που ζεις...εχεις δει πολλες φορες να παιρνει ο ολυμπιακος αγωνες στο γηπεδο...
κατι ειδα την προηγουμενη τεταρτη
που ζεις...εχεις δει πολλες φορες να παιρνει ο ολυμπιακος αγωνες στο γηπεδο...
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!Χρήστο...και εγώ μαζί σου...ΕΓΩ κούπες στο κέρμα και στα χαρτιά δεν θέλω....όπως κάποιοι άλλοι με κάτι παίχτες τύπου...Τσίγκοφ που ξεσήκωσαν ολόκληρο νομό επειδή αγωνίστηκε...2 λεπτά....για εμένα πρέπει να μην καταθέσουν ένσταση...ανεξάρτητα απο την ήττα της ΑΕΚ...φυσικά παίζει και άλλο σενάριο...αν καταθέσει κανένας Εργοτέλης ή άλλη ομάδα που χαροπαλεύει....τότε αυτόματα δικαιώνονται ΟΛΟΙ....και εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα....ΕΜΕΙΣ όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε...τέτοιους βαθμούς δεν τους θέλουμε.....
οι αλλοι που κινδυνευουν σιγουρα θα κανουν...θιγονται αμμεσα...Χρήστο...και εγώ μαζί σου...ΕΓΩ κούπες στο κέρμα και στα χαρτιά δεν θέλω....όπως κάποιοι άλλοι με κάτι παίχτες τύπου...Τσίγκοφ που ξεσήκωσαν ολόκληρο νομό επειδή αγωνίστηκε...2 λεπτά....για εμένα πρέπει να μην καταθέσουν ένσταση...ανεξάρτητα απο την ήττα της ΑΕΚ...φυσικά παίζει και άλλο σενάριο...αν καταθέσει κανένας Εργοτέλης ή άλλη ομάδα που χαροπαλεύει....τότε αυτόματα δικαιώνονται ΟΛΟΙ....και εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα....ΕΜΕΙΣ όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε...τέτοιους βαθμούς δεν τους θέλουμε.....
γιατι δεν εφταιγε αυτο που χασαμε σημερα...χασαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!!!Εφόσον έχει γίνει μαλακία γιατί να μην κατατεθεί ενσταση???
ειχα προβλημα με την συνδεση,πεσαν πολλα μην και ωσπου να το στειλω περασν 5' χωρις να διαβασω αλλα ποστ.το συγκεκριμενο το παιρνω πισω,σιγουρα δεν εισαι ο μονος που βγαζει εμπαθεια,απλα επειδη εισαι μοντ με πειραζει καποιες φορες που εισαι αδικος με τον ολυμπιακο και ειμαι περηφανος που η ομαδα μου δεν κανει ενσταση,ενω θα ειχε καθε δικαιωμα να κανει.επιδειξη φαιρ πλει προς συμμορφωση ορισμενωνΜήπως είμαι ο μόνος φίλαθλος εδώ που βγάζει εμπάθεια για άλλη ομάδα???? Μην τροζαθούμε!!! ;)
γιατι δεν εφταιγε αυτο που χασαμε σημερα...χασαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!!!
χειροτερος της βροχοπουλου εχει γινει ο κοντοςοι αλλοι που κινδυνευουν σιγουρα θα κανουν...θιγονται αμμεσα...
ΥΓ Του Ντεμη παλι η διαιτησια του φταιει....ΑΝΤΕ ρε ΣΙΧΑΜΑ πια...δεν τον βαρεθηκατε ρε χανουμια?
Δεν τους θέλουμε ρε φίλε...πόσες φορές θα το πούμε....αν η ΕΠΟ στους προσθέσει...τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός???Να φύγει απο το πρωτάθλημα???Ας καταλαβαίνετε ρε παιδιά τί γράφουμε επιτέλους.....αυτονόητα είναι τα πράγματα.....Αν καταθέσουν άλλες ομάδες τους θέλεις δηλαδή ε? Το θέμα είναι πως έδωσε το οκ η ΕΠΟ ? εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας.
μα από ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη μεταγραφή το οκ το έδωσε και η διεθνείς ομοσπονδία.Αν καταθέσουν άλλες ομάδες τους θέλεις δηλαδή ε? Το θέμα είναι πως έδωσε το οκ η ΕΠΟ ? εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας.
οχι φιλε...ειπα δεν θελω ουτε μισο βαθμο εκτος γηπεδων....κι Ολυμπιακος Βαζελος να παιζε και να μην κατεβαινε ο βαζελος πχ να παιξει δεν θα θελα να το παρουμε στα χαρτια!!Αν καταθέσουν άλλες ομάδες τους θέλεις δηλαδή ε? Το θέμα είναι πως έδωσε το οκ η ΕΠΟ ? εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας.
ντροπη για τον περηφανο οπαδο αλλα βγαλε το ΚΑΝΑΤΕ...δεν την καναμε εμεις....χααχχαχαχααχ κανατε τελικα?ποσο πισω ειστε ρε?ειλικρινα σημερα και με την κινηση αυτη αν ημουν γαυρος θα ντρεπομουν....!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΠΑΔΟ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ)ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΟΚΚΛΑΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(ΟΛΩΝ)
εδω δεν ντρεπεστε για κυπελλο στο κερμα που εχετε παρει και μας λες για αυτο.ολοι εχουμε δηλωσει οτι δεν θελουμε βαθμους σε χαρτια δεν σου φτανει αυτο?χααχχαχαχααχ κανατε τελικα?ποσο πισω ειστε ρε?ειλικρινα σημερα και με την κινηση αυτη αν ημουν γαυρος θα ντρεπομουν....!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΠΑΔΟ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ)ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΟΚΚΛΑΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(ΟΛΩΝ)
σωστός.. και ο ΟΣΦΠ είτε κερδίσει είτε όχι την ένσταση.. θα φανεί, όπως και να'ναι, αδικημένος στα μάτια του κόσμου του οπότε θα περαστεί στο ντούκου η ήττα..γιατι δεν εφταιγε αυτο που χασαμε σημερα...χασαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!!!
οπως βλεπεις κανεις δεν εχει πει οτι χασαμε γιατι επαιξε αντικανονικα ο "ποντιος"αυτη η ηττα δεν περναει στο ντουκου με τιποτα,δεν μπορει τιποτα να μας αποπροσανατολισει απο το οτι ο ολυμπιακος σημερα θυμιζε ολυμπιακο καμινιων,εγω προσωπικα το βαζω στην 3αδα των χειροτερων παιχνιδιων που εχω δει με τον ολυμπιακοσωστός.. και ο ΟΣΦΠ είτε κερδίσει είτε όχι την ένσταση.. θα φανεί, όπως και να'ναι, αδικημένος στα μάτια του κόσμου του οπότε θα περαστεί στο ντούκου η ήττα..
..αν όντως έκανε πουστιά η καλαμαριά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρέπει να διεκδικίσει τους βαθμούς ο Ολυμπιακός αλλά αποκλείεται να μην το ήξερε αυτό η ΕΠΟ οπότε μάλλον για να αποπροσανατολίσουν το έφεραν στην επιφάνεια.