Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Έχεις ακούσει σε άλλη χώρα να δίνει το ΟΚ η ομοσπονδία για παίχτη και μετά να υπάρχει πρόβλημα????
δεν ξερω μαν...δεν εχω ιδεα ποιος και τι εγινε ακριβως...μολις μαθω θα εχω αποψη...
προς το παρον συμφνω με αυτο...
ΔΕΝ Ενδιαφερει τι λεει ο κανονισμος και αν προβλεπετε μηδενισμος
ΔΕΝ θελω πρωταθλημα στα χαρτια αλλα στο ΓΗΠΕΔΟ!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΤΣΙ!!!!!
ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ!!!!!

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Υπογράφει ο Βάλνερ στον Απόλλωνα

Τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στην περίπτωση του Αυστριακού, Ρόμαν Βάλνερ, ξεπερνιούνται και όπως όλα δείχνουν το 25χρονος επιθετικός θα υπογράψει (ίσως ακόμη και σήμερα) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι "κοκκινόμαυροι" πραγματοποίησαν χθες αρκετές επαφές με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το αν έχει τελικά το δικαίωμα να υπογράψει στον Απόλλωνα ο ποδοσφαιριστής. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη νομοθεσία δεν ισχύει σε Αγγλία, Σκοτία και Ουαλία και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρόβλημα να υπογράψει στην ομάδα ο Βάλνερ (που προπονήθηκε και χθες με την ομάδα). Το γεγονός αυτό θα οριστικοποιηθεί κατά τα φαινόμενα σήμερα. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία στον οικονομικό τομέα και σήμερα ή αύριο ο Αυστριακός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα έχει διάρκεια 18 μηνών.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δεν θελω νικη στα χαρτια,αλλα τι σημαινει οτι οι ομαδες μπορουν να παρανομουν και να μην τιμωρουντε επειδη την παρανομια την εκαναν με τον ολυμπιακο?καταλαβαινεις οτι βγαζεις κομπλεξ?

Καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις και καταλαβαίνεις ΟΤΙ θες όπως συνήθως? Γιατί όλοι οι άλλοι κατάλαβαν κανονικά??? Σκέψου λίγο.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά πρέπει να πω ένα μπράβο στην διοίκηση του που από ότι μαθαίνω δεν σκοπεύει καν να κάνει ένσταση για το θέμα με την παίκτη της καλαμαριάς.Αυτό είναι το πραγματικό fair play για μένα.... 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυστριακός επιθετικός πραγματοποίησε κόντρα στους Πειραιώτες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (αντικαταστάθηκε στο 78' από τον μετέπειτα σκόρερ Μπάρκογλου), όμως η συμμετοχή του φαίνεται να είναι αντικανονική, καθώς έχει ήδη φορέσει μέσα στη σεζόν τη φανέλα δύο άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τη σεζόν αγωνιζόμενος για λογαριασμό της σκωτσέζικης Φόλκερκ (αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια), ενώ στη συνέχεια παραχωρήκε δανεικός σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στη Σκωτία, την Χάμιλτον, με την οποία έπαιξε σε τέσσερις αγώνες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματα πως δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί -βάση κανονισμού- με τη φανέλα τρίτης διαφορετικής ομάδας την ίδια σεζόν, με την Καλαμαριά να κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση κατά της αντικανονικής συμμετοχής του παίκτη εντός 48ωρών (δεν έχουν καταθέσει ακόμα ένσταση αλλά αναμένεται να το κάνουν) και σε περίπτωση που δικαιωθούν από την αθλητική δικαιοσύνη, τότε οι "Πόντιοι" κινδυνεύουν όχι μόνο με μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και με αφαίρεση βαθμών.

Δικαίωμα επίσης να καταθέσει ένσταση κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει και τρίτη ομάδα, η οποία να θεωρεί ότι βλάπτονται τα συμφέροντά της με τους τρεις αυτούς κερδισμένους βαθμούς από πλευράς "Ποντίων".

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε κανονικά δελτίο στον παίκτη προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, ενώ "κλειδί" στην έκβαση αυτής της διαφαινόμενης δικαστικής "διαμάχης" είναι το αν θεωρείται ότι ο δανεισμός ενός παίκτη από μία ομάδα σε μία άλλη (στην περίπτωση του Βάλνερ από την Φόλκερκ στη Χάμιλτον) λογίζεται ως κανονική μεταγραφή.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!!!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά πρέπει να πω ένα μπράβο στην διοίκηση του που από ότι μαθαίνω δεν σκοπεύει καν να κάνει ένσταση για το θέμα με την παίκτη της καλαμαριάς.Αυτό είναι το πραγματικό fair play για μένα.... 
συμφωνω καιγω.

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυστριακός επιθετικός πραγματοποίησε κόντρα στους Πειραιώτες το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (αντικαταστάθηκε στο 78' από τον μετέπειτα σκόρερ Μπάρκογλου), όμως η συμμετοχή του φαίνεται να είναι αντικανονική, καθώς έχει ήδη φορέσει μέσα στη σεζόν τη φανέλα δύο άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τη σεζόν αγωνιζόμενος για λογαριασμό της σκωτσέζικης Φόλκερκ (αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια), ενώ στη συνέχεια παραχωρήκε δανεικός σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στη Σκωτία, την Χάμιλτον, με την οποία έπαιξε σε τέσσερις αγώνες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματα πως δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί -βάση κανονισμού- με τη φανέλα τρίτης διαφορετικής ομάδας την ίδια σεζόν, με την Καλαμαριά να κινδυνεύει να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση κατά της αντικανονικής συμμετοχής του παίκτη εντός 48ωρών (δεν έχουν καταθέσει ακόμα ένσταση αλλά αναμένεται να το κάνουν) και σε περίπτωση που δικαιωθούν από την αθλητική δικαιοσύνη, τότε οι "Πόντιοι" κινδυνεύουν όχι μόνο με μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και με αφαίρεση βαθμών.

Δικαίωμα επίσης να καταθέσει ένσταση κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει και τρίτη ομάδα, η οποία να θεωρεί ότι βλάπτονται τα συμφέροντά της με τους τρεις αυτούς κερδισμένους βαθμούς από πλευράς "Ποντίων".

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε κανονικά δελτίο στον παίκτη προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, ενώ "κλειδί" στην έκβαση αυτής της διαφαινόμενης δικαστικής "διαμάχης" είναι το αν θεωρείται ότι ο δανεισμός ενός παίκτη από μία ομάδα σε μία άλλη (στην περίπτωση του Βάλνερ από την Φόλκερκ στη Χάμιλτον) λογίζεται ως κανονική μεταγραφή.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!!!!!!

που ζεις...εχεις δει πολλες φορες να παιρνει ο ολυμπιακος αγωνες στο γηπεδο...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
chris εχεις αρχιδια.....εγω αυτο εχω να πω.....!!!

ντροπη και αισχος να κανετε ενσταση.....

γκαγκατση @#$%%^$% ας μην εκδιδες το δελτιο....τι σου φταιει η ομαδα ρε ασχετε?παρε πουλο απο το ποδοσφαιρο επιτελους......!!!!

αν ειναι δυνατον να εκδιδει το δελτιο η επο και μετα να ζητουν την τιμωρια της ομαδας....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Χρήστο...και εγώ μαζί σου...ΕΓΩ κούπες στο κέρμα και στα χαρτιά δεν θέλω....όπως κάποιοι άλλοι με κάτι παίχτες τύπου...Τσίγκοφ που ξεσήκωσαν ολόκληρο νομό επειδή αγωνίστηκε...2 λεπτά....για εμένα πρέπει να μην καταθέσουν ένσταση...ανεξάρτητα απο την ήττα της ΑΕΚ...φυσικά παίζει και άλλο σενάριο...αν καταθέσει κανένας Εργοτέλης ή άλλη ομάδα που χαροπαλεύει....τότε αυτόματα δικαιώνονται ΟΛΟΙ....και εκεί δεν μπορεί να γίνει τίποτα....ΕΜΕΙΣ όμως δεν πρέπει να καταθέσουμε...τέτοιους βαθμούς δεν τους θέλουμε.....

Επισκέπτης
Υπογράφει ο Βάλνερ στον Απόλλωνα

Τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στην περίπτωση του Αυστριακού, Ρόμαν Βάλνερ, ξεπερνιούνται και όπως όλα δείχνουν το 25χρονος επιθετικός θα υπογράψει (ίσως ακόμη και σήμερα) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι "κοκκινόμαυροι" πραγματοποίησαν χθες αρκετές επαφές με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το αν έχει τελικά το δικαίωμα να υπογράψει στον Απόλλωνα ο ποδοσφαιριστής. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη νομοθεσία δεν ισχύει σε Αγγλία, Σκοτία και Ουαλία και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρόβλημα να υπογράψει στην ομάδα ο Βάλνερ (που προπονήθηκε και χθες με την ομάδα). Το γεγονός αυτό θα οριστικοποιηθεί κατά τα φαινόμενα σήμερα. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία στον οικονομικό τομέα και σήμερα ή αύριο ο Αυστριακός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα έχει διάρκεια 18 μηνών.
αν έχει δώσει την συγκατάθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας τότε η μεταγραφή δανεισμός είναι έγκυρη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καταλαβαίνεις ότι διαβάζεις και καταλαβαίνεις ΟΤΙ θες όπως συνήθως? Γιατί όλοι οι άλλοι κατάλαβαν κανονικά??? Σκέψου λίγο.
ωσπου να στειλω το μην περασαν 5 λεπτα,σε παρεξηγησα το παιρνω πισω γι'αυτο και το σβησα,απλα γενικα βγαζεις μια εμπαθεια για τον θρυλο και με παρεσυρε μολις διαβασα α ρε γκαγκατση

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ωσπου να στειλω το μυν περασαν 5 λεπτα,σε παρεξηγησα το παιρνω πισω γι'αυτο και το σβησα,απλα γενικα βγαζεις μια εμπαθεια για τον θρυλο και με παρεσυρε μολις διαβασα α ρε γκαγκατση

Μήπως είμαι ο μόνος φίλαθλος εδώ που βγάζει εμπάθεια για άλλη ομάδα???? Μην τροζαθούμε!!! ;)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εφόσον έχει γίνει μαλακία γιατί να μην κατατεθεί ενσταση???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom