Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτος ο μαλακας που βγηκε κι εγραψε οτι καναμε ενσταση κι ο αλλος που εκρινε την ενσταση με κεφαλαια γραμματα να βγουν να γραψουν:
Ειμαι μαλακας και ψευτης.....
Δεν εχει γινει κατι τετοιο προς το παρον...ΨΕΥΤΕΣ!!!ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτος ο μαλακας που βγηκε κι εγραψε οτι καναμε ενσταση κι ο αλλος που εκρινε την ενσταση με κεφαλαια γραμματα να βγουν να γραψουν:
ξεχασες το λαγοι

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56145]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56145[/url]

και αντε και γα..σου μ@λ@κ@...καραγκιοζη το sportdog to λεει δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56145]http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56145[/url]

και αντε και γα..σου μ@λ@κ@...καραγκιοζη το sportdog to λεει δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου..
Και τα άλλα site γράφουν πως έχει δικαίωμα αλλά δεν έχει καταθέσει....βγάλε άκρη....
ΥΓ--->Μην βρίζεις...δεν σε έβρισε κανένας.....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
οπως βλεπεις κανεις δεν εχει πει οτι χασαμε γιατι επαιξε αντικανονικα ο "ποντιος"αυτη η ηττα δεν περναει στο ντουκου με τιποτα,δεν μπορει τιποτα να μας αποπροσανατολισει απο το οτι ο ολυμπιακος σημερα θυμιζε ολυμπιακο καμινιων,εγω προσωπικα το βαζω στην 3αδα των χειροτερων παιχνιδιων που εχω δει με τον ολυμπιακο
βεβαίως.. για εσένα και για αρκετούς άλλους είναι όντως έτσι τα πράγματα ..αλλά κάτσε να δεις τι θα λέει αύριο και η κοινή γνώμη που επηρεάζεται από φυλλάδες τύπου πρωταθλητή και derby

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βεβαίως.. για εσένα και για αρκετούς άλλους είναι όντως έτσι τα πράγματα ..αλλά κάτσε να δεις τι θα λέει αύριο και η κοινή γνώμη που επηρεάζεται από φυλλάδες τύπου πρωταθλητή και derby
μπα δεν το νομιζω,εγω το ειδα με 30 ολυμπιακους και το τι γαμοσταυριδι επεσε δεν λεγεται,τωρα αν βγουν και 10 αρρωστοι τι να πω?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του από την Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ και την διαιτησία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-3. «Δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου. Που να το κάνω; Στην πολιτεία; Ανύπαρκτη. Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρεία για να πεις ότι θα την κλείσεις. Με την απόδοση και τις εμφανίσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ, έπρεπε να είναι έξι βαθμούς μπροστά αυτή τη στιγμή. Εγώ θα συνεχίζω να πιστεύω ότι θα παίζουμε μαγικά για να κερδίσουμε και την διαιτησία και τη δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Λόγω μεγάλης αισιοδοξίας κορόιδευα τον εαυτό μου. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Το είχα βιώσει και ως παίκτης της ΑΕΚ. Εμείς αλλάζουμε ποδοσφαιριστές, ενισχύουμε την ομάδα και παρά τις περίεργες διαιτησίες συνεχίζουμε. Δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου. Στην Πολιτεία; Είναι ανύπαρκτη. Η ΑΕΚ δεν είναι προσωπική εταιρεία για πεις ότι θα την κλείσεις. Αφορά πολλούς. 3,5 χρόνια δεν το αγάπησα το ποδόσφαιρό όπως θα ήθελα. Εγώ νόμιζα ότι θα παίζουμε μαγικά και θα μπορούμε να ξεπερνάμε τις διαιτησίες και την δικαιοσύνη.

Πλέον, θα πρέπει να προσπαθούμε να τελειώνουμε αξιοπρεπώς κάθε ματς. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως γίνει το θαύμα. Με την απόδοση και τις εμφανίσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ, έπρεπε να είναι έξι βαθμούς μπροστά αυτή τη στιγμή. Θα ξεχαστεί η διαιτησία. Και μετά θα ασχολούμαστε γιατί μπήκε ο Παππάς στο ματς, γιατί έχασε το γκολ ο Μπλάνκο. Θα πρέπει να παίζουμε καλά να έχουμε πολύ κόσμο έτσι ώστε ο διαιτητής να δυσκολεύεται να αποφασίσει εις βάρος μας.

Και πέρσι η ΑΕΚ έπαιζε για τρεις μήνες εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι τα εισιτήρια ήταν λίγα. Αισθάνομαι και εγώ υπεύθυνος. Φέτος βάλαμε πολλά λεφτά, θέλαμε να ενισχυθούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όσο οι διοικήσεις κάποιων ομάδων έχουν σχέσειςμε κυβερνήσεις και δουλειές εκτός ποδοσφαίρου, αυτή θα είναι η κατάσταση. Το πώς θα συνεχίσουμε θα το δούμε. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό.

πηγή:sport-fm

Τάδε έφη:Ντέμης κύριοι....απίστευτα πράγματα...φταίει η διαιτησία και έβαλε λεφτά....τα έβαλε μέχρι και με την...πολιτεία!!!!Τον...Παπούλια ξέχασε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα διαβάστε τί ισχύει:

Ο κανονισμός της ΕΠΟ από εκεί και πέρα είναι σαφής. Το άρθρο 5 παράγραφος 4 αναφέρει: Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να εγγράφονται (μετεγγράφονται) μόνον σε τρία σωματεία το ανώτατο κατά τη διάρκεια της περιόδου από 1 Ιουλίου έως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής έχει δυνατότητα να αγωνισθεί σε επίσημους αγώνες μόνον για δύο σωματεία.

πηγή:sportime

Ανεξάρτητα αν θέλουμε ή όχι να κάνει ένσταση η ομάδα....

[move][size=20pt]ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ[/size][/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
podo δεν ξερω αν ακουσες αλλα την ερμηνεια την εδωσε μια χαρα ο Αλεξανδρης για τις δηλωσεις της κοντης δεσποινας....

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα διαβάστε τί ισχύει:

Ο κανονισμός της ΕΠΟ από εκεί και πέρα είναι σαφής. Το άρθρο 5 παράγραφος 4 αναφέρει: Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να εγγράφονται (μετεγγράφονται) μόνον σε τρία σωματεία το ανώτατο κατά τη διάρκεια της περιόδου από 1 Ιουλίου έως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής έχει δυνατότητα να αγωνισθεί σε επίσημους αγώνες μόνον για δύο σωματεία.

πηγή:sportime

Ανεξάρτητα αν θέλουμε ή όχι να κάνει ένσταση η ομάδα....

[move][size=20pt]ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ[/size][/move]

υπαρχει εννομο συμφερον απο πολλες ομαδες...
σιγουρα τα μελετουν οι νομικοι αν ειναι παρανομο...
τελος για την καλαμαρια η α εθνικη μαλλον

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
podo δεν ξερω αν ακουσες αλλα την ερμηνεια την εδωσε μια χαρα ο Αλεξανδρης για τις δηλωσεις της κοντης δεσποινας....
Ναι...άκουσα.....δεν χρειάζεται να τα πεί κάποιος...για τα αυτονόητα θα μιλάμε???

υπαρχει εννομο συμφερον απο πολλες ομαδες...
σιγουρα τα μελετουν οι νομικοι αν ειναι παρανομο...
τελος για την καλαμαρια η α εθνικη μαλλον

Φίλε...εμένα με ενδιαφέρει η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ να μην κινηθεί....δεν μπορώ να μιλήσω για π.χ Εργοτέλη,Βέροια,Λάρισα,ΟΦΗ κ.α.........οι οπαδοί του Θρύλου είναι περήφανοι...δεν τα γουστάρουν αυτά....δεν είδες οπαδούς άλλων ομάδων που λένε..''γιατί να μην γίνει???αν είναι νόμος???''...και μιλάμε για οπαδούς του ΠΑΟ.....αυτή είναι η διαφορά....

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ναι...άκουσα.....δεν χρειάζεται να τα πεί κάποιος...για τα αυτονόητα θα μιλάμε???

Φίλε...εμένα με ενδιαφέρει η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ να μην κινηθεί....δεν μπορώ να μιλήσω για π.χ Εργοτέλη,Βέροια,Λάρισα,ΟΦΗ κ.α.........οι οπαδοί του Θρύλου είναι περήφανοι...δεν τα γουστάρουν αυτά....δεν είδες οπαδούς άλλων ομάδων που λένε..''γιατί να μην γίνει???αν είναι νόμος???''...και μιλάμε για οπαδούς του ΠΑΟ.....αυτή είναι η διαφορά....

κανενας γαυρος δεν γουσταρει...
αλλα το ποδοσφαιρο σημερα ειναι Α.Ε
αυτο ειναι το κακκο

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Να και η θέση του Απόλλων Καλαμαριάς...(Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας)

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει ότι η μετεγγραφή και η χρησιμοποίηση του διεθνούς αυστριακού επαγγελματία ποδοσφαιριστή Roman Wallner είναι καθ όλα νόμιμη, σύμφωνα με το πλαίσιο κανονισμών μετεγγραφών της FIFA.

Συγκεκριμένα, η FIFA δεν αναγνωρίζει τον οποιονδήποτε δανεισμό, που επιτελείται κατά τη διάρκεια του ίδιου αγωνιστικού εξαμήνου της ίδιας αγωνιστικής σεζόν, ως μετακίνηση – μετεγγραφή. Αυτό σημαίνει, για τη συγκεκριμένη υπόθεση του ποδοσφαιριστή μας Roman Wallner, ότι ο δανεισμός του από την Falkirk (Α Εθνική Σκωτίας) στην οποία ανήκε από το καλοκαίρι του 2007 και αγωνίστηκε μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 και κατόπιν δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Hamilton (Β Εθνική Σκωτίας) μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, δεν υπολογίζεται από τη FIFA ως δύο μετακινήσεις – μετεγγραφές, αλλά ως μία.

Γιαυτό ακριβώς το λόγο, η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς εξετάζοντας πολύ προσεκτικά με το διοικητικό και νομικό επιτελείο της την συγκεκριμένη υπόθεση πριν την υπογραφή συμβολαίου με τον συγκεκριμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή και παίρνοντας ταυτόχρονα επίσημες οδηγίες και κατευθύνσεις από FIFA, UEFA και ΕΠΟ, προχώρησε στην ολοκλήρωση της απόκτησης του τον Ιανουάριο του 2008.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
«Ναι» στην Εθνική από Στολτίδη
Θετικά αναμένεται να απαντήσει ο Ιεροκλής Στολτίδης στην κλήση του Ότο Ρεχάγκελ για τα φιλικά της Εθνικής ομάδας με την Τσεχία και την Φινλανδία. «Θα πάω τελικά στην Εθνική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να με τιμωρήσουν», είπε ο 33χρονος μέσος του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Επισκέπτης
«Θα πάω τελικά στην Εθνική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να με τιμωρήσουν», είπε ο 33χρονος μέσος του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ναι ε? Για να μην τον τιμωρήσουν!! Εγώ θα του έλεγα "Εντάξει λεβέντη μου, δεν πειράζει. Κάτσε σπιτάκι σου αφού φοβάσαι μην σε τιμωρήσουν".

Κι αυτό θα έλεγα στον κάθε παίκτη αν απαντούσε έτσι...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μαλακία απάντηση έδωσε........δημόσια.

Stories

Νέο!