Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Παιδάκι, πήγαινε παίξε παραδίπλα. Εδώ ενοχλείς.
Ασε ρε....Μην ξεχάσετε την Κυριακή να σπιλώσετε την προσωπική τιμή και την ποδοσφαιρική ιστορία του Ριβάλντο. Θα είναι φοβερή μαγκιά.
ΟΚ καλα κανατε τοτε. Οποιος θελει να την κανει απο την ομαδουλα σας και γουσταρει να παει στον ολυμπιακο φευγει πουστικα ετσι????σιγα να μην σεβομασταν το βατραχο ρε μεγαλε που εφυγε πουστικα
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΈτσι, εκτεθείτε.
δεν νομιζω λαπλας..ουτε μισο!κατι τετοιο ακουσα ερα σπορ!ναιίίίί!με γαβρο κυπελο στο τηγάνι!ποσα εισητηρια ειναι να παρουμε? 40% ε?
Ρε Psaxnw Κριμα ρε γαμωτοδεν νομιζω λαπλας..ουτε μισο!κατι τετοιο ακουσα ερα σπορ!
Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί έως σήμερα και θα δυσκολεύεται και στη συνέχεια να αναπτύξει την πλήρη δυναμική του σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, διοικητικό, επιχειρηματικό, διεθνές, κοινωνικό κ.ο.κ.)επειδή υποφέρει από βαρίδια σαν και 'σάς που προβάλλεστε ως γνήσιοι φίλοι και οπαδοί του. Έχοντας λίγους (όχι λιγοστούς - για όσους από σάς ξέρουν πέντε γράμματα μπορεί και να καταλάβετε τη διαφορά) οπαδούς σαν και 'σας, δυστυχώς ο Θρύλος δε θα γίνει τόσο μέγαλος όσο αξίζουμε και όσο ονειρευόμαστε.
Εγώ; Φίλαθλος του καναπέ; Βρε, κάθε Κυριακή μαζί δεν είμαστε στην εξέδρα; Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μελαχρινός, σπυριάρης, με το λιγδό μαλλί, που είσαι μονίμως βραχνός και βαστάς στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο το κασκώλ;φιλαθλε του καναπε!!!!!
Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί έως σήμερα και θα δυσκολεύεται και στη συνέχεια να αναπτύξει την πλήρη δυναμική του σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, διοικητικό, επιχειρηματικό, διεθνές, κοινωνικό κ.ο.κ.)επειδή υποφέρει από βαρίδια σαν και 'σάς που προβάλλεστε ως γνήσιοι φίλοι και οπαδοί του. Έχοντας λίγους (όχι λιγοστούς - για όσους από σάς ξέρουν πέντε γράμματα μπορεί και να καταλάβετε τη διαφορά) οπαδούς σαν και 'σας, δυστυχώς ο Θρύλος δε θα γίνει τόσο μέγαλος όσο αξίζουμε και όσο ονειρευόμαστε.
Εγώ; Φίλαθλος του καναπέ; Βρε, κάθε Κυριακή μαζί δεν είμαστε στην εξέδρα; Εσύ δεν είσαι εκείνος ο μελαχρινός, σπυριάρης, με το λιγδό μαλλί, που είσαι μονίμως βραχνός και βαστάς στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο το κασκώλ;
Καμμία απόκριση. Σιωπή. Εμ, βέβαια, 5.00 μ.μ. πήγε. Η σύνηθης ώρα που σχολούν οι υπάλληλοι. Που θέλουν και διαρκείας στην "επισήμων" μη ω...
Ο.κ. Ένα το κρατούμενο, Είχα δίκιο, εσύ είσαι ο τύπος και αν όχι ο συγκεκριμένος, ενδεχομένως κάποιος τέτοιος τύπος.Και τώρα φτάνουμε σε αυτό που λεμέ «επίπεδο»
Εγώ ούτε σε έβρισα ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε πρόσβαλα!!!!
Αλλά μια που το θέτεις έτσι ΝΑΙ εγώ είμαι ο Τύπος που περιγράφεις πιο πάνω!!!!
Εσύ πρέπει να είσαι αυτός που μένει απέναντι μου και σε βλέπω όταν γυρνάω από το γήπεδο να κοιτάς τηλεόραση από τον καναπέ σου ,,, επειδή γήπεδο ΔΕΝ πας τρως παντόφλα από την γυναικά σου !!!!! η την μαμά σου γι αυτό και βγάζεις τόσα κόμπλεξ Για τον Επιτυχημένο Λεμονη !!!!
Επιπλέον τώρα που θυμάμαι φοράς το ίδιο ζευγάρι στραβοπατημενα παπούτσια 3 χρονιά γιατί δεν έχεις να το αλλάξεις Έτσι δεν είναι ?????
Ελα ρε εσυ μενεισ Εκαλη,Κηφισια,Πολιτεια,Ανοιξη και λοιπες ΒΠ γειτονιες????Ο.κ. Ένα το κρατούμενο, Είχα δίκιο, εσύ είσαι ο τύπος και αν όχι ο συγκεκριμένος, ενδεχομένως κάποιος τέτοιος τύπος.
Για μένα, σφάλλεις. Μπορεί να μ' έχεις δεί να 'μαι ανάμεσα σε 'κείνους που μια ζωή σου κάνουν καζούρα, ή, για να δώσουμε μία πιο φιλεύσπλαχνη εκδοχή, ανάμεσα σε 'κείνους που λυπούνται να 'σαι ο παραπάνω τύπος, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να μ' έχεις δεί επιστρέφοντας σπίτι σου, το αποκλείω με [glow=red,2,300]πάσα[/glow] κατηγορηματικότητα και βεβαιότητα, διότι εσύ και 'γώ, αποκλείεται να έχουμε οτιδήποτε κοινό, με πρώτη τη γειτονιά που κατοικεί ο καθένας μας.