Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΣΩΣTA επειδή έχει ο Aμπράμοβιτς λεφτά, τώρα που έβγαλε μερικά εκατομμύρια ακόμα με την λευκή ισοπαλία στο Kαραϊσκάκη από τα στοιχήματα του έπεσαν βαριά και δεν ξέρει τί να κάνει.

AN EΣY EIXEΣ MIA ETAIPEIA και μπορούσες να βγάλεις μερικά εκατομμύρια παραπάνω θα έλεγες "στα αρχίδια μου αφού έχω τόσα???" Oύτε γόητρο έχασε η Chelsea ούτε μύτη άνοιξε και όλα προχωρούν κανονικά.Aπλά με την ισοπαλιούλα βγήκαν μερικά δις από τα στοιχήματα παγκοσμίως παραπάνω.
ρε φιλέ τι λες τωρα καταλαβαινεις τι λες??????
Καταλαβαινεις για ποιον Ανθρωπο μιλας ??
ειναι ο 4ος Πλουσιοοτερος στον Κοσμο!!
νομιζεις οτι ειναι ο Προεδρος του Λεβαδειακου?
ΟΛΕΣ οι Εταιρειες Στοιχειματων ΣΕ ΟΛΟ τον Κοσμο Δινουν Αναφορα για τα ποσα που παιζουν
ειναι πολυ ευκολο να αναλαλυφθει ποιος παιζει!!!!
και καταλαβαινεις για ποιους παιχτες μιλαμε?
Ντρογκμπα Εσιεν Μαλουντα Μπαλακ Κοουλ Μακελελε !!!

Τι να Στησει ρε φιλε ????
ποια Αδρεναλινη?
ρε μεγαλε Αληθεια ΑΠΟΡΡΩ!!!!!!

Επισκέπτης
ΣΩΣTA επειδή έχει ο Aμπράμοβιτς λεφτά, τώρα που έβγαλε μερικά εκατομμύρια ακόμα με την λευκή ισοπαλία στο Kαραϊσκάκη από τα στοιχήματα του έπεσαν βαριά και δεν ξέρει τί να κάνει.

AN EΣY EIXEΣ MIA ETAIPEIA και μπορούσες να βγάλεις μερικά εκατομμύρια παραπάνω θα έλεγες "στα αρχίδια μου αφού έχω τόσα???" Oύτε γόητρο έχασε η Chelsea ούτε μύτη άνοιξε και όλα προχωρούν κανονικά.Aπλά με την ισοπαλιούλα βγήκαν μερικά δις από τα στοιχήματα παγκοσμίως παραπάνω.
Πολύ Lost βλέπεις!!!

Επισκέπτης
Έχετε εταιρείες ή είστε υπάλληλοι; Eίναι σημαντικό για να καταλάβεις την διαφορά και την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τα πράγματα!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που είδα χθες ήταν έναν Πάντο να αφανίζει τον J.Cole και έναν Άντζα να κάνει σκουπίδι τον  Drogba ... :headbang2: :headbang2: 

Θρύλε μπορείς , μπορείς να προκριθείς....

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλοι και συγχαρητήρια για χθες.Να νιώσουν τα εγγλεζάκια τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!!Εύχομαι ολόψυχα και διπλό μέσα στο Λονδίνο!!Αποδείξτε φέτος ότι είναι η ευρωπαική χρονιά σας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Με τον τιμημενο στολο Μας στο πλευρο μας...δεν φοβομασται τιποτε ναυαρχε!
Βλεπω τα εγγλεζακια ...πουστρακια να αναστεναζουν φωναχτα..
-κοριτσια τ αλανια του θρυλου και ο στολος...τρεχατε...τρεχατε ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους....γαύρους και μή.....

1--->ΜΠΡΑΒΟ σε προπονητή-παίχτες και [size=30pt]ΚΟΣΜΟ[/size].....
2--->Τελικά ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ μπορεί να τα κάνει αυτά.... :rockon: :rockon:
3--->Με τα βίντεο απλά....ανατρίχιασα!!!!! :dancing: :dancing:
4--->Ο άλλος με τον Ντρογμπά και η συμπαθής...φάλαινα που είναι κρυμμένοι???Εσύ με τον Ντρογμπά έχε το νού σου το Σάββατο...έρχεται κόκκινο τσουνάμι..... :helpplea: :helpplea:
5--->Ευχαριστούμε του ΑΕΚτζήδες για τα ειλικρινή και καλά λόγια...και τις ευχές φυσικά....
6--->Πού χάθηκαν τα βαζελοπαόκια???? :think: :think: :think:
7--->Chris...μου έκλεψες το σύνθημα :tickedoff:......αν είναι για γούρι να το κάνουμε έτσι ρε :2funny:.....πάντως σόρρυ...άργησα να κατέβω :headbang:.....και δεν ήθελα να χάσω την είσοδο των ομάδων :sunglasses:....
8--->since έχεις δίκιο...το έμαθα και εγώ...χθές έκλεισε η συμφωνία Κόκκαλη-Αμπράμοβιτς....λέει το παρακάτω:

[move][size=30pt]ΘΡΥΛΕ ΧΥΝΩ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ[/size][/move]
[move][size=30pt]ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ[/size][/move]

ΥΓ--->Μην μασάτε ρε......όλα θα πάνε καλά....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχετε εταιρείες ή είστε υπάλληλοι; Eίναι σημαντικό για να καταλάβεις την διαφορά και την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τα πράγματα!!!!
Ρε Φίλε έχω δική μου επιχείρηση που κάνει 1.000.000 Κύκλο Εργασιών και έχω καθαρά Κέρδη από 40.000 ο καθένας εγώ με  τον Συναιρώ μου….
Πιστεύεις ότι θα ρίσκαρα  να «στήσω¨» οποιαδήποτε κατάσταση παίζοντας με την υπόληψη μου η το Όνομα της Εταιρίας μου για να Βγάλω 5 χιλιάρικα?
Ε λοιπόν σου Λέω ΟΧΙ δεν θα το έκανα….
Ποσο μαλλον ο  Αμπραμοβιτς που ειναι απλα ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους....γαύρους και μή.....

1--->ΜΠΡΑΒΟ σε προπονητή-παίχτες και [size=30pt]ΚΟΣΜΟ[/size].....
2--->Τελικά ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ μπορεί να τα κάνει αυτά.... :rockon: :rockon:
3--->Με τα βίντεο απλά....ανατρίχιασα!!!!! :dancing: :dancing:
4--->Ο άλλος με τον Ντρογμπά και η συμπαθής...φάλαινα που είναι κρυμμένοι???Εσύ με τον Ντρογμπά έχε το νού σου το Σάββατο...έρχεται κόκκινο τσουνάμι..... :helpplea: :helpplea:
5--->Ευχαριστούμε του ΑΕΚτζήδες για τα ειλικρινή και καλά λόγια...και τις ευχές φυσικά....
6--->Πού χάθηκαν τα βαζελοπαόκια???? :think: :think: :think:
7--->Chris...μου έκλεψες το σύνθημα :tickedoff:......αν είναι για γούρι να το κάνουμε έτσι ρε :2funny:.....πάντως σόρρυ...άργησα να κατέβω :headbang:.....και δεν ήθελα να χάσω την είσοδο των ομάδων :sunglasses:....
8--->since έχεις δίκιο...το έμαθα και εγώ...χθές έκλεισε η συμφωνία Κόκκαλη-Αμπράμοβιτς....λέει το παρακάτω:

[move][size=30pt]ΘΡΥΛΕ ΧΥΝΩ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ'ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ[/size][/move]
[move][size=30pt]ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ[/size][/move]

ΥΓ--->Μην μασάτε ρε......όλα θα πάνε καλά....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......
Ναι φιλε ηταν Γουρι να μην Συναντηθουμε!!!
ΘΡΥΛΕ ΧΥΝΩ ..... ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Με ιστορίες συνωμοσίας δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε...άκου τα βρήκαν Κόκκαλης-Αμπράμοβιτς.  :cheesy:

Αλλά βρε παιδιά αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής : Απορώ με την κακία ορισμένων οπαδών άλλων οπάδων..."θα φάτε τέσσερα" , "θα σας πατήσει η Τσέλσι" κοκ.
Αναρωτιέμαι , δεν μπορούμε μια φορά να πάμε στο Λονδίνο και να πηδήξουμε τους υπερόπτες Αγγλους , να παγώσουμε αυτό το σνομπ ύφος που έχουν , να τους κάνουμε να μας θυμούνται ?? Πρέπει ντε και καλά να μιζεριάζουμε μεταξύ μας ? Δεν λέω να υποστηρίζετε τον γαύρο , αλλά ρε πούστη μια φορά ας χαρούμε όλοι μαζί και να πούμε "τους γαμήσαμε τους Αγγλους".
Οπως είπε κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ "ΑΠΟΒΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ".  :rockon: :rockon:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα ΑΡΡΩΣΤΟΙ εγώ είμαι ακόμα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ κρατάω ένα κόκκινο πλακατ και τραγουδάω ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ..Παρακαλώ όποιος έχει βρεί φωτο του κορέο ας την Ποστάρει να δω και εγώ τι φτιάξαμε στην 7, το υπόλοιπο γήπεδο που έβλεπα ήταν ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ...
Βοήθεια Κρις, Δωρητή... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οι αλλόθρησκοι έχουν δίκιο! το έστησαν σωκράτης και αμπράμοβιτς!
γιαυτό και ελπίζω να πάρει τον πούλο ο λεμονής αμέσως
είναι δυνατόν σε αβαβα ματς να ξεθεώνεις τον τζόλε?
βάλε μέσα τον σαραιδάρη ρεεεε, αφού Χ θα λήξει!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ακομα και εταιρεια να εχεις,εχουμε,οσο και μεγαλη να ειναι μπροστα στον ρομαν ειναι περιπτερο.αυτο στο λεω γιατι ειπες μια μαλακια και πηγες να την στηριξεις με το οτι εμεις δεν καταλαβαινουμε τον τροπο που σκεφτοντε οι επιχειρηματιες.σταματα να βλεπεις λιακοπουλο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπέρα ΑΡΡΩΣΤΟΙ εγώ είμαι ακόμα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ κρατάω ένα κόκκινο πλακατ και τραγουδάω ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ..Παρακαλώ όποιος έχει βρεί φωτο του κορέο ας την Ποστάρει να δω και εγώ τι φτιάξαμε στην 7, το υπόλοιπο γήπεδο που έβλεπα ήταν ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ...
Βοήθεια Κρις, Δωρητή... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
συγχαρητηρια ξανα για τα αδερφια που εκαναν την ευρωπη να παραμιλαει.το γαμημενο το supersport δεν εδειξε ουτε στιγμη απο το coreo :uglystupid: :uglystupid:φιλε κοκο υπαρχουν βιντεακια και φωτο στο θρεντ μας σε προηγουμενες σελιδες που εχουν ποσταρει ο chris και ο pleasure.οτι βρω θα το ανεβασω
ειμαστε η πιο καυτη εδρα στην ευρωπη μαζι με τα αδερφια μας τους delije

Συνημμένα

• 0607_cz_ofk_2.jpg
    0607_cz_ofk_2.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • sig.png
    sig.png
    81,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • dsc00655aaem7.jpg
    dsc00655aaem7.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 35

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαθατε και τα κορεο γιδια
κλεφτες και ψευτες. 
μια ζωη στην αντιγραφη.
στο λονδινο θα εχει αλφαδιαζμα

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτα καναμε εμεισ το 2002

για εσας περασαν 6 χρονια

βεβαια για το μυαλο που διαθετετε παλι καλα

Συνημμένα

• pao-anderlecht00.jpg
    pao-anderlecht00.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 23

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αλφαδια[size=14pt]ζ[/size]μα????
Βρε μπας και είσαι ζΜπαόκης αντί για βάζελος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom