Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Eίναι η γενικότερη αθλητική παιδεία που έχουμε , που μας εμποδίζει να κάνουμε ομάδες όπως κάποιες ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ , Σαχτάρ , Γαλατά που σήκωσαν ευρωκούπα
Και ο Μουρίνιο να έρθει στην Ελλάδα πάλι δεν γίνεται δουλειά πιστεύω...

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Eίναι η γενικότερη αθλητική παιδεία που έχουμε , που μας εμποδίζει να κάνουμε ομάδες όπως κάποιες ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ , Σαχτάρ , Γαλατά που σήκωσαν ευρωκούπα
Και ο Μουρίνιο να έρθει στην Ελλάδα πάλι δεν γίνεται δουλειά πιστεύω...

Ναι επειδή οι παραπάνω ομάδες στις πόλεις τους δεν έχουν παραλιακές και μπουζούκια  :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πλεζουρέμπορα, έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου για την ομάδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αποφεύγεις το θρεντ ρε;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
προσωπικά θεωρώ εκείνη την ενδεκάδα την πιο πλήρη ενδεκάδα (τα τελευταία 15 χρόνια) που έχει παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα....

που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις.
νικοπολίδης, άντζας, τζόλε, γκαλέτι, ντιόγκο, ντούντου, ζεβλάκωφ, παπαδόπουλος, μπελούτσι....
η ομάδα υπήρχαν ημίχρονα που κένταγε......

Τα παραλές, η ομάδα των καραφλών ήταν η κορυφαία.
Παίζαμε στα ίσα τη Γιουβέντους του Ζιντάν τότε, δεν τρώγαμε 3 από Σεντ Ετιέν.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

1. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και στηρίζω αυτόν με την φωνή μου

......2. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού... Όχι για τον Μαρινάκη, αλλά για τον φουκαριάρη τον εαυτό μου, που μεγαλύτερο έρωτα δεν γνώρισε στη ζωή του από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

2. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και ψωνίζω και τίποτα μπιχλιμπίδια από την μπουτίκ... Όχι για τον Μαρινάκη, αλλά για τον φουκαριάρη τον σύλλογο, που θέλει έσοδα, κακά τα ψέμματα, για να μπορεί να μου παίρνει παίκτες και να κάνει ΕΜΕΝΑ ευτυχισμένο...

4. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Βαλβέρδε, "Βαλβέρδε τον ελπιδοφόρον", τον στηρίζω και δεν τον κράζω αν φέρει και καμιά ισοπαλία... Σχολιάζω την ενδεκάδα με τους φίλους μου, αλλά δεν το κάνω περαιτέρω θέμα... Αυτός είναι το αφεντικό και όχι εγώ

5. ΠΙCΤΕΥΩ στην ερυθρόλευκη ομάδα και στηρίζω αυτήν με τη φωνή μου... Οι αδιάφοροι και οι άμπαλοι θα ξεβραστούν εν τέλει, από το σύστημα κι όχι από τις σφαλιάρες που θα ήθελα να τους μοιράσω

6. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Βαλβέρδε, "Βαλβέρδε τον ελπιδοφόρον", και ξεχνώ το παρελθόν, Ανόρθωση και Σεντ Ετιεν... Θυμάμαι μόνο τις πεντάρες σε Μπενφίκα και Σάλκε και ΠΙCΤΕΥΩ οτι τα καλύτερα είναι μπροστά...

7. ΓΕΜΙΖΩ το στάδιο Καραϊσκάκη σε κάθε αγώνα και όχι μόνο στα ντέρμπυ... Οι Άγγλοι που υποστηρίζουν την OLDHAM που παίζει DIVISION 3 και πάνε 20.000 κάθε κυριακή στο γήπεδο είναι μαλάκες και εγώ είμαι έξυπνος ??? ΟΧΙ... Απλά αυτοί έχουν καταλάβει τι είναι το ποδόσφαιρο και τι το να είσαι SUPPORTER

8. ΑΓΑΠΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

9. ΑΓΑΠΩ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

10. ΑΓΑΠΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα παραλές, η ομάδα των καραφλών ήταν η κορυφαία.
Παίζαμε στα ίσα τη Γιουβέντους του Ζιντάν τότε, δεν τρώγαμε 3 από Σεντ Ετιέν.
η ομάδα των καραφλών πέταγε μπροστά αλλά ήταν σουρωτήρι πίσω.
προσωπικά προτιμώ ομάδες με τεχνική, ποιοτική και φυσική κατάσταση ομοιογενή.
όπως μπάρτσα. το πρόβλημα της ρεάλ αυτό ήταν εδώ και πολλά χρόνια και αυτό καλείται να διορθώσει ο αχωνευτίνιο.

Επισκέπτης
Να σημειωθεί πως το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 46άχρονος τεχνικός (αφορά το ένα παιδί του) εξακολουθεί να υφίσταται.

τι απαιτησεις μπορει να εχεις απο εναν ανθρωπο που εκ των πραγματων δεν μπορει να συγκεντρωθει στην εργασια του???
εξαρχης αποτυχημενη επιλογη..
Υ.Γ βαλβιδα φερε & 2-3 παλτα τυπου οσκαρ να δεσουμε γαμω το ξεσταυρι μου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να σημειωθεί πως το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 46άχρονος τεχνικός (αφορά το ένα παιδί του) εξακολουθεί να υφίσταται.

τι απαιτησεις μπορει να εχεις απο εναν ανθρωπο που εκ των πραγματων δεν μπορει να συγκεντρωθει στην εργασια του???
εξαρχης αποτυχημενη επιλογη..

εγώ τα πα.
εσύ τα ξαναγράφεις.
καλά μαλεζανοξεμπερδέματα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όσκαρ μέχρι τελικής πτώσεως χρειάζεστε όλοι που με λέγατε γραφικό πέρσι για Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη.
Ευτυχώς ο βαλβίδας είναι ο μόνος που δεν έβαζε το παλτό του να παίξει.

Επισκέπτης
Όσκαρ μέχρι τελικής πτώσεως χρειάζεστε όλοι που με λέγατε γραφικό πέρσι για Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη.
Ευτυχώς ο βαλβίδας είναι ο μόνος που δεν έβαζε το παλτό του να παίξει.
τραγουδα..
γραφικος εισαι ετσι & αλλιως..
δεν ειναι κακο..
για οσκαρ ο μονος που επεμενε ηταν ο δωρητης & αυτος προφανως εκανε πλακιτσα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τουλαχιστον προσπαθει και δινει πακετα πλεζουρ...
αργα ή γρηγορα το χρημα παντα φερνει αποτελεσμα..βλεπε βαζελο..

Επισκέπτης
τουλαχιστον προσπαθει και δινει πακετα πλεζουρ...
αργα ή γρηγορα το χρημα παντα φερνει αποτελεσμα..βλεπε βαζελο..
τα πακετα τελειωνουν καποτε..
ο θειος εκτος απο το οτι χρησιμοποιησε τον ΘΡΥΛΟ για ασπιδα,εβγαλε & χρημα απ αυτον & βεβαια θα συνεχιζει να βγαζει οσο ο χοντρος μαθαινει..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τραγουδα..
γραφικος εισαι ετσι & αλλιως..
Και ο μη γραφικός είσαι εσύ;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα τραγούδια τα έχω έτοιμα:

Τράβα να γαμήσεις καμιά γίδα, ρε βαλβίδα, ρε βαλβίιδα! :zfuck:

Σωκράτης Κόκκαλης οεοεοε οεοεοε οεοεοε!!! :rockon:
Σωκράτης Κόκκαλης οεοεοε οεοεοε οεοεοε!!! :rockon:

Άντε γαμή-, άντε γαμήσου Ισπανέ!!!!  :birdman: :birdman:
Αντέ γαμήσου Ισπανέ!!! :birdman: :birdman:

Ερνέστο αλήτη, με τη μεγάλη μύτη!

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες ολη την δουλεια την κανει ο Κομινακης,ο τυπος ειναι μεγαλη υποθεση για τον Ολυμπιακο,και μετα τον Ριερα εκλεισε και τον Ερνεστο αστραπιαια........

Επισκέπτης
Μαγκες ολη την δουλεια την κανει ο Κομινακης,ο τυπος ειναι μεγαλη υποθεση για τον Ολυμπιακο,και μετα τον Ριερα εκλεισε και τον Ερνεστο αστραπιαια........
καλος μανατζερ αλλα απο τοπι ξερει οσο εσυ & εγω,αρα πουτσες μπλε..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και με το μικρότερο δυνατό κόστος: 13 ώρες διαπραγμάτευση και πληρώσαμε στο τέλος περισσότερα από αυτά που ήθελαν στην αρχή.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom