Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χρήστο...και εγώ μαζί σου...ΕΓΩ κούπες στο κέρμα και στα χαρτιά δεν θέλω....όπως κάποιοι άλλοι με κάτι παίχτες τύπου...Τσίγκοφ που ξεσήκωσαν ολόκληρο νομό επειδή αγωνίστηκε...2 λεπτά....για εμένα πρέπει να μην καταθέσουν ένσταση...ανεξάρτητα απο την ήττα της ΑΕΚ...φυσικά παίζει και άλλο σενάριο...αν καταθέσει κανένας Εργοτέλης ή άλλη ομάδα που χαροπαλεύει....τότε αυτόματα δικαιώνονται ΟΛΟΙ....και εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα....ΕΜΕΙΣ όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε...τέτοιους βαθμούς δεν τους θέλουμε.....
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χρήστο...και εγώ μαζί σου...ΕΓΩ κούπες στο κέρμα και στα χαρτιά δεν θέλω....όπως κάποιοι άλλοι με κάτι παίχτες τύπου...Τσίγκοφ που ξεσήκωσαν ολόκληρο νομό επειδή αγωνίστηκε...2 λεπτά....για εμένα πρέπει να μην καταθέσουν ένσταση...ανεξάρτητα απο την ήττα της ΑΕΚ...φυσικά παίζει και άλλο σενάριο...αν καταθέσει κανένας Εργοτέλης ή άλλη ομάδα που χαροπαλεύει....τότε αυτόματα δικαιώνονται ΟΛΟΙ....και εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα....ΕΜΕΙΣ όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε...τέτοιους βαθμούς δεν τους θέλουμε.....
οι αλλοι που κινδυνευουν σιγουρα θα κανουν...θιγονται αμμεσα...

ΥΓ Του Ντεμη παλι η διαιτησια του φταιει....ΑΝΤΕ ρε ΣΙΧΑΜΑ πια...δεν τον βαρεθηκατε ρε χανουμια?

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν καταθέσουν άλλες ομάδες τους θέλεις δηλαδή ε? Το θέμα είναι πως έδωσε το οκ η ΕΠΟ ? εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μήπως είμαι ο μόνος φίλαθλος εδώ που βγάζει εμπάθεια για άλλη ομάδα???? Μην τροζαθούμε!!! ;)
ειχα προβλημα με την συνδεση,πεσαν πολλα μην και ωσπου να το στειλω περασν 5' χωρις να διαβασω αλλα ποστ.το συγκεκριμενο το παιρνω πισω,σιγουρα δεν εισαι ο μονος που βγαζει εμπαθεια,απλα επειδη εισαι μοντ με πειραζει καποιες φορες που εισαι αδικος με τον ολυμπιακο και ειμαι περηφανος που η ομαδα μου δεν κανει ενσταση,ενω θα ειχε καθε δικαιωμα να κανει.επιδειξη φαιρ πλει προς συμμορφωση ορισμενων

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ένσταση του Ολυμπιακού, διεκδικεί τη νίκη με την Καλαμαριά!

Ένσταση υπέβαλε ο Ολυμπιακός κατά της συμμετοχής του Βάλνερ στον αγώνα του Καυταντζογλείου.

Ο Αυστριακός παίκτης αποκτήθηκε κατά την τρέχουσα περίοδο από δυο ομάδες της Σκωτίας, την Φόλκερ της Πρέμιερ και τη Χαμιλτον της Α΄ κατηγορίας. Έτσι η Καλαμαριά είναι η τρίτη ομάδα του στη ίδια σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς με ερώτημα τους στην ΟΥΕΦΑ είχαν εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της για την απόκτηση του παίκτη και τον ανακοίνωσαν αφού έλαβαν το σχετικό έγγραφο.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αποκτηθεί από τρεις ομάδες την ίδια αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να αγωνιστεί φορώντας διαδοχικά τη φανέλα τριών διαφορετικών συλλόγων κατά την ίδια πάντα σεζόν. Η ένσταση του Ολυμπιακού, αν γίνει δεκτή «βάζει φωτιά» στην κορυφή, αλλά και στην ουρά του πρωταθλήματος.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
εγω σημερα ειμαι με τη ''βροχοπουλου''
εχει τα δικια του :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οι αλλοι που κινδυνευουν σιγουρα θα κανουν...θιγονται αμμεσα...

ΥΓ Του Ντεμη παλι η διαιτησια του φταιει....ΑΝΤΕ ρε ΣΙΧΑΜΑ πια...δεν τον βαρεθηκατε ρε χανουμια?
χειροτερος της βροχοπουλου εχει γινει ο κοντος

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αν καταθέσουν άλλες ομάδες τους θέλεις δηλαδή ε? Το θέμα είναι πως έδωσε το οκ η ΕΠΟ ? εκεί είναι όλο το ζουμί της ιστορίας.
Δεν τους θέλουμε ρε φίλε...πόσες φορές θα το πούμε....αν η ΕΠΟ στους προσθέσει...τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός???Να φύγει απο το πρωτάθλημα???Ας καταλαβαίνετε ρε παιδιά τί γράφουμε επιτέλους.....αυτονόητα είναι τα πράγματα.....

Επισκέπτης
μα από ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη μεταγραφή το οκ το έδωσε και η διεθνείς ομοσπονδία.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
χααχχαχαχααχ κανατε τελικα?ποσο πισω ειστε ρε?ειλικρινα σημερα και με την κινηση αυτη αν ημουν γαυρος θα ντρεπομουν....!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΠΑΔΟ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ)ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΟΚΚΛΑΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(ΟΛΩΝ)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
οχι φιλε...ειπα δεν θελω ουτε μισο βαθμο εκτος γηπεδων....κι Ολυμπιακος Βαζελος να παιζε και να μην κατεβαινε ο βαζελος πχ να παιξει δεν θα θελα να το παρουμε στα χαρτια!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χααχχαχαχααχ κανατε τελικα?ποσο πισω ειστε ρε?ειλικρινα σημερα και με την κινηση αυτη αν ημουν γαυρος θα ντρεπομουν....!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΠΑΔΟ(ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ)ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΟΚΚΛΑΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!!

ντροπη για τον περηφανο οπαδο αλλα βγαλε το ΚΑΝΑΤΕ...δεν την καναμε εμεις....
αν εγινε κι ολας ετσι..μη βιαζεστε με την πρωτη μαλακια να το πεταξετε...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν έχει γίνει καμία ένσταση....μην ακούτε παπαριές...το αν γίνει δεν ξέρω...τώρα που μιλάμε δεν έχει γίνει τίποτα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

εδω δεν ντρεπεστε για κυπελλο στο κερμα που εχετε παρει και μας λες για αυτο.ολοι εχουμε δηλωσει οτι δεν θελουμε βαθμους σε χαρτια δεν σου φτανει αυτο?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
γιατι δεν εφταιγε αυτο που χασαμε σημερα...χασαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ!!!
σωστός.. και ο ΟΣΦΠ είτε κερδίσει είτε όχι την ένσταση.. θα φανεί, όπως και να'ναι, αδικημένος στα μάτια του κόσμου του οπότε θα περαστεί στο ντούκου η ήττα..

..αν όντως έκανε πουστιά η καλαμαριά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρέπει να διεκδικίσει τους βαθμούς ο Ολυμπιακός αλλά αποκλείεται να μην το ήξερε αυτό η ΕΠΟ οπότε μάλλον για να αποπροσανατολίσουν το έφεραν στην επιφάνεια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η ΠΑΕ Ολυμπιακος ΔΕΝ εχει καταθεσει και ΔΕΝ θα καταθεσει Ενσταση !!!!
Τωρα μιλαγα με Ανθρωπο της ΠΑΕ.....
Οποιος θελει το πιστευει...
θα το μαθετε αυριο ....

Ο Ολυμπιακος ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ Στο Γηπεδο και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ Παρει τους 3 βαθμους ....
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΒΑΘΜΟΙ!!!!
αυτα τα κανουν "αλλοι"
ΟΧΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σωστός.. και ο ΟΣΦΠ είτε κερδίσει είτε όχι την ένσταση.. θα φανεί, όπως και να'ναι, αδικημένος στα μάτια του κόσμου του οπότε θα περαστεί στο ντούκου η ήττα..

..αν όντως έκανε πουστιά η καλαμαριά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρέπει να διεκδικίσει τους βαθμούς ο Ολυμπιακός αλλά αποκλείεται να μην το ήξερε αυτό η ΕΠΟ οπότε μάλλον για να αποπροσανατολίσουν το έφεραν στην επιφάνεια.
οπως βλεπεις κανεις δεν εχει πει οτι χασαμε γιατι επαιξε αντικανονικα ο "ποντιος"αυτη η ηττα δεν περναει στο ντουκου με τιποτα,δεν μπορει τιποτα να μας αποπροσανατολισει απο το οτι ο ολυμπιακος σημερα θυμιζε ολυμπιακο καμινιων,εγω προσωπικα το βαζω στην 3αδα των χειροτερων παιχνιδιων που εχω δει με τον ολυμπιακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom