Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ο χοντρος του λιμανιου παντως ειμαι μαγκας και βαζει λεφτα..

ο χοντρος ο δικος σας ο ασιμοσεμετσακα σας δουλευει τοσο καιρο.. και γελανε και οι πετρες  :2funny: :2funny:

μαφιόζος είναι ο μαρινάκης αλλά το δέχεστε οι γαύροι γιατί σας συμφέρει.. ξεχάσατε τα περσινά με σισέ;;;;  ξεχάσατε που καταστρέψατε την αεκ το 08;;;; δόξα και τιμή σε κόκκαλη και πόλντο

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ελα να σου πω με τι χαιρομε παπαρα !!!

Kαι τωρα παρε το πρωταθλημα σου και βαλτε το στον πατο σας !!!! :birdman: :birdman: :birdman:

γιατι βριζεις ρε αδερφε ? Στα λογια μου ερχεσαι. Ποσταρεις τις χαρες σου. Απο το 1997, στο 2010 και μετα το 2012. Αυτο ειπα κι εγω. Οταν οι χαρες σου ειναι "στιγμες" μεσα στα χρονια, χαιρεσαι με τις ηττες του γαυρου που ειναι δεδομενες καθε χρονο.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
κανα πιο παλιο δεν εχεις να βαλεις? τοτε με το 0-3 που βαζατε τιμωρημενο παικτη να παιξει? χαχαχαχχαχαχαχα σε λιγο θα πεις οτι εισαι και εσυ ευρω-πεος σαν τον ζελα..
Σωπα ρε γαμηκουλα της Ευρωπης ..... εκτος απο την Αρσεναλ δηλαδη τα αλλα ειναι παλια??? Εκτος αν μετρανε μονο οι δικες σας σουπερ νικες εκτος εδρας στην Ευρωπη ..... :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειναι ο ΄΄μαγκας΄΄ που σας αξιζει ρε προβατα ο...Περαιωτης,ψευτοτσαμπουκαδες σε φυσουνες αλλα προσφατα κ στο...υπουργειο.Εχωσε λεφτα ναι αλλα χεσμενος απτο -5 να τα μπλοκα που θα ζηλευε κ ο Κοκκαλης,ΒοσκοΚουκουλακιδες-τιμωρια ΟΑΚΑ-αναβολη αγωνιστικης -αναβολη εμβολιμης να ξεκουραστει ο Λεβαδειακος κτλ κτλ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

αααααααααααααααααααααχαχααχχααχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τετοια φαρα ειστε ρε, τετοια βρωμοφαρα σαν εσας τους βαζελους δεν εχω ξαναδει..

ρε εσεις δεν λεγατε πριν καιρο, να περασει ο γαυρος στους 8 να ειναι κουρασμενος με εμας και να τον κερδισουμε?
θα σου βρω την εφημεριδα, και μαλιστα το ειχαν γραψει και οι δυο, και ντερμπι, και πρασινη..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε σύγγαυροι, που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί; Σε πιο λαγούμι ήσασταν κρυμμένα βρε κακόμοιρα και είδατε φως;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε σύγγαυροι, που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί; Σε πιο λαγούμι ήσασταν κρυμμένα βρε κακόμοιρα και είδατε φως;

δυστηχως μεχρι το 80...

γιατι οπου και αν πηγαινα.. ολοι οι βαζελοι ηταν με κατεβασμενα τα μουτρα

αυριο θα πετανε απο πελαγη ευτιχιας ( ειμαι τοσο νευριασμενος που κανω ελεινα ορθογραφικα, οχι οτι αλλες φορες τα γραφω καλυτερα :grin:)

θα τους κοπει η ουρα την κυριακη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ειναι ο ΄΄μαγκας΄΄ που σας αξιζει ρε προβατα ο...Περαιωτης,ψευτοτσαμπουκαδες σε φυσουνες αλλα προσφατα κ στο...υπουργειο.Εχωσε λεφτα ναι αλλα χεσμενος απτο -5 να τα μπλοκα που θα ζηλευε κ ο Κοκκαλης,ΒοσκοΚουκουλακιδες-τιμωρια ΟΑΚΑ-αναβολη αγωνιστικης -αναβολη εμβολιμης να ξεκουραστει ο Λεβαδειακος κτλ κτλ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
συνέχεια τα ίδια και τα ίδια..ο <<καπετάνιος>> που απειλούσε με πιστόλια ήταν άγιος? η ζωή είναι άδικη..το ποδόσφαιρο και όλα τα σπορ είναι για ορισμένους επιχείρηση, για άλλους ένα απλό θέαμα και για τους ηλίθιους και εγκεφαλικά νεκρούς ιδέα! μέχρι και ο ανύπαρκτος Πανιώνιος ασέλγησε στην Καλονή για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε παοκτζη ποσα τρως καθε χρονο απο τον θρυλο θα μου πεις? οσα διπλα εχουμε εμεις στην ευρωπη εκτος εδρας εχεις εσυ συνολικα στην ευρωπη εντος εκτος με προκριματικα..γιατι ομιλους δεν πας και ποτε..ουτε καν γιουροπα..καθε χρονο τρως 3αρες και 4αρες..σταματα λιγο..

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Sorry ρε παιδια αλλα αν μπορει καποιος Παναθηναικος ας μου απαντησει. Δε θα παω κοντρα σε οτιδηποτε λετε για τις βρωμιες του Ολυμπιακου και τον πολεμο που δεχεται ο ΠΑΟ. Ετσι κι αλλιως δε θα βρουμε ποτε ακρη με αυτα. Αλλα εχω μια ερωτηση :
Ειλικρινα δεν καταλαβαινετε την ξευτιλα μεσα σε ολα τα υπολοιπα να αναφερετε εσεις και ο επισημος ΠΑΟ με ανκοινωση το οτι παιξατε με το Λεβαδειακο ξεκουραστο ?
Δε ντραπηκατε οταν το ειδατε σε επισημη ανακοινωση ?
Μαζι σας κι εγω  για τις αναβολες, μαζι σας για τη διαιτησια, μαζι σας για τις τιμωριες, ας πουμε οτι για ολα αυτα αυτα εχετε δικιο. Για τον ξεκουραστο ΛΕβαδειακο, μα την Παναγια νομιζα οτι ηταν φαρσα οταν το ειδα. Ρε, Παναθηναικος ειστε ρε, αυτος που λετε, ο Ευρωπαιος, ο πρωταθλητης, ο καλυτερος κλπ. ΟΚ, η βρωμια του Ολυμπιακου σας στερει τα πρωταθληματα. Αλλα σα δικαιολογια τον ξεκουραστο Λεβαδειακο ? Πως καταντησατε ετσι ρε ?  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι ναι ναι

η βρωμια του ολυμπιακου φταει που απο το +5 που τραγουδαγανε θα πανε στο -7 την κυριακη

πανηγυριζαν ηδη το πρωταθλημα

καθε ματσ το περνανε στο 85 με 1-0..

θελουν και πρωταθλημα

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ρε παοκτζη ποσα τρως καθε χρονο απο τον θρυλο θα μου πεις? οσα διπλα εχουμε εμεις στην ευρωπη εκτος εδρας εχεις εσυ συνολικα στην ευρωπη εντος εκτος με προκριματικα..γιατι ομιλους δεν πας και ποτε..ουτε καν γιουροπα..καθε χρονο τρως 3αρες και 4αρες..σταματα λιγο..

Τελικα ειστε γκεμπελισκοι επαγκελματιες ρε πουστη μου. Πριν λιγο καιρο οι λεξεις διπλο στην Ευρωπη και Γαυρος ηταν

απο τα καλυτερα ανεκδοτα ρε μαρινακηδες, αραξε λιγο στην σουπερλιγκα σου γιατι ξεμυτησες μια χρονια Ευρωπη και νομηζεις οτι

εισαι κατι σαν Barcelona..... Και πιστεψε μαλακια ειπες δεν σου βγαινει ο λογαργιασμος σου !!!    :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

1993–94 Olympiacos – Botev Plovdiv 5–1
2008–09 Olympiacos – Nordsjælland 5–0
2008–09 Olympiacos – Benfica        5–1
2008–09 Olympiacos – Hertha Berlin 4–0
2010–11 Besa Kavajë – Olympiacos 0–5
2010–11 Olympiacos – Besa Kavajë 6–1
1968–69 Olympiacos – Dunfermline Athletic 3–0
1986–87 Olympiacos – Union Luxembourg 3–0
1986–87 Union Luxembourg – Olympiacos 0–3
1992–93 Chornomorets Odesa – Olympiacos         0–3
1974–75 Olympiacos – Anderlecht 3–0
1997–98 Olympiacos – Slavia-Mozyr 5-0
2002–03 Olympiacos – Bayer Leverkusen 6–2
2003–04 Olympiacos – Galatasaray 3–0
2007–08 Olympiacos – Werder Bremen 3–0
2011-12 Olympiacos – Borussia Dortmund 3–1
1972–73 Cagliari – Olympiacos        0–1
1972–73 Olympiacos – Tottenham Hotspur 1-0
1999-00 Juventus – Olympiacos        1–2
2008–09 Olympiacos – Benfica        5–1
2008–09 Olympiacos – Hertha Berlin 4–0
1974–75 Olympiacos – Celtic        2–0
1974–75 Olympiacos – Anderlecht 3–0
1983–84 Olympiacos – Ajax        2–0
1983–84 Olympiacos – Benfica        1–0
1997–98 Olympiacos – Porto        1–0
1998–99 Olympiacos – Ajax        1–0
2000–01 Olympiacos – Valencia        0-1
2002–03 Olympiacos – Bayer Leverkusen 6-2
2003–04 Olympiacos – Galatasaray 3–0
2004–05 Olympiacos – Liverpool        1-0
2004–05 Olympiacos – Monaco        1-0
2005–06 Olympiacos – Real Madrid 2–1
2007–08 Werder Bremen – Olympiacos 1–3
2007–08 Lazio – Olympiacos        1–2
2007–08 Olympiacos – Werder Bremen 3–0
2009–10 Olympiacos – Arsenal        1–0
2011-12 Olympiacos – Arsenal        3–1
1971–72 Dynamo Moscow – Olympiacos 1–2
1992–93 Monaco – Olympiacos        0–1

και αλλες τοσες νικες στην ευρωπη με μαρσειγ ρουμπιν ντορτμουντ..αμετρητες σε σχεση με τον παοκ που ειναι στα δακτυλα του ενος χεριου..ασε στα μεταξυ μας

βαριεμε να βαλω αλλα..παλι εχετε νικες εναντιων μας μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τελικα ειστε γκεμπελισκοι επαγκελματιες ρε πουστη μου. Πριν λιγο καιρο οι λεξεις διπλο στην Ευρωπη και Γαυρος ηταν

απο τα καλυτερα ανεκδοτα ρε μαρινακηδες, αραξε λιγο στην σουπερλιγκα σου γιατι ξεμυτησες μια χρονια Ευρωπη και νομηζεις οτι

εισαι κατι σαν Barcelona..... Και πιστεψε μαλακια ειπες δεν σου βγαινει ο λογαργιασμος σου !!!    :2funny: :2funny: :2funny:

ενω εσεις εχετε σοβαρη ομαδα στην ευρωπη..εχετε πετυχει πολλα...εγω δεν ειπα οτι εχω ομαδα στην ευρωπη εσυ τα λες αυτα..αλλα ολοι σε ξερουν στην ευρωπη για ομαδα που την εχουν για προπονηση

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μεγαλε ποσα θες να μας τρελανεις???

απο τα 40 ματς μου αναφερεις πιο πανω τα 32 ειναι μεσα στην εδρα σας και τα 25 με τα ασπρα χοματα της ευρωπης!!!!

Οκ μαλλον τζαμα μιλαω η δεν θες να καταλαβεις, εχεις την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης η Barcelona ακουει ολυμπιακος και

κανει τα κακα της, κανονικα πρεπει να σας δωσουν ολες τις κουπες για τα επομενα 25 χρονια.

Καληνυχτα και καλο ταξιδι στο Βουκουρεστι.........

Υ.γ και εγω εχω να ποσταρω αρκετες νικες μας επι της ομαδας σου, μια μαλιστα με σκορ ασυληπτο για σενα  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι μωρε αφου εσεις ειστε η μπαρτσελονα..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η μαρσειγ η σοσο η βερντερ η λατσιο η ρουμπιν κλπ ηταν τα ασπρα χωματα..ασε μας ρε φιλε..εμεις καθε χρονο που σας νικαμε αμετρητες νικες !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Λαγοι χαρουλες βλεπω ε? Γαμησατε παλι με ξενη πουτσα.Βγαλτε γλωσσα αιωνιοι δευτεροι τοση μεγαλη οση η πουτσα που θα φατε την κυριακη.
Φετος παλι αραγμα στη σεζ λονγκ θα εχει απο τον αυγουστο.Το ρεκορακι σας 2 αποκλεισμους μεχρι 15αυγουστο δεν μπορειτε να το σπασετε ουτε εσεις.
ΧΑΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΙ.

Πουτσα και [size=19pt]ερανο[/size] την κυριακη να σας σωσουμε γιατι εισαστε το πουτανακι μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για κλάματα..Χωρίς δυνάμεις,χωρίς πάθος..Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω..
Και φυσικά ό,τι και να γίνει στη συνέχεια φέτος η χρονιά θα είναι πετυχημένη μόνο οικονομικά (αν πάρει πρωτάθλημα).Αγωνιστικά το να παίρνεις πρωτάθλημα με ΠΑΟ,ΑΕΚ νεκρούς και όλες τις υπόλοιπες ομάδες ανύπαρκτες δε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη παρά μόνο από φανατικούς οπαδούς.
φίλε δεν θα συμφωνήσω
δεν είδα όλο το ματς - είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και φευγαλέα, έκανα και άλλο πράγμα ταυτόχρονα.
ΑΛΛΑ
για μένα φέτος όλα χάθηκαν στον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ. Από κει και πέρα, για αυτούς που σήμερα κάνουνε καζούρα, ας σκεφτούνε (καλά λέμε και κανένα αστείο) ποια ομάδα έδωσε φέτος βαθμούς στο ελλ. ποδόσφαιρο ώστε να μπορούνε να βγαίνουνε και οι άλλοι του χρόνου Ευρωπη

Από κει και πέρα...
εγώ θεωρώ τη φετινή χρονιά μια χαρά. Ειδικά το να περιμένουνε στραβή στην Ευρώπη όλοι οι άλλοι για να μου κάνουνε καζούρα....γαμώ τα γέλια.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Α ρε Βαλβερδε που σε ζητησε και η Μπαρτσελονα για τα
πλυντηρια ρε μεγαλε.
Αβαντα απο τους μιζαδορους για να σε κρατησει ο Πιγκουινος.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
με καλο παρεακι κατεβηκα χθες στον ναο αυτα που ειδα δεν γινονται στο 1ο ημιχρονο ολα εδειχναν οτι θα κερδισουμε και με μεγαλο σκορ στο 2ο μπηκε στο γηπεδο αλλη ομαδα χωρις δυνσμη,παθος χωρις αρχη και τελος αυτα δεν γινονται ουτε στα εργα λες και δεν ηθελαν να προκριθουν.ο κοσμος τρελαθηκε δεν πιστευαμε στα ματια μας.στεναχωρηθηκαμε αλλα μπορει νσ μας βγει σε καλο γιατι ειχαμε ψωνιστει ολοι κοσμος και παιχτες και αυτη η ομαδα μονο με τσαμπουκα τοσα χρονια εγινε θρυλος τα ψωνιλικια ειναι για αλλους .προς αλλοθρησκους βριστε ελευθερα δεν μασαμε απλα δειχνετε ποσο γραφικοι και μικροψυχοι ειστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom