You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Βαζελακο ρουφιανε της πολης,αραξε σε καμια πολυθρονα,βρες καμια φωτο ν'ανεβασεις κ κανενα βιντεακι κ ασε τους χαρακτηρισμους περι κιλερ κ τα ρεστα.
Ο λαπλας ειναι καλο παιδι αλλα λιγακι χαζο.Τον δουλευαμε κ μας λειπει.
Μπας κ εχει παει να βρει εκεινη την γκομενα που τον παρατησε χωρις λογο ?
Οσο για πονο αλλος σας ποναει,χρονια τωρα.Φαντασου οτι τα κωλαρακια σας εχουν μουδιασει απ'το γαμησι.
Ο λαπλας ειναι καλο παιδι αλλα λιγακι χαζο.Τον δουλευαμε κ μας λειπει.
Μπας κ εχει παει να βρει εκεινη την γκομενα που τον παρατησε χωρις λογο ?
Οσο για πονο αλλος σας ποναει,χρονια τωρα.Φαντασου οτι τα κωλαρακια σας εχουν μουδιασει απ'το γαμησι.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
οχι φιλε βρασιδα
δεν ειμαι αυτου του σπορ (προτιμω το ενας με εναν μεσα στο ριγκ)
επειδη ξερω ομως απο ξυλο, εχω να πω ενα πραγμα: παντα και δυο πλευρες τις αρπαζουν. Ποτε δεν ειναι μονο η μια πλευρα που δινει.
νωριτερα η αργοτερα, κανενας δεν γλιτωνει...
αν ξερεις απο ξυλο τοτε βερνικι overlay / κανει το ξυλο να γυαλιζει .....
Επειδη και εγω ξερω απο ξυλο το θεμα στην τελικη ειναι ποιος απο τους δυο επικρατη.οχι φιλε βρασιδα
δεν ειμαι αυτου του σπορ (προτιμω το ενας με εναν μεσα στο ριγκ)
επειδη ξερω ομως απο ξυλο, εχω να πω ενα πραγμα: παντα και οι δυο πλευρες τις αρπαζουν. Ποτε δεν ειναι μονο η μια πλευρα που δινει.
νωριτερα η αργοτερα, κανενας δεν γλιτωνει...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ενώ εσένα τί να σου πούν γι'αυτά που γράφεις για την γυναίκα του Άντζα....τί να σου πούν που μπαίνεις σε ένα thread απλά για να προκαλέσεις και να ειρωνευτείς...ξέρεις εδώ υπάρχουν παιδιά απο αντίπαλες ομάδες που τα λέμε με χαβαλέ και αστεία....και εσύ κάνεις το θέμα πουτάνα.....σε λίγο θα βγείς και απο πάνω....σύνελθε ρε φιλαράκο......τωρα το να βγαινεις εδω και να χαρακτηριζεις ενα μελος του site με τον τροπο οπως το κανεις, τι να σου πω ελβις...
Ακριβως στο ξυλο δεν παιζει καμια σημασια το μεγεθος, αλλα πραγματα παιζουν ρολο.στην ουσια καλα τα λες βρασιδα
ομως εγω εχω δει πολλα τερατα που νομιζανε πολλα και διαφορα και μετα τρεχανε στους γιατρους για να τους κανουν παλι καλα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
αντε τωρα να του εξηγησεις αυτου οτι τοσα χρονια ο πρακτορας τον δουλευε
Άντε τώρα εσύ να μας πείσεις για την γνησιότητα του βίντεου....
Απο την μια λες αυτα και απο την αλλη ποσταρεις φωτο απο επεισοδια.εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι παναθηναικοι εχουν δειρει ολυμπιακους και αντιστοιχα
νομιζω συμφωνεις σ´αυτο
και μια συμβουλη απο εμενα σε ολα τα παιδια που πανε σε τετοιες "φασεις": μακρια παιδια, ειναι πολυ κριμα να σπατε τα κεφαλια σας για τον παναθηναικο και τον ολυμπιακο
Ήτο άλλη μια προσπάθεια κωλοτούμπας.Απο την μια λες αυτα και απο την αλλη ποσταρεις φωτο απο επεισοδια.
Σαν αυτή του να ξαναφέρει το θρέντ με το 25χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε στα επεισόδια όπου η καλή μας φαλαινίτσα μιλούσε περί εκδίκησης και λοιπών άλλων εξυπνάδων.
Πολύ σημασία του δώσαμε και σήμερα παίδες
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχα....ρόζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζαφου ειναι λαγος,τι περιμενεις ?
ρουφιανος,τα ξαναπαμε.
οσο για το γκομενακι του,μαθαινω καλοπερναει.
Έτσι έχει το στόρυ ???Άλλος ένας χούλιγκαν του πληκτρολογίου ......καλά λές....εγώ δεν ξαναασχολούμαι...απλά αναρωτιέμαι...πώς πάντα μα πάντα πετάγεται και ένας για να κάνει τα πάντα πουτάνα.....και σκέφτομαι....μπάς και είναι ο ίδιος???Ή απλά τους αρέσουν τα μπινελίκια????Άβυσσος...................Ήτο άλλη μια προσπάθεια κωλοτούμπας.
Σαν αυτή του να ξαναφέρει το θρέντ με το 25χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε στα επεισόδια όπου η καλή μας φαλαινίτσα μιλούσε περί εκδίκησης και λοιπών άλλων εξυπνάδων.
Πολύ σημασία του δώσαμε και σήμερα παίδες
σχετικα με τις φωτο που εβαλα, απλα για να δειξω οτι και οι δυο πλευρες τις αρπαζουν.
οχι για να προτρεψω κανεναν σε κατι
ακουσε φιλε εμεις οι πειραιωτες ειμαστε παραδοσιακα πιο βαρβατοι απο κατι φλωρους emo βαζελους των Β.Π. οποτε τις αρπαζουνε οι βαζελοι συναγωνιστες περισσοτερες φορες πανθομολογουμενως.
Ίδιος??Έτσι έχει το στόρυ ???Άλλος ένας χούλιγκαν του πληκτρολογίου ......καλά λές....εγώ δεν ξαναασχολούμαι...απλά αναρωτιέμαι...πώς πάντα μα πάντα πετάγεται και ένας για να κάνει τα πάντα πουτάνα.....και σκέφτομαι....μπάς και είναι ο ίδιος???Ή απλά τους αρέσουν τα μπινελίκια????Άβυσσος...................
Μπα, κάποιο λάθος θα κάνεις
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κάποιον μου θυμίζουν αλλά δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις.......Ίδιος??
Μπα, κάποιο λάθος θα κάνεις
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
όπως και αυτός που έχεις στο avatar σου...ποδοσφαιρικά........παιδια και λοιπα ζωυφια ξυπνηστε . ο ΕΛΒΙΣ πεθανε!
Επισκέπτης
παιδια και λοιπα ζωυφια ξυπνηστε . ο ΕΛΒΙΣ πεθανε!
elvis ---> RELOADED
με τροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοπππππππππποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πελατααααααακοοοοοοοοοο
*φαλαινιτσα,μονος μου τα εσβησα τα ποστ για το γκομενακι,μη νομιζεις οτι παρεμβει κανενας μοντερειτορ.
σε λυπαμαι δυστυχισμενε μου παραλια.
όπως και αυτός που έχεις στο avatar σου...ποδοσφαιρικά........
αφου πρωτα σας μετρησε καποιες φορες με την κρεατοβεργα του!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοψε ρε γκιοζη τις μακακιεςεσυ ελβις δηλαδη συμμετασχεις σε ραντεβου ξυλου μεταξυ οπαδων και τετοια;
μπαινεις εδω μεσα να κανεις τι ?
μας πεις ποιος εισαι ?
ξερουμε ....
εσυ ξερεις ?
100 χρονια ΤΡΩΣ ΠΟΥΤΣΑ απο τον Θρυλο του Ελληνικου Αθλητισμου και μιλας ?
τι θελεις να μετρησουμε ?
τις μεταξυ μας νικες?
τα πρωταθληματα?
τα κυπελα?
ε ΠΕΛΑΤΑΚΟ?????
μιλας για μπυραριες ρε λιγε και ΕΦΑΓΕΣ ΠΕΝΤΑΡΑ??????
και μετρας τα ΠΕΝΤΕ στραγαλια στον λοκω σου???
δεν ντρεπεστε ρε ομαδουλα της γειτονιας να πανυγηριζετε την ΙΣΟΠΑΛΙΑ????
ΡΟΖ ΒΑΖΕΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΑΝΕΛΑ
ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις