Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εδώ στα προηγούμενα ποστ γράφετε τους κάναμε τους ράναμε και θα τους σκίσουμε στην αγγλία..απόβαση κ.λ.π.αυτά τι είναι? αγαπητέ δωρητή γενικά μιλάω..αυτοσυγκράτηση γιατί η μπάλλα είναι πουτάνα και δεν ξέρεις τι θα κάνει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εδώ στα προηγούμενα ποστ γράφετε τους κάναμε τους ράναμε και θα τους σκίσουμε στην αγγλία..απόβαση κ.λ.π.αυτά τι είναι? αγαπητέ δωρητή γενικά μιλάω..αυτοσυγκράτηση γιατί η μπάλλα είναι πουτάνα και δεν ξέρεις τι θα κάνει..
ναι ρε φιλε δεν ειναι πανηγυρια αυτα,ενθουσιασμος ειναι
προσωπικα,αν διαβασες πριν τον αγωνα εγραψα οτι το ματς ειναι χ και πιο ευκολα να παρουμε διπλο εξω η εστω να βαλουμε γκολ,δεν τα ειπα μετα.το στυλ μας φετος μας ευννοει για εκτος εδρα.αυτοσυγκρατηση να δειξουν οι παικτες εγω σαν οπαδος μπορω να ονειρευομαι οτι θελω ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Εδώ λέτε εσείς ότι θα περάσετε την...Ρέϊντζερς......μπουχαχαχαχαχα....
:2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->και μην κολλάς στο...top-model...θα σε...γαμήσει :2funny: :2funny: :2funny:!!!!
ΥΓ2--->Τί γέλιο είναι αυτό ρε συ με δαύτες.....πλησιάζουν και οι απόκριες...να δούμε ποιόν θα κάψουν για βασιλιά Καρνάβαλο..... :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με ιστορίες συνωμοσίας δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε...άκου τα βρήκαν Κόκκαλης-Αμπράμοβιτς.  :cheesy:

Αλλά βρε παιδιά αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής : Απορώ με την κακία ορισμένων οπαδών άλλων οπάδων..."θα φάτε τέσσερα" , "θα σας πατήσει η Τσέλσι" κοκ.
Αναρωτιέμαι , δεν μπορούμε μια φορά να πάμε στο Λονδίνο και να πηδήξουμε τους υπερόπτες Αγγλους , να παγώσουμε αυτό το σνομπ ύφος που έχουν , να τους κάνουμε να μας θυμούνται ?? Πρέπει ντε και καλά να μιζεριάζουμε μεταξύ μας ? Δεν λέω να υποστηρίζετε τον γαύρο , αλλά ρε πούστη μια φορά ας χαρούμε όλοι μαζί και να πούμε "τους γαμήσαμε τους Αγγλους".

φιλτατε σορυ,αλλα αυτο ειναι αδυνατον να γινει με τον ολυμπιακο γιατι λαος και ομαδα εχουν γινει ειρωνες και αντιπαθητικοι σε ολη την ελλαδα ακόμη και στους ιδιους τους συναγωνιστες τους(ενας απο αυτους ειμαι και εγω και παρα πολλοι αλλοι)οι οποιοι δεν ειναι φανατισμενοι και μήν εχοντας δαλτονισμο(ξεχωριζοντας μονο το κοκκινο)κατανοουν απολυτα το τί παιζεται με τον ολυμπιακο και τα συνεχομενα πρωταθληματα του.Τωρα οσοι θελουν να εθελοτυφλουν το κανουν για ιδιους λογους που με αφηνουν παγερα αδιαφορο...εγω παντως ολους τους εκπροσωπους μας στην ευρωπη τους υποστηριζω οταν κανουν πραγματικα μια αξιολογη προσπαθεια...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εδώ λέτε εσείς ότι θα περάσετε την...Ρέϊντζερς......μπουχαχαχαχαχα....
:2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->και μην κολλάς στο...top-model...θα σε...γαμήσει :2funny: :2funny: :2funny:!!!!
ΥΓ2--->Τί γέλιο είναι αυτό ρε συ με δαύτες.....πλησιάζουν και οι απόκριες...να δούμε ποιόν θα κάψουν για βασιλιά Καρνάβαλο..... :2funny: :2funny: :2funny:
μαλάκα έχω πεθάνει με το μαλλιοτράβηγμα...μωρή θα σου βγάλω την κοτσίδα κι έτσι....απίστευτο...αυτή είναι κομωδία....ωχ πονάω απο τα γέλια.....

σιγά μην περάσουμε τους ξυλοκόπους..άμα κοιμηθεί ο θεός και κερδίσουμε με μισό-μηδεν καλά θά είναι....

Επισκέπτης
φιλτατε σορυ,αλλα αυτο ειναι αδυνατον να γινει με τον ολυμπιακο γιατι λαος και ομαδα εχουν γινει ειρωνες και αντιπαθητικοι σε ολη την ελλαδα ακόμη και στους ιδιους τους συναγωνιστες τους(ενας απο αυτους ειμαι και εγω και παρα πολλοι αλλοι)οι οποιοι δεν ειναι φανατισμενοι και μήν εχοντας δαλτονισμο(ξεχωριζοντας μονο το κοκκινο)κατανοουν απολυτα το τί παιζεται με τον ολυμπιακο και τα συνεχομενα πρωταθληματα του.Τωρα οσοι θελουν να εθελοτυφλουν το κανουν για ιδιους λογους που με αφηνουν παγερα αδιαφορο...εγω παντως ολους τους εκπροσωπους μας στην ευρωπη τους υποστηριζω οταν κανουν πραγματικα μια αξιολογη προσπαθεια...
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
τι να μας πεις εσυ ρε κακομοιρε κομπλεξικε αποτυχημενε ποδοσφαιριστη???μονο τα οσα εγραφες για τον στολτιδη να παραθεσω θα σε παρουν με τις λεμονοκουπες..ΟΥΣΤ καραγκιοζακο..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τι να μας πεις εσυ ρε κακομοιρε κομπλεξικε αποτυχημενε ποδοσφαιριστη???μονο τα οσα εγραφες για τον στολτιδη να παραθεσω θα σε παρουν με τις λεμονοκουπες..ΟΥΣΤ καραγκιοζακο..

Άστον ρε....μου έχει πεί...το κάνει για...γούρι!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Μακαρι παντως να χυνεις οπως κατουρας.

DEATH_METAL

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αληθευει οτι ο ολυμπιακός θα κανει έφεση στο μπασκετ διότι δεν τους βάλαμε βαζελίνη στο κώλο και πονέσανε πολύ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αληθευει οτι ο ολυμπιακός θα κανει έφεση στο μπασκετ διότι δεν τους βάλαμε βαζελίνη στο κώλο και πονέσανε πολύ?
Ναι...μόνο εσείς θα κάνετε έφεση???Για την πούτσα του Λουά(2) που ήταν οφσαϊντ στο 2ο γκόλ???
οεεεε...1-4...οεεεε...1-4...οεεεε...1-4...οεεε...[size=30pt]ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ[/size]......

[move][size=20pt]:rockon:Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ :rockon:[/size][/move]

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

ναι ρε φίλε!
ειχε τελειώσει γιατί την είχατε βάλει ΟΛΗ στην σκισμένη πατούρα σας για το 4-0 στο καραισκάκη!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2205505623_14e7aaabec.jpg
    2205505623_14e7aaabec.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η αγαπημενη σου σταση?μα φυσικα στα 4 και χωρις σαλιο

Συνημμένα

• vaseline.jpg
    vaseline.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 1107_proponisi_osfp_A03.jpg
    1107_proponisi_osfp_A03.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 25

DEATH_METAL

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
quote author=pleasuregiver link=topic=6952.msg402532#msg402532 date=1203536181]
πες μας ποιον εχεις προτυπο..τον ηλιοπουλο???
[/quote]
τον τρομπετιστα της 7 εχεις εσυ? ξερεις εσύ αυτόν που του χώσανε κατι στο κώλο στη λυκόβρυση

DEATH_METAL

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχετε φαει 8 απο εμας...4 με σαραβάκο
και επισης εχετε φαει 7 ψωλές απο την γιουβέντους και 6 απο τον ΠΑΟΚ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εκει μας καταντησαν σαν σωματειο βαζέλα,δυστυχως διασυρανε την ομαδα μας ως εκει που δεν παιρνει.Το επομενο βημα είναι να ζητησουμε εφεση για την κακη διουρηση του εποπτη του αγωνα με τον παναθηναικο(1-1) που επαιξε ρολο στο να κατακυρωσει το αντικανονικο γκολ του σαλπιγγιδη!δυστυχως ο κοκκαλης μπορει να εσωσε στην κυριολεξια τον ολυμπιακο και να τον εκανε υπερκουποπρωταθλητη,αλλα τί να το κανω..για μενα τον απλο φιλαθλο οταν διασυρεις ετσι την ομαδα.....με ενστασεις και εφεσεις και κουραφεξαλα...καταλαβαινω οτι για τα λεφτα και το πρεστιζ του παταει και τρωει σκατα,αλλα ας φροντιζε να εχει μια ομαδα δουλεμενη,ετοιμοπολεμη με πειθαρχια και αγωνιστικη θεληση και οχι αυτο το εκτρωμα που παρακολουθουμε τα τελευταια χρονια στην ελλαδα και κυριως φετος!ελεος σωκρατη!λυπησου μας...καλη η ευρωπη,καλα τα κυπελλα,αλλα μας βλεπει κοσμος και αμβλυνεις το μισος ολων εναντιον μας χωρις να υπαρχει λογος!

DEATH_METAL

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εκει μας καταντησαν σαν σωματειο βαζέλα,δυστυχως διασυρανε την ομαδα μας ως εκει που δεν παιρνει.Το επομενο βημα είναι να ζητησουμε εφεση για την κακη διουρηση του εποπτη του αγωνα με τον παναθηναικο(1-1) που επαιξε ρολο στο να κατακυρωσει το αντικανονικο γκολ του σαλπιγγιδη!δυστυχως ο κοκκαλης μπορει να εσωσε στην κυριολεξια τον ολυμπιακο και να τον εκανε υπερκουποπρωταθλητη,αλλα τί να το κανω..για μενα τον απλο φιλαθλο οταν διασυρεις ετσι την ομαδα.....με ενστασεις και εφεσεις και κουραφεξαλα...καταλαβαινω οτι για τα λεφτα και το πρεστιζ του παταει και τρωει σκατα,αλλα ας φροντιζε να εχει μια ομαδα δουλεμενη,ετοιμοπολεμη με πειθαρχια και αγωνιστικη θεληση και οχι αυτο το εκτρωμα που παρακολουθουμε τα τελευταια χρονια στην ελλαδα και κυριως φετος!ελεος σωκρατη!λυπησου μας...καλη η ευρωπη,καλα τα κυπελλα,αλλα μας βλεπει κοσμος και αμβλυνεις το μισος ολων εναντιον μας χωρις να υπαρχει λογος!
αντικανονικό ηταν το γκολ του γαυρου. καραμπινατο φαουλ του τοροσίδη στον ΜΑΛΑΡΤΖ. ακομα και ο πετρακης θα σφυριζε φαουλ σε εκείνη τη φάση

Επισκέπτης
quote author=pleasuregiver link=topic=6952.msg402532#msg402532 date=1203536181]
πες μας ποιον εχεις προτυπο..τον ηλιοπουλο???

τον τρομπετιστα της 7 εχεις εσυ? ξερεις εσύ αυτόν που του χώσανε κατι στο κώλο στη λυκόβρυση
πες μου οτι εισαι με ενα μαυρο ψωλαρααααααααααααααααααααα απο τον ΠΕΙΡΑΙΑ..πες μου οτι εχεις προτυπο τον γιαννακη..πες μου οτι εισαι ατριχος..πες μου οτι σε εχει πιασει η τρελλα σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom