Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ...σου ειπα.μπορει και να παιξει...αλλα χωρις να ειναι 100% ετοιμος..καταρχήν δεν αμφισβητώ κανέναν.για τη λειβαδια ο Τζιμπουρ δινόταν εκτός με την ξανθη ολα τα ρεπορτάζ λενε οτι θα παίξει 100% μέχρι χθες ...και ξαφνικά σήμερα λενε οτι επειδή δεν εχει προπονηθεί κανονικά την εβδομάδα είναι αμφίβολος.επειδή εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος σου λέω οτι θα παίξει.στα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί φέτος το πρωτάθλημα για κάποιο λόγο είναι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα ακόμα και να παίζει πλήρης ;)και επειδη και εγω δεν τα λεω τυχαια δες τη εγραφε χθες το ρεπορταζ του ολυμπιακου''Κανονικά προπονήθηκε και ο Νταβίντ Φουστέρ ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Μόνχε. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζεμπούρ και Χολέμπας χωρίς να υπάρχει αμφιβολία για το αν θα αγωνιστούν στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο την Ξάνθη'' ;).
οταν εκανε το εγκλημα ο βασιλειου υπηρχε θεμα τραυματισμου τζιμπουρ...τελος...και σημαδεψε παντελιτς ξανα τελος....το νοημα το πιανεις;; αν οχι παμε απο την αρχη...
θα σου κανω μια μια τις ερωτησεις...θα παιξουμε ενα παιχνιδακι ...αν το θελεις βεβαια...ξεκιναμε..
ερωτηση 1η...ηταν η πρωτη φορα που τραυματιζεται παιχτης του ολυμπιακου απο αντιπαλο στο γηπεδο;;