hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η καλύτερη μεταγραφή του γαύρου φέτος ήταν ο μαρινάκης
η καλύτερη μεταγραφή του γαύρου φέτος ήταν ο μαρινάκης
Και τί θα φωνάζουμε τώρα στα αρνητικά αποτελέσματα ?
Τράβα να γαμήσεις καμιά γίδα, ρε βαλβίδα, ρε βαλβίιδα!
Σωκράτης Κόκκαλης οεοεοε οεοεοε οεοεοε!!!
Σωκράτης Κόκκαλης οεοεοε οεοεοε οεοεοε!!!
Άντε γαμή-, άντε γαμήσου Ισπανέ!!!!
Αντέ γαμήσου Ισπανέ!!!
Ερνέστο αλήτη, με τη μεγάλη μύτη!
Θα πάω στους οργανωμένους μου φαίνεται, να οργανώσω τα μπινελίκια.
΄Ρχισε να Οργανώνεις ο Red planet μόλις έβγαλε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βαλβερδε!!!!
ο βαλβέρδε δεν ήθελε να φύγει απο την Ισπανία λόγω οικογενειακών προβλημάτων.
η ξεροκεφαλιά του έλληνα, ο εγωισμός και τα κολήματά του δεν του επιτρέπουν ποτέ να βλέπει καθαρά.
ένας άνθρωπος όσο καλός και να είναι στη δουλειά του όταν το μυαλό του είναι αλλού μένει πάντα στη μετριότητα.
ο βαλβέρδε πιστεύω πως θα γίνει ο νέος μαλεζάνι. κρατείστε το ποστ και θα τα πούμε ξανά σε κάνα 6μηνο....
μακάρι να δούμε λίγο μπαλλίτσα.Ξέρεις που διαφωνώ; ότι δεν έχουμε ευρωπαική πορεία φέτος και νομιζω ότι του δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστεί το υλικό που έχει καλύτερα...
σιγά το κασέ.απο κατι νιομπλιες-δερμιτζακιδες και βατραχοποδαρους ειναι δυο ραφια πανω..
ο χουαντε ραμος ειχε κασε 3Μ...
μακάρι να δούμε λίγο μπαλλίτσα.
αλλά πιστεύω ότι όσο το μυαλό ενός ανθρώπου είναι αλλού κάνει μαλακισμένες επιλογές και τρώει περίεργα κολλήματα που κάνουν πρώτ απ όλα κακό στον ίδιο.
θα δούμε.
μπάλλα πάντως το μαγαζί επί βαλβέρδε έπαιξε.
βέβαια άλλο το υλικό και άλλες οι συνθήκες τότε.
απο κατι νιομπλιες-δερμιτζακιδες και βατραχοποδαρους ειναι δυο ραφια πανω..
ο χουαντε ραμος ειχε κασε 3Μ...
προσωπικά θεωρώ εκείνη την ενδεκάδα την πιο πλήρη ενδεκάδα (τα τελευταία 15 χρόνια) που έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα....ναι ναι σιγουρα καμια σχεση εχεις δικιο
μιλησα για υλικα και ομοιογενεια?εχω πει οτι ο παο ειναι πρωτο φαβορι για φετος..εσύ μη μιλάς πολύ.
ο νιόπλας έχει γαμώ τα υλικά φέτος που του πάνε και γάντι στο σύστημα που παίζει.....
και έχει και κορμό από πέρσι.
ο βαλβέρδε πρέπει να τα αλλάξει όλα σε 4 μήνες εάν θέλει να έχει ελπίδες για πρωτάθλημα....
μιλησα για υλικα και ομοιογενεια?εχω πει οτι ο παο ειναι πρωτο φαβορι για φετος..
απλα,αν ειχα μια ομαδα και επρεπε να διαλεξω προπονητη αναμεσα στους 2,θα διαλεγα τον ισπανο με κλειστα ματια..
ο νιομπλιας πανω στη δουλεια του τεν κατε βασιζεται ακομα,και ασε τα γιδια να βριζουν τον ολλανδο..
ετοιμη ομαδα πηρε ο αρμανης...
ποιες βεντέτες;Αυτός θα χει άλλο πρόβλημα τώρα
πως θα επιβληθεί στις Βεντέτες που του μάζεψαν
χαρακτιριστικο των ισπανων αυτο που γραφεις..αμεση συνεπεια της αλαζονειας τους..τα χουμε πει αυτά. όπως έχουμε πει ότι υπάρχουν προπονητές για άριστη διαχείριση υπάρχοντος υλικού και προπονητές που μπορούν να φτιάχνουν ομάδες απ το μηδέν. ο βαλβέρδε έχει κολλήματα, κοιμάται στον πάγκο και εάν του στραβώσει το παίγνιο καληνύχτα σας. Γενικά το έχουν αυτό οι ισπανοί πρποπονητές. Επειδή προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους άμα τους στραβώσει το πλάνο....... καλές διακοπές.
κάτι ανάλογο είναι και το μέγα πρόβλημα της μπάρτσα αλλά και την Ισπανίας του Ντελ μπόσκε.
ποιες βεντέτες;
κόβει κώλους ο μαρινάκης, και εφόσον είναι προσωπική του νο1 επιλογή θα αρχίσει να κατεβάζει καντήλια σε όποιον αρχίσει τα "μα" και "μου"
ααα με το παρντόν τότε,Όχι για τον Νιόπλια που έλεγε ο Hitman λέω
ααα με το παρντόν τότε,
αν και νομίζω ότι το καλό κλίμα και δη από τα φιλικά στον παναθηναικό θα τους κρατήσει ήρεμους όλη την χρονιά