You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
δεν πηραμε τον καρντοσο & θα παρουμε τον μπαστια..
τι πινετε ρε μαλακες???
Υ.Γ ο τερμας του αστερα ειναι πολυ καλος..
τι πινετε ρε μαλακες???
τι πινετε ρε μαλακες???
καλος... αλλα ολα πανω του πηγανε.. οτι δεν πηγε πανω του μπηκε μεσα... ασε που για το αυτογκολ αυτος εκανε την μαλακια..
γενικα ομως σε σχεση με κατι αλλους ειναι καλος...
Τον Μπαστια τον προτιμω απο τον Ουρταδο
αμα ητανε 5 χρονακια νεοτεροι θα γουσταρα στο γαυρο Μπαστια Καρντοζο
Ρε μάγκες, ο Μπαστία δεν ήτανε που είχε σπάσει το πόδι του Ντιόγο?
τι πινετε ρε μαλακες???
Δεν θέλουμε ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ στο θρύλο!!!
Πλεζ, τον Ελευθερόπουλο αν ξαναερχότανε, θα τον δεχόσουνα..?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
χαλαρά.Πλεζ, τον Ελευθερόπουλο αν ξαναερχότανε, θα τον δεχόσουνα..?
αφού δεν εχει φορέσει τη χιλοχυμμένη.
Επισκέπτης
εξυπακουεται..Πλεζ, τον Ελευθερόπουλο αν ξαναερχότανε, θα τον δεχόσουνα..?
αν δεν ειχε το προβλημα της μεσης του,θα ηταν πολυ καλη λυση..
γιατι να μην τον δεχτω???
ουτε στους σιχαμενους πηγε,ουτε καπου που να με πειραζει..
Επισκέπτης
γενικα μιλαω ρε παιχτη..καλος... αλλα ολα πανω του πηγανε.. οτι δεν πηγε πανω του μπηκε μεσα... ασε που για το αυτογκολ αυτος εκανε την μαλακια..
γενικα ομως σε σχεση με κατι αλλους ειναι καλος...
μην τον κρινεις απο ενα αγωνα..
το μονο που δεν ξερω,ειναι αν μπορει να σηκωσει το βαρος της φανελας..
χαλαρά.
αφού δεν εχει φορέσει τη χιλοχυμμένη.
Όχι ρε persona!!!
Θυμάσαι (δεν ξέρω και πόσο έισαι...)που το κωλοπαιδάκι είχε τα "ψυχολογικά" του και έκανε καθυστέρηση στο ματσάκι με τη Λίβερπουλ? UEFA νομίζω ήτανε.
απο redplanet,
Κύριε πρέσβη μας ρεζιλεύετε...
Ο περίγελος της Ευρώπης για ακόμη μια φορά φρόντισε να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι. Παίκτης, λοιπόν του ΠΑΟ έκανε την ανάγκη του στην φυσούνα του Καμπ Νου με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν οι πράσινοι με πρόστιμο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από την UEFA για την απρεπή συμπεριφορά, ποδοσφαιριστή του να... κάνει την ανάγκη του στην φυσούνα.
Οι υποψήφιοι είναι κάποιοι από τους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν αλλαγή και είναι οι Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία και Νίνης.
Κύριε πρέσβη μας ρεζιλεύετε...
Ο περίγελος της Ευρώπης για ακόμη μια φορά φρόντισε να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι. Παίκτης, λοιπόν του ΠΑΟ έκανε την ανάγκη του στην φυσούνα του Καμπ Νου με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν οι πράσινοι με πρόστιμο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από την UEFA για την απρεπή συμπεριφορά, ποδοσφαιριστή του να... κάνει την ανάγκη του στην φυσούνα.
Οι υποψήφιοι είναι κάποιοι από τους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν αλλαγή και είναι οι Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία και Νίνης.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Όχι ρε persona!!!
Θυμάσαι (δεν ξέρω και πόσο έισαι...)που το κωλοπαιδάκι είχε τα "ψυχολογικά" του και έκανε καθυστέρηση στο ματσάκι με τη Λίβερπουλ? UEFA νομίζω ήτανε.
θυμαμαι....
πάντως εάν δεν είχε πάρει τη μπάλλα ο αέρας στο 86 με τον Κόντε τώρα ο αντωνάκης θα κούρευε το γκαζόν στη λεωφόρο ακόμα.....
μπορει αυτος να θελει να ρθει αλλα πολυς κοσμος δεν εχει ξεχασει τι ελεγε για ολυμπιακο στο μικρολιμανο φωναχτα μαλιστα....δεν νομιζω.....Όχι ρε persona!!!
θυμαμαι....
πάντως εάν δεν είχε πάρει τη μπάλλα ο αέρας στο 86 με τον Κόντε τώρα ο αντωνάκης θα κούρευε το γκαζόν στη λεωφόρο ακόμα.....
Κι ο θρύλος θα είχε πάει πιο μακριά από ποτέ... :-
μπορει αυτος να θελει να ρθει αλλα πολυς κοσμος δεν εχει ξεχασει τι ελεγε για ολυμπιακο στο μικρολιμανο φωναχτα μαλιστα....δεν νομιζω.....
Τι έλεγε ρε παίχτη?
Δεν το ξέρω το "σκηνικό".
Επισκέπτης
αστικοι μυθοι..μπορει αυτος να θελει να ρθει αλλα πολυς κοσμος δεν εχει ξεχασει τι ελεγε για ολυμπιακο στο μικρολιμανο φωναχτα μαλιστα....δεν νομιζω.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πίπες.μπορει αυτος να θελει να ρθει αλλα πολυς κοσμος δεν εχει ξεχασει τι ελεγε για ολυμπιακο στο μικρολιμανο φωναχτα μαλιστα....δεν νομιζω.....
κωλοπαίδι αλλά γάβραρος.
κόφτε τη μαλακία.
ο ελέ πλήρωσε τη φάση με τον Κόντε όπως ο Φασούλας τη φάση με τη Ρεάλ.
ένα λάθος μια καριέρα οφ τρακ.
ειναι γαβραρος ναι και μαλιστα πειραιωτης(τυχαινει να ξερω τον αδελφο της μανας του) καμινια εμενε μια εποχη...αλλα καπου μετα κατι ραγισε...πίπες.
κωλοπαίδι αλλά γάβραρος.
κόφτε τη μαλακία.
ο ελέ πλήρωσε τη φάση με τον Κόντε όπως ο Φασούλας τη φάση με τη Ρεάλ.
ένα λάθος μια καριέρα οφ τρακ.
Επισκέπτης
τελειωμενοι μαλακες λεμε..πίπες.
κωλοπαίδι αλλά γάβραρος.
κόφτε τη μαλακία.
ο γαυρος τρωει τα παιδια του..
το ιδιο εγινε & με τον παναγοπουλο..
τα ιδια & με τον γιαννου..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις