Κατεβάλαμε μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε καλά. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Διαβάσαμε σωστά το ματς. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον επαναληπτικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε αντεπιθέσεις».

Λούα Λούα: «Ήθελα πολύ να παίξω, αλλά δυστυχώς το πρόβλημά μου με κράτησε εκτός αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και είχαμε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτό το ματς. Όλα θα κριθούν πλέον στη ρεβάνς. Θα είμαι εκτός απροόπτου έτοιμος. Ξέρω πολύ καλά την Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω».

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παίδες καλημέρα και πολλά μπράβο για χτες!!!και για την εμφάνιση και για τον κόσμο ο οποίος ήταν συγκλονιστικός!!!φοβερή χωρογραφία... :thumbsup:
Ο Πάντος ήταν το κάτι άλλο...πιστεύω έδωσε για άλλη μια φορά το 150% των δυνατοτήτων του!!!Ο Ντάρκο έδωσε φοβερές μάχες με τα θηρία,ενώ ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν απροσπέλαστος!(τελικά οι μεγάλοι παίκτες είναι για μεγάλα παιχνίδια)
Αν σε 2 φάσεις-τη μια με τον Τοροσίδη που προσπάθησε να περάσει τους πάντες αντί να σπάσει δεξια την μπάλα στον Γκαλέτι και μία με τον Νούνιες,ο οποίος αντί να δώσει τη μπάλα δεξιά στον Μπελούτσι που έτρεχε στον κενό χώρο, προσπάθησε να κρεμάσει τον Τσεχ :uglystupid:-κανανε το αυτονόητο, ίσως να μιλούσαμε για μεγάλη νίκη αυτή τη στιγμή!!!
Πάντως όλα είναι ανοιχτά στον επαναληπτικό,όπου ο Ολύμπιακός θα βρει σίγουρα κενούς χώρους,αρκεί να τους εκμεταλευτεί(ο Λουα Λουα θα είναι το κλειδί για μένα)και να παίξει το ίδιο έξυπνα και σφιχτά όσο αφορά την αμυντική του λειτουργία...

Καλή επιτυχία :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα και απο εμενα.
Απο το αποτελεσμα του αγωνα εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την στιγμη που δεν δεχτηκαμε γκολ εχουμε εστω και λιγες ελπιδες για κατι καλο στην Αγγλια και το λεω αυτο γιατι η Τσελσι δεν ειναι ουτε Μαντζεστερ ουτε Αρσεναλ εχει πολυ καλο ροστερ με παιχτες που μπορουν να σου κανουν την ζημια αλλα δεν ειναι η ομαδα που δεν σου επιτρεπει να εχεις ελπιδες.
Για την εικονα του αγωνα για εμενα χωριζεται σε δυο ημιχρονα στο πρωτο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον τροπο που επαιξε ο Ολυμπιακος ενω στο δευτερο ειμαι ευχαριστημενος μονο απο την αμυντικη λειτουργια αφου η ομαδα γυρισε πισω και δεν μπορεσε να απειληση καθολου την Τελσι.
Το αποτελεσμα πιστευω οτι αφηνει ανοιχτους λογαριασμους και με καλη μπαλα και λιγη τυχη δεν ειναι ακατορθοτη μια ισοπαλια με γκολ στην Αγγλια, αλλα ακομη και αν δεν τα καταφερει θελω να δω μια ακομα καλη εμφανιση εκτος εδρας και οτι βγει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Nα πω και γω τη μαλακία μου.....
Τα συμπεράσματα απλά και γενικά....
Η απόσταση των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαικές είναι από 2 (ολυμπιακός) έως 4 (αεκ) κλάσεις μεγαλύτερη......Ο βάζελας κάπου στα ενδιάμεσα.
Εχθές φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.
Οι μόνοι παίκτες του Ολυμπιακού που είναι αθλητές με εργομετρικό αντοχής 90 λεπτών είναι ο Πάντος και ο Ιέρο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχθές φαινόταν ότι έκαναν υπερπροσπάθεια η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων.
Ο Γκαλέττι ήταν ο χειρότερος απ όλους.
Η αλλαγή του Μπελούτσι άχρηστη.
Το στήσιμο του Ολυμπιακού αρκετά καλό.
Ο Κοβάσεβιτς δικαιολογεί το ρητό οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια.
Εάν ο Τζόλε ήταν τώρα 27 ο Ολυμπιακός εχθές ίσως είχε κερδίσει.
Ζεβλάκωφ/Σέσαρ θετικές εκπλήξεις του συνόλου.
Μετά το εβδομήντα ο Ολυμπιακός θύμιζε "κάτι κουρασμένα παλλικάρια".
Οι αλλαγές του Λεμονή πολύ αργά αν και δικαιολογείται λόγω έλλειψης βάθους πάγκου.
Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο θα χρειαστεί πολλά περισσότερα από απλή τύχη για να περάσει.
Ο μόνος τρόπος να προκριθεί είναι να βρει την Τσέλσι σε ασχημη βραδιά και οι παίκτες κλειδιά να είναι σε μεγάλη μέρα. Ο Γκαλλέττι πρέπει οπωσδήποτε να δικαολογήσει τη θέση του βασικού ως δεξί εξτρέμ και ο Τζόρτζεβιτς να βρει από κάπου τη φρεσκάδα που εδώ και 2 χρόνια έχει απωλέσει πλήρως.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
... και ο Τζόρτζεβιτς να βρει από κάπου τη φρεσκάδα που εδώ και 2 χρόνια έχει απωλέσει πλήρως.....
Ναι,αλλά όταν παίζει τετάρτη-κυριακή 90' στα 36 του...που να τη βρεί τη φρεσκάδα ο έρμος???αφού χτες κάποια στιγμή μετά το 65' λέγαμε θα λιποθυμίσει!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
1personanongranta θα διαφωνισο ως προς τον Γκαλετι νομιζω οτι δεν ηταν τοσο αρνητικος σιγουρα και εγω πιστευω οτι μπορουσε να ηταν καλυτερος και οσον αφορα το εργομετρικο αντοχης 90 λεπτων εγω μαζι με τον Παντο και τον Στολτιδη θα εβαζα και τον Λεντεσμα.
Σε γενικες γραμμες παντος συμφωνουμε.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτος που μου αρεσε σαν αλλαγη σε αντιθεση με τον Μπελουτσι παντος ηταν ο Λεοναρντο στο μελλον θα βοηθηση πολυ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongranta θα διαφωνισο ως προς τον Γκαλετι νομιζω οτι δεν ηταν τοσο αρνητικος σιγουρα και εγω πιστευω οτι μπορουσε να ηταν καλυτερος και οσον αφορα το εργομετρικο αντοχης 90 λεπτων εγω μαζι με τον Παντο και τον Στολτιδη θα εβαζα και τον Λεντεσμα.
Σε γενικες γραμμες παντος συμφωνουμε.
Φίλε ένας παίκτης δεν κρίνεται με τους υπολοίπους αλλά με τα δικά του μέτρα και σταθμά.... Θεωρώ ότι ο Γκαλλέττι είναι ο πιο ποιοτικός και ολοκληρωμνένος παίκτης του Ολυμπιακού και θέλω να τον δω να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την πάει στους 8. Ο Λεντέσμα δεν χρειαστηκε λόγω θέσης να κάνει τα χιλιόμετρα που έκαναν οι άλλοι δύο... Επίσης όποιος έχει παίξει μπαλλα και δει τι έχει κάνει ο Ιέρο στα χασομέρια θα καταλάβει για τι πόνο μιλάμε. Αλλος στη θέση του θα είχε ξαπλώσει κάτω με κράμπα..... Ο Ιέρο απλά έκανε μασάζ στον δικέφαλο...... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι,αλλά όταν παίζει τετάρτη-κυριακή 90' στα 36 του...που να τη βρεί τη φρεσκάδα ο έρμος???αφού χτες κάποια στιγμή μετά το 65' λέγαμε θα λιποθυμίσει!!!!
Ο Τζόλε μάγκα κάποτε έπαιζε Τετάρτη Κυριακή με εργομετρικά Ιέρο... Ισως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη προσφορά σε βάθος χρόνου τα τελευταία 30 χρόνια στον Ολυμπιακό. Οποιοι τον έχουν βρίσει κατά καιρούς είναι το λιγότερο βλάσφημοι..... 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Τζόλε μάγκα κάποτε έπαιζε Τετάρτη Κυριακή με εργομετρικά Ιέρο... Ισως ο παίκτης με τη μεγαλύτερη προσφορά σε βάθος χρόνου τα τελευταία 30 χρόνια στον Ολυμπιακό. Οποιοι τον έχουν βρίσει κατά καιρούς είναι το λιγότερο βλάσφημοι..... 
Μακραν ο καλυτερος και σε προσφορα και σε ποιοτητα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μακραν ο καλυτερος και σε προσφορα και σε ποιοτητα.
Μην ξεχνάς ότι 11 χρόνια τώρα είχε συνολικά 2 τραυματισμούς... Μάλιστα στην πιο σοβαρή του μηνίσκου, τον περίμεναν μετά από μήνα και αυτός στις 2,5 εβδομάδες είχε παρει ξανά θέση βασικού.... Είναι πραγματικά θεαματικό να βλέπεις παίκτης στα 36 του να παίζει με ομάδες οκτάδας τσου λου και να αντέχει βασικός έστω και ένα ημίχρονο..... Εάν οι γαύροι είχαν αγιοποιήσει τον Ριβάλντο γιατί στα ενδιάμεσα του περιπάτου του έβαζε και κάνα γκολ, το όνομα του Τζόλε πρέπει τουλάχιστον να μπει στο Πάνθεον του Ολυμπιακού.....   

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οτι και να λενε μερικοι, ο Ολυμπιακος αγωνα με αγωνα περνει τα αποτελεσματα που χρειαζεται για να προχωρησει. Κατι μου θυμιζει αυτο... οσο τρελο κι αν ακουγεται.
Πιστευω οτι εχει τυχη στο Λονδινο. Κι αν γινει αυτο...παμε για συγχωνευση του  παροντος thead με www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9876.0 ]ΑΥΤΟ [/url] , σε κανα δυο μηνες και θα τρελαθουμε τελειως!!

Συγχαρητηρια στους γαυρους που ηταν χτες στο γηπεδο.Φανταστικη ατμοσφαιρα, και παλμος αισθητος ακομα και απο τον τηλεοπτικο δεκτη. Αυτο ειναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.     

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ...όπως είπες πολύ σωστά,ΚΑΠΟΤΕ!!!
Πλέον είναι στα 36...καιρός να του δίνει και κάποιες ανάσες στους αγώνες του πρωταθλήματος...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παρτε μια γευση απο κοσμο Εχθες!!![youtube=425,350]oZnt_htcL7I[/youtube]

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης όποιος έχει παίξει μπαλλα και δει τι έχει κάνει ο Ιέρο στα χασομέρια θα καταλάβει για τι πόνο μιλάμε. Αλλος στη θέση του θα είχε ξαπλώσει κάτω με κράμπα..... Ο Ιέρο απλά έκανε μασάζ στον δικέφαλο...... ;)
Μην ξεχνάς ότι 11 χρόνια τώρα είχε συνολικά 2 τραυματισμούς... Μάλιστα στην πιο σοβαρή του μηνίσκου, τον περίμεναν μετά από μήνα και αυτός στις 2,5 εβδομάδες είχε παρει ξανά θέση βασικού.... Είναι πραγματικά θεαματικό να βλέπεις παίκτης στα 36 του να παίζει με ομάδες οκτάδας τσου λου και να αντέχει βασικός έστω και ένα ημίχρονο..... Εάν οι γαύροι είχαν αγιοποιήσει τον Ριβάλντο γιατί στα ενδιάμεσα του περιπάτου του έβαζε και κάνα γκολ, το όνομα του Τζόλε πρέπει τουλάχιστον να μπει στο Πάνθεον του Ολυμπιακού.....   
Eγω ενα εχω να πω!!!
Persona ξερεις ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ!!!!!!
Μπραβο φιλε!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν διαφωνώ...όπως είπες πολύ σωστά,ΚΑΠΟΤΕ!!!
Πλέον είναι στα 36...καιρός να του δίνει και κάποιες ανάσες στους αγώνες του πρωταθλήματος...
ΟΚ.... και ποιός να παίζει στη θέση του; Ο Μπελούτσης; Ο κοντοπίθαρος είνα παικταράς αλλά σε αυτό το στήσιμο της ομάδας είναι άχρηστος. Τα δεκάρια για να αποδώσουν αυτό που έχουν πρέπει να στηθεί όλη η ομάδα πάνω τους.... Ο κοντορεβυθούλης είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της προετοιμασίας του γαύρου το καλοκαίρι... Η που θα παραμιλάνε όλοι με το γαύρο, ή που θα καταλήξει πίσω στην Αργεντινή, ή σε καμμιά Σαχτάρ...... Αυτό που επίσης διαπίστωσα είναι πως ως εξτρέμ είναι ανύπαρκτος. Οσο λίγο τον έχω δει ο μικρός είναι γεννημένος με το άξονα αγκαλιά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom