doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αντικανονικό ηταν το γκολ του γαυρου. καραμπινατο φαουλ του τοροσίδη στον ΜΑΛΑΡΤΖ. ακομα και ο πετρακης θα σφυριζε φαουλ σε εκείνη τη φάση
[youtube=425,350]7QURPCaSN_c[/youtube]αντικανονικό ηταν το γκολ του γαυρου. καραμπινατο φαουλ του τοροσίδη στον ΜΑΛΑΡΤΖ. ακομα και ο πετρακης θα σφυριζε φαουλ σε εκείνη τη φάση
Φαντάσου έχουμε φάει εμείς Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 7 από Γιουβέντους. Δηλαδή αν παίζατε εσείς οι 2 3 4 και πάει λέγοντας το σκόρ θα πήγαινε αναλογικά με την θέση έτσι ???εχετε φαει 8 απο εμας...4 με σαραβάκο
και επισης εχετε φαει 7 ψωλές απο την γιουβέντους και 6 απο τον ΠΑΟΚ
βασο λουσου τωρα τον πιτσιρικα με τις μαλακιες που γραφεις
[youtube=425,350]1zprOku2i0M[/youtube]εσυ που γραφεις για τον ηλι/λο δεν μου ειπες που ειναι τωρα ο τρομπετιστας της 7..ο-ε-ο, που είναι? ? ? ? ?
δεν λεω για ολα σου τα ποσταρισματα,ουτε εγω σου κραταω κακια,αλλα ρε βασο πιστευω σημερα καποια πραγματα να τα καταλαβες.αναφερομαι αποκλειστικα στα ποσταρισματα σου σε θρεντ οπαδικα και κυριως του ολυμπιακου,αν νομιζεις οτι οι αποψεις σου τυγχανουν αποδοχης απο την πλειοψηφια μπραβο σουτο ποιος γραφει τί φιλε μου ειναι και λιγο αντικειμενικο,δεν ειναι ολα υποκειμενικα,οποτε αν εισαι μαγκας εσυ και οι αλλοι δαλτονισμενοι οπαδοι του θρυλου που με λοιδωρειτε κατα καιρους(χωρις να σας κραταω ουδεμια κακια..δεν παρεξηγουμαι σχεδον ποτε στη ζωη μου) καντε ενα γκαλοπ στο σαιτ για το ποιοι πιστευουν οτι αυτα που υποστηριζω ειναι ορθα,λογικα,μπουρδες ή οτιδηποτε αλλο και εκει θα λαβουμε ολοι τις απαντησεις μας...
υ.γ. φυσικα δεν θα ληφθουν για δεοντολογικους λογους υποψιν οι γνωστοι φιλοι μου απο εδω μεσα....μονο ασχετοι με μενα θα ψηφισουν και οχι φιλοι μου οπως οι giorgospapa,panosboss,zero,κλπ....
οχι και acabεσυ που γραφεις για τον ηλι/λο δεν μου ειπες που ειναι τωρα ο τρομπετιστας της 7..ο-ε-ο, που είναι? ? ? ? ?
οχι και acab
δεν λεω για ολα σου τα ποσταρισματα,ουτε εγω σου κραταω κακια,αλλα ρε βασο πιστευω σημερα καποια πραγματα να τα καταλαβες.αναφερομαι αποκλειστικα στα ποσταρισματα σου σε θρεντ οπαδικα και κυριως του ολυμπιακου,αν νομιζεις οτι οι αποψεις σου τυγχανουν αποδοχης απο την πλειοψηφια μπραβο σου
[youtube=425,350]P918upVvby4[/youtube]εσυ που γραφεις για τον ηλι/λο δεν μου ειπες που ειναι τωρα ο τρομπετιστας της 7..ο-ε-ο, που είναι? ? ? ? ?
το να μην παραδεχεσαι τα λαθη σου και να νομιζεις οτι γνωριζεις την απολυτη αληθεια ειναι η υπερτατη μορφη βλακειας,φιλικα στο λεω σκεψου λιγο τι εχεις πει κατα καιρουςμα εννοειται φιλτατε για τα οπαδικα θρεντ μιλαω...και οχι για οτιδηποτε αλλο.Δεν νομιζω φιλε απλα...αλλα ειναι η μονη και υπαρκτη αληθεια του "τί γιγνεσθαι" οσο και αν ακουγεται υπερβολικο!δεν ζηταω επιβεβαιωση για τις αποψεις μου οι οποιες ειναι αποψεις της ευρυτερης αθλητικης "κοινωνιας" και κυριως απο ολυμπιακους!όχι βεβαια σε στυλ pleasure-podolagnos-doritis spermatos κλπ..αλλα σκεπτομενους,ωριμους και χωρις ιδιοτελη κριτηρια φιλαθλους.
πες μας για την παικτουρα τον μενδρινο μεγιστε αναλυτη..μα εννοειται φιλτατε για τα οπαδικα θρεντ μιλαω...και οχι για οτιδηποτε αλλο.Δεν νομιζω φιλε απλα...αλλα ειναι η μονη και υπαρκτη αληθεια του "τί γιγνεσθαι" οσο και αν ακουγεται υπερβολικο!δεν ζηταω επιβεβαιωση για τις αποψεις μου οι οποιες ειναι αποψεις της ευρυτερης αθλητικης "κοινωνιας" και κυριως απο ολυμπιακους!όχι βεβαια σε στυλ pleasure-podolagnos-doritis spermatos κλπ..αλλα σκεπτομενους,ωριμους και χωρις ιδιοτελη κριτηρια φιλαθλους.
σε τσουζει ακομη η σουφρα σου απο την ριζουπολη & θα σε τσουζει για πολλα ακομη χρονια laplace αρχιτσιρωνης, αρχιμπατσος στη ριζουπολη, τωρα security στον Ολυμπιακό..
Στην προπαγάνδα είστε καλοί. Αντιστρέφετε τα γεγονότα και παρουσιάζεστε ώς θύτες.
Π.χ λέτε ότι σας αδικεί η διαιτησία κ.λ.π ενώ έχετε παράγκα
Κοιτα και 1 videaki τωρα με το τσουκαλά να τρεχει (run Lola Run) πίσω από τους φίλους του, τους μπάτσους
μα εννοειται φιλτατε για τα οπαδικα θρεντ μιλαω...και οχι για οτιδηποτε αλλο.Δεν νομιζω φιλε απλα...αλλα ειναι η μονη και υπαρκτη αληθεια του "τί γιγνεσθαι" οσο και αν ακουγεται υπερβολικο!δεν ζηταω επιβεβαιωση για τις αποψεις μου οι οποιες ειναι αποψεις της ευρυτερης αθλητικης "κοινωνιας" και κυριως απο ολυμπιακους!όχι βεβαια σε στυλ pleasure-podolagnos-doritis spermatos κλπ..αλλα σκεπτομενους,ωριμους και χωρις ιδιοτελη κριτηρια φιλαθλους.
σε τσουζει ακομη η σουφρα σου απο την ριζουπολη & θα σε τσουζει για πολλα ακομη χρονια [size=30pt]laplace[/size] αρχι
[youtube=425,350]Ny1MYPaM12M[/youtube]λοιπόν ,επειδή αλλιως ξεκίνησε η συζήτηση και αλλού προσπαθείς να την πας, πάρε computeraki και γράφε
παο-ολυμπιακός, 8-1 , την ημ/νία την θυμάσαι ή θες να στην γράψω???
Juve-Olympi_Gay=7-0
Παοκ-Ολυμπιακός=6-1
έκανες την πρόσθεση?