Επισκέπτης
DARKO: Σλάβικο όνομα προέρχεται από τη λέξη "dar" που σημαίνει "Δώρο"
Μπράβο Αρίωνα, έρχεσαι στα λόγια μου. Επειδή λοιπόν είχα την τιμή και την χαρά να τους δω τους παραπάνω αναφερόμενους παίκτες να παίζουν γι΄αυτό έγραψα σε προηγούμενο πόσατ μου για την λάμψη στα μάτια των παικτών. Την ίδια λάμψη στα μάτια, τον ίδιο τσαμπουκά έχουν και αυτά τα παιδια και θα αφήσουν σίγουρα εποχή (αν δεν τους τραβήξει την προσοχή η δημοσιότητα και οι φραπέδες στο Finn).κοίτα να σου πω το ποδόσφαιρο που έχω δει εγώ εσύ ούτε στην τηλεόραση δεν θα το δεις εσύ αν και γαύρος έχεις δει ποτέ Γ Σιδέρη? Γιούτσο? Μποτίνο?Παπάζογλού και λίγοι είναι για να δεις τι παικτούρες είχατε σε σχέση με αυτά τα τσαπατώρια που έχεται τώρα και το παίζουν θρύλος με τα αρχίδια των παλιών.
ΛΑΘΟΣ. Θέλετε ΚΑΙ το οικόπεδο δικό σας. Εμείς σε 46 χρόνια θα ψάχνουμε για άλλο.Ξέρεις...ότι γράφει ο "Πρωταθλητής" δεν είναι πάντα αλήθεια!Συμφωνώ πάντως στο ότι και εμείς και οι βάζελοι προσπαθούμε να φτιάξουμε γήπεδο με παρόμοιο τρόπο!
Γούστα είναι αυτά, δεν λέω, αλλά μάλλον που είναι καλύτερος ο λαγός στο τηγάνιναιίίίί!με γαβρο κυπελο στο τηγάνι!ποσα εισητηρια ειναι να παρουμε? 40% ε?
kαι εσυ βεβαιως μην ξεχασεις να σπιλωσεις τον Προπονητη και τους παιχτες της ομαδας που υποστηριζεις !!!!!(υποτιθεται)Μην ξεχάσετε την Κυριακή να σπιλώσετε την προσωπική τιμή και την ποδοσφαιρική ιστορία του Ριβάλντο. Θα είναι φοβερή μαγκιά.