marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οχι σε μια καφετερια στο κεντρο,που ημουνα........που λες?στα δημοσιγραφικα ?
οχι σε μια καφετερια στο κεντρο,που ημουνα........που λες?στα δημοσιγραφικα ?
σου ειπα να μην πηγαινεις εκει.οχι σε μια καφετερια στο κεντρο,που ημουνα........
ακουσε να δεις,το οτι δε με θελουν καποιοι στο σαιτ,δε σημαινει και οτι δε θα μαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σωστα το λεω η οχι;σου ειπα να μην πηγαινεις εκει.
Ο επόπτης έκοψε λανθασμένα 2 οφσάιντ για κάθε ομάδα.
Δεν έδωσε κόκκινη στον αμυντικό σας που είχε φάει δικαίως κίτρινη νωρίτερα, δεν έδωσε το πέναλτι στον Γκέντζογλου και κράτησε άδικα τόσες καθυστερήσεις. Αυτά είπαν στον ΣΚΑΙ.
εγω λεω για την καφετερια.στο σαιτ σε θελουμε,εισαι η γιατρος μας.ακουσε να δεις,το οτι δε με θελουν καποιοι στο σαιτ,δε σημαινει και οτι δε θα μαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σωστα το λεω η οχι;
Σωστά. Άρα, το συμπέρασμα είναι ότι τύπος ήταν στημένος υπέρ του Ολυμπιακού; Γι αυτό άρχισα να μιλάω εγώ
ενταξει,εαν υπαρχει καποιο προβλημα,θα χαρω να βοηθησω...........σε ευχαριστω που με στηριζεις...........εγω λεω για την καφετερια.στο σαιτ σε θελουμε,εισαι η γιατρος μας.
ρε τελειωμενη???? τελειωμενε??? δε πα να γραφεις οτι μαλακια θελεις? και εγω θα σε κραζω ρε ναυαγιο οπου και να γραφεις,γκεγκε?οτι θελω θα γραφω,τι εισαι εσυ;κριτης που θα μου απαγορεψεις να γραφω σε ολα τα θρεντ;;;;;;;
δε πα να χτυπιεσαι κατω,εγω θα γραφω οτι νομιζω..........ρε τελειωμενη???? τελειωμενε??? δε πα να γραφεις οτι μαλακια θελεις? και εγω θα σε κραζω ρε ναυαγιο οπου και να γραφεις,γκεγκε?
πουστη....εσυ που εισαι μαγκιτης....εχεις απαντηση;;;πες την αμα εχεις...αλλοιως εισαι παλιοαδερφη και συρε να γαμηθεις.... ;)
Έλεγα μήπως είδες τον ΣΚΑΙ που μόλις πριν λίγο έδειχνε την αθλητική εκπομπή του με όλες τις φάσεις με ριπλέυ με γραμμή. Και φυσικά υπήρχε και μια φάση της ΑΕΚ που έκοψε με οφσάιντ. Γι αυτό δεν λέω ότι ο διαιτητής ήταν στημένος αλλά μαλακισμένος ως συνήθως είναι οι πιο πολλοί από αυτούς τους άχρηστους που απλά φοβούνται τα αφεντικά τους των ΠΑΕ. Αν ήταν στημένος σιγά μην έκοβε τρεις φάσεις του Ολυμπιακού έστω και αν το έλεγαν οι επόπτες του. Και επειδή ακριβώς τον θεωρώ μαλακισμένο, γι αυτό σου λέω για την φάση ότι ξεκίνησε από έξω από την περιοχή γιατί σιγά μην ήταν 100% σίγουρος σε κλάσματα δευτερολέπτου που ακριβώς έγινε το φάουλ μέσα ή έξω.
ενταξει εχεις δικιο...ημουνα αδικα επιθετικος μαζι σου...sorry!!!!!Δεν σου απανταω και δεν σου ξαναμιλαω αλλο. Εισαι πολυ πιο εμπειρος στην ηλιθιοτητα απο πολλους εδω μεσα.