Davatzis_90
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω φιλε,ο ανθρωπος ειναι γαυρος και το ξερει το τοπι,δεν ειναι Χρυσικοπουλος.......καλος μανατζερ αλλα απο τοπι ξερει οσο εσυ & εγω,αρα πουτσες μπλε..
Δεν νομιζω φιλε,ο ανθρωπος ειναι γαυρος και το ξερει το τοπι,δεν ειναι Χρυσικοπουλος.......καλος μανατζερ αλλα απο τοπι ξερει οσο εσυ & εγω,αρα πουτσες μπλε..
απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα???το ξερει το τοπι
Απο τις κινισεις του και μονο,εσυ το οτι ειναι αμπαλος που το συμπαιρανες??απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμα???
το μονο θετικο για σας ειναι οτι βαγγελας φαινεται καβλωμενος...τα πακετα τελειωνουν καποτε..
ο θειος εκτος απο το οτι χρησιμοποιησε τον ΘΡΥΛΟ για ασπιδα,εβγαλε & χρημα απ αυτον & βεβαια θα συνεχιζει να βγαζει οσο ο χοντρος μαθαινει..
εγραψα οτι ξερει οσο εσυ & εγω..Απο τις κινισεις του και μονο,εσυ το οτι ειναι αμπαλος που το συμπαιρανες??
Σωστος ο τυπος........το μονο θετικο για σας ειναι οτι βαγγελας φαινεται καβλωμενος...
ο ισπανος ηταν μαλλον δικη του καψουρα,καθως οι σχεσεις του ερνεστο με τον πρακτορα δεν ηταν και οι καλυτερες...
ο μαρινακης ειχε ενα βουνο να ανεβει..πηρε μια ομαδα με τρανταχτα κενα,στη χειροτερη κατασταση
της τελευταιας 15ετιας...ο θειος μασησε οπως λες,και οταν ειδε πως για να ξαναφτιαχτει το μαγαζι θελει καμια 20αρα τουλαχιστον
πηδηξε απο το καραβι..θα κανει λαθη,αλλα καποιος με ορεξη και χρημα θα πετυχει με μαθηματικη ακριβεια...
υ.γ.το θεμα ειναι οτι πρεπει να καθαρισει το μαγαζι απο το μοραλλη και τα λοιπα τσιρακια του πρωην...
η αποκαλυψη του σκαι περι παραπομπης κοκκαλη για ζιμενς ηταν προς αυτην την κατευθυνση...
υ.γ.1.χαρες και πανηγυρια ο στρατηγοςς.
Δεν εισαι λαθος,αλλα εγω κρινω τις κινησεις του μεχρι τωρα,δεν με ενδιαφερουν τα βιογραφικα......εγραψα οτι ξερει οσο εσυ & εγω..
απο το βιογραφικο του βεβαια..
κοινη λογικη..
αλλο οπαδος & αλλο μανατζερ ποδοσφαιρου..
η καθε αγορα εχει τους κανονες της..
μεχρι να τους μαθεις,(οσο καλος & να εισαι),θα φας πολλα πακετα..
ΝΟΜΟΣ..
δικοπο μαχαιρι..υ.γ.το θεμα ειναι οτι πρεπει να καθαρισει το μαγαζι απο το μοραλλη και τα λοιπα τσιρακια του πρωην...
ποιες κινησεις του ρε παιχτη???Δεν εισαι λαθος,αλλα εγω κρινω τις κινησεις του μεχρι τωρα,δεν με ενδιαφερουν τα βιογραφικα......
δικοπο μαχαιρι..
συνεχιζεις με τους υπαρχοντες & καποια στιγμη που νομιζεις οτι εμαθες τους αλλαζεις ή προχωρας αμεσα σε δραστικες αλλαγες & πας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα???
η δευτερη επιλογη ενεχει το ρισκο των συνεχων αλλαγων μεχρι να βρεις τον τυπο που θα σε δαγκωνει λιγοτερο..
δυσκολακι σαν αποφαση οταν μιλαμε για παε..
παιζουν τεραστιο ρολο & οι οργανωμενοι..
ο μοραλης τους ξερει με τα μικρα τους ονοματα..
αλλη η δουλεια του ναυτη που παλευει με τα στοιχεια της φυσης & αλλη του καντηλαναφτη που μαλακιζεται μεσα σε οργανωμενα πλαισια..
καλος ο κομινακης αλλα προς το παρον καντηλαναφτης..
τραβα πεστα στους υπολοιπους αυτα που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου..αμα κάνουμε συζήτηση τι άλλαξε στο βάζελα από πρόπερσι με πέρισυ θα καταλαβεις ότι και τον μέσσι να φέρει ο χοντρός αν δεν πέσει το μπαγιόκο εκεί που πρέπει ΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ούτε με προσφυγή στο ΔΝΤ
σωστός ο παίκτηςτραβα πεστα στους υπολοιπους αυτα που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου..
εγω εγραψα οτι θα κλαιμε για χρονια παλι..
ομως στο καυλι μου..
δεν ξενερωνω..
ΓΑΥΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ & ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ..
τουλαχιστον προσπαθει και δινει πακετα πλεζουρ...
αργα ή γρηγορα το χρημα παντα φερνει αποτελεσμα..βλεπε βαζελο..
Ρε ανθρωπε τι σε χαλαει στον Κομινακη,σε χαλαει καμια κινηση που εχει κανει μεχρις στιγμης?? Εκτος αν σε χαλαει ο Ριερα και ο Ερνεστο εσενα.......ποιες κινησεις του ρε παιχτη???
& που ξερεις εσυ ποσο καλος ηταν στην καθε διαπραγματευση???
ησουν παρων???
ελεος..
με χαλαει οτι συζηταω μαζι σου που μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..Ρε ανθρωπε τι σε χαλαει στον Κομινακη,σε χαλαει καμια κινηση που εχει κανει μεχρις στιγμης?? Εκτος αν σε χαλαει ο Ριερα και ο Ερνεστο εσενα.......
Ρε ανθρωπε τι σε χαλαει στον Κομινακη,σε χαλαει καμια κινηση που εχει κανει μεχρις στιγμης?? Εκτος αν σε χαλαει ο Ριερα και ο Ερνεστο εσενα.......
ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ.......με χαλαει οτι συζηταω μαζι σου που μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..
ο κομινακης εκανε μια διαπραγματευση μαζι τους..
τις λεπτομερειες δεν τις γνωριζει κανεις..
αν αξιζουν τα χρηματα που τελικα του πηραν,θα το δουμε στο γηπεδο..
εσυ τον κρινεις ικανο απλα & μονο επειδη συμφωνησε μαζι τους..
οκ..
συνεχισε..
οταν καταλαβεις τι εννοω κανε αιτηση να τα ξαναπουμε..