ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αααααααα...τοτε καλε να ερθω...με τρελλα...
θα ερθεις με τρελα. θα φυγεις με κορδελα
αααααααα...τοτε καλε να ερθω...με τρελλα...
σιγουρα...εχουν κυκλοφορησει και κατι φωτο στο διαδικτυο ...τις εχω δει..εισαστε ολοι πουτσαραδες....θα ερθεις με τρελα. θα φυγεις με κορδελα
σιγουρα...εχουν κυκλοφορησει και κατι φωτο στο διαδικτυο ...τις εχω δει..εισαστε ολοι πουτσαραδες....
Μην το θεωρεις σιγουρο οτι ο βαζελος θα κερδισει τον ατρομητο. Εδωσε ο γαυρος το παιχνιδι στην ξανθη? Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε.Άντε να πιάσεις τον βάζελο στο κατά 99% +5(με το εξ αναβολής)...
στην ξανθη ο ολυμπιακος περνουσε παντα φιλε.ναι ναι και η ξανθη δική μας είναι εεε????
αστέρας δικός μας ήττα
οφη δικός μας ισοπαλία
δόξα δικιά μας ισοπαλία
ξάνθη δικία μας με τα χίλια ζόρια νίκη στο καραισκάκη και ήττα σήμερα.......
[move][size=72pt]επάγγελμα πρωΚταθλητής[/size][/move]
Δεν τελειωσε τιποτα ακομα εχει πολυ δρομο μπροστα.ενταξει...αν κερδισουν οι μαλακες μαλλον τελος...μια ευκαιρια η ξανθη ενα γκολ...εμεις στο δευτερο καλοι αλλα η μπαλλα δεν εμπαινε,ο σφαγεας - κωνσταντινεας αρνηθηκε κανονικο πεναλτι στο 90....
ειπαμε...τους κρατησε η διαιτησια μεχρι τωρα και απο εδω και περα ο κωλος τους...
οπως και να'χει μαλλον τελος...
τυπε για το πεναλτυ στον τοροσιδη τι λες?
[move][size=72pt]επάγγελμα πρωΚταθλητής[/size][/move]
τυπε για το πεναλτυ στον τοροσιδη τι λες?
η παραγκα του γοντικα?
φετος ειστε πολυ χαλια και για αυτο φταιει ο βαλβερδε δυστηχως. εμενα γενικα δεν μου κανει αυτος ο ανθρωπος.άλλο να περνάς άλλο να είναι δική σου......
να βγεί ο φερειρα να μιλήσει για τα φιλικά...........
δεν έχει δρόμο με έναν παναθηναϊκό μαύρα χάλια με μόλις καλά παιχνίδια σε όλη την σεζόν και με 7 νίκες στο γκόλ μετά το 83 δεν βλέπω φώς....Δεν τελειωσε τιποτα ακομα εχει πολυ δρομο μπροστα.