Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδάκι, πήγαινε παίξε παραδίπλα. Εδώ ενοχλείς.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μην ξεχάσετε την Κυριακή να σπιλώσετε την προσωπική τιμή και την ποδοσφαιρική ιστορία του Ριβάλντο. Θα είναι φοβερή μαγκιά.
Ασε ρε....
Εμεις δεν κρεμασαμε  πανο με Πεντοχιλιαρα ποτε ουτε κραξαμε κανενα μου εφυγε απο τον ΟΣΦΠ σεβομενος καποια πραγματα και αυτο θα το δεισ την Κυριακη....
Της συμβουλες σου λοιπον στην ομαδουλα σου.... ΟΧΙ ΕΔΩ

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
σιγα να μην σεβομασταν το βατραχο ρε μεγαλε που εφυγε πουστικα

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
σιγα να μην σεβομασταν το βατραχο ρε μεγαλε που εφυγε πουστικα
ΟΚ καλα κανατε τοτε. Οποιος θελει να την κανει απο την ομαδουλα σας και γουσταρει να παει στον ολυμπιακο φευγει πουστικα ετσι????
Αν πηγενε στον Απολλωνα Καλαμαριας θα μιλαγες?????
Και αν μιλαγες θα το κραταγες τοσα χρονια μανιατικο????
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΗΘΗΝΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί έως σήμερα και θα δυσκολεύεται και στη συνέχεια να αναπτύξει την πλήρη δυναμική του σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, διοικητικό, επιχειρηματικό, διεθνές, κοινωνικό κ.ο.κ.)επειδή υποφέρει από βαρίδια σαν και 'σάς που προβάλλεστε ως γνήσιοι φίλοι και οπαδοί του. Έχοντας λίγους (όχι λιγοστούς - για όσους από σάς ξέρουν πέντε γράμματα μπορεί και να καταλάβετε τη διαφορά) οπαδούς σαν και 'σας, δυστυχώς ο Θρύλος δε θα γίνει τόσο μέγαλος όσο αξίζουμε και όσο ονειρευόμαστε.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω λαπλας..ουτε μισο!κατι τετοιο ακουσα ερα σπορ!
Ρε Psaxnw Κριμα ρε γαμωτο
Αν θα τους ειχαμε μεσα θα ήταν ωραια.Τρελο γελιο θα ειχε. ΚΡΙΜΑ
Εδω και τωρα δωστε εισητηρια στα βαζελια να ερθουν μεσα στον ναο

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί έως σήμερα και θα δυσκολεύεται και στη συνέχεια να αναπτύξει την πλήρη δυναμική του σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, διοικητικό, επιχειρηματικό, διεθνές, κοινωνικό κ.ο.κ.)επειδή υποφέρει από βαρίδια σαν και 'σάς που προβάλλεστε ως γνήσιοι φίλοι και οπαδοί του. Έχοντας λίγους (όχι λιγοστούς - για όσους από σάς ξέρουν πέντε γράμματα μπορεί και να καταλάβετε τη διαφορά) οπαδούς σαν και 'σας, δυστυχώς ο Θρύλος δε θα γίνει τόσο μέγαλος όσο αξίζουμε και όσο ονειρευόμαστε.
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Αυτο για οσους θελουν καναπε για να δουνε την Θρυλαρα στο CL.....

Συνημμένα

• kanapescr1dp5.jpg
    kanapescr1dp5.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
φιλαθλε του καναπε!!!!!
Εγώ; Φίλαθλος του καναπέ; Βρε, κάθε Κυριακή μαζί δεν είμαστε στην εξέδρα; Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μελαχρινός, σπυριάρης, με το λιγδό μαλλί, που είσαι μονίμως βραχνός και βαστάς στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο το κασκώλ;

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ; Φίλαθλος του καναπέ; Βρε, κάθε Κυριακή μαζί δεν είμαστε στην εξέδρα; Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μελαχρινός, σπυριάρης, με το λιγδό μαλλί, που είσαι μονίμως βραχνός και βαστάς στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο το κασκώλ;

Συνέχισε να εκτίθεσαι φίλε μου έχεις μεγάλη πλακά
Στην Αρχή ξεκίνησες με επίδειξη των Προπονητικών και Ποδοσφαιρικών σου Γνώσεων!!!!!
Αποκαλώντας Κοιμήση τον Λεμονη και Λίγο τον Παντο (ακόμα και εσύ τον «έχεις» μας είπες!!!!!)
Και Τώρα που σε ΤΑΠΩΣΑΝ βεβαία επιτίθεσαι με το μεγάλο πνευματικό σου επίπεδο και την μόρφωση σου απέναντι σε εμάς τους «κάφρους»
Βεβαία εξακολουθείς να μην μας λες πόσες φορές τον χρόνο βλέπεις τον Ολυμπιακό από το γήπεδο !!!!!!????
Μάλλον ΚΑΜΙΑ θα έλεγα εγώ !!!!
Άσε λοιπόν εμάς που είμαστε «κακοί» φίλαθλοι και «κάφροι» να αγαπάμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τον Ολυμπιακό μας με αγνό «Ολυμπιακό» Τρόπο και όχι με υψηλές προπονητικές αναλύσεις !!!!!!
Αυτά τα αφήνουμε στον Προπονητή του Θρύλου μας που μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μαζί δεν είμαστε βρε κάθε Κυριακή στην εξέδρα; Αφού εσύ είσαι ο μπροστινός μου εκείνος ο τύπος ο σπυριάρης, ο λίγδης, ο μελαχρινός, με τη βραχνή φωνή, το κασκώλ και το τσιγάρο με την καύτρα να πέφτει. Ο τύπος με τη φαβορίτα και το μακρύ νυχάκι που βγάζει νευρικά τα κακαδάκια απ' τη μύτη και γρομπαλάκια κερί απ' το αυτί. :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καμμία απόκριση. Σιωπή. Εμ, βέβαια, 5.00 μ.μ. πήγε. Η σύνηθης ώρα που σχολούν οι υπάλληλοι. Που θέλουν και διαρκείας στην "επισήμων" μη  :shit:ω...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καμμία απόκριση. Σιωπή. Εμ, βέβαια, 5.00 μ.μ. πήγε. Η σύνηθης ώρα που σχολούν οι υπάλληλοι. Που θέλουν και διαρκείας στην "επισήμων" μη  :shit:ω...

Και τώρα φτάνουμε σε αυτό που λεμέ «επίπεδο»
Εγώ ούτε σε έβρισα ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε πρόσβαλα!!!!

Αλλά μια που το θέτεις έτσι ΝΑΙ εγώ είμαι ο Τύπος που περιγράφεις πιο πάνω!!!!

Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που μένει απέναντι μου και σε βλέπω όταν γυρνάω από το γήπεδο να κοιτάς τηλεόραση από τον καναπέ σου ,,, επειδή γήπεδο ΔΕΝ πας τρως παντόφλα από την γυναικά σου !!!!! η την μαμά σου γι αυτό και βγάζεις τόσα κόμπλεξ Για τον Επιτυχημένο Λεμονη !!!!
Επιπλέον τώρα που θυμάμαι φοράς το ίδιο ζευγάρι στραβοπατημενα  παπούτσια 3 χρονιά γιατί δεν έχεις να το αλλάξεις Έτσι δεν είναι ?????

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Και τώρα φτάνουμε σε αυτό που λεμέ «επίπεδο»
Εγώ ούτε σε έβρισα ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε πρόσβαλα!!!!
Αλλά μια που το θέτεις έτσι ΝΑΙ εγώ είμαι ο Τύπος που περιγράφεις πιο πάνω!!!!
Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που μένει απέναντι μου και σε βλέπω όταν γυρνάω από το γήπεδο να κοιτάς τηλεόραση από τον καναπέ σου ,,, επειδή γήπεδο ΔΕΝ πας τρως παντόφλα από την γυναικά σου !!!!! η την μαμά σου γι αυτό και βγάζεις τόσα κόμπλεξ Για τον Επιτυχημένο Λεμονη !!!!
Επιπλέον τώρα που θυμάμαι φοράς το ίδιο ζευγάρι στραβοπατημενα  παπούτσια 3 χρονιά γιατί δεν έχεις να το αλλάξεις Έτσι δεν είναι ?????
Ο.κ. Ένα το κρατούμενο, Είχα δίκιο, εσύ είσαι ο τύπος και αν όχι ο συγκεκριμένος, ενδεχομένως κάποιος τέτοιος τύπος.
Για μένα, σφάλλεις. Μπορεί να μ' έχεις δεί να 'μαι ανάμεσα σε 'κείνους που μια ζωή σου κάνουν καζούρα, ή, για να δώσουμε μία πιο φιλεύσπλαχνη εκδοχή, ανάμεσα σε 'κείνους που λυπούνται να 'σαι ο παραπάνω τύπος, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μ' έχεις δεί επιστρέφοντας σπίτι σου, το αποκλείω με [glow=red,2,300]πάσα[/glow] κατηγορηματικότητα και βεβαιότητα, διότι εσύ και 'γώ, αποκλείεται να έχουμε οτιδήποτε κοινό, με πρώτη τη γειτονιά που κατοικεί ο καθένας μας. :sunglasses:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν φαινόσουν πάντως τύπος που δε θα είχε πρόβλημα ένας καλοβαλμένος άνθρωπος να τον συστήσει ως γνωστό του, θα σε καλούσα σπίτι μου να πιούμε καφέ και να απολαύσεις μαζί μου τη μοναδική θέα από τα μπαλκόνια μου. Από τη μία πλευρά φαίνεται το "Γ. Καραϊσκάκης" και το ΣΕΦ και από την άλλη, η Ακρόπολη. Όταν έχω καλεσμένους τίποτα βαζελάκια ή χανουμάκια, τους λέω ελάτε έξω να σας παρουσίασω τους τρείς κορυφαίους ναούς του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας και όταν τους δείχνω "Καραϊσκάκη"-ΣΕΦ πακέτο με τον Παρθενώνα, μένουν άναυδοι.  :happy: :happy: :happy:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο.κ. Ένα το κρατούμενο, Είχα δίκιο, εσύ είσαι ο τύπος και αν όχι ο συγκεκριμένος, ενδεχομένως κάποιος τέτοιος τύπος.
Για μένα, σφάλλεις. Μπορεί να μ' έχεις δεί να 'μαι ανάμεσα σε 'κείνους που μια ζωή σου κάνουν καζούρα, ή, για να δώσουμε μία πιο φιλεύσπλαχνη εκδοχή, ανάμεσα σε 'κείνους που λυπούνται να 'σαι ο παραπάνω τύπος, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μ' έχεις δεί επιστρέφοντας σπίτι σου, το αποκλείω με [glow=red,2,300]πάσα[/glow] κατηγορηματικότητα και βεβαιότητα, διότι εσύ και 'γώ, αποκλείεται να έχουμε οτιδήποτε κοινό, με πρώτη τη γειτονιά που κατοικεί ο καθένας μας. :sunglasses:
Ελα ρε εσυ μενεισ Εκαλη,Κηφισια,Πολιτεια,Ανοιξη και λοιπες ΒΠ γειτονιες????
Ασε ρε φιγουρατζη της πλακας τα επιπεδα και την ανουσια επειδηξη "ανωτερης κοινωνικης τάξης" και προσεξε γιατι τωρα που γραφεις στο bourdela.com μπορει να μπουκαρει κανεις στο δωματιακι που εισαι κλεισμενος και να φας τετοια παντοφλα οση ποτε στη ζωη σου
Και που'σε ΠΛΟΥΣΙΕ???
Αν ΛΕΩ Αν εισαι φιλαθλος η οπαδος του θρυλου που πολυ αμφιβάλω τοτε λυπαμε που εχουμε και ΤΕΤΟΙΟΥΣ στην ομαδα.... ΤΕΤΟΙΟΥΣ συνηθως απολαμβανει ο ΒΑΖΕΛΟΣ

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν παραδέχεσαι πώς εσύ είσαι ο λίγδης σπυριάρης που περιέγραψα και εγώ ο "μορφωμένος", "ανώτερος κοινωνικά", κλπ. που περιγράφεις, τότε τα πάντα βρίσκονται στη σωστή τους σειρά και θέση και δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom