ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
1. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και στηρίζω αυτόν με την φωνή μου
......2. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού... Όχι για τον Μαρινάκη, αλλά για τον φουκαριάρη τον εαυτό μου, που μεγαλύτερο έρωτα δεν γνώρισε στη ζωή του από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
2. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Μαρινάκην, αναμορφωτήν του Ολυμπιακού μου και ψωνίζω και τίποτα μπιχλιμπίδια από την μπουτίκ... Όχι για τον Μαρινάκη, αλλά για τον φουκαριάρη τον σύλλογο, που θέλει έσοδα, κακά τα ψέμματα, για να μπορεί να μου παίρνει παίκτες και να κάνει ΕΜΕΝΑ ευτυχισμένο...
4. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Βαλβέρδε, "Βαλβέρδε τον ελπιδοφόρον", τον στηρίζω και δεν τον κράζω αν φέρει και καμιά ισοπαλία... Σχολιάζω την ενδεκάδα με τους φίλους μου, αλλά δεν το κάνω περαιτέρω θέμα... Αυτός είναι το αφεντικό και όχι εγώ
5. ΠΙCΤΕΥΩ στην ερυθρόλευκη ομάδα και στηρίζω αυτήν με τη φωνή μου... Οι αδιάφοροι και οι άμπαλοι θα ξεβραστούν εν τέλει, από το σύστημα κι όχι από τις σφαλιάρες που θα ήθελα να τους μοιράσω
6. ΠΙCΤΕΥΩ εις έναν Βαλβέρδε, "Βαλβέρδε τον ελπιδοφόρον", και ξεχνώ το παρελθόν, Ανόρθωση και Σεντ Ετιεν... Θυμάμαι μόνο τις πεντάρες σε Μπενφίκα και Σάλκε και ΠΙCΤΕΥΩ οτι τα καλύτερα είναι μπροστά...
7. ΓΕΜΙΖΩ το στάδιο Καραϊσκάκη σε κάθε αγώνα και όχι μόνο στα ντέρμπυ... Οι Άγγλοι που υποστηρίζουν την OLDHAM που παίζει DIVISION 3 και πάνε 20.000 κάθε κυριακή στο γήπεδο είναι μαλάκες και εγώ είμαι έξυπνος ??? ΟΧΙ... Απλά αυτοί έχουν καταλάβει τι είναι το ποδόσφαιρο και τι το να είσαι SUPPORTER
8. ΑΓΑΠΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
9. ΑΓΑΠΩ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
10. ΑΓΑΠΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΣ