Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπέγραψε και ο Ιμπαγάσα

Την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμα έναν χρόνο θα συνεχίσει να φοράει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότειναν οι πρωταθλητές και έτσι θα συνεχίσει να κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις μαγικές κάθετες πάσες του στους Πειραιώτες.
Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να αναχωρήσει αύριο με την οικογένεια του για την πατρίδα του όπου θα ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, που ανακοινώθηκε και επίσημα απο την πειραϊκή ΠΑΕ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση! Θα αντιμετωπίσω τη νέα χρονιά με χαρά και όρεξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω πολύ σκληρά στην προτετοιμασία".

novasports.gr
αυτά είναι πεταμένα λεφτά
δεν πρόκειται να παίξει του χρόνου καθόλου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και τωρα που επαθε ολικη ριξη χιαστων ο αβρααμ και θα λειψει στανταρ μεχρι οκτωμβρη ποιος θα καλυψει το κενο του?  :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και τωρα που επαθε ολικη ριξη χιαστων ο αβρααμ και θα λειψει στανταρ μεχρι οκτωμβρη ποιος θα καλυψει το κενο του?  :headbang:
Μελμπεργκ? αυτος μαλλον εφευγε με μανωλα παπαζογλου αλλα τωρα??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μελμπεργκ? αυτος μαλλον εφευγε με μανωλα παπαζογλου αλλα τωρα??
για μπελμπεργκ παιζει.. οι δυο μικροι ειναι καλοι αλλα δεν εχουν εμπειρια παπαδοπουλου και μελμπεργκ..

Κριμα και το ατου ολης της χρονιας ηταν η αμυνα μας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μανωλας για το [size=18pt]μελλον[/size],πουγιολ για τωρα     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   αχαχαχαχαχαχααα μαλακα βαζελε εγω εχω δικαιωμα να ονειρευομαι εσυ?
το ποιό;
ααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχχααχα

μαλάκα άκου τι εισα τις προάλλες στον ύπνο μου.
ότι ο γάβρος πήρε τσουλου...
ξύπνησα ιδρωμένος και είπα.........
αυτός κι αν είναι εφιάλτης... εδώ ο τσίπρας έφτασε 30%  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το ποιό;
ααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχχααχα

μαλάκα άκου τι εισα τις προάλλες στον ύπνο μου.
ότι ο γάβρος πήρε τσουλου...
ξύπνησα ιδρωμένος και είπα.........
αυτός κι αν είναι εφιάλτης... εδώ ο τσίπρας έφτασε 30%  :2funny:
φετος κουφαλα τρεμεεεεεε
τσου λου ο θρυλος,43,2% συριζα 38,7 ΧΑ. Της πουτανας θα γινετε?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τρεμω ηδη εγω. Εφυγε ο Βαλβερδε, παει και ο Ομπραντοβιτς, 2 τυποι που δεν δυναμιτησαν ποτέ (εκουσια τουλαχιστον), το διαρκως εκρηκτικο κλιμα των αγωνων τα τελευταια χρονια. 2 αψογοι επαγγελματιες, που μιλησαν μονο με το εργο τους ή δημοσιογραφικα τρικ. Φτωχαινουμε και στον (πρωτ)αθλητισμο

Tsainis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
^ Δυστηχώς έτσι είναι. Πάει ο Βαλβέρδε όμως και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ερυθρόλευκος» και επίσημα ο Σιόβας

Την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδος.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Στην Ελλάδα ο Μπαρμπόσα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο άσος της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ο Γαύρος». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο οποίος αποτελεί από τα αγαπημένα παιδιά του Ζαρντίμ, όπως αναφέρει το δημοσιευμα της αθλητικής εφημερίδας εθεάθη την Πέμπτη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και όπως ήταν φυσικό οι φήμες φούντωσαν.
Όπως είναι γνωστό ο Μπαρμπόσα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές τον οποίο θα ήθελε στο λιμάνι ο Ζαρντίμ καθώς είχαν άριστη συνεργασία στην Μπράγκα.
Βέβαια αυτό που δεν εχει ξεκαθαρίσει στο δημοσίευμα της η εφημερίδα είναι αν ο Πορτογάλος ήρθε για επαγγελματικούς λόγους στη χώρα μας ή για να απολαύσει τον ήλιο και τις Θάλασσες μας αφού τα ελληνικά νησιά είναι ο αγαπημένος προορισμός το καλοκαίρι για τους ποδοσφαιριστές όλης της Ευρώπης.
Ο Μπαρμπόσα βέβαια αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μιραλάς, η τιμή του είναι αλμυρή, όποτε ο Ολυμπιακός για να κάνει κίνηση αγοράς του θα πρέπει πρώτα να πουλήσει το Βέλγο.

novasports.gr

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα ο Μπαρμπόσα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο άσος της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ο Γαύρος». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο οποίος αποτελεί από τα αγαπημένα παιδιά του Ζαρντίμ, όπως αναφέρει το δημοσιευμα της αθλητικής εφημερίδας εθεάθη την Πέμπτη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και όπως ήταν φυσικό οι φήμες φούντωσαν.
Όπως είναι γνωστό ο Μπαρμπόσα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές τον οποίο θα ήθελε στο λιμάνι ο Ζαρντίμ καθώς είχαν άριστη συνεργασία στην Μπράγκα.
Βέβαια αυτό που δεν εχει ξεκαθαρίσει στο δημοσίευμα της η εφημερίδα είναι αν ο Πορτογάλος ήρθε για επαγγελματικούς λόγους στη χώρα μας ή για να απολαύσει τον ήλιο και τις Θάλασσες μας αφού τα ελληνικά νησιά είναι ο αγαπημένος προορισμός το καλοκαίρι για τους ποδοσφαιριστές όλης της Ευρώπης.
Ο Μπαρμπόσα βέβαια αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μιραλάς, η τιμή του είναι αλμυρή, όποτε ο Ολυμπιακός για να κάνει κίνηση αγοράς του θα πρέπει πρώτα να πουλήσει το Βέλγο.
novasports.gr

Θα πουλήσουμε τον Μιραλάς για να μπορέσουμε να αγοράσουμε τον ...Μπαρμπόσα.
Τι άλλο θα ακούσουμε  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κυκλοφορησε η αυτοβιογραφια του νικοπολιδη

η εισαγωγη τα λεει ολα:

εεεεε  χμ ισως αααααααα χχμ  εεεεεεεεεε  οοοο  χμ  ναι 

οοο  ααααααααααααα  γκ  ναι ναι  εεεεεεεεεεεεεεεεεε  χμ  κοκκαλης

εεεεεεεεεεεεεε  ναι  ααααααααααααααααααααα  χμ εεε  ολυμπιακος οοοοοο  χμ  οχι

αααααααααααααα  χχμμ γκ  ναι  ευρω  εεεεεεεεεεεεεεεε  χμ οοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεε

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
φανταζεσαι την αυτοβιογραφια του ρουβα??  :grin:

Stories