Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
σε μια επιθεση των αντιπαλων εννοεις .... ;).
σε μια επιοθεση που κρατησε 1,5 λεπτο με την ακριβεια με αποκορυφωμα το φαουλ στο σαρας :2funny:
βολες απο εκει και περα για να σκοραρουν τα παιδια και 5 φαουλ στον μαυρουκο μας :grin:
εγω αρχισα να πιστευω οτι θελανε ν μας τους βγαλουν εξω ολους με 5 φαουλ μπας και κερδισει η βαζελα :2funny:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
σε μια επιοθεση που κρατησε 1,5 λεπτο με την ακριβεια με αποκορυφωμα το φαουλ στο σαρας :2funny:
βολες απο εκει και περα για να σκοραρουν τα παιδια και 5 φαουλ στον μαυρουκο μας :grin:
εγω αρχισα να πιστευω οτι θελανε ν μας τους βγαλουν εξω ολους με 5 φαουλ μπας και κερδισει η βαζελα :2funny:

Μα το ποιο αστείο της.. υπόθεσης είναι ότι αυτό θέλανε, αυτό έγινε και όταν μπήκαν μερικοί από τις ''δεύτερες'' κατα κάποιο τρόπο επιλογές...τους καθάρισαν.
Τότε άρχισαν να παίρνουν time out μπας και ξαναβάλει ο Ίβκοβιτς τους ''πρώτους'' , τους έκανε ξανά την χάρη ο Σέρβος και τελικά, τους πήρε το πρωτάθλημα.
Όλα έγιναν όπως τα είχαν.. σχεδιάσει, πέραν του τέλους  :2funny:

Επισκέπτης
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Όσοι έρχονται σε μας γίνονται γαύροι.

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Νικοπολίδη:

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει:

Νιώθω ότι είμαι Ολυμπιακός... Επτά χρόνια έζησα, αγαπήθηκα και το αισθάνθηκα. Ότι με αγάπησε ο κόσμος. Με αγάπησε η ομάδα και μου το έβγαζε... Αν με ρωτήσεις πώς το καταλαβαίνεις, η απάντηση είναι εύκολη. Φαινόταν ότι η ομάδα περίμενε από εσένα. Να καθοδηγήσεις, όχι μόνο την ομάδα από το τέρμα, αλλά και όλο το σύνολο... Με την παρουσία σου, με την ομιλία σου, με την εμψύχωση. Μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πίστεψε σε εμένα. Αντιθέτως με τον Παναθηναϊκό... Θα μου πεις, τώρα, τον αδικείς... Ξεκίνησα από 17-18 χρονών, δεν μπορούσαν να με πιστέψουν, βρισκόμουν πάντα στον πάγκο, στο μυαλό τους ήμουν πάντα αναπληρωματικός, δεν κατάλαβαν ποτέ τι άνθρωπος ήμουν. Δεν φρόντισαν ποτέ να με γνωρίσουν, να με πλησιάσουν, να τους πω τι αισθάνομαι, πώς βλέπω τα πράγματα. Πάντα με κρατούσαν απέναντι. Με έβλεπαν ως ... υπάλληλο. Απλά ήμουν κι εγώ εκεί. Υπήρχα. Κι αυτό με στεναχώρησε.
Είμαι, όμως, ευγνώμων στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν το δημοτικό, το γυμνάσιο και το πανεπιστήμιο μαζί. Μέσα σε 15 χρόνια. Και περίμενα την κατάλληλη στιγμή αποφοιτώντας από αυτό το πανεπιστήμιο, μετά από όλες αυτές τις σπουδές που είχα κάνει, να μου δώσουν την ευκαιρία να τους αποδείξω ότι μπορώ να κάνω παραπάνω πράγματα. Κι όμως, ούτε τότε πίστεψαν σε εμένα. Και ήρθε μία ομάδα «εχθρική», ο μεγάλος αντίπαλος, να με πιστέψει και να μου δώσει όλα αυτά που περιέγραψα... Τι θα έπρεπε να ήμουν; Και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε Ολυμπιακοί.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, απο τους προέδρους και τον πατέρα τους μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Το πρωτάθλημα το πήρε δικαιότατα.

Συγχαρήκια και στον βάζελο. Πολέμησαν σαν τα σκυλιά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γενικά το αγωνιστικό θέαμα ήταν πολύ ψηλού επιπέδου.

Μεγάλη δικαίωση για το εγχείρημα των προέδρων και του σοφού, τεράστιο και ελπιδοφόρο κατόρθωμα. Μειώσανε το μπάτζετ κατά το ήμισι, δώσανε τα κλειδιά της ομάδας στον πιό έμπειρο ευρωπαίο προπονητή και είχαν το πρωτοφανές κουράγιο να εμπιστευθούν νέα και ταλαντούχα παιδιά κοντά στον Σπανούλη. Απο τις απαισιόδοξες προβλέψεις του περασμένου οκτώβρη, φτάσανε να κατακτήσουν την Ευρώπη (κατ'εμέ πολύ μεγαλύτερη επιτυχία απ'οτι το ελληνικό πρωτάθλημα) και να αποκαθηλώσουν τον παο.

Μεγάλη δικαίωση επίσης για τον Σπανούλη. Έκανε μια θαρραλέα επιλογή πριν δυο χρόνια, είχε τους λόγους του αλλά και το ηθος να μην τους πει ποτέ για να μην εκθέσει κανέναν, την ώρα που (μόνο που δεν) τον λίντσαρε η μισή φίλαθλη Ελλάδα.

Μεγάλη κέρδος για τους μικρούς. Εύχομαι να γίνει μάθημα και για τον Παναθηναικό. Απο 'κει που για χρόνια οι δυο μεγάλοι κάνανε παιδομάζωμα καταδικάζοντας απλά τους πιτσιρικάδες σε προπονήσεις χωρίς παιχνίδια, με αποτέλεσμα φυσικά να τους καίνε, ο Ολυμπιακός απέδειξε οτι το ταλέντο των ελλήνων πιτσιρικάδων είναι μεγάλο και πρέπει να αναδυκνείεται. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Πρίντεζης.

Μεγάλο κέρδος για την Εθνική, και αυτό είναι το καλύτερο. Όπως είπε και ο φίλος Lithin, με Σπανούλη Σλούκα Μάντζαρη Πρίντεζη Παπανικολάου Καιμακόγλου Βουγιούκα Περπε ακόμα και Καλάθη σε τέτοια φόρμα αλλά και με προσθήκη Ζήση Βασιλειάδη Μπουρούση Φώτση και Σοφο, πάμε για Λονδίνο σφαίρα. Ακόμα και το πείσμα του Διαμαντίδη να μην ξαναφορέσει την γαλανόλευκη μοιάζει αδιάφορο.

Η πιο ωραία στιγμή, θα συμφωνήσω με τον περσόνα, το βούρκωμα του Αγγελόπουλου.
Η πιο άσχημη, η καραμουτσουνάρα του τσουκαλα πρώτη μούρη στην πανηγυρική πασαρέλα των πρωταθλητών. Αφού πρέπει να μας τον επιβάλλουν με το έτσι θέλω χωρίς να μας εξηγήσουν ποτέ με ποιά ιδιότητα σουλατσάρει τόσα χρόνια στα παρτέρια του Καραϊσκάκη και στο παρκέ του ΣΕΦ, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι εργοδότες του να τον κουρέψουν και να του αλλάξουν αυτό το τζην μπουφάν που φοράει απο τότε που δεκάρι του Ολυμπιακού ήταν ο Νόιμαν... Έλεος, λίγη αξιοπρέπεια.

Επισκέπτης
Μαγκα το χρημα σε κανει να αλλαζεις μανα και πατερα ποσο μαλλον ομαδα.
Εμενα πλεον δεν με ενοχλουν αυτα.
Ο Αλβερτης πχ,δεν ηταν Παναθηναικος στα 16 του.
Ο Γιωργος που ξερουμε τι καπνο φουμαρει εχει την απεριοριστη αγαπη των οπαδων  του Ολυμπιακου,ο Σπανουλης ποτε δεν θα τον φτασει.
Το ιδιο προβλημα ειχαμε με τον Μπουρουση,κανεις απο την Θυρα 7 δεν τον ηθελε απο την αρχη και ειχαν παιχτει πολλα επεισοδια μεταξυ μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο Γιωργος που ξερουμε τι καπνο φουμαρει εχει την απεριοριστη αγαπη των οπαδων  του Ολυμπιακου,ο Σπανουλης ποτε δεν θα τον φτασει.
Το ιδιο προβλημα ειχαμε με τον Μπουρουση,κανεις απο την Θυρα 7 δεν τον ηθελε απο την αρχη και ειχαν παιχτει πολλα επεισοδια μεταξυ μας.
α ναι δεν διαφωνώ, αυτά συνέβαιναν πάντοτε εγώ απλώς επεσήμανα το φαινόμενο

στον Πρίντεζη αναφέρεσαι? :think:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε επειδη δεν εχω ιδεα,με το μπουρουση τι εχει παιχτει?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
φιλε επειδη δεν εχω ιδεα,με το μπουρουση τι εχει παιχτει?
πουτσες μπλε εδω δεν ειχανε προβλημα με τον βασιλοπουλο που ειναι βαζελος απο κουνια θα εχουνε με τον μπουρουση

Επισκέπτης
πουτσες μπλε εδω δεν ειχανε προβλημα με τον βασιλοπουλο που ειναι βαζελος απο κουνια θα εχουνε με τον μπουρουση
Ο Βασιλοπουλος απολαμβανει καποιου ειδους λατρεια απο τον κοσμο του Ολυμπιακου και δεν το ξερω?
Με τΟν Μπουρουση υπηρχε θεμα,αν δεν το ξερεις αστο

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ο Βασιλοπουλος απολαμβανει καποιου ειδους λατρεια απο τον κοσμο του Ολυμπιακου και δεν το ξερω?
Με τΟν Μπουρουση υπηρχε θεμα,αν δεν το ξερεις αστο
ο ματζαρης περσι ηταν με την φανελα του παναθηναικου βαρκελωνη και φετος αποθεωνετε
τον βασιλοπουλος τον "εσωσε¨απο την γκρινια της 7 οτι ηταν τραυματιας ουσιαστικα τα τελευταια 3 χρονια
αλλιως θα τον ειχε παρει και αυτον η μπαλα
οταν ηρθε ο παπανικολαου στον παναθηναικο σε καθε παιχνιδι ετρωγε πολυ γιουχα
με τον μπουρουση κατι ειχε ακουσει το αυτι μου πριν 1,5 χρονο αλλα δεν θυμαμαι
θα ρωτησω τον κουμπαρο μου που ειναι γνωστης της 7

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ο ματζαρης περσι ηταν με την φανελα του παναθηναικου βαρκελωνη και φετος αποθεωνετε
τον βασιλοπουλος τον "εσωσε¨απο την γκρινια της 7 οτι ηταν τραυματιας ουσιαστικα τα τελευταια 3 χρονια
αλλιως θα τον ειχε παρει και αυτον η μπαλα
οταν ηρθε ο παπανικολαου στον παναθηναικο σε καθε παιχνιδι ετρωγε πολυ γιουχα
με τον μπουρουση κατι ειχε ακουσει το αυτι μου πριν 1,5 χρονο αλλα δεν θυμαμαι
θα ρωτησω τον κουμπαρο μου που ειναι γνωστης της 7

Ο Μάντζαρης φέτος σας ψώλιασε αγωνιιστικά και σας έβριζε στην οροφή του πουλμαν.

Πρωτη φορα το ακουω,καπου το διαβασες η το ακουσες στο γηπεδο?

Ισχύει. Υπάρχουν και φωτογραφίες.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Πρωτη φορα το ακουω,καπου το διαβασες η το ακουσες στο γηπεδο?
scaled.php

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom