Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
40% εισητηρια ε?πωπω πολυ γουσταρω!πΟΣΟ χαρηκα ρε παιδια!!2 νικες με γαβρο!στο ενα θα ειμαι μεσα!!πωπω αυτα ειναι!τι χαρα θεε μου!πωπω θεε μου οποιος εχει δει το football factory και πως εκαναν οι οπαδοι της μιλγουωλ οταν εμαθαν οτι επεσαν με την τσελσι,ετσι εκανα!αν κ στην περιπτωση μας η τσελσι ειναι η παναθα!!πωπω παιδια,εχω παει με εθνικη σε καθε ματς καραισκακη αλλα μετα απο τοσα χρονια θα ειμαι καραισκακη με την παναθα!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και α(ντα)γωνιστικότητα αυτή την περίοδο και θα τον πιείτε αγαπητέ Laplace.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε οκ ας τον πιουμε,ας μας δωσουν ομως τα εισητηρια που δικαιουμαστε! το 40%! Ψαχνω κ εγω το ακουσα στην Ερα αλλα λενε μαλακιες!ειναι 40%!!πρεπει να ειναι αντιπαλοι οπαδοι στο κυπελλο κ γενικα σε ολα τα ντερμπυ!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το ζήτημα είναι να μην πειράξει κανείς έστω και ένα πλαστικό κάθισμα από το "Γ. Καραϊσκάκης" γιατί είναι στολίδι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για τη Σούπερ Ληγκ και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
40% εισητηρια ε?πωπω πολυ γουσταρω!πΟΣΟ χαρηκα ρε παιδια!!2 νικες με γαβρο!στο ενα θα ειμαι μεσα!!πωπω αυτα ειναι!τι χαρα θεε μου!
... κι επειτα laplace ...τσιμπηθηκες και ..ξυπνησες κι εμεινες με την γλυκα!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το σωστο ειναι 40% στον φιλοξενουμενο!!!επιτελους ας γινει κατι ΣΩΣΤΟ μια φορα!ετσι λεει ο νομος!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το σωστο ειναι 40% στον φιλοξενουμενο!!!επιτελους ας γινει κατι ΣΩΣΤΟ μια φορα!ετσι λεει ο νομος!
ο νομος τι λεει? λεει 40% στον φιλοξενουμενο? και αν λεει ετσι για να τα παρετε πρεπει να συμφωνεισει ο βαρδινογιαννης, θα το κανει?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ο νομος τι λεει? λεει 40% στον φιλοξενουμενο? και αν λεει ετσι για να τα παρετε πρεπει να συμφωνεισει ο βαρδινογιαννης, θα το κανει?
Βρε ποιός Βαρδινογιάννης?

[move]Την τσέπη του να λες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Μάλλον αγαπητέ Laplace που δεν θα δείς το κύπελο απο μέσα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
νικ ακουσα στο  ραδιο σπορταιμ 40% ο φιλοξενουμενος!και επισης ο τζιγκερ δεν νομιζω να συμφωνησει κ αυτο με ξενερωνει!!
cretan335 το φοβαμαι,αλλα ΠΡΕΠΕΙ επιτελους να γινουμε Ευρωπη..κ αν ερθει Χ στον επαναληπτικο να δωσουν κ στους γαυρους!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω δεν το βλεπω να περνετε εισητηρια με την καμια παντως...

Ασχετο αλλα διαβαζω απο καποιους φιλους οτι θελουν τον ΙΕΡΟ στην Εθνικη?δεν μπορω να καταλαβω τον λογο....Ο Ολυμπιακος γαμει και δερνει με τον Ακη και η Εθνικη κανει το ιδιο χωρις τον Ακη...Αστον να μινει μονο στην ομαδα μας και να πιανει τις αποδοσεις που πιανει παντα..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
νικ ακουσα στο  ραδιο σπορταιμ 40% ο φιλοξενουμενος!και επισης ο τζιγκερ δεν νομιζω να συμφωνησει κ αυτο με ξενερωνει!!
cretan335 το φοβαμαι,αλλα ΠΡΕΠΕΙ επιτελους να γινουμε Ευρωπη..κ αν ερθει Χ στον επαναληπτικο να δωσουν κ στους γαυρους!
πως να γινουμε ευρωπη ρε λαπλας αν μπειτε στο καραισκακη κι αρχισουν να καινε τα παντα οι δικοι σας με το πρωτο μπαλακι...πλακα κανουμε?οχι οτι δεν θα κανουν τα ιδια οι δικοι μας στη λεοφωρο αν υπαρξει επαναληπτικος (που αποκλειεται αλλα λεμε)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μαζί σου, αλλά τις όποιες ζημιές θα τις πληρώνουν οι ομάδες. Συνυπολόγισε και τα πρόστιμα.
Μπα, δεν το βλέπω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παντως αν ο βαζελος ΔΕΝ παρει εισιτηρια και αποκλειστει θα εχει μεγαλα προβληματα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αν τα καψουν,θα πρεπει οι ομαδες να πληρωσουν τις ζημιες..
κ αποκλεισμο 1 αγωνιστικη απο εδρα της..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στα μπαράζ του πρωταθλήματος τα ζευγάρια είναι 1-2 και 3-4 σε μονούς αγώνες?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο.κ. Ένα το κρατούμενο, Είχα δίκιο, εσύ είσαι ο τύπος και αν όχι ο συγκεκριμένος, ενδεχομένως κάποιος τέτοιος τύπος.
Για μένα, σφάλλεις. Μπορεί να μ' έχεις δεί να 'μαι ανάμεσα σε 'κείνους που μια ζωή σου κάνουν καζούρα, ή, για να δώσουμε μία πιο φιλεύσπλαχνη εκδοχή, ανάμεσα σε 'κείνους που λυπούνται να 'σαι ο παραπάνω τύπος, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μ' έχεις δεί επιστρέφοντας σπίτι σου, το αποκλείω με [glow=red,2,300]πάσα[/glow] κατηγορηματικότητα και βεβαιότητα, διότι εσύ και 'γώ, αποκλείεται να έχουμε οτιδήποτε κοινό, με πρώτη τη γειτονιά που κατοικεί ο καθένας μας. :sunglasses:
Ντρέπομαι  που έκανα κουβέντα μαζί σου φιλέ μου
Πραγματικά μπορεί να έχω διαφωνήσει με πολλούς εδώ μέσα ακόμα και να έχω βριστεί,
Αλλά τόσα πολύ κομπλεξικό άτομο δύσκολο θα συναντήσω….

Είναι μάταιο να σου απαντήσω ποσό Μπατηρομαγκας φαίνεσαι παριστάνοντας τον πλούσιο και μορφωμένο πίσω από ένα pc ……
Ευτυχώς που το ποδόσφαιρο είναι το πιο Δημοκρατικό Άθλημα και χωρανε ακόμα και τύποι σαν και εσένα ……
Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που με έχουν γνωρίσει από κοντά και ξέρουν  που έχω διάρκειας , χωρίς βεβαία αυτό να σημαίνει ότι η γνώμη μου έχει περισσότερη σημασία από τον 17αρι που έχει διάρκειας στην 7 …..
Όσο για το «υπάλληλος» που είπες πριν , εχω σταματήσει να είμαι υπάλληλος 5 χρόνια τώρα που εχω δική Εταιρία ,βεβαια αυτό δεν με κάνει καλύτερο από τον Εργαζόμενο των 620 Ευρώ , όσο αφορά την Γνώμη μου για τον Ολυμπιακό….

Μου θυμίζεις τον τύπο στην διαφήμιση της Aegean ΠΕΤΑΩ ΜΟΝΟ με  19 Ευρω……Ο τύπος που παίζει τον ήρωα που μόνιμα επιδικνύεται για τα χρήματα που έχει, είναι απίστευτα καλός, όταν ο Άγγλος του μιλάει για την βασίλισσα της Αγγλίας.
Δεν θα μπω σε άλλο διάλογο μαζί σου ο Θρυλος θα συνεχισει να σε Ταπεινωνει…..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια λόγω αλλαγής παρόχου ιντερνετ(ειχα tellas γαμω το φελεκι μου :tickedoff:) δεν ημουνα μεσα για μια εβδομαδα...Ηθελα να πώ πραγματικά ευχαριστω στην ομαδα που την τεταρτη απεδειξε πως επιτελους δεν ειμαστε μια φοβισμενη και κομπλεξικη ομαδα,αλλα κατι παραπανω απο αυτο.Φοβερη εμφανιση και ατομικη βελτιωση εξαιρετικη απο τον στολτιδη σε πολλους τομεις και κυριως στην αισθηση του χώρου.Καταπληκτικοι επισης ο παντος,ο κοβασεβιτς,ο αντζας με τον ζεβλακοφ,ο τοροσιδης,ο λεντεσμα καλος και το φιλαρακι μου ο μενδρινος. ;)Μακαρι καθε φορα που βγαινουμε στο τσαμπιονς ληγκ να περναγαμε στους "16".Απο πληροφοριες που εχω μεσα απο την ΠΑΕ παντως ειμαστε αρκετα εως πολυ κοντα στο κλεισιμο 3 πολυ καλων ποδοσφαιριστων στην τρεχουσα μεταγραφικη περιοδο(δεν θα πω ονοματα ακομη)...Αν γίνουν αυτες ο Ολυμπιακος είτε φετος ειτε την επομενη χρονια(αν και εφοσον βγει τσαμπιονς ληγκ) εχει τυχη για σπουδαια πραγματα ασχετα με τον αντιπαλο του..Φυσικα θα προτιμουσαμε μια εκ των πορτο-ιντερ για να κληρωθουμε αλλα θα δειξει την αλλη παρασκευη η κληρωτιδα.Αυτα προς το παρον!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στα μπαράζ του πρωταθλήματος τα ζευγάρια είναι 1-2 και 3-4 σε μονούς αγώνες?
ο πρωτος δεν παιζει μπαραζ
2-3-4 νομιζω΄παιζουν μινι πρωτα΄θλημα με εναν αγωνα ...αλλα και για ναγινει αυτο πρεπει η διαφορα σε βαθμους να ειναι μεχρι καποιους βαθμος....αν ειναι μεγαλυτερη δεν εχει μπαραζ...
γάματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom