Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Υψηλές παρουσίες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ παρακολούθησε από τις σουίτες και ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως Βασιλιάς στην πρώτη του παρουσία στο Καραϊσκάκης είδε τον αγώνα με την Μέταλιστ από τις σουίτες του Φαληρικού γηπέδου και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ισίδωρο Κούβελο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Υψηλές παρουσίες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ παρακολούθησε από τις σουίτες και ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Ο τέως Βασιλιάς στην πρώτη του παρουσία στο Καραϊσκάκης είδε τον αγώνα με την Μέταλιστ από τις σουίτες του Φαληρικού γηπέδου και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ισίδωρο Κούβελο.
πω τον πουστη τον εξαδαχτυλο χειροτερος απο το μητσοτακη ειναι :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κοίτα φέτος στην Ευρώπη ήταν η ευκαιρία για κάτι πάρα πολύ καλό και την κλωτσήσαμε.
Θα ειμασταν στους 8, με μεγαλα φαβορι εκτος διαργανωσης.
Και η μαλακια ηταν οτι ειμασταν καλλιτεροι απο τον αντιπαλο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πώς λέμε "Βασιλικό τσιμπούκι"...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι οι αλλες 7 ομαδες ηταν του χεριου του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• fanela.jpg
    fanela.jpg
    191,6 KB · Εμφανίσεις: 18

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Έτσι ακριβώς. Απορώ αν σε κάτι τέτοιες χρονιές δεν μπορείς να προχωρήσεις στην Ευρώπη και να διεκδικήσεις έναν ευρωπαικό τίτλο τότε πότε; Πραγματικά σήμερα μας πίκρανε η αγαπημένη μας όμαδα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γεια σας παιδιά. Είμαι οπαδός του ολυμπιακού και πήρα εισητήριο για τον τελικό στο Βουκουρέστι. Τώρα μου φαίνεται λίγο χαζό αυτό που έκανα αλλά όταν στα πρω...τοσέλιδα και στα site μου λέγανε ότι θα παω τελικό μου φαινόταν πολύ λογικό και είπα να προλάβω να πιάσω τις καλές τις θέσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει παρακαλείται να μου στείλει μέιλ στο eimaiprobato@yahoo.gr. Σας ευχαρίστω πολύ καληνύχτα σας.

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλύτεροι από τον αντίπαλο από που και ως που ρε μάγκες? δουλευόμαστε? καλό πρώτο ημίχρονο έκανε ο ολυμπιακός. από κει και πέρα η μεταλιστ έπαιξε καλύτερα. Αν είχε κερδίσει και το πέναλντι θα κλαίγατε τώρα. Δεν πειράζει, γυρίζετε με ψηλά το κεφάλι στη σούπερ λίγδα για να πάρατε ότι έχετε αγοράσει

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ο γιαννακοπουλος γιατι δεν μιλουσε μετα το 82' ?κατεβηκε στυον αγωνιστικο χωρο να βουτηξει μηπως παρει κανα πεναλντι?
χαχαχαχα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γεια σας παιδιά. Είμαι οπαδός του ολυμπιακού και πήρα εισητήριο για τον τελικό στο Βουκουρέστι. Τώρα μου φαίνεται λίγο χαζό αυτό που έκανα αλλά όταν στα πρω...τοσέλιδα και στα site μου λέγανε ότι θα παω τελικό μου φαινόταν πολύ λογικό και είπα να προλάβω να πιάσω τις καλές τις θέσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει παρακαλείται να μου στείλει μέιλ στο eimaiprobato@yahoo.gr. Σας ευχαρίστω πολύ καληνύχτα σας.
Πολυ αστειο.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom