You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ μπορεις να το πεις και μπουγατσα με κορωνα
lol
palermo πάνε αύριο το πρωί να παραγγείλεις μπουγάτσα με τυρί, μίλκο ή σάντουιτς με ζαμπόν κασέρι να γιορτάσεις την σημερινή βραδιά.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλύτεροι από τον αντίπαλο από που και ως που ρε μάγκες? δουλευόμαστε? καλό πρώτο ημίχρονο έκανε ο ολυμπιακός. από κει και πέρα η μεταλιστ έπαιξε καλύτερα. Αν είχε κερδίσει και το πέναλντι θα κλαίγατε τώρα. Δεν πειράζει, γυρίζετε με ψηλά το κεφάλι στη σούπερ λίγδα για να πάρατε ότι έχετε αγοράσει
κλαψε μωρη αδερφη του ελεους και εσυ
που οταν ησουν στο +5 πανηγυριζες ηδη...
τωρα που εισαι ετμος με τον κωλο να φας το καυλι την κυριακη ειναι σουπερ λιγδα
Με την… ΑΕΚ της Ουκρανίας!
07/03/2012, 11:52 | Διαβάστηκε 30950 φορές Αποστολή
Δεν αντιλέγω: ορθό είναι το ερώτημα, «αν δεν περάσει τη Μέταλιστ ο Ολυμπιακός, πως έχει φιλοδοξίες να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη». Υπό την έννοια ότι παίζει με την τρίτη ομάδα του ουκρανικού ποδοσφαίρου-θα μπορούσε κανείς να πει με την ΑΕΚ της Ουκρανίας κατά κάποιο τρόπο (φοράει και κίτρινα!) κι όχι με κάποιο μεγαθήριο.
Κι όμως φίλοι μου, τον Ολυμπιακό περισσότερο είναι να τον φοβάσαι με τέτοιου τύπου ομάδες. Με τις λεγόμενες τριτοκλασάτες στην Ευρώπη. Με τις δευτεροκλασάτες ο Ολυμπιακός συνήθως τα πάει καλά. Γιατί τις φοβάται, τις υπολογίζει περισσότερο.
Διαχρονικά ο Ολυμπιακός τις «πατάτες» τις κάνει με τέτοιου είδους ομάδες. Πέρσι δεν αποκλείστηκε από την Μακάμπι του Τελ Αβίβ; Το ξεχάσαμε κιόλας;
Επί Βαλβέρδε την πρώτη χρονιά δεν έμεινε έξω αρχικά από την Ανόρθωση και στη συνέχεια από την εκ των ουραγών εκείνη τη σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος Σεντ Ετιέν;
Επί Σόλιντ δεν έμεινε δύο χρονιές τέταρτος στη φάση των ομίλων πίσω από τη Ρόζενμποργκ και την επίσης ουκρανική Σαχτάρ;
Αμέσως πριν δεν είχε συμβεί το ίδιο με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μακάμπι Χάιφα και Λιλ;
Ξεχνάει κανείς τις ήττες-σοκ από τη Χέρενφεν και τη Μόλντε, ενώ την κέρδιζε 2-0 μέσα στη Νορβηγία;
Θέλετε να πάω πιο πίσω; Στο ξεκίνημα της δημιουργίας της αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν έμεινε έξω στο ΟΥΕΦΑ από τη… Φερεντσβάρος;
Μην την ψάχνετε. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Υπερβολικά πολλά, για να πιστεύει ο Ολυμπιακός ότι είναι του χεριού του η… ΑΕΚ της Ουκρανίας, με τους έξι Αργεντινούς και τους πέντε Βραζιλιάνους, που τους αγόρασε μέσο όρο με πέντε εκ. Ευρώ τον καθένα!!!
και η απαντηση
Ρε την... ΑΕΚ της Ουκρανίας!
Από Γιώργος Τσακίρης | Παρασκευή, 16 Μάρ 2012 00:35
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μέταλιστ και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον... τυπά με το «33» και την ομάδα με τις κίτρινες φανέλες!
Προ ημερών, μία εβδομάδα πριν όχι μακριά, φίλοι μου Ενωσίτες με είχαν ενημερώσει για ένα άρθρο που αφορούσε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο οποίο η συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα χαρακτηριζόταν ως η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.
Τότε προσπαθούσα να καταλάβω πώς προκύπτει κάτι τέτοιο και δεν μπορούσα να συνδυάσω τα γεγονότα. Χρειάστηκε αυτός ο αποκλεισμός της ομάδας του Πειραιά από την παρέα του αγοριού με το νούμερο «33» για να εμπεδώσω πώς γίνεται να... παντρέψουμε την Ενωση με την Μέταλιστ.
Αρχικά η συγκεκριμένη συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα φοράει κίτρινα, πολύ κίτρινα όμως, τόσο που σαν ΑΕΚτσή με... έφτιαξε οφείλω να ομολογήσω. Ενώ έχω καλούς φίλους Ολυμπιακούς και τους συνάντησα το πρωί και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία, οφείλω να ομολογήσω όταν είδα πάλι τα κίτρινα στο χορτάρι δεν μπορούσα να πάω κόντρα, γι' αυτό και στήριζα τις προσπάθειες των Ουκρανών.
Στο στοίχημα είπα να παίξω τον Ολυμπιακό στο 1-3 αλλά τελικά έπρεπε να σκεφτώ αυτό το άρθρο που μου είχαν μεταφέρει φιλαράκια Ενωσίτες, ότι δηλαδή η Μέταλιστ είναι η... ΑΕΚ της Ουκρανίας! Αρα το σκορ θα ήταν στο 1-2 και όχι στο 1-3... Ναι σίγουρα έτσι θα το έκανε και η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.
Δεν είναι μόνο το τελικό σκορ βέβαια που μου φέρνει στο μυαλό την ΑΕΚ βλέποντας την ουκρανική ομάδα. Ηταν η εμφάνιση των φιλοξενούμενων όπως προανέφερα, ο τρόπος που έκανε (με ψυχή και πάθος αξιοζήλευτο) το come back η ουκρανική ομάδα (όπως το είχε κάνει τότε με πρωταγωνιστή τον Σκόκο η Ενωση στο ίδιο γήπεδο) αλλά και περισσότερο από κάθε τι άλλο ο τυπάκος με το νούμερο «33» στην πλάτη... Οχι μόνο πανηγύρισε μπροστά στην θύρα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά έβγαλε και τη φανέλα και έδειχνε τον αριθμό της, το όνομά του (το οποίο δεν θα αναφέρω καν, θα τον λέω «mister 33») και λίγο αργότερα το αυτί του...!!!
Τελικά πραγματικά ο Ολυμπιακός ήταν γκαντέμης αφού έπεσε πάνω στην... ΑΕΚ της Ουκρανίας!!!
Υγ: Και τι δεν θα έδινα να είχα πολλά εκατ. ευρώ, να έκανα κουμάντο στην ΑΕΚ μόνο και μόνο για να φέρω το καλοκαίρι αυτόν τον τυπά με το «33» στην ομάδα. Μόνο και μόνο για τα άντερά του μετά το χαμένο πέναλτι και για την αντίδρασή του στο ματς... Ο πανηγυρισμός του δεν μου άρεσε καθόλου (όχι όταν έδειξε την φανέλα, αλλά η κίνηση των χεριών του) γιατί όλοι πρέπει να σέβονται τους αντίπαλους οπαδούς, αλλά αυτό διορθώνεται!
Υγ2: Θα αποδεχθώ όλο το... κράξιμο των φίλων του Ολυμπιακού έπειτα από τούτο το blog. Καταλαβαίνω πώς θα το εισπράξουν. Απλά θαρρώ πως με πιο καθαρό μυαλό θα εμπεδώσουν πολύ εύκολα ότι δεν αφορά αυτούς, ούτε καν την ομάδα τους, αλλά εκείνους που θα έπρεπε να σέβονται και δεν τον κάνουν! Δεν πανηγυρίζω τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, δεν θέλω να γιορτάζω με... ξένα κόλυβα. Αλλά σεβασμός στην ΑΕΚ ρε...!!!
Υγ3: Στους «8» της διοργάνωσης κάθε ευρωπαϊκού θεσμού έχει πάει μόνο η ΑΕΚ, έτσι και τόσο απλά! Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
νικολακο
07/03/2012, 11:52 | Διαβάστηκε 30950 φορές Αποστολή
Δεν αντιλέγω: ορθό είναι το ερώτημα, «αν δεν περάσει τη Μέταλιστ ο Ολυμπιακός, πως έχει φιλοδοξίες να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη». Υπό την έννοια ότι παίζει με την τρίτη ομάδα του ουκρανικού ποδοσφαίρου-θα μπορούσε κανείς να πει με την ΑΕΚ της Ουκρανίας κατά κάποιο τρόπο (φοράει και κίτρινα!) κι όχι με κάποιο μεγαθήριο.
Κι όμως φίλοι μου, τον Ολυμπιακό περισσότερο είναι να τον φοβάσαι με τέτοιου τύπου ομάδες. Με τις λεγόμενες τριτοκλασάτες στην Ευρώπη. Με τις δευτεροκλασάτες ο Ολυμπιακός συνήθως τα πάει καλά. Γιατί τις φοβάται, τις υπολογίζει περισσότερο.
Διαχρονικά ο Ολυμπιακός τις «πατάτες» τις κάνει με τέτοιου είδους ομάδες. Πέρσι δεν αποκλείστηκε από την Μακάμπι του Τελ Αβίβ; Το ξεχάσαμε κιόλας;
Επί Βαλβέρδε την πρώτη χρονιά δεν έμεινε έξω αρχικά από την Ανόρθωση και στη συνέχεια από την εκ των ουραγών εκείνη τη σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος Σεντ Ετιέν;
Επί Σόλιντ δεν έμεινε δύο χρονιές τέταρτος στη φάση των ομίλων πίσω από τη Ρόζενμποργκ και την επίσης ουκρανική Σαχτάρ;
Αμέσως πριν δεν είχε συμβεί το ίδιο με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μακάμπι Χάιφα και Λιλ;
Ξεχνάει κανείς τις ήττες-σοκ από τη Χέρενφεν και τη Μόλντε, ενώ την κέρδιζε 2-0 μέσα στη Νορβηγία;
Θέλετε να πάω πιο πίσω; Στο ξεκίνημα της δημιουργίας της αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν έμεινε έξω στο ΟΥΕΦΑ από τη… Φερεντσβάρος;
Μην την ψάχνετε. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Υπερβολικά πολλά, για να πιστεύει ο Ολυμπιακός ότι είναι του χεριού του η… ΑΕΚ της Ουκρανίας, με τους έξι Αργεντινούς και τους πέντε Βραζιλιάνους, που τους αγόρασε μέσο όρο με πέντε εκ. Ευρώ τον καθένα!!!
και η απαντηση
Ρε την... ΑΕΚ της Ουκρανίας!
Από Γιώργος Τσακίρης | Παρασκευή, 16 Μάρ 2012 00:35
Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Μέταλιστ και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον... τυπά με το «33» και την ομάδα με τις κίτρινες φανέλες!
Προ ημερών, μία εβδομάδα πριν όχι μακριά, φίλοι μου Ενωσίτες με είχαν ενημερώσει για ένα άρθρο που αφορούσε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο οποίο η συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα χαρακτηριζόταν ως η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.
Τότε προσπαθούσα να καταλάβω πώς προκύπτει κάτι τέτοιο και δεν μπορούσα να συνδυάσω τα γεγονότα. Χρειάστηκε αυτός ο αποκλεισμός της ομάδας του Πειραιά από την παρέα του αγοριού με το νούμερο «33» για να εμπεδώσω πώς γίνεται να... παντρέψουμε την Ενωση με την Μέταλιστ.
Αρχικά η συγκεκριμένη συμπαθέστατη ουκρανική ομάδα φοράει κίτρινα, πολύ κίτρινα όμως, τόσο που σαν ΑΕΚτσή με... έφτιαξε οφείλω να ομολογήσω. Ενώ έχω καλούς φίλους Ολυμπιακούς και τους συνάντησα το πρωί και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία, οφείλω να ομολογήσω όταν είδα πάλι τα κίτρινα στο χορτάρι δεν μπορούσα να πάω κόντρα, γι' αυτό και στήριζα τις προσπάθειες των Ουκρανών.
Στο στοίχημα είπα να παίξω τον Ολυμπιακό στο 1-3 αλλά τελικά έπρεπε να σκεφτώ αυτό το άρθρο που μου είχαν μεταφέρει φιλαράκια Ενωσίτες, ότι δηλαδή η Μέταλιστ είναι η... ΑΕΚ της Ουκρανίας! Αρα το σκορ θα ήταν στο 1-2 και όχι στο 1-3... Ναι σίγουρα έτσι θα το έκανε και η... ΑΕΚ της Ουκρανίας.
Δεν είναι μόνο το τελικό σκορ βέβαια που μου φέρνει στο μυαλό την ΑΕΚ βλέποντας την ουκρανική ομάδα. Ηταν η εμφάνιση των φιλοξενούμενων όπως προανέφερα, ο τρόπος που έκανε (με ψυχή και πάθος αξιοζήλευτο) το come back η ουκρανική ομάδα (όπως το είχε κάνει τότε με πρωταγωνιστή τον Σκόκο η Ενωση στο ίδιο γήπεδο) αλλά και περισσότερο από κάθε τι άλλο ο τυπάκος με το νούμερο «33» στην πλάτη... Οχι μόνο πανηγύρισε μπροστά στην θύρα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά έβγαλε και τη φανέλα και έδειχνε τον αριθμό της, το όνομά του (το οποίο δεν θα αναφέρω καν, θα τον λέω «mister 33») και λίγο αργότερα το αυτί του...!!!
Τελικά πραγματικά ο Ολυμπιακός ήταν γκαντέμης αφού έπεσε πάνω στην... ΑΕΚ της Ουκρανίας!!!
Υγ: Και τι δεν θα έδινα να είχα πολλά εκατ. ευρώ, να έκανα κουμάντο στην ΑΕΚ μόνο και μόνο για να φέρω το καλοκαίρι αυτόν τον τυπά με το «33» στην ομάδα. Μόνο και μόνο για τα άντερά του μετά το χαμένο πέναλτι και για την αντίδρασή του στο ματς... Ο πανηγυρισμός του δεν μου άρεσε καθόλου (όχι όταν έδειξε την φανέλα, αλλά η κίνηση των χεριών του) γιατί όλοι πρέπει να σέβονται τους αντίπαλους οπαδούς, αλλά αυτό διορθώνεται!
Υγ2: Θα αποδεχθώ όλο το... κράξιμο των φίλων του Ολυμπιακού έπειτα από τούτο το blog. Καταλαβαίνω πώς θα το εισπράξουν. Απλά θαρρώ πως με πιο καθαρό μυαλό θα εμπεδώσουν πολύ εύκολα ότι δεν αφορά αυτούς, ούτε καν την ομάδα τους, αλλά εκείνους που θα έπρεπε να σέβονται και δεν τον κάνουν! Δεν πανηγυρίζω τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, δεν θέλω να γιορτάζω με... ξένα κόλυβα. Αλλά σεβασμός στην ΑΕΚ ρε...!!!
Υγ3: Στους «8» της διοργάνωσης κάθε ευρωπαϊκού θεσμού έχει πάει μόνο η ΑΕΚ, έτσι και τόσο απλά! Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
νικολακο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εσύ όταν πηγαίνεις γήπεδο να παίρνεις σπόρια, να φορτώνεις τη γκόμενα και να βγάζετε φωτογραφίες για να λέτε ότι είστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ..Φίλε άσε την ανθρωπότητα ήσυχη..ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7 ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ..
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ο γιαννακοπουλος γιατι δεν μιλουσε μετα το 82' ?κατεβηκε στυον αγωνιστικο χωρο να βουτηξει μηπως παρει κανα πεναλντι?
χαχαχαχα
http://[URL unfurl="true"]www.limeri.gr/files/images/mail.google.com.jpeg[/img[/URL]]
:2funny:
ntonis..3g_S
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κλαψε μωρη αδερφη του ελεους και εσυ
που οταν ησουν στο +5 πανηγυριζες ηδη...
τωρα που εισαι ετμος με τον κωλο να φας το καυλι την κυριακη ειναι σουπερ λιγδα
και ποιος σου είπε ότι είμαι βάζελος ρε φίλε? σούπερ λίγδα είναι όταν κυβερνάει ο χοντρός του λιμανιού. κλάψτε που δεν μπόρεσε να σας αγοράσει και ευρώπη ο πόλντο.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
οπως εσεις που Πανηγυρίζατε την κυριακη ε?ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τελοσπαντων
το ποσο δυστηχσμενοι ειστε σαν οπαδοι το δειχνετε κατα καιρους
περιμενετε να αποκλστει ο γαυρος απο την ευρωπη για να γελασει λιγο το χειλακι σας..
ομαδα , που τους δουλευει ενας χοντρομπαλας τσακας εδω και ενα 6μηνο και τον πιστευουν
ενοια σας... χαρηκατε στο μπασκετ, ξεπουκωθηκε η πουτσα της αεκ μεχρι τα αυτια σας και σας πεταχτηκε η χαρα απ τον κωλο...
χαρειτε ενα 2ημερο τωρα, την κυριακη να εχετε παρει μαζι βαζελινη, και μπειμπι κρεμ..
διοτη τα κωλαρακια σας εχουν γινει τοσο απαλα, απο τοσες πουτσες που εχετε φαει στην μπαλα..
πουτσα απο τον παοκ, πουτσα απο την αεκ, 3 η πουτσα απο μας και να καει..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
kosnik26: «Απόψε δεν θα κοιμηθώ»
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
και ποιος σου είπε ότι είμαι βάζελος ρε φίλε? σούπερ λίγδα είναι όταν κυβερνάει ο χοντρός του λιμανιού. κλάψτε που δεν μπόρεσε να σας αγοράσει και ευρώπη ο πόλντο.
ο χοντρος του λιμανιου παντως ειμαι μαγκας και βαζει λεφτα..
ο χοντρος ο δικος σας ο ασιμοσεμετσακα σας δουλευει τοσο καιρο.. και γελανε και οι πετρες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θέλει λεφτά και η Πόρτσμουθ από την ΑΕΚ
Και στην Πόρτσμουθ χρωστάει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Άγγλους, για τη μεταγραφή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ το καλοκαίρι του 2010! Η διοίκηση Αδαμίδη, φέρεται να μην έχει πληρώσει ούτε την αγγλική ομάδα για ένα ποσό αρκετά χαμηλό, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του site midhurstandpetworth.co.uk, η Πόρτσμουθ (η οποία αντιμετωπίζει μεγάλη και σοβαρά οικονομικά προβλήματα) ελπίζει να λάβει από την ΑΕΚ 100.000 λίρες για να... ανασάνει! Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η FA θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για να έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ και να διαπραγματευτεί το ποσό αυτό.
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Αποκλειστηκαν με 3αρα απο το μεγαθηριο την Ουντινεζε που αποκλειστηκε απο το υπερμεγαθηριο την Αλκμααρ η οποια επαιζε με 10 παικτες απο το 2ο λεπτό. Και ειναι και νωπη η τριαρα απο τον Αστέρα Τρίπολης.
Πως να μην κανει καζουρα ρε φιλε ? Δηλαδη αν δε χαρουνε με τις ηττες του Θρυλου, με τι αλλο εχουνε να χαρουνε ? Κι εγω στη θεση τους το ιδιο θα εκανα, ανθρωπινο ειναι οταν δε εχεις την ικανοτητα να χαρεις με τα δικα σου, χαιρεσαι με των αλλων.
Ελα να σου πω με τι χαιρομε παπαρα !!!
Kαι τωρα παρε το πρωταθλημα σου και βαλτε το στον πατο σας !!!!
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μέγιερι: «Απόψε δεν θα κοιμηθώ»
Καλά να το βράσουμε. Σήμερα βρήκε να το παίξει μανταλάκιας;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ελα να σου πω με τι χαιρομε παπαρα !!!
ρε μπαοκτζη ποσα σου βαλαμε και φετος? και μιλας?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
0-2Ελα να σου πω με τι χαιρομε παπαρα !!!
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
ρε μπαοκτζη ποσα σου βαλαμε και φετος? και μιλας?
Φετος μου τα βαλατε εσεις περση και προπερση σου τα παστελωσα εγω αν θυμασαι καλα......
Εδω απλα μια απαντηση στον μπουκωμενο συναδελφο σου εδωσα !!!!
ειναι ο ΄΄μαγκας΄΄ που σας αξιζει ρε προβατα ο...Περαιωτης,ψευτοτσαμπουκαδες σε φυσουνες αλλα προσφατα κ στο...υπουργειο.Εχωσε λεφτα ναι αλλα χεσμενος απτο -5 να τα μπλοκα που θα ζηλευε κ ο Κοκκαλης,ΒοσκοΚουκουλακιδες-τιμωρια ΟΑΚΑ-αναβολη αγωνιστικης -αναβολη εμβολιμης να ξεκουραστει ο Λεβαδειακος κτλ κτλ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑο χοντρος του λιμανιου παντως ειμαι μαγκας και βαζει λεφτα..
ο χοντρος ο δικος σας ο ασιμοσεμετσακα σας δουλευει τοσο καιρο.. και γελανε και οι πετρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις