1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γαμάς καθόλου;οπως θελετε τα μεταφραζετε..
δεν γαμιεστε???
κακως ασχοληθηκα..
πλάκα κάνουμε ρε τρύπα.
γαμάς καθόλου;οπως θελετε τα μεταφραζετε..
δεν γαμιεστε???
κακως ασχοληθηκα..
το υστερογραφο αυτο τα λεει ολα,μετα απο ζιο και ριβαλντο,ειχαμε ξεχασει την ντριμπλα.ωραιο τοπι ειδαμε αλλα κατα τυχη δεν στραβωσε το ματσακιον..
αν μετραγε το τεμαχιο που ο αντωνακης ρουφηξε,ποιος εγγυοταν την θετικη εξελιξη του αγωνα???
ο βασκος κοιμαται ορθιος..
οι ανετοιμοι παντελιτς,ριερα & ο παππους ιμπαγασα,στο δευτερο ημιχρονιο τα ειχαν φτυσει..
ποιος θα ξυπναει τον υπνο κατα την διαρκεια του αγωνα πριν χασουμε τσαμπα βαθμους???
Υ.Γ μετα απο καιρο επιτελους ειδαμε τεχνιτες παιχτες..
www.bourdela.com/striptizadika/athina/athens-moulin-blue/#jr_review_17944]δεν παιζει φραπες-μπριζολα στο καταστημα..[/url]γαμάς καθόλου;
πλάκα κάνουμε ρε τρύπα.
ααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχχαχααχαχχαχαχααχαχαwww.bourdela.com/striptizadika/athina/athens-moulin-blue/#jr_review_17944]δεν παιζει φραπες-μπριζολα στο καταστημα..[/url]
& να επαιζε,δεν ψωνιζω εντος του καταστηματος νεαρε..www.bourdela.com/striptizadika/athina/athens-moulin-blue/#jr_review_17944]δεν παιζει φραπες-μπριζολα στο καταστημα..[/url]
& να επαιζε,δεν ψωνιζω εντος του καταστηματος νεαρε..
ειμαι μικροτσουτσουνος & φοβαμαι τις συγκρισεις εντος της κουρτινας..
αχαχαχαχαχ...ρε στρατηγε τωρα το καταλαβες;;;;Εσυ δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται....!!!!
Κατι αλλο...???
χωσεεεεεεεε......εχτες στην νετ ηταν ο αντωνακης σας..
μεταξυ των υπολοιπων,ειπε οτι καλυτερα να σταματησουν οι μετακινησεις..
να τον χαιροσαστε μαλακες & μην ξεχασετε να τον χειροκροτησετε το επομενο σαββατο που παιζουμε με τον μπεο..
δεν μου λε ρε...περσι δεν ζουσαμε στην ιδια κωλοχωρα;;;Ο Βερνίκος στη θέση του Μώραλη;
Το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Γιάννη Μώραλη με τον Κώστα Βερνίκο στο γραφείο Τύπου του συλλόγου σκέφτονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύ πιθανό να πλέον εκτελεί και χρέη αντιπροέδρου στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Απο κει να καταλαβεις σε ποια κολοχωρα των διορισμενων γεννηθηκαμε: Κρατικη τηλεοραση ,που πληρωνουμε απο την τσεπη μας, για να μεταδιδονται αγωνες απο γαυρικα χειλη...και μετα παραγωντες του γκει εφηβου( βλεπε πρωην προεδρο της ΕΠΟ)
δειτε περιγραφη σε ντερμπυ
υγ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΑΤΣ
ελα τωρα τα ιδια θα ελεγες και εσυ στην θεση μου παραδεξου τοδεν μου λε ρε...περσι δεν ζουσαμε στην ιδια κωλοχωρα;;;
διορισμενοι δεν υπηρχαν;;;
πρωην προεδρος της επο παραγοντας του θρυλου ετσι;;;κακως ε;;;
πρωην παραγοντας του παο ΝΥΝ προεδρος της ΕΠΟ δεν ειναι κακως ε;;;;ολα καλα ετσι;;;
δεν μπορει να ειστε τοσο αναρχιδοι ρε πουστη...μα τοοοοοοοοσο;;;
δηλ.και να ειναι γαυρος ο βερνικος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευει στην κρατικη;;;
δηλ. βαζελοι δημοσιογραφοι ΔΕΝ δουλευουν στην κρατικη;;;;
ελα ρε μαλακα σου λεω στο κυπελλο να σε γνωρισω στον προεδρο να κολλησεις λιγο αντριλικι...
αιντε λουγκρααααααα...............
ποτέ.....βλεπεις μα τα λεω στο μπασκετ;;;ελα τωρα τα ιδια θα ελεγες και εσυ στην θεση μου παραδεξου το
δεν μου λε ρε...περσι δεν ζουσαμε στην ιδια κωλοχωρα;;;
διορισμενοι δεν υπηρχαν;;;
πρωην προεδρος της επο παραγοντας του θρυλου ετσι;;;κακως ε;;;
πρωην παραγοντας του παο ΝΥΝ προεδρος της ΕΠΟ δεν ειναι κακως ε;;;;ολα καλα ετσι;;;
δεν μπορει να ειστε τοσο αναρχιδοι ρε πουστη...μα τοοοοοοοοσο;;;
δηλ.και να ειναι γαυρος ο βερνικος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευει στην κρατικη;;;
δηλ. βαζελοι δημοσιογραφοι ΔΕΝ δουλευουν στην κρατικη;;;;
ελα ρε μαλακα σου λεω στο κυπελλο να σε γνωρισω στον προεδρο να κολλησεις λιγο αντριλικι...
αιντε λουγκρααααααα...............
βάρα μια μαλακία ρε μαλάκα να ξελαμπικάρεις.και κατι ακομα....εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες για τον μπαστια...ειστε μαλακες....
εγω αυτους τους γουσταρω...τετοιους θελω...αν τωρα χτες ξεπερασε τα ορια δεν φταιει αυτος αλλα ο διαιτητης που τον αφησε μεσα...αφου επαιζε καλα ξηγιοτανε....
αμα φοραγε τα ερυθρολευκα θα τον ανεβοκατεβαζατε μαγκα και ξερω γω τι αλλο...
εγω και τωρα το λεω ευθεως οτι τον γουσταρω και προτιμαω στο ποδοσφαιρο μπαστιαδες παρα νινηδες και καραγκουνηδες και γιαννακοπουλους... ;) ;) ;)
γινατε ολοι φλωροι....μαμα με βαραει ο μπαστια....βαρα τον και εσυ ρε μαλακα....
σαν τον νιτη καπως ετσι ενα κριαρι σεντερ μπακ που ειχατεκαι κατι ακομα....εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες για τον μπαστια...ειστε μαλακες....
εγω αυτους τους γουσταρω...τετοιους θελω...αν τωρα χτες ξεπερασε τα ορια δεν φταιει αυτος αλλα ο διαιτητης που τον αφησε μεσα...αφου επαιζε καλα ξηγιοτανε....
εγω και τωρα το λεω ευθεως οτι τον γουσταρω και προτιμαω στο ποδοσφαιρο μπαστιαδες παρα νινηδες και καραγκουνηδες και γιαννακοπουλους... ;) ;) ;)
γινατε ολοι φλωροι....μαμα με βαραει ο μπαστια....βαρα τον και εσυ ρε μαλακα....
σιγα ρε τον δολοφονο ντελικατεσεν ηταν ...δεκαρι ξεκινησε στον ηλυσιακο...σαν τον νιτη καπως ετσι ενα κριαρι σεντερ μπακ που ειχατε
σωστα τα λες... πηξαμε στις "κυριες"....και κατι ακομα....εχω βαρεθει να ακουω μαλακιες για τον μπαστια...ειστε μαλακες....
ελα καλα δεν ειναι ανατολακης αλλα την ειχε την τεχνη του νιτζασιγα ρε τον δολοφονο ντελικατεσεν ηταν ...δεκαρι ξεκινησε στον ηλυσιακο...