Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
scaled.php
κλαψε μαλακα...αυτος θα γινει ο πιο αρρωστος γαυρος...αυτος σε γαμησε...εισαι τοσο μαλακς που βαζελακι το εκανα γαυρακι και το εβαλα να σε γαμησει
παω για ιωδιο...αν εχω καβλες και εισαι εδω το βραδυ θα ερθω να στον σφυριξω....
μεχρι τοτε

[size=90pt]ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και να ξερεις πουστρακο οτι τωρα θα καβλωνουμε περισσοτερο με το παλληκαρι
καταλαβες γκαιμπελισκο που ανακαλυψες την αμερικη νουμερο;;
κλαψεεεεεεεεε
πουτσααααααααααααααααααααααααα
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ιωδιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααα
το βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Για το γκομενακι που ειναι απο κατω του πηγε εκει.  :dancing:
Για να γαμησει το εκανε. Μην τον παρεξηγεις.

Το γκομενάκι το είχε και στην Πόλη φέτος, με κόκκινο μαλλί.
Κόμπε βάλε φωτογραφία.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ηρθε για να υπογράψει ο Ζαρντίμ

Στη χώρα μας, όπως αναμενόταν, βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του πριν βάλει την υπογραφή του σε αυτό και πιάσει και επίσημα δουλειά στους "ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, πριν ανακοινωθεί και επίσημα. Ωστόσο ποτέ δεν θεωρείται κάτι τελειωμένο αν δεν πέσουν οι υπογραφές και τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό του Βούκσεβιτς, ο οποίος είχε πάει μέχρι τα γραφεία της ομάδας, αλλά μετά από τις τρελές απαιτήσεις του εκπροσώπου του έφυγε χωρίς να υπογράψει.

Αν την τελευταία στιγμή στραβώσει του Ζαρντίμ, τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί στην περίπτωση του Αβραάμ Γκραντ.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Στο στόχαστρο της Βέρντερ ο Τοροσίδης

Στη λίστα της Βέρντερ Βρέμης για τη θέση του δεξιού μπακ φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Bild» αναφέρει πως οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας έχουν εντάξει στη λίστα τους το όνομα του Έλληνα μπακ, τον οποίο παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες. Επίσης, οι Γερμανοί τονίζουν πως ενδιαφέρον για τον Τοροσίδη έχει εκδηλώσει και η Στουτγάρδη.

Αρχικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Αλοφς βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου δεξιού μπακ και περνά από το μικροσκόπιο του τον Τοροσίδη που εσχάτως αποτελούσε και στόχο της Στουτγάρδης».

Και συνεχίζει: «το μεγάλο πλεονέκτημα του παίκτη είναι πως μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αμυντικός χαφ».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν παλιότερες δηλώσεις του Τοροσίδη για την προοπτική μετεγγραφής στο εξωτερικό, όπου τόνιζε: «Κάποια στιγμή σκέφτεται κανείς μία μεταγραφή στο εξωτερικό και πιστεύω πως έχει έρθει αυτή η ώρα, αν, λοιπόν, υπάρξει μία καλή πρόταση θα πάω».

Τέλος, η «Bild» φιλοξενεί και δηλώσει του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος τονίζει: «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν είχα έναν συμπατριώτη μου στην ομάδα».

novasports.gr

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Για βρες μια φωτο ακομα γιατι μπορει να του φερνει αλλα ειναι αυτος;Χλωμο το βλεπω χωρις μερικα ακομα στοιχεια.
http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2012_05/magaris.jpg[/img[/URL]]
[img]http://mypanathinaikos.files.wordpress.com/2012/05/mantzaris.jpg

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
και να ξερεις πουστρακο οτι τωρα θα καβλωνουμε περισσοτερο με το παλληκαρι
καταλαβες γκαιμπελισκο που ανακαλυψες την αμερικη νουμερο;;
κλαψεεεεεεεεε
πουτσααααααααααααααααααααααααα
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ιωδιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααα
το βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ποσο νουμερο εισαι  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κορυφαια στιγμη στο 2.00 οπου ο αντιτς παει γαμιοντα 2 ρουφιανους (μαριτς σατο) :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/podosfairo/article/295608-%C2%AB20-gkol-kai-protathlima%C2%BB]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/295608-%C2%AB20-gkol-kai-protathlima%C2%BB[/url]
νατα μας....καλως τα παιδια...
πολλοι απο εσας θα γελασουν οταν το διαβασουν..θα πειτε μα τι λεει ο μαλακας;;ποιο πρωταθλημα;;
υποθετω οτι το ιδιο θα ειχατε πει και περσι σε παρομοιες δηλωσεις...
και τελικα εγινε μαχη που κριθηκε στο τελος
τι λεω εγω;;
εγω βλεπω εναν παναθηναικο να παιρνει σκανδαλωδως την αδεια που αυτοματως σημαινει οτι θα εχει το λιγοτερο την ιδια ομαδα με περσι την ωρα που οι υπολοιπες ομαδες δεν την πηραν που σημαινει οτι το πρωταθλημα θα κριθει στην ουσια σε 4 με 5 ματς
ποιον βολευει αυτο; :2funny: :2funny:
μυαλο εχετε σκεφτειτε  ;)
περσι ειδαμε στην αρχη του πρωταθληματος ενα εργο...με εμφανες σπρωξιμο του βαζελου απο διατησια και αβανταρισμα απο συσσωμο τον τυπο...
μπορει να μου εγγυηθει καποιος οτι αυτο το εργο δεν θα το δουμε φετο σε αυτα τα 2 ,3 ,4 ματς που θα χρειαστει;
εχει μεγαλη διαφορα το φετινο απο το περσινο πρωταθλημα...την εξηγησα παραπανω οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει...
δυσκολα θα χαθουν ποντοι απο τις ''καθαρες'' ομαδες σε παιχνιδια με τις μη ''καθαρες''
λεει μαλακιες ο τοτσε και ο καθε τοτσε; :think:
λετε ο παππους να αλλαξει προσωπο και να μην ΄΄πιεζει'' και διαμαρτυρεται και κλαιει για να προλειαινει το εδαφος;;
εγω περσι ειχα πει την αποψη μου τετοια εποχη οταν πολλοι προκαταβαλλανε για περιπατους και λοιπα και ειχα πει οτι θα γινει μαχη και θελει μεγαλη προσπαθεια για να παρουμε τον τιτλο....
δικαιωθηκα νομιζω...
το ιδιο λεω και τωρα...
απλα γιατι εγω σε αντιθεση με πολλους μεσα απο την παε (και του προεδρου περιλαμβανομενου) διδασκομαι απο την ιστορια...
καλη σας συνεχεια..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Μπατίστ: "Billy το άξιζες"
Ο Μάικ Μπατίστ έχασε τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή στην εννιάχρονη θητεία του στον Παναθηναϊκo

-Τώρα που έχουν περάσει δύο ημέρες μετά την απώλεια του τίτλου στο ΣΕΦ, θα μπορούσες να στοιχειοθετήσεις τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα;

"Μπορεί και να χάσαμε στην αρχή της χρονιάς, ποιος ξέρει; Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να στοιχειοθετήσω τους λόγους, για τους οποίους χάσαμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, έπαιξε πολύ καλύτερα, ήταν καλύτερη ομάδα από μας και πρέπει να τούς το αναγνωρίσω.

Όταν κάποιος το αξίζει, πρέπει να το παραδεχόμαστε. Δεν πρόκειται να ψάξω για δικαιολογίες. Ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν. Αυτό ήταν και το SMS που έστειλα στον Σπανούλη. Τού έγραψα ‘συγχαρητήρια, Μπίλι, έκανες πολύ καλή δουλειά και το αξίζατε’. Τα υπόλοιπα θα τα κουβεντιάσουμε μια από τις επόμενες ημέρες".

Sport24.gr.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πόσα καράβια παίκτες πήραμε σήμερα?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπατίστ: "Billy το άξιζες"
Ο Μάικ Μπατίστ έχασε τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή στην εννιάχρονη θητεία του στον Παναθηναϊκo

"Μπορεί και να χάσαμε στην αρχή της χρονιάς, ποιος ξέρει; Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να στοιχειοθετήσω τους λόγους, για τους οποίους χάσαμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, φυσικά, έπαιξε πολύ καλύτερα, ήταν καλύτερη ομάδα από μας και πρέπει να τούς το αναγνωρίσω.

Όταν κάποιος το αξίζει, πρέπει να το παραδεχόμαστε. Δεν πρόκειται να ψάξω για δικαιολογίες. Ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν. Αυτό ήταν και το SMS που έστειλα στον Σπανούλη. Τού έγραψα ‘συγχαρητήρια, Μπίλι, έκανες πολύ καλή δουλειά και το αξίζατε’. Τα υπόλοιπα θα τα κουβεντιάσουμε μια από τις επόμενες ημέρες".

Sport24.gr.
αυτα ειναι ωραια πραγματα.
μπορει καποιοι τραμπουκοι  να ¨ξενερωνουν¨ με αυτα,αλλα καποτε θα καταλαβουν και αυτοι....ποτε δεν ειναι αργα.... :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Επισήμως «ερυθρόλευκος» ο Ζαρντίμ

Την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ανέλαβε και επίσημα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα δυο χρόνια. Η συμφωνία των δυο πλευρών ανακοινώθηκε επισήμως την Πέμπτη, από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «Ανακοίνωση για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα δυο χρόνια».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Υπογραφές για Μανωλά

Με το στυλό στο χέρι βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μετεγγραφή του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές επήλθε μετά από την χτεσινή συνάντηση τους, κάτι το οποίο ομως δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Τις τελευταίεα μέρες ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ έχει δείξει και η Πάρμα, η οποία φέρεται να του έκανε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ ετησίως. Όμως ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι αφού φέρεται να του έχει προσφέρει τα διπλάσια.

Στο μεταξύ στο λιμάνι εξετάζουν το ενδεχόμενο να επανεντάξουν στο ρόστερ τον Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο 33χρονος Βάσκος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και αν μείνει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να τον ξαναδούμε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Υπέγραψε και ο Ιμπαγάσα

Την ερυθρόλευκη φανέλα για ακόμα έναν χρόνο θα συνεχίσει να φοράει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότειναν οι πρωταθλητές και έτσι θα συνεχίσει να κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις μαγικές κάθετες πάσες του στους Πειραιώτες.
Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να αναχωρήσει αύριο με την οικογένεια του για την πατρίδα του όπου θα ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, που ανακοινώθηκε και επίσημα απο την πειραϊκή ΠΑΕ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση! Θα αντιμετωπίσω τη νέα χρονιά με χαρά και όρεξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψω πολύ σκληρά στην προτετοιμασία".

novasports.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom