Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αδερφια καλησπερα.
Τα πραγματα χτες δεν πηγαν οπως θελαμε. Η ομαδα πραγματοποιησε αν οχι τη χειροτερη, μια απο τις πιο ασχημες εφετινες της εμφανισεις. Η απουσια των 2 βασικων της χαφ εκοψαν στα 2 την ομαδα και σε συνδυασμο με την τραγικη μερα που βρεθηκαν οι Γκαλετι , Τζορτζεβιτς ειναι για μενα τα αιτια της εμφανισης αυτης. Στο υψος των περιστασεων μονο ο Αντωνης, ο Αντζας και ο κοσμος. Το παρηγορο ειναι οτι ο καλυτερος φετινος ΠΟΑ δεν μπορεσε να κερδισει τον χειροτερο φετινο Θρυλο.Επιπλεον 2 σερι χαλια παιχνιδια εστω και με απουσιες (ο Στολτιδης ισως τελικα παιξει) ειναι λιγο δυσκολο να συμβουν. Επομενως λογικα η ταξη θα αποκατασταθει την Τεταρτη. Κατι τετοιο μαλλον ειδε κι ο σοφερ που ετρεξε να βγαλει σημερα τα εισητηρια της Κυριακης γιατι την Πεμπτη μπορει να ειναι αργα.

Φευγω απο τα αγωνιστικα (που παντα εμας τους Ολυμπιακους μας απασχολουν πριν απ'ολα) και παω στα κορακια. Ο Καλοπουλος με τα δυο λιμπερο που ειχε στις γραμμες φροντισε να σηκωσει τον χεσμενο ΠΟΑ των πρωτων λεπτων (βλεπε ευκαιρια στο ΛΟΥΑ2).Πως; Αφησε ελευθερους τους λαγους να κλωτσανε αερα στο κεντρο (γιδοβοσκος και καζαμπουπμου) και εδινε φαουλ ολες τις εναεριες διεκδικησεις στην αμυνα των λαγων. Η φαση του γκολ και του πεναλτι ειναι ηδη γνωστες ωστοσο θα πρεπει να αναφερθει οτι ο γιδοβοσκος θα επρεπε να εχει αποβληθει προτου δει την πρωτη του καρτα. Αντ'αυτου την πρωτη κιτρινη στο ματς ειδε ο Μενδρινος στο 1ο του φαουλ στο παιχνιδι και δεν σχολιαζω αυτη του Γκαλετι σε καθαρο τακλιν. Ηδη οι φωστηρες σε εξωφυλλο τους αποκαλυψαν την προσφορα των σεντερ μπακ με τα σημαιακια στα τελευταια ντερμπι εγω ομως θελω να θυμισω οτι ο ενας εξ αυτων ειχε κοψει το 2-4 του Νουνιεζ στο τελικα ισοπαλο ματς στην Κρητη.
Τα γραφω αυτα οχι τοσο για χτες οπου ο Ολυμπιακος ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ( για μενα δικαιουται στο κατω κατω ΜΙΑ κακη εμφανιση εχοντας αυτες τις απουσιες) αλλα για να μας προετοιμασω για αυτα που θα δουμε την Τεταρτη απο το μελος της ΠΑΛΕΦΙΠ στην Κερκυρα. Η ομαδα λοιπον οφειλει να επανορθωσει για χτες , κι αν ειναι οπως πρεπει τοτε ο γλομπος με τη σφυριχτρα θα εχει να κανει με μας. Καλλο θα ηταν να ρωτησει τον Δουρο γιατι σταματησε να διαιτηευει πριν τον πιασει το οριο ηλικιας, γιατι κυκλοφορουν διαφορα στην πιατσα.
Περιμενουμε λοιπον την Τεταρτη οχι μονο νικη εναντια στους ανυπαρκτους ( ουτε πλαγιο δεν μπορουσαν να κανουν) αλλα και αποζημιωση για την χτεσινη (ψευτικη) εικονα.

Υ.Γ. Κι ενα παραπονο προς τη διοικηση: αυτο το διχτυ μπροστα απο την 7 το μονο που εχει προσφερει μεχρι τωρα ειναι εχθρικες διατησιες και εχει επιτρεψει στον καθε πιθηκο να παριστανει τον Παναθα μπροστα μας.Προσωπικη εκτιμηση...

Οι εορταστικες εκδηλωσεις για τα 100 χρονια πουστιας , ψευτιας και ρουφιανιας θα συνεχιστουν μεθαυριο.

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

+100000000 φίλε μου. Nα γαμάμε όποιον διαίτητη σφυράει στραβά,να φύγει το δίχτυ για να φοβούνται οι αλλόθρησκοι και να μην κάνουν κουνήματα και να προχωρήσουμε έτσι στη διαμόρφωση του Eυρωπαϊκού προσώπου του θρύλου μας!Γαμήστε και τον Δούρο και τη μάνα του και τα παιδιά του!
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα και καλή βδομάδα.
Προκαταβολικά ζητάω συγγνώμη που δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post αλλά σήμερα είμαι λίγο στριμωγμένος στη δουλειά.

Από το χθεσινό μάτς μου έμεινε μία τεράστια στενοχώρια. Οι ανύπαρκτοι απείλησαν να μας διασύρουν μές στο ίδιο μας το σπίτι.

Να ξεκινήσω από το πιο απλό και εύκολο ζήτημα για να αναφερθεί κανείς στη σημερινή του κριτική, εκείνο της διαιτησίας. Προσπαθώ να μην είμαι μεμψίμοιρος, να κοιτάζω πρώτα απ' όλα την αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας και να μην ασχολούμαι γενικά με τους διαιτητές, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά και οι αποφάσεις του Καλόπουλου και των δύο βοηθών του ήταν σκανδαλώδης και σκανδαλιστικές.
1ον. Ο Σαλπιγγίδης γύρισε τη μπάλα ενώ αυτή είχε περάσει τη γραμμή εμφανώς. Η φάση δεν άφηνε κανένα περιθώριο για αμφιβολία. Απαντώντας στους Παναθηναϊκούς που έχουν γράψει εδώ μέσα, στη φάση του γκόλ του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης έστεκε ακίνητος προσπαθώντας να καταλάβει χώρο και σε καμμία περίπτωση παρενόχλησε το Μάλαρτζ. Αντιθέτως, ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν εκείνος που έκανε ότι μπορούσε για να εκτοπίσει αντικανονικά το δικό μας παίκτη.  
2ον. Το χέρι του Άντζα στο πέναλτυ δεν ήταν εσκέμμενο. Είναι παρανοϊκή, αν όχι προκλητική η απόφαση να δώσεις πέναλτυ για έναν αμυντικό που έπεσε να διώξει τη μπάλα με προβολή, δεν την πέτυχε και ενώ το ένα από τα δύο χέρια ήταν απλωμένο πίσω του για να στηριχτεί πέφτοντας, έτυχε η μπάλα να χτυπήσει πάνω του. Από την άλλη πλευρά, θα ήταν πολύ πιο φυσιολογική η απόφαση να έδινε πέναλτυ στον Ολυμπιακό στο χέρι του Ίβανσιτς.
3ον. Αψυχολόγητη (ή μήπως μελετημένη;) ήταν και η απόφαση του Καλόπουλου να μην αποβάλει το Μάλαρτζ όταν στην έξοδό του από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Ο Πολωνός είχε το χέρι καθαρά προτεταμένο (ο αστείος, αμμόρφωτος γλύφτης Καρούλιας που συναγωνιζόταν σε κοτσάνες το δικό μας αστείο, αμμόρφωτο γλύφτη Μίχο, δήλωσε βέβαιος πώς το χέρι ήταν κολλημένο!!!) και σταμάτησε φάση που πήγαινε για γκολ.
4ον. Γενικά πολλά από τα σφυρίγματα του Καλόπουλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σκόπιμα και μελετημένα. Είναι λάθος να έχει μείνει κανείς με την εντύπωση πώς ο χθεσινός διαιτητής είχε οφθαλμοφανή πρόθεση να εκνευρίσει σε αφόρητο βαθμό τον Κοβάσεβιτς, δίνοντας στο Σέρβο άσσο μας συνεχώς επιθετικά φάουλ; Στις περισσότερες περιπτώσεις, είτε του γινόταν αμυντικό φάουλ, είτε διεκδικούσε τη μπάλα στον αέρα με τον αντίπαλο μπάκ πλάτη με πλάτη, ώμο με ώμο, αγκώνα με αγκώνα.

Πηγαίνοντας στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, έχω να πώ ότι κρίνοντας από τη ροή, τη σειρά και τον αριθμό των χαμμένων ευκαιριών η εκτίμηση που προάγεται είναι πως πήγαμε να δεχτούμε πρωτόγνωρη ήττα-ταπείνωση από μία ομάδα που έχει παρουσιάσει ένα ασόβαρο αδύναμο αγωνιστικό χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λήγκ.
Είναι αληθές πώς απουσίαζαν τα δύο καλά αμυντικά μας χάφ, οι Στολτίδης και Λεντέσμα. Οι αντίπαλοί μας, στερήθηκαν των υπηρεσιών του Μάτος αντίστοιχα. Είναι γεγονός πώς ο αγαπημένος ηρωικός μας Πάτσα μετά τους απανωτούς τραυματισμούς του είναι ελαφρώς "τελειωμενάκι" για μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού και πώς ο Μενδρινός -όπως εγώ έχω γράψει εδώ και καιρό σε αυτό το thread και τώρα συμφωνούν μαζί μου μέχρι και οι "τυφλοί"- εξελίσσεται σε ένα νέο Καφέ, αλλά και οι αντίπαλοί μας, δεν είχαν να παρουσιάσουν αμυντικά χάφ ποιότητας. Μην τρελαθούμε τώρα και βγάλουμε τον αργοκίνητο άχρωμο άοσμο Τζιώλη και τον εξωτικό απίστευτο ανύπαρκτο Σιμάο αμυντικά χάφ ολκής. Και όμως, η δική μας ομάδα ήταν εκείνη που έμοιαζε κομμένη στα δύο, με την επίθεση και την άμυνα να είναι εντελώς αποκομμένες μεταξύ τους. Αν δεχτώ πώς ο κόουτς μας δε θα μπορούσε να είχε μαντέψει το πόσο ελλειμματική θα αποδεικνυόταν η παρουσία των Μενδρινού και Πατσατζόγλου στη μεσαία γραμμή, δε μπορώ να δεχτώ πώς δεν έκανε και πολλά πράγματα για να διορθώσει την κατάσταση στην πορεία του αγώνα. Δεν είναι δυνατό να είναι ο χώρος έξω από τη μεγάλη περιοχή μας σκέτο χωνί και να μας παίζουν πασούλες οι ανύπαρκτοι και επιπλέον να μη φεύγει η μπάλα μπροστά παρά μόνο με αποκρούσεις και γιόμες και να μην κάνεις τίποτα για να μεταβάλεις την εικόνα. Ούτε είναι δυνατόν να αφήνεις και πάλι στην αχρηστία του 80'+ έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητας του Λιονέλ Νούνιες που σέρβιρε τρία γκόλ στα παιχνίδια με Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με Ηρακλή στο "Καυταντζόγλειο". Ούτε, εξάλλου, είναι αποδεκτό να μη μπορείς να δείς πώς στην αριστερή πλευρά της άμυνας μας, γινόταν το πάρτυ της χρονιάς, ειδικά όταν μεταφέρθηκε από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης των αντιπάλων μας ο Ίβανσιτς.
Είτε πριν τον αγώνα, είτε κατά την εξέλιξή του, η ομάδα θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε στηθεί εντελώς διαφορετικά. Όταν παίζεις στην καυτή σου έδρα με τους ανύπαρκτους δεν είναι δυνατό να μην έχεις τη μαγκιά-τόλμη, ή την ωριμότητα-διορατικότητα να ρισκάρεις. Δηλαδή, ένα τολμηρό 4-3-1-2, με ένα γερό ανακάτεμα της τράπουλας, βάζοντας Πατσατζόγλου δεξί μπάκ, Άντζα και Τοροσίδη κεντρικούς μπάκ, Ζέβλακοφ αριστερό μπάκ, τριάδα στο κέντρο Γκαλέτι στα δεξιά, Τζώρτζεβιτς στα αριστερά και Μενδρινό ανάμεσά τους, Κοβάσεβιτς και Λούα-Λούα μπροστά ως δυάδα κεντρικού και περιφερειακού και το Νούνιες σε ελεύθερο ρόλο πίσω τους, ή μαζί τους θα ήταν κάτι πολύ προχωρημένο για να το φανταστεί κάποιος;
(Εμβόλιμη σημείωση: Με βάση το τι έχουμε δεί και τι έχουμε διαπιστώσει όχι μόνο για την αξία, αλλά και για τα μυαλά που κουβαλάει στην κούτρα του ο κάθε παίκτης μας, θα έμοιαζε τολμηρό και όχι απαραιτήτως παράτολμο αντί του Μενδρινού να έμπαινε να παίξει ο Κατσικογιάννης)

Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω με τον κατώτερο του α.- ονόματος και της ιστορίας του Ολυμπιακού, β.- της δύναμης των οπαδών και της Διοίκησης και γ.- της ποιότητας και της αξίας των παικτών, κόουτς ήταν ότι έριξε στο τέλος του αγώνα τον Κωνσταντίνου. Μπορεί να έμοιαζε πιο λογικό να έριχνε κάποιος στη φωτιά το Μήτρογλου, αλλά στο σημείο που είχε φθάσει η κατάσταση, το μόνο στο οποίο θα μπορούσε να ποντάρει κάποιος ήταν μία σέντρα, μία κεφαλιά, ένα τουρλουμπούκι, ένας τσαμπουκάς μές στην περιοχή του Παναθηναϊκού για να μπεί και το δεύτερο.

Τέλος πάντων, ότι έγινε, έγινε. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη, πέρα από πιστοί και περήφανοι για την ομάδα μας, να νιώσουμε και πάλι χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

Υ.Γ.: Δεν ξέρω τι κάνουν οι δικοί μας οπαδοί στα αντίπαλα threads καθώς μπαίνω σε αυτά από σπάνια έως ποτέ, αλλά εξακολουθώ να επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να μπαίνουν εδώ μέσα αλλόπιστοι όχι για να κάνουν μία -έστω έντονη- κουβέντα, αλλά απλά για να προκαλέσουν.  
 

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Μηνύματα
188
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου ο Μπράβο μάλλον θα είναι παρελθόν...Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάτι τέτοιο διαισθάνομαι...
 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
4.150
Like
1
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι να παρει και εναν παικτη απο αριστερα γιατι ενταξει καλος και φιλοτιμος ο Παντος αλλα ουτε η πλευρα του ειναι αυτη ουτε μπορει να προσφερει επιθετικα.
 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
4.150
Like
1
Πόντοι
16
πως τα βλέπεις μεθαύριο?
Πατριωτη τι να πω αφου δεν μας κερδισαν εχθες με τετοια μπαλα που παιξαμε και με την επιστροφη τον Λεντεσμα και Στολτιδη μαλλον καλυτερα θα ειναι τα πραγματα, ειδικα αν ερθουν καβαλα στο καλαμι με βαση τον χθεσινο αγωνα θα προσγειωθουν αποτομα.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα και καλή βδομάδα.
Προκαταβολικά ζητάω συγγνώμη που δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post αλλά σήμερα είμαι λίγο στριμωγμένος στη δουλειά.

Από το χθεσινό μάτς μου έμεινε μία τεράστια στενοχώρια. Οι ανύπαρκτοι απείλησαν να μας διασύρουν μές στο ίδιο μας το σπίτι.

Να ξεκινήσω από το πιο απλό και εύκολο ζήτημα για να αναφερθεί κανείς στη σημερινή του κριτική, εκείνο της διαιτησίας. Προσπαθώ να μην είμαι μεμψίμοιρος, να κοιτάζω πρώτα απ' όλα την αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας και να μην ασχολούμαι γενικά με τους διαιτητές, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η συμπεριφορά και οι αποφάσεις του Καλόπουλου και των δύο βοηθών του ήταν σκανδαλώδης και σκανδαλιστικές.
1ον. Ο Σαλπιγγίδης γύρισε τη μπάλα ενώ αυτή είχε περάσει τη γραμμή εμφανώς. Η φάση δεν άφηνε κανένα περιθώριο για αμφιβολία. Απαντώντας στους Παναθηναϊκούς που έχουν γράψει εδώ μέσα, στη φάση του γκόλ του Ολυμπιακού ο Τοροσίδης έστεκε ακίνητος προσπαθώντας να καταλάβει χώρο και σε καμμία περίπτωση παρενόχλησε το Μάλαρτζ. Αντιθέτως, ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν εκείνος που έκανε ότι μπορούσε για να εκτοπίσει αντικανονικά το δικό μας παίκτη.  
2ον. Το χέρι του Άντζα στο πέναλτυ δεν ήταν εσκέμμενο. Είναι παρανοϊκή, αν όχι προκλητική η απόφαση να δώσεις πέναλτυ για έναν αμυντικό που έπεσε να διώξει τη μπάλα με προβολή, δεν την πέτυχε και ενώ το ένα από τα δύο χέρια ήταν απλωμένο πίσω του για να στηριχτεί πέφτοντας, έτυχε η μπάλα να χτυπήσει πάνω του. Από την άλλη πλευρά, θα ήταν πολύ πιο φυσιολογική η απόφαση να έδινε πέναλτυ στον Ολυμπιακό στο χέρι του Ίβανσιτς.
3ον. Αψυχολόγητη (ή μήπως μελετημένη;) ήταν και η απόφαση του Καλόπουλου να μην αποβάλει το Μάλαρτζ όταν στην έξοδό του από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Ο Πολωνός είχε το χέρι καθαρά προτεταμένο (ο αστείος, αμμόρφωτος γλύφτης Καρούλιας που συναγωνιζόταν σε κοτσάνες το δικό μας αστείο, αμμόρφωτο γλύφτη Μίχο, δήλωσε βέβαιος πώς το χέρι ήταν κολλημένο!!!) και σταμάτησε φάση που πήγαινε για γκολ.
4ον. Γενικά πολλά από τα σφυρίγματα του Καλόπουλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σκόπιμα και μελετημένα. Είναι λάθος να έχει μείνει κανείς με την εντύπωση πώς ο χθεσινός διαιτητής είχε οφθαλμοφανή πρόθεση να εκνευρίσει σε αφόρητο βαθμό τον Κοβάσεβιτς, δίνοντας στο Σέρβο άσσο μας συνεχώς επιθετικά φάουλ; Στις περισσότερες περιπτώσεις, είτε του γινόταν αμυντικό φάουλ, είτε διεκδικούσε τη μπάλα στον αέρα με τον αντίπαλο μπάκ πλάτη με πλάτη, ώμο με ώμο, αγκώνα με αγκώνα.

Πηγαίνοντας στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, έχω να πώ ότι κρίνοντας από τη ροή, τη σειρά και τον αριθμό των χαμμένων ευκαιριών η εκτίμηση που προάγεται είναι πως πήγαμε να δεχτούμε πρωτόγνωρη ήττα-ταπείνωση από μία ομάδα που έχει παρουσιάσει ένα ασόβαρο αδύναμο αγωνιστικό χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λήγκ.
Είναι αληθές πώς απουσίαζαν τα δύο καλά αμυντικά μας χάφ, οι Στολτίδης και Λεντέσμα. Οι αντίπαλοί μας, στερήθηκαν των υπηρεσιών του Μάτος αντίστοιχα. Είναι γεγονός πώς ο αγαπημένος ηρωικός μας Πάτσα μετά τους απανωτούς τραυματισμούς του είναι ελαφρώς "τελειωμενάκι" για μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού και πώς ο Μενδρινός -όπως εγώ έχω γράψει εδώ και καιρό σε αυτό το thread και τώρα συμφωνούν μαζί μου μέχρι και οι "τυφλοί"- εξελίσσεται σε ένα νέο Καφέ, αλλά και οι αντίπαλοί μας, δεν είχαν να παρουσιάσουν αμυντικά χάφ ποιότητας. Μην τρελαθούμε τώρα και βγάλουμε τον αργοκίνητο άχρωμο άοσμο Τζιώλη και τον εξωτικό απίστευτο ανύπαρκτο Σιμάο αμυντικά χάφ ολκής. Και όμως, η δική μας ομάδα ήταν εκείνη που έμοιαζε κομμένη στα δύο, με την επίθεση και την άμυνα να είναι εντελώς αποκομμένες μεταξύ τους. Αν δεχτώ πώς ο κόουτς μας δε θα μπορούσε να είχε μαντέψει το πόσο ελλειμματική θα αποδεικνυόταν η παρουσία των Μενδρινού και Πατσατζόγλου στη μεσαία γραμμή, δε μπορώ να δεχτώ πώς δεν έκανε και πολλά πράγματα για να διορθώσει την κατάσταση στην πορεία του αγώνα. Δεν είναι δυνατό να είναι ο χώρος έξω από τη μεγάλη περιοχή μας σκέτο χωνί και να μας παίζουν πασούλες οι ανύπαρκτοι και επιπλέον να μη φεύγει η μπάλα μπροστά παρά μόνο με αποκρούσεις και γιόμες και να μην κάνεις τίποτα για να μεταβάλεις την εικόνα. Ούτε είναι δυνατόν να αφήνεις και πάλι στην αχρηστία του 80'+ έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητας του Λιονέλ Νούνιες που σέρβιρε τρία γκόλ στα παιχνίδια με Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με Ηρακλή στο "Καυταντζόγλειο". Ούτε, εξάλλου, είναι αποδεκτό να μη μπορείς να δείς πώς στην αριστερή πλευρά της άμυνας μας, γινόταν το πάρτυ της χρονιάς, ειδικά όταν μεταφέρθηκε από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης των αντιπάλων μας ο Ίβανσιτς.
Είτε πριν τον αγώνα, είτε κατά την εξέλιξή του, η ομάδα θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε στηθεί εντελώς διαφορετικά. Όταν παίζεις στην καυτή σου έδρα με τους ανύπαρκτους δεν είναι δυνατό να μην έχεις τη μαγκιά-τόλμη, ή την ωριμότητα-διορατικότητα να ρισκάρεις. Δηλαδή, ένα τολμηρό 4-3-1-2, με ένα γερό ανακάτεμα της τράπουλας, βάζοντας Πατσατζόγλου δεξί μπάκ, Άντζα και Τοροσίδη κεντρικούς μπάκ, Ζέβλακοφ αριστερό μπάκ, τριάδα στο κέντρο Γκαλέτι στα δεξιά, Τζώρτζεβιτς στα αριστερά και Μενδρινό ανάμεσά τους, Κοβάσεβιτς και Λούα-Λούα μπροστά ως δυάδα κεντρικού και περιφερειακού και το Νούνιες σε ελεύθερο ρόλο πίσω τους, ή μαζί τους θα ήταν κάτι πολύ προχωρημένο για να το φανταστεί κάποιος;
(Εμβόλιμη σημείωση: Με βάση το τι έχουμε δεί και τι έχουμε διαπιστώσει όχι μόνο για την αξία, αλλά και για τα μυαλά που κουβαλάει στην κούτρα του ο κάθε παίκτης μας, θα έμοιαζε τολμηρό και όχι απαραιτήτως παράτολμο αντί του Μενδρινού να έμπαινε να παίξει ο Κατσικογιάννης)

Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω με τον κατώτερο του α.- ονόματος και της ιστορίας του Ολυμπιακού, β.- της δύναμης των οπαδών και της Διοίκησης και γ.- της ποιότητας και της αξίας των παικτών, κόουτς ήταν ότι έριξε στο τέλος του αγώνα τον Κωνσταντίνου. Μπορεί να έμοιαζε πιο λογικό να έριχνε κάποιος στη φωτιά το Μήτρογλου, αλλά στο σημείο που είχε φθάσει η κατάσταση, το μόνο στο οποίο θα μπορούσε να ποντάρει κάποιος ήταν μία σέντρα, μία κεφαλιά, ένα τουρλουμπούκι, ένας τσαμπουκάς μές στην περιοχή του Παναθηναϊκού για να μπεί και το δεύτερο.

Τέλος πάντων, ότι έγινε, έγινε. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη, πέρα από πιστοί και περήφανοι για την ομάδα μας, να νιώσουμε και πάλι χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

Υ.Γ.: Δεν ξέρω τι κάνουν οι δικοί μας οπαδοί στα αντίπαλα threads καθώς μπαίνω σε αυτά από σπάνια έως ποτέ, αλλά εξακολουθώ να επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να μπαίνουν εδώ μέσα αλλόπιστοι όχι για να κάνουν μία -έστω έντονη- κουβέντα, αλλά απλά για να προκαλέσουν.  
διάβασα το ποσταρισμα σου προσεκτικά
και θέλω να πω οτι συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ 100%

Ίσως να σε εχω παρεξηγήσει και ζητω συγγνώμη....
+1.000.000.οοο
Τα είπες ΟΛΑ μπράβο
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορει αλλο ο θρηνος λεμεεεεεεεεεεε
μην πιστευετε στα παραμυθια που βγαινουν και λενε εδω μεσα καποιοι. την τεταρτη θα εχουμε ασχημο νοκ αουτ, δεν μπορει να κρυψει την γυμνια του αλλο ο θρηνος. da pipa και full service απο παντου
λοι ειδατε τι εγινε στο γηπεδο χθες. τι να πω δηλαδη... δεν μπορει ο ολυμπιακος.
μεγαλη απογοητευση, βγαινανε στα ραδια και κλαιγανε τα γαυρακια. ασε το γηπεδο που ηταν μουγκα.
δεν το αντεξαν το ξεβρακωμα μεσα στο καραισκακη.
πορωθηκε και η ομαδα, γαμησε τα κι αφησε τα....
ξερει ο πρακτορας, γι αυτο δεν μιλαει
τελος τα παραμυθια την τεταρτη
Κοιτα την υπογραφη μου τα λεει ΟΛΑ
ΡΟΖ φανελα η πρωτη σου βαζελα
κοκκινα φορανε αυτοι που σας γαμανε!!!!
 

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
4.150
Like
1
Πόντοι
16
διάβασα το ποσταρισμα σου προσεκτικά
και θέλω να πω οτι συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ 100%

Ίσως να σε εχω παρεξηγήσει και ζητω συγγνώμη....
+1.000.000.οοο
Τα είπες ΟΛΑ μπράβο
Εγω στο μονο που θα διαφωνισο με τον Andras37Athina ειναι στο συστημα που δινει γιατι δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει ενας αγωνας εμεις κανουμε κριτικη μετα αναλογα με το αποτελεσμα.
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
διάβασα το ποσταρισμα σου προσεκτικά
και θέλω να πω οτι συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ 100%
Ίσως να σε εχω παρεξηγήσει και ζητω συγγνώμη....
+1.000.000.οοο
Τα είπες ΟΛΑ μπράβο
Ενδεχομένως έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο στο παρελθόν υπό το πρίσμα μίας αναίτιας προκατάληψης. Έχει συντείνει σε αυτό και μία κόντρα που είχαμε ανοίξει κάποια στιγμή, για την οποία φέρω σημαντική ευθύνη και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη.
Κατά τ΄άλλα, είτε εκτιμώ πρόσωπα και καταστάσεις εσφαλμένα είτε ορθά, το μόνο που θα ήθελα εδώ μέσα είναι πρώτον, να μη μου αμφισβητείται η αφοσίωσή μου σε μία ομάδα που διδάχτηκα να την αγαπώ από νήπιο σχεδόν και δεύτερον, να μου επιτρέπεται να έχω τη δική μου προσωπική άποψη έστω και αν δε συμφωνούν όλοι με αυτήν. Απλά πράγματα δηλαδή.
 

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
932
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Την καλησπέρα μου σε όλους. Συγγνώμη για το χόρο που θα πιάσω στο θέμα σας αλλά το δεύτερο μέρος του ποστ του gp07 με κάνει να θέλω να πώ μερικά πράμματα. Υποστηρίζω μια μικρή ομάδα που παλεύει για το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Διαβάζω και ακούω οπαδούς των μεγάλων ομάδων να παροπονιούνται για τη διαιτησία και πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ. Πως τολμάτε να λέτε κάτι τέτοιο. Όταν παίζουν ομάδες σαν την δικιά μου με κάποια μεγάλη και γίνετε το ολοκαύτωμα της Χίου τι πρέπει να κάνουμε? Όλοι εσείς έχετε στρατιές δημοσιογράφων να σας υποστηρίζουν και το παιζετε και κυνηγημένοι? Πως θα σας φαινόταν αν σε μια αθλητική εκπομπή έδειχνε 1 λεπτο την ομάδα σας και 3 ώρες ανούσια ρεπορτάζ, παρακάμερες και παραπαπαριές από μόνο 2 ομάδες του πρωταθλήματος? Όσο για τους σχολιαστές των αγώνων που αναφέρει ο φίλος gp07...τι να πούμε και εμείς. Ακούω την περιγραφή του αγώνα και νομίζω οτι υποστηρίζω την Εθνική Τουρκίας. Στο περσινό πρωτάθλημα ο τύπος που περιέγραφε τον αγώνα είπε το θεϊκό " ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πετύχει ένα γκόλ για να διώξει το άγχος" και αναγκάστικα να κοιταξω το ημερολόγιο για να σιγουρευτώ οτι δεν είναι Τετάρτη και παίζει ο Ολυμπιακός στο CL με μια ξένη ομάδα. Αυτά τα λίγα και με καμμιά διάθεση να μαλώσω για το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ: Την ομάδα μου δεν τη λέω γιατί για τους συνομιλητές μου σε τέτοια θέματα είμαι κρυφοβάζελος, ρουφιάνος του Κόκκαλη ή τσάτσος του Ντέμη, αναλογα με τις δικές τους προτιμήσεις πάντα... 
 

Επισκέπτης
Εγω στο μονο που θα διαφωνισο με τον Andras37Athina ειναι στο συστημα που δινει γιατι δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει ενας αγωνας εμεις κανουμε κριτικη μετα αναλογα με το αποτελεσμα.
το συστημα θα μπορουσε να ειχε αλλαχθει στο ημιχρονο,απλα ο τακης μαλλον επαναπαυθηκε στο 1-1 κ πιστεψε οτι αφου ισοφαρρισαμε θα μπορουσαμε να νικησουμε με το συστημα που επαιζε.

να σημειωσω πως κ εγω τα ειχα πει για τον μενδρινο κ τοτε ειχα ακουσει καποια πραγματα απο διαφορους εδω μεσα,ομως τωρα βλεπετε πως το παληκαρι δεν κανει.

οσο για τον ραουλ μπραβο,κριμα τα 2.5 εκατομυρια.ενας παιχτης που αγοραστηκε κυριως για να κλεισει τα ουσιαστικα κενα στην αμυνα κ οχι για επιθετικους ρολους(οπως κατεληξε) ο τοροσιδης,τελικα δεν παιζει καν κ ουτε ειναι διατεθημενος να παιξει ποτε!
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Εγω στο μονο που θα διαφωνισο με τον Andras37Athina ειναι στο συστημα που δινει γιατι δεν μπορεις να ξερεις πως θα παει ενας αγωνας εμεις κανουμε κριτικη μετα αναλογα με το αποτελεσμα.
Ναι ρε σύ, εξυπακούεται ότι ο προπονητής είναι εκείνος που έχει την ευθύνη και το βάρος να καταρτίζει συστήματα και συνθέσεις πριν από μία αναμέτρηση και ότι όλοι εμείς ερχόμαστε ως μ.Χ. προφήτες να παραστήσουμε τον προπονητή της εξέδρας. Απλά, κάποιες φορές, ορισμένα πράγματα γίνονται σχεδόν εξώφθαλμα.
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Nομίζω πως δεν πάει άλλο η κατάσταση με τον Μπράβο ....πρέπει να πάρει τον πούλο και τάχιστα . Καλά δεν ντρέπεται λιγάκι...τι κάνει , την babysitter της "άρρωστης" γυναίκας του? (μουνάρα πάντως  :sperm: )
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Ενδεχομένως έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλο στο παρελθόν υπό το πρίσμα μίας αναίτιας προκατάληψης. Έχει συντείνει σε αυτό και μία κόντρα που είχαμε ανοίξει κάποια στιγμή, για την οποία φέρω σημαντική ευθύνη και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη.
Κατά τ΄άλλα, είτε εκτιμώ πρόσωπα και καταστάσεις εσφαλμένα είτε ορθά, το μόνο που θα ήθελα εδώ μέσα είναι πρώτον, να μη μου αμφισβητείται η αφοσίωσή μου σε μία ομάδα που διδάχτηκα να την αγαπώ από νήπιο σχεδόν και δεύτερον, να μου επιτρέπεται να έχω τη δική μου προσωπική άποψη έστω και αν δε συμφωνούν όλοι με αυτήν. Απλά πράγματα δηλαδή.
Ναι ενδεχόμενος να αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλο με κακή πίστη , δεν πειράζει Το όλο ζήτημα ανήκει στο παρελθόν και από έμενα θεωρείται λήξαν….
Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω όσο αφορά την διαφωνία μας παλαιοτέρα, είναι ότι  έχω μάθει από μικρό παιδί να μην βρίζω και να μην προσβάλω ποτέ Παίχτη, η προπονητή του Ολυμπιακού (όσο αυτός είναι στον Ολυμπιακό)
Θεώρησα ότι αυτό έκανες  εσύ στην Περίπτωση του Τάκη Λεμονή,
Προφανώς έκανα λάθος και εσύ μιλούσες χιουμοριστικά , όπως είπα ζητώ συγγνώμη που χρησιμοποίησα άκομψο τρόπο για να δείξω την δυσφορία μου !!!!

ΟΛΟΙ Αγαπάμε τον Θρύλο του Ελληνικού Αθλητισμού το Ίδιο!!!!
 

Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/2029582179094] [/URL]

κοροιδο εδω δε σταματαμε να τραγουδαμε,ακομα κ οταν σας γαμαμε. :rockon:

κοψε τις μαλακιες γιατι σε λιγο βλεπω κυνηγι φαλαινας,ιντερνετικε μου γαμια. ;)

*αν εισαι ο λαπλας,ξερεις που θα βρεις εκεινη την γκομενα που σε παρατησε κ ανοιξες κ θρεντ. :2funny:
(δεν εχεις να κανεις τπτ παραπανω απ'το να μου στειλεις πμ)!
αν παλι δεν εισαι ο λαπλας κ σε εχει παρατησει η γκομενα σου,παλι στειλε πμ,θα την βρουμε. :grin:
το παραπανω κομματι απευθεινεται στο σημειο που αναφερεσαι στον αντζα.

κοροιδααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Πάντως φαλαινίτσα μου οφείλω να σε συγχαρώ.
Μόνο που κάθησες να γράψεις μια τέτοια μακροσκελέστατη αναλύση για τα "χάλια μας"  :2funny: :2funny:, πραγματικά μας κάνει να νιώθουμε υπόχρεοι.

Να ΄σαι καλά βρε αδερφέ για άλλη μια φορά, μες στους τόσους μήνες σου εδώ, μας έκανες να γελάσουμε. Θα σε περιμένουμε πάλι την Τετάρτη.
Άντε τώρα να γράψεις και στα άλλα site που κατά καιρούς διαφημίζεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom